Un cupaj din Cabernet Sauvignon si Merlot, de culoare rubiniu intens, sec, cu miros de vișine, prune uscate, ciocolată. Gust prietenos, suplu, fără asperități.
Cu aceleasi caracteristici, sunt dispunibili: Sf.Ilie, Sf: Dumitru, Sf: Stefan, Sf.Andrei
”ILMO” , perla de 99 puncte Luca Maroni a producatorului La Pruina, vin desavarsit prin maturare in baricuri frantuzesti noi pentru minim 12 luni.
Vin cu o culoare de un rosu rubin profund cu accente granat, aroma intensa de fructe rosii sunt completate cu miresme de vanilie, gem de prune si cacao. Corp plin, rotund si complex cu un postgust prelung eliberand note de ciocolata.
Recomandat alaturi de preparate din carne cu sosuri picante , friptura de porc sau branzeturi maturate.
”ILMO”,perla de 99 puncte Luca Maroni a producatorului La Pruina, vin desavarsit prin maturare in baricuri frantuzesti noi pentru minim 12 luni.
Vin cu o culoare de un rosu rubin profund cu accente granat, aroma intensa de fructe rosii sunt completate cu miresme de vanilie, gem de prune si cacao. Corp plin, rotund si complex cu un postgust prelung eliberand note de ciocolata.
Recomandat alaturi de preparate din carne cu sosuri picante , friptura de porc sau branzeturi maturate.
Acest giuvaier rubiniu a fost slefuit si dichisit de Conu’ pentru a se prezenta in toata splendoarea sa. Corpolent, catifelat, cu arome de zmeura coapta, cu subtile nuante de tabac, acest vin este prieten bun pentru domni dar si un ”amant” discret pentru doamne. Aromele si puterea lui de seductie te fac sa il doresti, sa il poftesti dar nu singur ci alaturi de branzeturi nobile, carnuri rosii sau vanat.
Conu’ il apreciaza cu manzat in sos de visine si cartofi umpluti cu branzeturi maturate.
Cabernet Sauvignon – Supranumit si regele vinurilor rosii,Cabernet Sauvignun-ul Conului Albu este acel vin corpolent si plin, care reuseste sa iti inunde simturile cu aromele de fructe de padure, sa le contrabalanseze cu astringenta specifica zonei dintre mare si Dunare.
Mangaiat de atingerea delicata a lemnului, se preteaza pentru carnurile rosii, mancarurile grele in serile geroase si vijelioase de la malul marii.
Conu’ il prefera cu mistret in sos de ierburi aromatice, piure de pastarnac si blue cheese.
Un vin ales, intens colorat, delicat, cu fructuozitate și o structură de taninuri marcantă și un potențial mare de învechire. Aromele sunt fine, de zmeură proaspătă, afine, piper și scoțișoară. Gustul este intens și persistent.
Se asociaza excelent cu preparate din vanat, frigarui din berbecut si cascavaluri picante.
Vin cu caracter olfactiv discret, dar foarte specific, care sugereaza mirosul de prune uscate, coacaze negre si usoare nuante de scortisoara. Impresioneaza prin distinctie si complexitate. Poseda un gust amplu, catifelat, suficient de corpulent, cu taninuri moi, fine, bine integrate.
Recomandare gastronomica: Se recomanda a se consuma in compania vanatului, a branzeturilor aromate sau a oricarui tip de gratar.
Cantvs Primvs – Feteasca Neagra are o culoare atractivă, roşu-închis cu reflexii rubinii. Aromele intense amintesc de fructe roşii ajunse la maturitate, gemuri din prune şi cireşe şi se întrepătrund cu notele minerale şi de condiment dulce. La gust este amplu, generos cu tanini moi şi un final lung şi plăcut.
Asocieri culinare: Ideal cu brânzeturi, fripturi din carne roşie sau ciuperci şi alături de preparate tradiţionale româneşti.
Un vin gândit pentru a fi învechit și înnobilat de trecerea anilor. Un Merlot catifelat, caracterizat de note de fructe rosii mici, completate de note balsamice datorita perioadei de maturare in budane de lemn timp de 18 luni. Vinul are un final lung si persistent.
Un vin tribut pentru marchizul de Antinori, este manifestul îndrăznelii și priceperii enologului. Feteasca Neagră este un vin proaspăt, corpolent, puternic aromat, conține taninuri rotunde și bine pronunțate, precum și un post-gust de lungă durată
Vin frizzante rosu obtinut prin fermentare naturala in arealul Reggio Emilia / Italia, din soiurile de struguri Lambrusco Salamino Maestri si Lambrusco Marani.
Are o intensa culoare rosie, insotita de un buchet fructat si persistent,cu note de violete.
Gustul este dulce, proaspat, viu si echilibrat, cu un perlaj fin si bogat la turnare.
Recomandat la paste, pizza și prajituri
Soiuri de struguri: Lambrusco: Marani, Maestri, Lambrusco Salamino.
Vin rosu sec, de o culoare rubinie deschisa cu un buchet bogat care se exprima prin note usoare de cires, fructe de padure si cacao. Gustul catifelat surprinde prin note de dulceata de zmeura, stafide si ciocolata.
Editie limitata de 3990 sticle.
Maturat 20 luni in barrique francez.
Temperatura de servire: 16-18 °C.
Asociere culinara: se combina perfect cu bucatele traditionale moldovenesti – placinte si sarmalute.