Afișez 97–108 din 258 de rezultate

  • REDUCERE

    Bacanta Special Edition – Sarba 2021

    Cu o culoare galben-verzui superba, aceasta Sarba impresioneaza printr-o aroma primara de lime, piersica alba, ananas, mango completata de note inconfundabile de petale de trandafir. De aceasta data exceptionala este aciditatea care imbraca frumos corpul vinului si ii confera un post gust memorabil.
    DOC – CMD Cotesti
    Soi: Sarba
    Tip: alb / sec
    Alcool: 12,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Girboiu
    63.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Fautor – Fume Blanc 2019

    Un vin grațios ce a fost maturat în butoaie de lemn de stejar timp de 6 luni. Are o culoare galben pai ușor translucid, un buchet expresiv de pepene galben, flori de soc, fructul pasiunii și o tentă de vanilie în aroma și gust. Persistent, complex și cu o structură bogată, acest vin este o adevărată reflecție a elegantei și nobleței în sticlă.
    IGP Valul lui Traian
    Soi: Sauvignon Blanc
    Alcool: 12,5 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: alb / sec
    Producator: Fautor Winery
    Tara: Republica Moldova
    99.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    ”Kula”2021

    In 1970,cand a fost plantat soiul Chasselas Blanc ,oamenii au conservat numele acestui plai,Kula,tocmai pentru ca se afla in cel mai inalt punct al dealului de la Silagiu,la 324 metri.Dupa o jumatate de secol,am considerat ca merita sa incercam sa facem un vin monovarietal din acest soi,cu interventii minime atat in vie cat si in crama. Dedicat oamenilor curiosi si sensibili inspre vinurile de Terroir.

    Soi: Chasselas Blanc

    Tip: alb / sec (cu nuante de fume)

    Alcool: 12,2%

    Cantitate: 750 ml

    Producator: AGAPE arta&natura

    48.60 lei Adaugă în coș
  • Astoria – Moscato ”Fashion Victim”

    Acest vin spumant dulce s-a născut în proprietatea Astoria, în inima zonei Conegliano Valdobbiadene, un teren cu o istorie a vinului antică și renumită. Acest vin spumant delicat dulce este creat în beciurile cramei Astoria, o realitate importantă ale cărei capodopere prețioase sunt prezente în cele mai bune și mai exclusiviste restaurante și baruri de vin. Solul de cultivare al strugurilor Moscato Bianco, singurul folosit pentru a crea acest vin spumant, este deosebit de bogat în minerale și este eterogen cu prezența argilei, calcarului și scheletului care conferă acele arome și parfumuri tipice. Metoda de cultivare este Sylvoz, cu o densitate cuprinsă între 4000 și 4500 de plante pe hectar. Recolta este manuală spre sfârșitul lunii septembrie, strugurii sunt aduși în pivniță unde boabele sunt presate ușor. Aceasta este urmată de criomacerare și decantare statică a mustului liber și de prima fermentare în butoaie de oțel la o temperatură strict controlată, cu adăugarea de drojdii selectate. Pentru câteva săptămâni vinul este lăsat în contact cu drojdia nobilă. După prima fermentație urmează a doua fermentație în conformitate cu metoda Martinotti Charmat în autoclavă. Procedura de producție se încheie cu stabilitate tartrică și îmbuteliere. Urmează un rafinament suplimentar în sticlă.
    Acest vin spumant este perfect ca acompaniament la deserturile delicate. Perfect după masă.
    Perlaj: fin, cu bule dense și persistente
    Culoare: galben-pai, cu reflexii verzui, strălucitoare
    Buchet: parfum specific de Muscat, distinctiv și delicat, cu note de piersică, salvie și cimbru
    Gust: profund aromat, dulce delicat, echilibrat
    Teperatura de servire: 5 – 8° C,
    Soi: Moscato Bianco
    Alcool: 7 %
    Tip: spumant / alb / dulce
    Cantitate: 750 ml
    Regiune : Veneto
    Producator: Astoria
    Tara: Italia
    60.00 lei Adaugă în coș
  • “Corderíe” Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG

    Strugurii recoltați în podgoriile deluroase sunt presați ușor.
    Fermentarea primară a mustului la temperatura de 16/18 ° C este urmată de un proces de spumare la temperatură scăzută pentru a respecta aromele prețioase pe care le putem aprecia în buchetul său floral, într-un gust placut moale și armonios.
    Să-l gustăm ca pe un aperitiv, cu aperitive delicate sau în perfectă concordanță cu fructe de mare la grătar.
    Soi: Glera
    Tip: prosecco alb / Extra Dry
    Alcool: 11 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Astoria
    Tara: Italia
    82.00 lei Adaugă în coș
  • Prosecco Astoria Galie / Doc Treviso – Extra Dry

