Afișez 277–288 din 294 de rezultate

  • 1000 de Chipuri – Pinot Noir 2020

    DOC – CMD Dealu Mare
    Alcool: 13,8 %
    Cantitate: 750 ml
    Prodductie: 3360 sticle
    Tip: rosu / sec
    Producator: Divine Area / 1000 de Chipuri

    56.00 lei Adaugă în coș
  • 1000 de chipuri – Distinctis 2019

    Cupaj: Merlot & Cabernet Franc

    Productie: 3960 sticle
    Alcool: 15,5 %
    Tip: rosu / sec

    Producator: Divine Area – 1000 de Chipuri
    DOC CMD Dealu Mare
    Locatia viei: Fintesti – Dealu Mare – Valea Orbilor

    145.00 lei Adaugă în coș
  • 1000 de Chipuri – Fintesti / Pinot Noir & Shiraz 2019

    Producator: 1000 de Chipuri
    Cupaj: Pinot Noir & Shiraz
    Tara : Romania
    Culoarea : Rosu
    Tip: Sec
    Alcool: 14,9%
    Cantitate: 0.75l

    DOC Dealu Mare
    Editie limitata: 3300 sticle

    78.00 lei Adaugă în coș
  • 1000 de Chipuri – Fintesti / Feteasca Neagra 2017

    Culoare roșie intensă cu nuanțe rubinii, aromă complexă, contribuind la aceasta și aroma strugurilor, amintește de cea a coacăzelor negre sau sugerează mirosul de prune uscate. Gustul, ce aduce parcă a mură, este echilibrat, consistent și viguros. Aciditatea potrivită, caracteristică soiului, intervine benefic, lăsând în urmă o amintire placută și persistentă

    DOC-CMD Dealu Mare
    Soi: Fetească Neagră
    Alcool: 15 % vol
    Tipul vinului: rosu, sec
    Locația viei: Dealu Mare, Fințești
    Productie: 5440 sticle

    150.00 lei Adaugă în coș
  • Cupola Sanctis – Vestitor de Oprisor Magnum – 2018

    Vestitor, vin care vine in sticla magnum, un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot care, face legatura cu gamele superioare de la Oprisor, atat sub aspectul pretului cat si al prezentarii olfactiv-gustative:

    Aspect (Culoare): ROSU, un rubiniu de intensitate medie spre inchisa, cu tente clare.
    Nas: De intensitate medie, parca inca nedezvoltat complet, cu note de condiment, vanilie, cafea si piele in prima instanta, lasand apoi loc fructelor de padure plus visine si ceva prune verzi.
    Gust: Atacul este mai domolit decat al Cabernet-ului de mai sus, corpul este deja mai greu, dincolo demediu. Se simte nota suplimentara de calitate si complexitate. Totusi nu este un vin extrem de lucrat, se lasa descoperit usor: cu arome fructate de afine, coacaze, visine coapte si prune, armonios integrate cu ceva vanilie, cacao si piper.

    IG Dealurile Olteniei

    Cupaj: Cabernet Sauvignon / Merlot

    Tip:Rosu Sec

    Cantitate: 1500 ml

    Alc.14% vol

    Producator: Crama Oprisor

    140.00 lei Adaugă în coș
  • Ovas 2020 – Petro Vaselo

    Intens, corpolent, luxuriant si opulent. Interpretarea teritoriala a unui cupaj clasic de Bordeaux ce exprima potentialul nostru prin posibilitatea comparatiei. Arome de coacaze negre, afine si visine, condimente si o structura solida bazata pe tanini usor neimblanziti.
    Petro Vaselo – “The Soul of our Soil”. Petro Vaselo este o vie biologic certificata unde strugurii, odata ajunsi in pivnita, trec prin doua selectii manuale pentru a indeparta orice manunchi considerat impropriu. De-a lungul procesului de productie vinul este tratat in absenta oricarui contact cu oxigenul; acest lucru permite sa se ajunga la sfarsitul fermentatiei fara a adauga nici un fel de antioxidant. Toate vinurile sunt supuse unei perioade de rafinare dupa procesul de fermentatie. Rafinamentul este manipulat atat in recipiente mici (butoaie de 225 L) cat si in vase de lemn de mare capacitate (pana la 7500 de litri).

    CARACTERISTICI GENERALE:
    DOC – CMD Recas
    Tip: Sec / Nefiltrat
    Culoare: Rosu
    Cupaj: Cabernet Sauvignon / Merlot
    Arome: Fructe rosii si negre, tipice soiului
    Tara de origine: Romania
    Regiune: Recas
    Alcool: 14,5 %
    Temperatura de servire: 18 – 20°C
    Cantitate : 750 ml
    Producator: Crama Petro Vaselo

    120.00 lei Adaugă în coș
  • ARAMIC – Merlot 2021

    Un Merlot care parcă ne dezvăluie din culoarea rubinie intensă senzația de catifelare pe care o simțim când îl gustăm. Aromele de vișine coapte sunt prezente atât olfactiv cât și gustativ, în finalul lung și intens acestea evoluează apărând note de dulceața de vișine.
    Vă recomandăm asocierea cu preparate din carne de oaie, vită si vânat.

