Returnarea produsului/produselor comandate si livrate de Dolce Donna SRL ( casa-cu-vinuri.ro ) se va realiza exclusiv la adresa din Calea Martirilor 1989, Nr.61, Parter – Magazin “Casa cu Vinuri”, Timisoara prin predarea personala a acestora de catre client ori prin expedierea lor, pe cheltuiala cumparatorului, prin TNT Courier, in termen de 14 de zile calendaristice de la data livrarii. 

Mentionam ca produsele se vor returna in ambalajul original (cutie inscriptionata Casa cu Vinuri)

Pentru a trimite produsele retur, prin curierat este necesar sa ne transmiteti pe e-mail solicitarea dumneavoastra la adresa, contact@casa-cu-vinuri.ro cu urmatoarele informatii:

– lista cu produsele propuse spre retur impreuna cu numarul de comanda;
– motivul returului;
– numarul de colete trimise spre retur ;
– adresa de preluare completa, numarul de telefon si intervalul orar de ridicare ;
– contul IBAN si numele complet al expeditorului ;
– adresa de e-mail.

Pentru produsele returnate care prezintă ambalaje deteriorate, incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, timbrul deteriorat, etc. Casa cu Vinuri va avea dreptul de a alege dacă acceptă sau nu returnarea produselor.

Contravaloarea produselor comandate, livrate de Dolce Donna SRL ( casa-cu-vinuri.ro ) si ulterior returnate de catre clientul cumparator, in conditiile mai sus mentionate, se va restitui exclusiv prin transfer bancar, in contul transmis pe e-mail in termen de 14 zile lucratoare de la data livrarii returului.