Afișez 193–204 din 285 de rezultate

  • Bauer – Cabernet Sauvignon 2019

    Alături de Merlot, Cabernet Sauvignon reprezintă cu siguranţă cel mai cunoscut soi de struguri roşii din lume, În România a fost introdus după dezastrul provocat de Phylloxera la începutul secolului 20 şi de aceea pe bună dreptate poate fi considerat un soi clasic. Ce este pentru noi însă şi mai imporatant este faptul că în toţi aceşti ani, soiul s-a adaptat la condiţiile climatice. Azi găsim în parcele special selecţionate condiţii perfecte astfel încât Cabernet Sauvignon să îşi arate multiplele valenţe în vinuri distincte, foarte elegante şi expresive, cu o personalitate proprie şi potenţial excelent de învechire. În acest caz răbdarea va fi cu siguranţă răsplătită.
    Va invităm să va bucuraţi de acest vin în asociere cu mâncare condimentată, mai intensa in gust: miel, vânat sau roast beef.
    O asociere foarte interesantă pentru vegetarieni este Cabernet Bauer cu cartofi copţi, ulei de măsline, usturoi, rozmarin sau legume la grătar (ardei sau vinete)
    Pentru a obţine un material perfect copt, strugurii pentru vinurile roşii Bauer sunt întotdeauna culeşi manual şi selectaţi, strugure după strugure, prin recoltări repetate . După desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiţi şi nu se adaugă drojdii selecţionate. Fermentaţia alcoolică are loc în cisterne mici de inox, fără temperatura controlată, “pigeage” fiind făcut manual până la 3 ori pe zi. Vinurile rămân până la 5 săptămâni pe boştină, înainte de presare şi tragere în butoate mici din lemn de stejar. (225 l = barriques). În butoaie se iniţiază fermentaţia malolactica, vinul rămânând apoi în butoi minim 12 luni până la îmbuteliere.
    IG Dealurile Olteniei
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Alcool: 14,5 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: Rosu / sec
    Producator: Crama Bauer
    110.00 lei Adaugă în coș
  • Amarone della Valpolicella Classico DOCG – Cinque Stelle 2017

    Amarone Cinque Stelle este o capodopera prin excelenta. Rezultatul maxim care se poate obține din selecția riguroasă a strugurilor Corvina, Corvinone, Rondinella și Molina lăsați la uscare aproximativ 3-4 luni. Datorită procesului de uscare, se obține o concentrație extraordinară de zaharuri, taninuri și extracte. Strugurii sunt presați și fermentați în contact cu tescovină timp de peste 40 de zile la o temperatură controlată. Învechire în butoaie: 60% stejar slavon de 5000 litri și 40% în baricuri franceze timp de aproximativ 3 ani. Se odihneste in sticla, aproximativ 1 an.
    Prezinta un buchet de cirese amare, gem de mure, tabac si piper. Un gust fin si elegant, cu tanini moi si un finis lung si fructat.
    Merge de minune cu fripturi, vanat si branzeturi maturate.
    Soiuri: Corvina Veronese și Corvinone 70%, Rondinella 25%, Molinara 5%
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 16%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Castellani Michele
    Tara: Italia
    200.00 lei Adaugă în coș
  • Negru de Petro Vaselo 2022

    Disponibilitate limitata!
    IG Viile Timisului
    Cupaj: Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon
    Alcool: 13,5 %
    Tip: rosu / sec / vin nefiltrat
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Petro Vaselo
    52.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Ammos Rosu 2019

    Ammos Rouge remarca prin arome elegante, de fructe negre, visine pastrate in zahar, completate de valente de vanilie si stejar. Gustul este intens si complex, de fructe rosii si negre si puternic condimentat si imbogatit cu un intreg spectru de arome lemnoase si nuante.
    Temperatura recomandata: 16° – 18°C
    Preparate recomandate Preparate din carne rosie, vanat, platouri de mezeluri uscate, branzeturi intens aromate, berbecut, rata la cuptor.
    Soiuri:  Caberne Sauvignon si Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 13,5 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Histria
    64.00 lei Adaugă în coș
  • Emiliana Gê 2017 – DO Valle de Colchagua

    Culoare rosu intens si stralucitor . Nasul elegant descopera note minerale de fructi rosii , coacaze alaturi de condiment ca si piperul negru, tabac. Pe palat e pregnanta aroma de fructe in combinatie cu lemnul verde si condiment din stejarul frantuzesc . Savuros datorita aciditatii vibrante si a taninilor fermi, finish prelung si elegant.
    Gê – Numele provine din greacă și înseamnă pământ. Aceasta are scopul de a atrage atenția asupra cultivării blânde, biodinamice. Corespunde filozofiei lui Demeter și Emiliana de a înțelege podgoria ca un ecosistem viu cu dăunători și insecte benefice în echilibru. Acest lucru necesită multă experiență și cunoaștere foarte bună a conexiunilor din natură. Vița răsplătește vinificatorul cu struguri bogați în arome. Emiliana dezvoltă acest amestec de Syrah, Carmenère și Cabernet Sauvignon cu cea mai mare grijă în baricuri franceze și o mică parte în butoaie franceze de 600 de litri și rezervoare de vin în formă de ou.
    Gê trebuie deschis cu aproximativ 2-3 ore înainte de consum și decantat dacă este posibil.
    Un vin roșu de top din Chile care este servit cu bucătărie sofisticată.
    Asamblaj 56% Syrah, 31% Carmenere,13% Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu / sec / vin BIO
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Emiliana
    Tara: Chile
    350.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Caii de la Letea Volumul II Ed.Lim.- Cabernet Sauvignon 2019

