Afișez 97–108 din 287 de rezultate

  • REDUCERE

    Malicchia Mapicchia Primitivo Dolce 2020

    Notele clare de fructe proaspete, prune și căpșuni.Puternic, plin, dulce și cu o textură excelentă pe gust. Malicchia Mapicchia este o meditație vin perfect pentru mai multe combinații: de la deserturi la paste uscate, brânzeturi îmbătrânite,brânzeturi aromate, picante sau albastre, servite și ele cu gemuri pentru un contrast izbitor între puternic și arome dulci. Ideal și cu mâncăruri din carne
    servit cu sosuri de fructe.
    IGP Puglia
    Soi: Primitivo
    Tip: rosu / dulce
    Alcool: 14,50 + 3 %
    Cantitate 750 ml
    Producator: Crama Barsento
    Tara: Italia
    130.50 lei Adaugă în coș
  • Selene – Syrah 2020

    Roșu purpuriu, cu intense reflexe violacee și limpiditate bună. Arome intense de fructe negre (afine, cireșe negre), aspecte de afumat și de piele, alături de nuanțe de piper negru. Aciditate bine integrată, corp bine pronunțat, cu taninuri coapte, rotunde, un vin catifelat cu un bun echilibru între arome, alcool și taninuri. Final lung, cu aspecte de vișine coapte și condimente.
    Recomandam acest vin cu: Brânzeturi cu chimen, Carpaccio de vițel, Barbeque, Vânat (căprioară) cu sos de muștar, Cotlete de miel.
    DOC – CMD Recas
    Soi: Syrah
    Tip: rosu / sec / nefiltrat
    Alcool: 14%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Recas
    90.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Domeniile Prince Matei – Rosu 2018

    Roşu-granat, vinul dezvoltă parfumuri delicate de vişine şi fructe de pădure, dar şi tonuri de cacao, ierburi şi o interesantă tuşă de bacon afumat. Corpul mediu, zvelt, cu o structură bună şi un echilibru corect, cu taninuri înca astringente, susţine arome de fructe negre şi cacao, dar şi atingeri vegetale, care amplifică
    senzaţia de suculenţă.
    Maturare: timp de 12 luni în butoaie de stejar franţuzesc, a două folosinţa.
    Recomandam o aerare scurtă a vinului și o temperatură de servire de 16-18º C.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soiuri: Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Domeniile Prince Matei
    33.30 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Cuvee Charlotte 2014 – Magnum 1,5 L

    Cuvée Charlotte poartă numele fiicei Contelui Guy de Poix, fondatorului SERVE şi ni se prezintă ca un un vin roşu încântător, complex şi plin de viaţă, cu structură şi echilibru excelente. Trei soiuri roşii aromate îşi unesc calităţile pentru a contura această expresie care se exprimă extrem de natural în pahar, şlefuită de o maturare în barrique de stejar ce se întinde pe 8-12 luni.
    Savuraţi Cuvée Charlotte la o temperatură recomandată de 16-17°C, împreună cu brânzeturi mature, preparate sofisticate pe bază de carne roşie sau deserturi cu ciocolată amară.
    Notele degustării:
    Aspect: Roșu-rubiniu intens
    Miros: Complex: fructe roșii (coacăze, afine), prune uscate, trufe, scorțișoară
    Gust: Fructat: mure roșii, fructe coapte (vișine, prune); un vin elegant dar puternic, cu tanini șlefuiți care se îmbină perfect cu aciditatea; echilibrat, cu senzație de dulce, final lung și persistent
    Alcool: 14.5%
    Soiul de struguri: Cabernet Sauvignon 57% Fetească Neagră 37% Pinot Noir 6%
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 1500 ml
    Regiune: Dealu Mare
    Tara de origine: Romania
    Producator: Crama Serve
    283.50 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Valahorum – Feteasca Neagra 2021

