Showing 37–48 of 270 results

  • Carpe Diem – Cabernet Sauvignon 2017

    Vin rosu sec, de culoare rubinie cu nuante de violet, care impresioneaza prin intensitate si complexitate. Buchetul este dominat de nuante de cirese, coacaza neagra, violete si adieri usor condimentate. Gust intens, bine echilibrat cu arome de cirese, coacaza neagra, pomusoare de padure si note usoare de fum, care trec intr-un postgust pronuntat, dar catifelat si de lunga durata.
    Editie limitata 9650 sticle.
    Vinul a fost maturat timp de 12 luni in barrique francez.
    Temperatura de servire: 16-18 °C.
    Asociere culinara: se recomanda alaturi de friptura de miel si legume.
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Alcool: 14 %
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Casa Vinicola Luca
    Tara: Republica Moldova
    50.00 lei Add to cart
  • Carpe Diem – Bad Boys 2018

    Acest vin de culoare rubinie este un cupaj delicat din soiurile Feteasca Neagra, Saperavi, Cabernet Sauvignon si Merlot. Bogat in arome de cirese negre si mure de padure, usor condimentat cu note de piper negru si vanilie.
    Gust intens, armonios cu note de mure, visine dulci si cirese negre, completate de piper si cacao. Post gust lung si catifelat.
    Maturat 20 luni in barrique francez.
    Editie limitata de 9400 sticle
    Temperatura de servire: 16-18 C.
    Asociere culinara: se recomanda a fi asociat cu carne rosie, miel, branzeturi usor maturate, gratare din porc sau miel cu garniture usor condimentate.
    Medaliat cu aur la Berliner Wine Trophy 2019, Asia Wine Trophy 2019, Portugal Wine Trophy 2019, MundusVini 2020.
    Soi: Feteasca Neagra 40%, Saperavi 40%, Cabernet Sauvignon 10%, Merlot 10%.
    Alcool: 14 %
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Casa Vinicola Luca
    Tara: Republica Moldova
    55.00 lei Add to cart
  • Carpe Diem – Breaking RED 2017

    Vin rosu sec, de culoare rubinie. Te va cuceri prin bogatie si noblete, cu arome fine de coacaza neagra, visine, mure, pomusoare, cu accente de cacao si condimente dulci.
    Gust intens, elegant, cu nuante de visine, pomusoare, coacaza, mure si ciocolata, care trec intr-un postgust armonios si de lunga durata.
    Vinul a fost maturat timp de 12 luni in barrique francez.
    Editie limitata 4900 sticle
    Temperatura de servire: 16-18 C.
    Medaliat cu aur la:
    1. MundusVini 2019
    2. AsiaImportNews 2019
    3. Berliner Wine Trophy 2019
    4. Asia Wine Trophy 2019
    Soi: Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon si Merlot
    Alcool: 14,5 %
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Casa Vinicola Luca
    Tara: Republica Moldova
    50.00 lei Add to cart
  • Vinoteca – Cuvée Charlotte 2008

    Din recolta unui an deosebit, acest vin rubiniu cu tente granat are un debut sobru, închis, de frunze uscate, stafide, pământ și fum, făcându-l să pară chiar mai matur decât este. Bine aerisit, începe să dezvolte întâi note de condimente lemnoase (scorțișoară, cuișoare), urmate de prună coaptă afumată, magiunuri și compot de cireșe.
    Faptul că este un vin care abia a făcut pasul dinspre tinerețe spre maturitate este sesizat abia în gust, unde se regăsește o adevărată explozie de fructe roșii, prune afumate, coacăze roșii și negre, care abia lasă la suprafață notele de cacao, ciocolată neagră, lemn și fum. Corpul, după bogăția de arome din nas, nu se lasă mai prejos și vine să rotunjeasăa ansamblul , aducând note de prună , stafide, gutuie coaptă. Echilibru foarte bun între aciditate și senzația de dulce face ca vinul sa fie foarte agreabil pe final, ajutat și de tanini fini și eleganți.
    2008, un an bun, pentru o parte dintre vinurile roșii din sudul României, a fost și un an de pus la încercare răbdarea podgorenilor. După o primăvară un pic întârziată, o vară cu un debut ploios dar fierbinte, un val de căldură a lovit la începutul lui septembrie, dar care nu a durat mult, toamna a fost scurtă . Cei care au avut grijă la modul profesionist au avut recolte cel puțin mulțumitoare.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Cupaj: Merlot, Fetească Neagră
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Temperatură de servire: 13-15°C
    Aerisire: 6-8 ore în sticla desfăcută, 45-60 min. în decantor
    Producator: Crama Serve
    235.00 lei Add to cart
  • Vinoteca – Cuvée Charlotte 2007

