Showing 145–156 of 268 results

  • Tohani – Vinoteca Feteasca Neagra 2001

    Editie Limitata: 3131 sticle
    Drag pasionat,
    Odată deschisă sticla aceasta, te rog să îi acorzi timp și dedicare.
    Timp, pentru că aromele ce au stat închise vreme îndelungată necesită o perioadă de cel puțin 3 ore de decantare. Dedicare, pentru că respectul cu care noi am păstrat acest vin merită un pahar amplu din cel mai fin cristal.
    Roba vinului este de un roșu rubiniu, unde anii au marcat nuanțe portocalii. Parfumul, în sfârșit eliberat, ne amintește de fructele de pădure coapte, de magiunul pregătit toamna și condimente orientale. Gustul decis, amplu și elegant, se compune stratificat, cu taninuri fine și aciditate echilibrată. Eticheta de autor și cutia care însoțește vinul sunt semnate de artistul român Mircea Moroianu.
    Iată, ești în fața unui memorabil moment de desfătare a simțurilor.
    SERVIRE:
    De servit neapărat la o temperatură de 16 grade, alături de preparate din gastronomia națională, care să includă carne de vânat sau brânzeturi maturate.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,12%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Tohani
    360.00 lei Add to cart
  • Tohani – Vinoteca Feteasca Neagra 2000

    Editie Limitata: 3018 sticle
    Drag pasionat,
    Odată deschisă sticla aceasta, te rog să îi acorzi timp și dedicare.
    Timp, pentru că aromele ce au stat închise vreme îndelungată necesită o perioadă de cel puțin 3 ore de decantare. Dedicare, pentru că respectul cu care noi am păstrat acest vin merită un pahar amplu din cel mai fin cristal.
    Roba vinului este de un roșu rubiniu, unde anii au marcat nuanțe portocalii. Parfumul, în sfârșit eliberat, ne amintește de fructele de pădure coapte, de magiunul pregătit toamna și condimente orientale. Gustul decis, amplu și elegant, se compune stratificat, cu taninuri fine și aciditate echilibrată. Eticheta de autor și cutia care însoțește vinul sunt semnate de artistul român Mircea Moroianu.
    Iată, ești în fața unui memorabil moment de desfătare a simțurilor.
    SERVIRE:
    De servit neapărat la o temperatură de 16 grade, alături de preparate din gastronomia națională, care să includă carne de vânat sau brânzeturi maturate.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 13,87%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Tohani
    375.00 lei Add to cart
  • ”ILMO” – Primitivo di Manduria 2021 – Nebuchadnezzar (15 Litri)

    (denumire veche – Il Morante)
    – Acest produs nu se livreaza prin curier! Disponibil doar cu ridicare din magazin.
    ”ILMO”,perla de 99 puncte Luca Maroni a producatorului La Pruina, vin desavarsit prin maturare in baricuri frantuzesti noi pentru minim 12 luni.
    Vin cu o culoare de un rosu rubin profund cu accente granat, aroma intensa de fructe rosii sunt completate cu miresme de vanilie, gem de prune si cacao. Corp plin, rotund si complex cu un postgust prelung eliberand note de ciocolata.
    Recomandat alaturi de preparate din carne cu sosuri picante , friptura de porc sau branzeturi maturate.
    Soi: Primitivo di Manduria
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 15 Litri
    Producator: La Pruina
    Tara: Italia
    3,500.00 lei Add to cart
  • Masso Antico – Le Anfore 2022

    Garantie SGR +0.50 lei
    Strugurii sunt cultivați în podgoria de la Tenute Masso Antico în conformitate cu metodele de agricultură ecologică și recoltați manual. După vinificare, vinul este învechit cu dublu pasaj în amfore de cocciopesto și în butoaie de stejar francez și american. Amforele de cocciopesto, un amestec special de agregate de faianță zdrobite, fibre, fragmente de piatră, nisip, liant de ciment și apă, garantează vinului o microoxigenare controlată, iar rezultatul este un vin complet dezvoltat, cu arome deosebite și autentice.
    Asociere culinara:
    Se potriveste de minune cu carnea rosie si vanatul gatit la gratar sau in tocanite si cu branzeturi mature.
    Temperatura de servire: 16°-18° C
    IGT Salento
    Soi: Primitivo si Negroamaro
    Tip: rosu / sec / vin bio
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Tenute Masso Antico
    Tara: Italia
    75.50 lei Add to cart
  • Apogeum Feteasca Neagra 2019