    Tehnologie:
    Strugurii sunt recoltati manual in luna septembrie, dupa care urmeaza strivirea lor slaba si decantarea statica a mustului. Fermentarea primara are loc la 18 °C cu drojdii selectionate autohtone, in recipiente de inox. Vinul nou, astfel obtinut, este pastrat pe drojdiile nobile pentru o luna, apoi este filtrat si turnat in autoclave unde are loc formarea spumei. Al doilea proces de fermentare are loc la 18 °C, timp de 20-25 de zile, cu drojdii selectionate. Urmeaza un alt proces de rafinare pe drojdii pentru alte 5-10 zile. Dupa imbuteliere, vinul este lasat sa se odihneasca in sticla pentru cateva saptamani.
    Caracteristici organoleptice:
    Perlaj: fin si persistent
    Culoare: galben-pai pal
    Buchet: elegant, fructat si floral
    Gust: caracteristic, placut si armonios
    Temperatura de servire: 5 – 6 C
    Soi: Glera
    Tip: prosecco alb / extra dry
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Astoria
    Tara de origine: Italia
    70.00 lei Adaugă în coș
  • 1000 de Chipuri – Tamaioasa Romaneasca 2023

    DOC Dealu Mare
    Soi: Tamaioasa Romaneasca
    Alcool: 12,5 %
    Cantitate: 750 ml
    Prodductie: 5700 sticle
    Tip: alb / sec
    Producator: Divine Area / 1000 de Chipuri
    56.00 lei Adaugă în coș
  • Iordache – Feteasca Alba 2022

    Pentru noi, cei care astazi ne bucuram cand degustam aceasta sticla de vin, poate nu conteaza cine este autorul, cine munceste via, cui a apartinut acel pamant.
    In semn de respect am hotarat ca fiecare vin sa poarte numele si chipul persoanei de la care noi am achizitionat acel pamant.
    Productie 11540 sticle
    DOC – CMD Dealu Mare – Fintesti
    Soi: Feteasca Alba
    Tip: alb / sec
    Alcool: 13,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: crama 1000 de Chipuri
    70.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    AVINCIS – Spumant Matoda Traditionala

    Cupaj din 75% Crâmpoșie Selecționata si 25% Pinot Noir, acest spumant este creat prin metoda tradițională.
    Culoarea sa este galben foarte deschis, ușor nuanțat.
    Acest vin are un buchet elegant si proaspăt de flori albe, fan cosit si brioșă.
    Gustul său este vioi cu bule fine si persistente, lăsând sa apară o mineralitate pronunțată.
    Acest vin spumant poate fi consumat imediat dar îşi va păstra prospețimea și în următorii 2 -3 ani.
    A se servi la 7˚C alături de aperitive și fructe de mare.
    Cupaj: Cramposie si Pinot Noir
    Tip: vin spumant / extra brut / metoda traditionala
    Alcool: 12%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Avincis
    85.50 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Cuvee Petit – Sauvignon Blanc 2020

    Acest Sauvignon Blanc provine din clona de calitate superioară din Europa de Vest. Calitățile acestui soi sunt bine cunoscute în toată lumea iar noi credem în potențialul său de a crea un vin bun în zona Drăgășani.
    20% din acest vin este fermentat și maturat timp de 6 luni în butoaie de stejar. Restul vinului este fermentat în cisterne de inox cu temperatură controlată.
    Culoarea este galben deschis cu reflexii verzui. Acest vin prezintă arome de grapefruit și iarbă proaspătă alături de fructe exotice. Gustul său este puternic cu aciditate înțepătoare și note citrice.
    Are un potențial bun de învechire.
    A se degusta rece la aproximativ 8 °C. Vă sfătuim să serviți acest vin cu legume la grătar și pui în sosuri cremoase.
    DOC – CMD Dragasani
    Soi: Sauvignon Blanc
    Tip: alb / sec
    Alcool: 13,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Avincis
    48.60 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Summer Wine Alb 2021

    Galben pai intens si stralucitor, evidentiat de subtila perlare generata de dioxidul de carbon. Vinul se deschide cu note intense ce amintesc de flori de vara si fructe zemoase de para si accente tropicale. In gust este echilibrat si excelent structurat, Chardonnay-ul dominand placut cu tipicitatea sa impunatoare. Prelung si placut, cu aciditate vibranta si zemoasa.
    Servire: 7 – 10 grade Celsius, alaturi de fructe de mare, peste oceanic sau de apa dulce, salate de vara, branzeturi proaspete sau bucatarie orientala.
    Observatie: Imbuteliat sub perna de dioxid de carbon. Prezenta unui perlaj fin nu reprezinta un defect.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soi: Feteasca Alba si Chardonnay
    Tip: alb / demisec
    Alcool: 12%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Tohani
    63.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Fautor – Blanca Cuvee 2020

    Floral,mineral,citric,acest vin prezinta echilibru perfect intre prospetime si complexitate. Aromele de flori de camp,ierburi aromatice si alune verzi se amplifica gustativ de un corp onctuos cu note generoase de piersici,caise si lime.
    IGP Valul lui Traian
    Soi: Albarino si Feteasca Regala
    Tip: alb / sec
    Alcool: 12,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Fautor
    61.20 lei Adaugă în coș