    ”Alegând această Fetească Neagră de Tohani, alegi unul din vinurile care alcătuiesc un trio românesc de excepție: Fetească Albă, Fetească Neagră și Busuioacă. Este o gamă care continuă visul meu de a așeza vinul românesc pe locul pe care îl merită.” – Virgil Mândru, proprietar TOHANI România
    Un roșu elegant, ce se prezintă cu o culoare roșu purpuriu, semn de tinerețe desăvârșită. Note intense de prune coapte, vișine și mure de pădure, ce în gust sunt evidențiate de un gust rotund și structurat, cu taninuri bine definite. Suculent și persistent, vinul are un foarte bun potențial de învechire.
    Servire:
    15-16 grade Celsius. Acompaniază foarte bine preparatele din carne de vită sau vânat, cu ciuperci la grătar sau pastele cu sosuri bogate.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Tohani
    50.40 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Taraboste – Cupaj Rosu 2015 – Dublu Magnum 3L

    Individualitatea si rafinamentul acestui vin sunt accentuate de renumitul cupaj clasic: Cabernet Sauvignon si Merlot
    Taraboste – vin,maturat timp de 18 luni in baricuri,ce se remarca printr-un buchet accentuat de rodii coapte cu adieri elegante de coacaza neagra si condimente orientale.
    Gustul intens,dar in acelasi timp catifelat pe fundal de taninuri,aminteste de cel al prunelor uscate si al cireselor amare.
    Acest vn este pus intr-o perfecta valoare fiind insotit de carne de vita, carne deberbec, vanat si bineinteles de branzeturi maturate.
    Se recomanda a fi lasat sa,,respire” 20 min. inainte de consum.
    Cupaj: Cabernet Sauvignon si Merlot
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 3 Litri
    Producator: Chateau Vartely
    Tara: Republica Moldova
    643.50 lei Adaugă în coș
  • StoneWine – Blaufrankisch 2016

    Culoare roșie rubinie cu puternice reflexii purpurii, arome de cireșe, compot de prune și condimente. Aciditate bine structurată, și alcool bine integrat. Un vin ușor de băut, dar totodată elegant și aromat.
    Recomandari culinare: Mâncare: muschi de porc, pulpe de rată la cuptor, legume la grătar
    Temperatură de servire: 12-14 grade Celsius
    DOC – CT / DOP Minis
    Soi: Blaufrankisch (Burgund Mare)
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Balla Geza
    78.00 lei Adaugă în coș
  • Aramic – Feteasca Neagra 2021

    Cu o culoare rosie rubinie de o mare intensitate,aceasta Feteasca Neagra ne dezlantuie arome de cirese negre si prune cu nuante afumate.Gustativ, ciresele sunt dominante pentru ca in postgustul lung sa intalnim note de piper alb.
    Recomandam asocierea cu preparate din berbecut si vita.
    DOC – CMD Banat – Silagiu
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 15 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Aramic
    40.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Ronchedone – 2020 – Benaco Bresciano IGT

    Gustativ:
    Echilibru perfect între caracterul bogat și prospețimea dată de aciditate, cu taninuri mătăsoase și bine integrate.
    Olfactiv:
    Note intense de afine coapte, gem de fructe de pădure cu note balsamice și de ierburi verzi.
    Vinificare:
    Macerat și fermentat în inox, în contact prelungit cu pielița. Fermentare malolactică în “barriques”, unde rămâne 14 luni, urmată de 10 luni în sticlă.
    Recomandări gastronomice: barbeque, brânzeturi, paste, risotto, vânat, vită
    Temperatură servire: 15 – 18°C
    Potențial de învechire: 4 – 8 ani
    Strugure: Marzemino 45%, Sangiovese 45%, Cabernet Sauvignon 10%
    Ti: rosu / sec
    Alcool: 14%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Ca de Frati
    Tara: Italia
    130.50 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    MAESTRO – Cabernet Sauvignon 2016