    Producator : Crama Aramic
    DOC – CMD Banat Silagiu
    Origine : Silagiu
    Regiune : Banat
    Tara : Romania
    Soi struguri : Merlot
    Categorie : Vin roșu
    Palier de gust : Sec
    Alcool : 14,6 %
    Continut : 0.75 L

    40.00 lei Adaugă în coș
  • Prince Matei – Rezerva 2016

    Iconic-ul Prince Matei este cel mai cunoscut Merlot românesc. Forța, dar și eleganța acestui Merlot amintesc de personalitatea marelui voievod Matei Basarab, al cărui nume îl poartă, acest „Mecena” al culturii și ortodoxiei de care se leagă folosirea pentru prima data a limbii române în viață oficială, civilă și religioasă.

    Ediția 2016 Prince Matei învăluie paharul într-o mantie de culoare roșu-rubiniu, cu reflexii violet. Buchetul este complex, scoțând la iveală note de fructe de pădure, piper negru, ciocolată, cafea și vanilie. Palatul este sec, intens, corpolent, cu taninuri moi și astringență delicată și un postgust prelung.

    Temperatura ideală de servire este de 18 ºC și vă recomandăm să îl degustați alături de preparate din carne roșie, vânat cu sosuri, preparate din bucătăria românească sau brânzeturi învechite, cu aromă intensă.

    Potential de invechire pe sticla: 10-15 ani!

    DOC – CMD Dealu Mare

    Soi: Merlot

    Alcool: 14,5%

    Tip: rosu / sec

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Crama DeMatei

    115.00 lei Adaugă în coș
  • Negru de Dragasani Rezerva 2019 – Prince Stirbey

    Negru de Dragasani Rezerva 2018 – Prince Stirbey se prezinta cu arome dense in nas si elegant catifelat in gura – seducator, invitand la mai multe, niciodata obositor. Structura de taninuri intensifica, dar niciodata nu acopera acest caracter deosebit al soiului de Negru de Dragasani.

    Descendent al soiurilor de Negru Vartos si Babeasca Neagra, se reflecta in acest soi toata diversitatea regiunii Dragasani – climatul cald si insorit, varietatile de fructe si condimente si sarmul locuitorilor.
    Dupa maturarea de minim un an in butoaie de stejar, acest vin se prezinta cu arome dense in nas si elegant catifelat in gura – seducator, invitand la mai multe, niciodata obositor. Structura de taninuri intensifica, dar niciodata nu acopera acest caracter deosebit al soiului de Negru de Dragasani. Se potriveste ca insotitor la branzeturi tinere si proaspate la fel ca si la roastbeef sau alta carne fina, dar si la paste si risotto din bucataria italiana.

    Tara: România
    Regiune: Dragasani
    Soi strugure: Negru de Dragasani
    Culoare: Rosu
    Vol. alc.: 14,5%
    Caracter: sec
    Producator: Prince Stirbey
    Volum: 0,75 l

    125.00 lei Adaugă în coș
  • Via Marchizului – Pinot Noir 2019

    Vinul din sticlă provine de pe o parcelă distinctă a Viei Marchizului, ascunsă pe colinele retrase din Podgoria Dealu Mare. Strugurii au fost astent selectați de pe o suprafață de 1.25 hectare, izolată de restul viei datorită superiorității acesteia. Această superioritate se datorează unei combinații de elemente precum solul, topografia, precipitațiile, lumina și căldura soarelui. Izolarea unei parcele mai înseamnă și faptul că echipa noastră a fost în măsură să acorde o atenție sporită acestui soi de struguri exccepțional, lucru care a contribuit la obținerea unui vin de o calitate deosebită.

    DOC-CMD Dealu Mare

    Soi: Pinot Noir

    Alcool: 14,5 %

    Tip: rosu / sec

    Cantitate: 750 ml

    83.00 lei Adaugă în coș
  • Bauer – Merlot 2019

    Datorită catacterului puternic şi foarte expresiv, Merlot Bauer se potriveşte unei partener culinar mai consistent – preparate din carne de vită, carne de vânat sau similar. Va încurajăm de asemenea să experimentaţi şi să va bucuraţi de combinaţia Merlot Bauer – desert bazat pe ciocolată şi/sau cafea (Spumă de Ciocolată sau Prăjitură Lava)

    Pentru a obţine un material perfect copt, strugurii pentru vinurile roşii Bauer sunt întotdeauna culeşi manual şi selectaţi, strugure după strugure, prin recoltări repetate. După desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiţi şi nu se adaugă drojdii selecţionate. Fermentaţia alcoolică are loc în cisterne mici de inox, fără temperatura controlată, “pigeage” fiind făcut manual până la 3 ori pe zi. Vinurile rămân până la 5 săptămâni pe boştină, înainte de presare şi tragere în butoate mici din lemn de stejar. (225 l = barriques). În butoaie se iniţiază fermentaţia malolactica, vinul rămânând apoi în butoi minim 12 luni până la îmbuteliere.

    Soi: Merlot

    Tip: rosu / sec

    Alcool: 14 %

    Cantitate: 750 ml

    100.00 lei Adaugă în coș
  • Prince Stirbey – Novac 2016

    Fratele mai mare al “Negrului de Dragasani“, desi nascut si crescut in aceeasi regiune, dezvolta o personalitate complet proprie. Acest vin rasfata simturile cu o culoare rosu-rubinie intensa, un buchet de fructe si arome picante de afine, ienupar, piper negru, ciocolata neagra si cuisoara.

    Flateaza cerul gurii cu caldura sa, corpul consistent, taninul perfect integrat, aciditatea fina si o finisare lunga. Vinul este aidoma regiunii in care s-a nascut : salbatic , rasfatand simturile.

    IG Dealurile Olteniei

    Soi: Novac

    Tip: rosu / sec

    Alcool: 13 %

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Crama Stirbey

    120.00 lei Adaugă în coș