    Apogeum anul VIII, adică recolta 2019, este lansat în februarie 2023, în ediție limitată de 9156 sticle. Are o culoare de un roșu rubiniu, dens și strălucitor. Aromele primare de prune, de afine și coacăze negre sunt completate de senzații de lemn dulce și cafea. Condimentele ce definesc caracterul vinului, piper, cuișoare, vanilie, sunt integrate și completează tabloul aromatic. În gust vinul este catifelat, cu taninuri moi și zemoși, meritul anilor de permanență în baric. Seduce prin densitate și postgust nesfârșit, cu final de ciocolată neagră și vișine.
    Vinificatie:
    Aici se fac vinuri precum acum 2000 de ani, în amfore de ceramică
    după metode cunoscute doar de proprietarul cramei Virgil Mandru.
    Strugurii provin dintr-o vie veche de peste 50 de ani, culeși manual,
    sortați boabă cu boabă de către propietar alături de familia lui.
    Invechirea se face în butoaie de stejar franțuzesc, timp de 2 ani, apoi se depozitează în beci unde stau la maturare în sticle timp de minimum 2 ani. Ulterior, sunt trimise probe la concursurile mondiale de renume, și doar în urma obținerii medaliei de aur sunt scoase la vânzare.
    Servire:
    15°-17° Celsius. Recomandăm minim două ore de decantare. Acest
    vin este un vin vedetă și nu sugerăm asocierea cu niciun fel de
    mâncare, ci la finalul mesei, alături de o țigară de foi și un anturaj
    adecvat.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,8%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Apogeum
    235.00 lei Add to cart
  • Apogeum Feteasca Neagra 2019 + cutie

    Apogeum anul VIII, adică recolta 2019, este lansat în februarie 2023, în ediție limitată de 9156 sticle. Are o culoare de un roșu rubiniu, dens și strălucitor. Aromele primare de prune, de afine și coacăze negre sunt completate de senzații de lemn dulce și cafea. Condimentele ce definesc caracterul vinului, piper, cuișoare, vanilie, sunt integrate și completează tabloul aromatic. În gust vinul este catifelat, cu taninuri moi și zemoși, meritul anilor de permanență în baric. Seduce prin densitate și postgust nesfârșit, cu final de ciocolată neagră și vișine.
    Vinificatie:
    Aici se fac vinuri precum acum 2000 de ani, în amfore de ceramică
    după metode cunoscute doar de proprietarul cramei Virgil Mandru.
    Strugurii provin dintr-o vie veche de peste 50 de ani, culeși manual,
    sortați boabă cu boabă de către propietar alături de familia lui.
    Invechirea se face în butoaie de stejar franțuzesc, timp de 2 ani, apoi se depozitează în beci unde stau la maturare în sticle timp de minimum 2 ani. Ulterior, sunt trimise probe la concursurile mondiale de renume, și doar în urma obținerii medaliei de aur sunt scoase la vânzare.
    Servire:
    15°-17° Celsius. Recomandăm minim două ore de decantare. Acest
    vin este un vin vedetă și nu sugerăm asocierea cu niciun fel de
    mâncare, ci la finalul mesei, alături de o țigară de foi și un anturaj
    adecvat.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,8%
    Cantitate: 750 ml
    Ambalaj: cutie personalizata
    Producator: Crama Apogeum
    280.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Nikolaos Rosu – Wild Yeast 2020

