Showing 229–240 of 268 results

  • Equinox – Shiraz 2017

    Shiraz de la Equinox are o culoare intensă de un roșu rubiniu închis. Domină arome de fructe negre, lemn dulce, condimente, piper negru măcinat. Delicat se fac simțite și notele de tabac și ciocolată amară. O structură echilibrată, plină cu un final lung, condimentat.
    Temperatura de servire: 16-18 °C
    Gastronomie: vânat, carne de rață, porc, salam uscat.
    Soi: Shiraz
    Alcool: 14,1 %
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Domneasca
    Regiune: Ștefan Vodă
    Tara: Republica Moldova
    125.00 lei Add to cart
  • Bauer – Cabernet Franc 2019

    La Crama Bauer, soiul Cabernet Franc este pe deplin înțeles, îngrijit şi fructificat pentru a-şi păstra expresia, semnătura și aromele intacte. Strugurii culeşi din terroir-ul excepțional Dealu Mare dau naştere unui vin monovarietal extraordinar, care îşi dezvăluie calităţile de soi pe toată durata degustării, de la culoarea splendidă, la buchetul imaculat, la gustul intens aromat şi în final, la postgustul catifelat, care încununează întreaga experienţă. Pentru a crea un vin excepţional, fiecare etapă a vinificării este realizată atent, iar Crama Bauer dovedeşte încă o dată că vinurile contemporane intens aromate reprezintă una dintre specialităţile sale.

    Notele degustării:

    Miros: Note intens parfumate, care combină elegant nuanţe fructate şi condimente.

    Gust: Rotund, intens fructat, cu accente de cireşe negre, lemn şi condimente fine.

    IG Dealurile Olteniei

    Soi: Cabernet Franc

    Alcool: 14,5 %

    Tip: rosu / sec

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Crama Bauer

    120.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Chateau Cristi – Pinot Noir 2017

    Ușor, cu o aromă transparentă și un postgust fin, vinul clasic Pinot Noir a fost maturat în butoaie de stejar mai bine de 6 luni.
    Gust: elegant cu postgust de trufe
    Miros: cirese,cuisoare,vanilie
    Aromele de cireșe, cuișoare, fructe de pădure și vanilie, sunt accentuate datorită gustului moale și elegant cu note de violete și postgust de trufe.
    Pinot Noir se recomandă a fi servit cu brânzeturi moi, mâncăruri cu sosuri cremoase, și bucate din curcan și vițel.
    Temperatura de servire este de 16-18 grade Celsius.

    Soi: Pinot Noir
    Alcool: 14%
    Tip: rosu / sec
    Volum: 750 ml
    Producator: Chateau Cristi
    Tara origine: Republica Moldova

    60.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Cuvee Ioan 2016

    Merlot – printul si Cabernet Sauvignon – regele vinurilor rosii, se completeaza prin cupajare, rezultand un vin complex, plin, catifelat, cu arome de fructe de padure, imbinate cu note de cafea, ciocolata si tabac. Mangaierea lemnului de stejar ii confera un final lung, dulce – condimentat.
    Se savureaza alaturi de branzeturi nobile maturate, carnuri rosii sau vanat.
    Maturat in butoaie de stejar timp de 18luni.

    IG Colinele Dobrogei
    Editie Limitata: 15 000 sticle
    Alcool: 14 %
    Cantitate : 750 ml
    Soi: Merlot & Cabernet Sauvignon
    Tip: Rosu / Sec
    Producator: Crama Viisoara

    84.00 lei Add to cart
  • PRIMORDIAL – Feteasca Neagra 2021 (Organic)

    Primordial Fetească Neagră 2018 este un vin roșu purpuriu închis cu arome intense de fructe roșii de sezon, vișine, cireșe și caracter lemnos în bună armonie cu savoarea. Structură bună și taninuri ferme cu final ușor condimentat. Acest vin este produs sub semnatura oenologului Philippe Cambie.

    DOC CMD Murfatlar
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: Roșu, Sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Asociere culinară: Paste cu ragu de vită, coaste de miel în sos de vin, colțunași de porc, pizza cu ciuperci și brânză Praid maturată în Fetească Neagră.
    Producator: Domeniul Bogdan

    85.00 lei Add to cart
  • Aramic – Rezerva 2019(3 st) – 2020

    DOC – CMD Banat – Silagiu
    Invechire: Maturat 14 luni in barriquri de stejar romanesc + 1 an in sticla
    Cupaj: Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 15 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Aramic

    95.00 lei Add to cart
  • Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento 2023

    Garantie SGR +0.50 lei

    98 Puncte Luca Maroni

    Nas proaspăt, care debordează de note de fructe negre (mure, prune coapte, cireșe negre) și condimente. Gust savuros, cu corp plin, tanini și aciditate echilibrate și arome opulente și dulci de afine, zmeură neagră, cireșe negre, prune uscate și gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb și o adiere de piele. Sfârșit persistent și aromat.
    Producător: Azienda Montemajor – Puglia
    Soi: Negroamaro – struguri recoltați în patru nopți (Quatronotti)
    Culoare: roșu-rubiniu închis
    Miros: proaspăt, debordează de note de fructe negre (mure, prune coapte, cireșe negre) și condimente
    Gust: savuros, cu corp plin, tanini și aciditate echilibrate și arome opulente și dulci de afine, zmeură neagră, cireșe negre, prune uscate și gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb și o adiere de piele; sfârșit persistent și aromat
    Recomandări gastronomice: antreuri, preparate din carne (vițel, iepure, miel), osso bucco, pizza cu gorgonzola, brânzeturi

