Afișez 253–264 din 289 de rezultate

  • REDUCERE

    Dorvena – Feteasca Neagra 2019

    Exigent şi exuberant are nevoie ca totul să fie efectuat “după regulile artei”. Tonul său unic evidențiază marele său ego care, prin personalitatea mare şi cunoașterea zonei, îl fac un portdrapel al caracteristicilor românești.
    Vinificare: recoltaţi şi separați de ciorchine, strugurii realizează fermentarea al-coolică şi malolactică în cuve de oţel inox la temperatură controlată. Vinul este înnobilat cel puțin şase luni în butoaie de lemn înainte de a fi îmbuteliat.
    Vizual: Roşu rubin
    Nas: Profunda complexitate a aromelor, din care se disting notele de coacăze şi prune cu un parfum clar de rodie.
    Gust: Inițiala intensitate a fructului matur lasă locul unei note minerale. Plăcut tanic, cu o structură bună şi splendid armonizat

    Asociere culinara: Preparate din carne rosie, vanat,branzeturi maturate

    DOC Minis
    Soi: Feteasca Neagra
    Alcool: 13,5 %
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Dorvena

    40.00 lei Adaugă în coș
  • PRIMORDIAL – Feteasca Neagra 2021 (Organic)

    Primordial Fetească Neagră 2018 este un vin roșu purpuriu închis cu arome intense de fructe roșii de sezon, vișine, cireșe și caracter lemnos în bună armonie cu savoarea. Structură bună și taninuri ferme cu final ușor condimentat. Acest vin este produs sub semnatura oenologului Philippe Cambie.

    DOC CMD Murfatlar
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: Roșu, Sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Asociere culinară: Paste cu ragu de vită, coaste de miel în sos de vin, colțunași de porc, pizza cu ciuperci și brânză Praid maturată în Fetească Neagră.
    Producator: Domeniul Bogdan

    85.00 lei Adaugă în coș
  • Aramic – Rezerva 2019

    DOC – CMD Banat – Silagiu
    Invechire: Maturat 14 luni in barriquri de stejar romanesc + 1 an in sticla
    Cupaj: Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 15 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Aramic

    85.00 lei Adaugă în coș
  • Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento 2022

    Garantie SGR +0.50 lei

    98 Puncte Luca Maroni

    Nas proaspăt, care debordează de note de fructe negre (mure, prune coapte, cireșe negre) și condimente. Gust savuros, cu corp plin, tanini și aciditate echilibrate și arome opulente și dulci de afine, zmeură neagră, cireșe negre, prune uscate și gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb și o adiere de piele. Sfârșit persistent și aromat.
    Producător: Azienda Montemajor – Puglia
    Soi: Negroamaro – struguri recoltați în patru nopți (Quatronotti)
    Culoare: roșu-rubiniu închis
    Miros: proaspăt, debordează de note de fructe negre (mure, prune coapte, cireșe negre) și condimente
    Gust: savuros, cu corp plin, tanini și aciditate echilibrate și arome opulente și dulci de afine, zmeură neagră, cireșe negre, prune uscate și gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb și o adiere de piele; sfârșit persistent și aromat
    Recomandări gastronomice: antreuri, preparate din carne (vițel, iepure, miel), osso bucco, pizza cu gorgonzola, brânzeturi

    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Temperatura de servire: 15-18°C
    Tara: Italia

    70.00 lei Adaugă în coș
  • Cabernet Sauvignon Premium – 2019

    Ideal pentru cei care isi doresc un vin corpolent, cu un continut ridicat de tanini care sa potenteze gustul mancarurilor pe baza de carne rosie. Strugurii Cabernet Sauvignon folositi pentru producerea acestui vin beneficiaza din plin de conditiile optime pentru a ajunge la maturitate, fiind cultivati pe Dealurile Olteniei, o regiune renumita pentru cultura vitei de vie. Culoarea acestuia este una intensa, de un rubiniu inchis, cu mici inflexiuni indigo. La miros se resimt note de cirese negre si afine dar si note vegetale de trufe amarui.

    Pentru a resimti din plin continutul de tanini si aciditatea placuta, vinul trebuie sa se serveasca la o temperatura de 18-20 de grade Celsius, alaturi de o mancare pe baza de carne vanatoreasca sau carne rosie, pe gratar sau la cuptor. Retetele traditionale romanesti de mancare se impletesc de minune cu acest vin rosu sec.

    Tip Vin : Rosu / Sec

    Soi : Cabernet Sauvignon

    Cantitate: 750 ml

    Alcool : 14,8%

    Producatoror: Crama Oprisor

    140.00 lei Adaugă în coș
  • Aramic – Rosu de Silagi 2020

    Roșu de Silagi – vinul roșu fanion al Cramei Aramic – reflectă cel mai bine potențialul zonei Banat – Silagiu.
    Roșu de Silagi s-a realizat prin îmbinarea măiastră a 3 vinuri: Cabernet Sauvignon, Merlot și Feteasca Neagra, obținându-se un vin roșu sec, cu o culoare roșu rubiniu intens, reflexe violacee, miros tipic soiurilor: fructe roșii de pădure, bine coapte, vișine, prună uscată, dar și nuanțe de condiment dulce.
    Persistența mirosului se regăsește și în gust, post-gustul fiind suficient de intens.
    Este un vin care, servit la o temperatura de 16 – 18 grade, poate însoți orice preparat pe bază de carne roșie sau poate chiar vânat.