    Roșu granat, cu menisc cărămiziu, acest vin spectaculos a ajuns la maturitate, afișându-și fără reținere personalitatea complexă, nivelurile de arome și jocurile de intensitate. Proaspăt deschis, pare un vin reținut, dominat de lemn afumat, gemuri și magiunuri, însă după contactul cu aerul încep să apară, destul de repede, notele de cireșe negre, dulcețuri, cireșe, prune afumate și chiar note vegetale, de frunze verzi groase.
    Gustativ își confirmă complexitatea, evoluând de la note închise către fructe negre și roșii, totul punctat de senzația definitorie a cupajului, o catifelare de pralină de ciocolată neagră învelită în pudră de cacao. Finalul dominat de fructe este armonios îmbrăcat în note condimentate de scorțișoară și piper negru, iar taninurile fine contribuie la amplificarea și prelungirea senzațiilor din postgust.
    2007 a fost un an ideal, cu un val de căldură pornit la începutul verii și continuat neîntrerupt, fără excese semnificative, până la 15 septembrie, când a început culesul strugurilor. Un an foarte bun pentru vinurile roșii, dar absolut excepțional pentru cele albe.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Cupaj: Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Merlot
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Temperatură de servire: 13-15°C
    Aerisire: 6-8 ore în sticla desfăcută, 45-60 min. în decantor
    Producator: Crama Serve
    235.00 lei Add to cart
  • Vinoteca – Cuvée Charlotte 2006

    Un vin rubiniu pal, cu margini ruginii, ale cărui prime arome duc cu gândul la iodul nucilor verzi. După aerisire apar rapid notele de mure și dulceață de coacăze, cu un fundal de lemn dulce, frunze de fag uscate și pământ, totul condimentat cu ascuțimi de piele tăbăcită și ardei iute uscat. Gustul plin, rotund, debutează cu mieji de nucă din magiun de prune, sâmburi de caisă din dulceață, smochine și cacao. Taninurile fine sunt integrate, dar nu inactive, aducând un plus de tinerețe cupajului.
    2006 a fost un an dificil pentru vinurile roșii, cu o primăvară rece, care a amânat înfloritul viilor, și o vară ploioasă, care a împiedicat în multe zone ajungerea la maturitate a unor soiuri. Vinul de față este o dovadă a amplasării deosebite a parcelelor noastre din Ceptura și a calității excepționale a solului, fără de care nu ar fi fost posibilă nașterea unui vin cu o asemenea speranță de viață.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Cupaj: Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 13%
    Cantitate: 750 ml
    Temperatură de servire: 13-15°C
    Aerisire: 6-8 ore în sticla desfăcută, 45-60 min. în decantor
    Producator: Crama Serve
    235.00 lei Add to cart
  • Bauer – Cabernet Sauvignon 2013 – Magnum 1,5L

    Alături de Merlot, Cabernet Sauvignon reprezintă cu siguranţă cel mai cunoscut soi de struguri roşii din lume, În România a fost introdus după dezastrul provocat de Phylloxera la începutul secolului 20 şi de aceea pe bună dreptate poate fi considerat un soi clasic. Ce este pentru noi însă şi mai imporatant este faptul că în toţi aceşti ani, soiul s-a adaptat la condiţiile climatice. Azi găsim în parcele special selecţionate condiţii perfecte astfel încât Cabernet Sauvignon să îşi arate multiplele valenţe în vinuri distincte, foarte elegante şi expresive, cu o personalitate proprie şi potenţial excelent de învechire. În acest caz răbdarea va fi cu siguranţă răsplătită.
    Va invităm să va bucuraţi de acest vin în asociere cu mâncare condimentată, mai intensa in gust: miel, vânat sau roast beef.
    O asociere foarte interesantă pentru vegetarieni este Cabernet Bauer cu cartofi copţi, ulei de măsline, usturoi, rozmarin sau legume la grătar (ardei sau vinete)
    Pentru a obţine un material perfect copt, strugurii pentru vinurile roşii Bauer sunt întotdeauna culeşi manual şi selectaţi, strugure după strugure, prin recoltări repetate . După desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiţi şi nu se adaugă drojdii selecţionate. Fermentaţia alcoolică are loc în cisterne mici de inox, fără temperatura controlată, “pigeage” fiind făcut manual până la 3 ori pe zi. Vinurile rămân până la 5 săptămâni pe boştină, înainte de presare şi tragere în butoate mici din lemn de stejar. (225 l = barriques). În butoaie se iniţiază fermentaţia malolactica, vinul rămânând apoi în butoi minim 12 luni până la îmbuteliere.
    IG Dealurile Olteniei
    Editie Limitata: 80 sticle
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Alcool: 14 %
    Cantitate: 1500 ml
    Tip: Rosu / sec
    Producator: Crama Bauer
    285.00 lei Add to cart
  • Prince Stirbey - Cabernet Sauvignon Magnum 2009 - 1500 ml