    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Temperatura de servire: 15-18°C
    Tara: Italia

    70.50 lei Add to cart
  • Cabernet Sauvignon Premium – 2020

    Garantie SGR +0.50 lei

     

    Ideal pentru cei care isi doresc un vin corpolent, cu un continut ridicat de tanini care sa potenteze gustul mancarurilor pe baza de carne rosie. Strugurii Cabernet Sauvignon folositi pentru producerea acestui vin beneficiaza din plin de conditiile optime pentru a ajunge la maturitate, fiind cultivati pe Dealurile Olteniei, o regiune renumita pentru cultura vitei de vie. Culoarea acestuia este una intensa, de un rubiniu inchis, cu mici inflexiuni indigo. La miros se resimt note de cirese negre si afine dar si note vegetale de trufe amarui.

    Pentru a resimti din plin continutul de tanini si aciditatea placuta, vinul trebuie sa se serveasca la o temperatura de 18-20 de grade Celsius, alaturi de o mancare pe baza de carne vanatoreasca sau carne rosie, pe gratar sau la cuptor. Retetele traditionale romanesti de mancare se impletesc de minune cu acest vin rosu sec.

    Tip Vin : Rosu / Sec

    Soi : Cabernet Sauvignon

    Cantitate: 750 ml

    Alcool : 14,8%

    Producatoror: Crama Oprisor

    168.50 lei Add to cart
  • Aramic – Rosu de Silagi 2020

    Roșu de Silagi – vinul roșu fanion al Cramei Aramic – reflectă cel mai bine potențialul zonei Banat – Silagiu.
    Roșu de Silagi s-a realizat prin îmbinarea măiastră a 3 vinuri: Cabernet Sauvignon, Merlot și Feteasca Neagra, obținându-se un vin roșu sec, cu o culoare roșu rubiniu intens, reflexe violacee, miros tipic soiurilor: fructe roșii de pădure, bine coapte, vișine, prună uscată, dar și nuanțe de condiment dulce.
    Persistența mirosului se regăsește și în gust, post-gustul fiind suficient de intens.
    Este un vin care, servit la o temperatura de 16 – 18 grade, poate însoți orice preparat pe bază de carne roșie sau poate chiar vânat.

    DOC – CMD Banat Silagiu
    Cupaj: Cabernet Sauvignon, Merlot și Feteasca Neagra
    Tip; rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Aramic

    50.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Petit Matei – Merlot 2016

    O selecție din anii tineri, cei mai buni ai producției de Merlot de la Zorești, predominant fiind 2016, maturat 1 an la barrique de 225l, de origine franceză, acest vin impresionează printr-un alcool foarte bine integrat, un gust plin și o remarcabilă eleganță a taninurilor.
    Un vin de culoare roșu-rubiniu, limpede, la care aromele de cireșe, prune, foi de dafin și ciocolată sunt întregite de vanilie. Un vin onctuos, cu o aciditate răcoritoare, de un echilibru remarcabil care ascunde un corp puternic. În gustul lui se regăsesc note fructate și tonuri calde de vanilie.
    Asociere culinara: Dupa o aerare de aproximativ 30 de minute se poate asocia cu preparatele pe bază de carne de vită și vânat mic cu sosuri rafinate, brânzeturi puternic aromatizate.

    Calitate: DOC-CMD Dealu Mare
    Tip de vin: Roșu, sec
    Soi: Merlot
    Alc.: 14% vol.
    Cantitate: 750 ml
    Temperatura optimă de consum: 18°C
    Producator: Domeniile Prince Matei / Crama Zoresti

    60.00 lei Add to cart
  • Bauer – Feteasca Neagra 2020

    Feteasca Neagra un vin elegant cu aroma inconfundabila de prune uscate,stafide negre si scortisoara.In gust este corpolent cu aciditate medie,taninuri fine,arome de fructe rosii si o dulceata fina pe final.

    Asocieri culinare:preparate din carne de porc,pastrama de miel, branzeturi maturate.
    Temperatura de servire:16-18

    Soi: Feteasca Neagra
    Alcool: 14,5 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: rosu / sec
    Producator: Crama Bauer

    145.00 lei Add to cart
  • 1000 de Chipuri – IE de Fintesti – Shiraz 2019

    Este un vin din shiraz masiv, bogat, plin de ciocolata si gem de fructe negre de padure.

    Asociere culinara : Un vin excelent pentru preparate din carne rosie (vita, vitel, porc, oaie, miel, rata, gasca etc), branzeturi maturate si mancaruri condimentate.

    Temperatura de servire: 15 – 18 grade Celsius

    DOC – CMD Dealu Mare Fintesti

     

    Editie Limitata: 3040 sticle

    Alcool: 16 %

    Cantitate: 750 ml

    Soi: Shiraz

    Tip: rosu / sec

    Producator: Crama 1000 de Chipuri

    145.00 lei Add to cart