    DOC – CMD Banat Silagiu
    Cupaj: Cabernet Sauvignon, Merlot și Feteasca Neagra
    Tip; rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Aramic

    50.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Petit Matei – Merlot 2016

    O selecție din anii tineri, cei mai buni ai producției de Merlot de la Zorești, predominant fiind 2016, maturat 1 an la barrique de 225l, de origine franceză, acest vin impresionează printr-un alcool foarte bine integrat, un gust plin și o remarcabilă eleganță a taninurilor.
    Un vin de culoare roșu-rubiniu, limpede, la care aromele de cireșe, prune, foi de dafin și ciocolată sunt întregite de vanilie. Un vin onctuos, cu o aciditate răcoritoare, de un echilibru remarcabil care ascunde un corp puternic. În gustul lui se regăsesc note fructate și tonuri calde de vanilie.
    Asociere culinara: Dupa o aerare de aproximativ 30 de minute se poate asocia cu preparatele pe bază de carne de vită și vânat mic cu sosuri rafinate, brânzeturi puternic aromatizate.

    Calitate: DOC-CMD Dealu Mare
    Tip de vin: Roșu, sec
    Soi: Merlot
    Alc.: 14% vol.
    Cantitate: 750 ml
    Temperatura optimă de consum: 18°C
    Producator: Domeniile Prince Matei / Crama Zoresti

    60.00 lei Adaugă în coș
  • Bauer – Feteasca Neagra 2020

    Feteasca Neagra un vin elegant cu aroma inconfundabila de prune uscate,stafide negre si scortisoara.In gust este corpolent cu aciditate medie,taninuri fine,arome de fructe rosii si o dulceata fina pe final.

    Asocieri culinare:preparate din carne de porc,pastrama de miel, branzeturi maturate.
    Temperatura de servire:16-18

    Soi: Feteasca Neagra
    Alcool: 14,5 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: rosu / sec
    Producator: Crama Bauer

    135.00 lei Adaugă în coș
  • 1000 de Chipuri – IE de Fintesti – Shiraz 2018

    Este un vin din shiraz masiv, bogat, plin de ciocolata si gem de fructe negre de padure.

    Asociere culinara : Un vin excelent pentru preparate din carne rosie (vita, vitel, porc, oaie, miel, rata, gasca etc), branzeturi maturate si mancaruri condimentate.

    Temperatura de servire: 15 – 18 grade Celsius

    DOC – CMD Dealu Mare Fintesti

     

    Editie Limitata: 3040 sticle

    Alcool: 15,5 %

    Cantitate: 750 ml

    Soi: Shiraz

    Tip: rosu / sec

    Producator: Crama 1000 de Chipuri

    145.00 lei Adaugă în coș
  • Melgis – Feteasca Neagra 2020

    Magia unui vechi soi autohton, exprimat într-un mod unic, datorită integrării sinergice cu terroir-ul nostru. O experiență mistică de arome primordiale. Complexitate surprinzătoare de fructe negre și condimente, cafea prăjită și ciocolată neagră.
    Culoare roşu intens. Arome intense de condimente negre, apoi îmbogățite cu note intense de fructe de padure coapte, cum ar fi zmeură și mure, urmate tente de cacao, humus și lemn dulce. Textură tanică elegantă, consistentă, rotundă şi persistentă .
    Asociere culinara/: Preparate din carne rosie, vanat
    Temperatura de servire: 18 – 20 grade C

    DOC – CMD Recas
    Alcool: 14,5 %
    Cantitate: 750 ml
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec / nefiltrat
    Producator: Petro Vaselo
    Tara: Romania

    120.00 lei Adaugă în coș
  • Aramic – Cabernet Sauvignon 2021

    Un Cabernet Sauvignon căruia i se intuiește tinerețea din nuanțele violacee ce însotesc culoarea roșie strălucitoare. Aromele de prună uscată și frunze de tutun încep să ne arate că nu este prea devreme pentru a-l încerca. În gustul intens apar și note de coacăze care se continua în finalul lung și consistent. De asociat cu preparate din carne de vită, mistreț, berbecuț

    DOP / DOC – CMD Banat – Silagiu

    Producator Crama Aramic

    Origine : Silagiu

    Regiune: Banat

    Tara: Romania

    Soi struguri:  Cabernet Sauvignon

    Categorie : Vin roșu

    Palier de gust: Sec

    Alcool 14,8 %

    Continut 0.75 L

    40.00 lei Adaugă în coș
  • Otarnita 2019 – Petro Vaselo

    Eleganţa soiului Pinot Noir se întâlnește cu resursele unui terorir unic. Rezultatul este unic și irepetabil, o interpretare fascinantă a acestui soi. Note florale și de cireșe învăluite, de taninuri moi urmaţi de note balsamice.
    Arome de ierburi proaspete, note balsamice, Palat elegant, învechirea pe termen lung în butoaie de stejar,

    DOC-CMD Recas
    Alcool: 14 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: rosu / sec – vin nefiltrat
    Soi: Pinot Noir
    Producator: Petro Vaselo

    90.00 lei Adaugă în coș