    Prince Stirbey – Cabernet Sauvignon 2017 / Magnum 1,5L

    Si acest soi din Franta s-a adaptat foarte bine in Dragasani de peste 100 de ani. Terroir-ul local permite dezvoltarea intensa a caracterului fructuos tipic acestui soi, insotit de taninuri complexe dar nu insistente. Abia dupa minim 12 luni de maturare in baricuri frantuzesti si romanesti se imbuteliaza acest vin. Tratarea strugurilor cu grija in crama si folosirea butoaielor vechi asigura mentinerea elementelor caracteristice soiului si in vinul maturizat.
    Langa o carne de vanat sau branzeturi maturizate acest Cabernet dezvaluie toata adancimea si complexitatea lui.
    IG Dealurile Olteniei
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14%
    Cantitate: 1500 ml
    Producator: Crama Stirbey
    250.00 lei Add to cart
  • Prince Stirbey -Merlot 2008 - Magnum 1500 ml

    Prince Stirbey – Merlot 2017 / Magnum 1,5L

    Produs din cei mai buni struguri de Merlot din via Stirbey, culesi si selectionati manual, vinificat cu grija, reducand interventiile tehnice la minim, pastrand caracterul strugurilor din vie, tipic pentru acest soi si pentru terroir-ul din Dragasani. Dupa fermentarea cu drojdii naturale si maceratia pe bostina timp de 6 saptamani, vinul a fost tras in baricuri de stejar romanesc – din care o treime baricuri noi – , invechit pe o perioada de 2 ani si imbuteliat fara filtrare fina.
    Rezultatul este un vin elegant si bine echilibrat, cu un buchet de mure si prune coapte, de tonuri de piele, scortisoara si boabe de cafea. Textura de taninuri fine, arome de piper negru si ciocolata amara dau vinului un corp persistent, adanc si lung, dar nu gras: un echilibru perfect intre textura, aciditate si arome. Vinul are un potential ridicat de invechire de minim 8-10 ani. Se recomanda carafare timp de minim o ora.
    IG Dealurile Olteniei
    Soi: Merlot
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 1500 ml
    Producator: Crama Stirbey
    250.00 lei Add to cart
  • Mara Valpolicella Ripasso Superiore 2020 DOC

    Este un vin cu experienta si traditie. Nu pentru orice vin se pot percepe atât de distinct istoria, teritoriul si tehnica de productie. Este produs cu o metoda atât de particulara încât poate fi plasat printre vinurile cele mai curioase si interesante. Vinul Valpolicella sufera în luna ianuarie o refermentare, efectuata pentru cojile de Amarone, din care primeste consistenta si aromele.
    Tehnica “Ripasso” se foloseste în mod traditional în Valpolicella, constând în practica de refermentare a vinurilor din acelasi an sau din ani precedenti pe coji fermentate de struguri pentru a produce amarone. În principiu, are scopul de a consolida si a reda robustetea soiului Valpolicella, fructul unei vite-de-vie constituitaobtinând ceea ce a ramas în aceste nobile coji.
    Refermentarea are durata de 15/18 zile, vinul Valpolicella astfel îmbogatit capata culoare, structura, arome, tanini si circa 1÷1,5 grade alcoolice în plus fata de vinul original. Dupa separarea completa a vinului din februarie si martie si dupa fermentarea malolactica, vinul este afânat circa 12 luni în butoaie de stejar de Slavonia (80%) si butoaie de stejar francez (20%). Maturarea este completa dupa cel putin 6 luni de pastrare în sticla.
    Impresioneaza în special persistenta incredibila, care continua în palat, când se deschide cu toata puterea, într-un buchet cald si elegant.
    Tip strugure: Corvina Veronese 75%,Rondinella 20%,Molinara 5%
    Note de degustare: fruct matur, dulceata si cirese
    Servire: 18°-20°, se desface cu doua ore înainte
    Asocieri culinare: vânat, carne la gratar si stufat
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 13,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Gerardo Cesari
    Tara: Italia
    110.00 lei Add to cart
  • Conac – Cupaj Rosu 2020

    Se recomandă deschiderea sticlei cu 2 ore înainte de servire şi decantarea lui. Eventualele depuneri certifică numărul minim de intervenţii care se fac asupra vinului. Fermentarea, macerarea si maturarea au fost făcute în cisterne de inox.
    Cupaj: Feteasă neagră, Merlot și Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 15%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Dradara
    50.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Fautor – Aurore / Feteasca Neagră & Tempranillo 2020

    Un tandem unical între un soi indigen și unul spaniol. Buchet nobil de cireșe, vișine, piper negru pe fundal cu nuanțe rustice și arome de violete. Tanine bine integrate și un post gust îndelungat.
    IGP Valul lui Traian
    Soi: Feteasca Neagra & Tempranillo
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Fautor Winery
    Tara: Republica Moldova
    60.00 lei Add to cart