    ”Am pus in acest Cabernet Sauvignon de Tohani toata cunoasterea,maiestria si iubirea pe care le am pentru vin.E vinul unei vieti petrecute in vie.” – Ion Marin / Maestru oenolog Tohani
    Regele vinurilor rosii se prezinta rosu rubiniu si cernelos, ce denota densitate si consistenta. Caracteristic soiului Cabernet Sauvignon, este generos in arome si razbat fara multe dificultati, tonuri de coacaze negre si gemuri dulci, carora li se alatura senzatii de condimente si lemn. E un vin puternic iar gustul este pe masura. Taninuri modelate cu atentie de timpul petrecut in baricuri, cu structura solida si matasoasa, unde postgustul lung se imparte altruist, intre gemuri si condimente.
    Servire:
    15°-17° Celsius. Recomandam o decantare de minim doua ore. Va propunem sa asociati vinul cu mezeluri crud uscate, preparate din carne de vanat si branzeturi maturate.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Tohani
    130.50 lei Adaugă în coș
  • Aalto PS 2020

    Vinul de top al domeniului! Parfum intens de fructe negre coapte și cerneală, împletite cunote puternice de stejar și elegante note minerale. Pe palatin, este extrem de complex, proaspăt, structurat și dens, cu tanini mătăsoși și netezi. Un vin plin de nuanțe, în care notele din nas sunt completate de cele de tutun, cacao și cafea. Sfârșit proaspăt, persistent.
    Perioada optimă de consum: 2024 – 2037
    Producător: Aalto Bodegas y Viñedos – Ribera del Duero
    Oenolog: Mariano García Fernández
    Soi: 100% Tinto Fino (Tempranillo) – vițe vechi de 60 – 90 ani de pe parcele selcționate din La Horra și La Aguilera, struguri culeși manual
    Culoare: roșu-purpuriu închis și dens
    Miros: parfum intens de prune, cireșe negre și cerneală cu note puternice de stejar și elegante note minerale
    Gust: extrem de complex, proaspăt, structurat și dens, cu tanini frumoși; un vin plin de nuanțe, în care notele din nas sunt completate de cele de tutun, cacao și cafea; sfârșit proaspăt și persistent
    Recomandări gastronomice: fripturi din carne roșie, vânat mare, friptură de miel, rață, tocănițe, cîrnați fripți, șuncă de Serrano
    Alcool: 15%
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Temperatura de servire: 16-18°C
    Strugurii provin din șapte sate diferite din provincia Burgos. Au fost culeși în cutii mici de 15 kg și triați ciorchine cu ciorchine.
    Vinul a fost maturat 21 luni în butoaie noi de stejar franțuzesc și a fost îmbuteliat în septembrie 2021.
    Vă recomandăm să-l decantați cu o oră înainte de a-l servi .
    Tara de provenienta: Spania
    475.00 lei Adaugă în coș
  • Balla Geza – Cadarissima 2022

    Garantie SGR +0.50 lei
    Cadarissima – un vin special, obținut din soiul Cadarcă. Este recoltat după stafidierea boabelor de struguri și după apariția putregaiului nobil pe boabele stafidite. Acest vin se poate obține doar în ani foarte favorabili (3-4 ori în 10 ani). Dupa prelucrare vinul rezultat are un conținut de cca. 100 gr de zaharuri. Se maturează 1 an la butoaie de 500 l, respectiv 6 luni la sticlă.
    Este un vin de tip desert cu note de ciocolată amăruie, de fructe tipice supramaturate, cu taninuri fine, catifelat, rotund și plăcut echilibrat. Este rivalul renumitelor vinuri de tip Aszu din podgoriile Tokay – partea de nord al Ungariei.
    DOC – CIB Minis, DOP Minis
    Soi: Cadarca
    alcool: 12,5%
    Tip: rosu / dulce
    Cantitate: 375 ml
    Producator: Crama Balla Geza
    90.00 lei Adaugă în coș