    După cele 12 luni de maturare în baricuri de origine franceză de a doua folosință Cabernet-ul Sauvignon are acea voiciune, dar cu o tentă de opulență care se încheie într-o astringență fermă, specifică soiului.
    Vin roșu rubiniu cu arome de cireșe negre și coacăze, cu note catifelate de ciocolată. Gust plin și echilibrat, cu tanini bine integrați, urmat de un post gust remarcabil.
    Asociere gastronomica: Carne de vită la grătar, tort de ciocolată neagră.
    Temperatura optimă de consum: 16-18 °C
    IG Colinele Dobrogei
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Alcool: 13%
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Via Viticola Sarica Niculitel
    46.40 lei Adaugă în coș
  • La Pruina – Negroamaro IGP 2019

    De un rubiniu inchis cu reflexii violet. Buchet intens, fructat si picant cu note de coacaze negre, fructe rosii, lemn dulce si tutun. Corp consistent, catifelat cu un final lung si bogat.
    Un vin amabil, picant, cu aromatica de prune, lemn dulce, tabac fin. Corpolent, cu usor rest de zahar si cu taninuri bine rotunjite de maturarea in lemn. Ar putea merge bine cu preparate traditionale, paste bogate in sos de rosii, pizza marguerite dar si asocieri mai exotice, cum ar fi rata cu portocale. Nici niste antipasti mai carnoase si usor picante n-ar protesta
    Soi: Negroamaro
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 12,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: La Pruina
    Tara: Italia
    56.00 lei Adaugă în coș
  • La Pruina – Primitivo IGT 2020

    Prezinta o culoare de un rosu rubiniu cu reflexii purpurii, tanar cu un buchet fructat avand note de capsuni, cirese si fructe de padure. Rafinat si intens cu un final fructat.
    Soi: Primitivo
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 12,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: La Pruina
    Tara: Italia
    56.00 lei Adaugă în coș
  • Cuvée Alexandru 2017

    Cuvee Alexandru 2017 vine după zece ani de la prima sa ediție legendară ocupând locul în mintea celor care au găsit în acest cabernet nuanțele surprinzătoare ale fructelor de pădure și notele ascuțite ale scorțișoarei. Cei care se întâlnesc cu el, găsesc în aromele sale îmbinarea unor contraste. Eleganța sa este completată de fermitatea accentelor, arătându-ne că timpul este cel care ne șlefuiește în devenirea noastră.
    Complexitatea sa aromatică în care se simt în special fructele negre, coacăzele şi vișina bine coaptă precum şi structura sa deosebit de puternică va continua să îl transforme într-un vin absolut ieşit din comun, cu un potențial de învechire de minim 20 de ani. Realizat din struguri Cabernet Sauvignon din podgoriile din Dealu Mare, Cuvee Alexandru 2017 își continuă legenda,adăugând în fiecare an, experiența vinificatorului prin note diferite create în procesul de maturare.
    Mirosul său fructat, de coacăze negre, afine, stafide și vișine coapte se completează surprinzător cu eleganța aromei de vanilie și scorțișoară. Pune un pahar de Cuvée Alexandru lângă o masă bogată cu preparate din carne roșie, vânat, brânzeturi maturate sau de oaie și servește-l la 15–16°C. Vei avea tabloul complet al puterii manifestate discret, precum o unealtă iscusită în mâna unui lider.
    Recolta din 2017 a adus note noi, stăpânind tot mai bine gustul de fructe negre, mure, afine, coacăze și ciocolată neagră. Acest vin este o devenire permanentă, de la an la an obținând valențe noi, care se adaugă la gustul său corpolent, cu tanini puternici bine șlefuiți și integrați. Asemeni celor care l-au creat și au așteptat 10 ani pentru perfecționarea sa, vinul ne răsplătește, acum, cu un gust puternic, elegant, persistent.
    DOC Dealu Mare
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Alcool: 14,5%
    Tip: rosu / sec

    Temperatura de servire: 15-16°C, cu o aerare anterioară de circa 2 ore

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Crama Serve
    125.00 lei Adaugă în coș
  • Cuvée Charlotte 2015

    Lasă-ți simțurile dezmierdate de aromele irezistibile ale unui vin roșu sofisticat. Surprinde-ți prietenii închinând un pahar de Cuvée Charlotte 2015 servit alături de o friptură de vită argentiniană la grătar sau miel la cuptor. Gustul echilibrat și senzația de dulce îți va completa desertul savuros cu ciocolată neagră. Fiecare sorbitură te va încărca de energie și poftă de viață, iar mirosul complex de fructe roșii, prune uscate, trufe și scorțișoară îți va aduce garantat complimentele invitaților tăi.
    Temperatura de servire: 15-16°C,cu o aerare anterioară de circa 2 ore
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soiuri: Cabernet Sauvignon 50% Fetească Neagră 36% Merlot 14%
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Serve
    150.00 lei Adaugă în coș
  • Cuvée Guillaume 2016

    Delectează-te cu un pahar de Cuvée Guillaume 2016 pentru a descoperi un gust fresh de vară, fructat, de cireșe coapte și mure albastre.
    Completează-i delicatețea cu aperitive ușoare, o friptură de rață sau de vânat.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soiuri: Pinot Noir 85 %, Fetească Neagră 15 %
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Serve
    80.00 lei Adaugă în coș
  • Tosone – Nero d’Avola DOC 2020

    Vin echilibrat și fructat de un roșu negru intens, cu o nuanță violet intens.
    Este incredibil de aromat, cu note de dulceață de cireșe, mure, vanilie și cuișoare.
    Moale, armonios si proaspat la palat, cu o usoara dulceata initiala, putin tanin si multa fuziune, plin de arome de fructe de padure si vanilie si un final foarte placut.
    Soi: Nero d’Avola
    Alcool: 14,5%
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Tosone
    Tara: Italia
    125.00 lei Adaugă în coș