    Nikolaos Rosu este un vin fin, puternic, cu note de cirese, ciocolata si arome fine de vanilie. Gustul predominant este de cirese negre, completat de notele de ciocolata neagra totul sustinut de o mineralitate revigoranta.
    Recomandare culinara: Carne rosie pregatita la tava sau ceaun, pulpa de miel la cuptor, rulada de vitel, tochitura de porc, berbecut la tava, branzeturi maturate
    Temperatura de servire: 16° – 18°C
    IGP Colinele Dobrogei
    Soi: Merlot (Infiintare plantatie -1976, Neculai Fulea)
    Tip: rosu / sec
    Maturare in barrique stejar: 620 zile
    Alcool: 14,9%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Histria
    112.00 lei Add to cart
  • Diamond Selection – Feteasca Neagra Barrique 2022

    Arome discrete de vanilie completate de note de ciocolată. Gust dominat de prune uscate pe lozniță. Final elegant, cu note ușor condimentate.
    Maturare: în baricuri de stejar românesc, timp de 24 de luni.
    Servire: Ușor răcit (14° C), decantor (20′-30′) însoțit de o cină gustoasă și de prieteni.
    DOC – CMD Husi
    Alcool: 14,5 %
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Domeniile Averesti
    68.00 lei Add to cart
  • Gitana – Saperavi 2020

    Strugurii de Saperavi de la Gitana au implinit deja 15 ani,ajungand la deplina maturitate a aromei, desavarsita apoi prin blanda fermentare si maturare in amfore de argila, care pastreaza vie si nealterata abundenta de arome: cirese negre, fructe rosii de padure, tonuri citrice, dar si surprinzatoare onuri de piper alb si ienupar.
    Strugurii sunt recoltati si selectati manual.
    Temperatura de servire recomandata – 18 grade celsius
    Soi: Saperavi
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Alcool: 14 %
    Producator: Gitana Winery
    Tara: Republica Moldova
    115.00 lei Add to cart
  • Gitana – Lupi / Rezerva 2018

    Garantie SGR +0.50 lei!
    Din colecţia Premium Gitana vine acest vin rezervă matur, de un roşu seducător, maturat pe o perioadă de 10-12 luni în baricuri de 225l şi învechit minimum 2 ani în butoaie din lemn de stejar din Krasnodar. Cupajul este realizat din struguri Cabernet Sauvignon, Merlot și Saperavi culeşi manual din zona Valul lui Traian şi vinificat tradiţional folosind echipamente moderne.
    Vinul este elegant şi prezintă un buchet complex, cu taninuri puternice, bine echilibrat şi structurat. Culinar, sortimentul se potriveşte bine cu preparate pe bază de carne afumată şi carne la grătar, iar vegetarienii îl pot savura alături de legume prăjite.
    Temperatura ideală de servire este 16-18° C.
    Notele degustării:
    Miros: Seducător şi complex, cu note intense de fructe roşii şi negre, ciocolată, lemn dulce şi un strop de cafea.
    Gust: Arome bogate de fructe dulci, în special mure şi prune zemoase, la care se adaugă accente de fructe uscate şi lemn dulce.
    Culoare: Roşu rubiniu, cu străluciri purpurii.
    Alcool: 14.5%
    Cupaj: Cabernet Sauvignon, Merlot, Saperavi
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Regiune: Valul lui Traian
    Tara de origine: Republica Moldova
    145.50 lei Add to cart
  • Diamond Selection Magnum – Cabernet Sauvignon 2019

    Un Cabernet Sauvignon rotund, elegant, cu totul aparte, ce reuşeşte sa încante cu aromele sale de ciocolata neagra cu fructe de padure. Puternic și aromat, este un vin care acopera și cele mai pretențioase gusturi, facand deliciul degustării de fiecare data, dar mai ales atunci cand se servește la temperatura de 16 grade Celsius, după o aerare anterioară de 20-30 min.
    Organoleptic: Arome puternice de coacaze negre ,cu note de vanilie si lemn. Gust dominat de ciocolata neagra, cafea,vanilie,mosc.Final elegant,lung cu note de mirodenii.
    Servire: Insotit de preparate din carne rosie sau un tort de ciocolata neagra si fructe de padure.
    DOC – CMD Husi
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu /sec
    Alcool: 14%
    Cantitate: 1500 ml
    Ambalaj: cutie personalizata de carton(contracost) + 10 lei
    Producator: Domeniile Averesti
    275.00 lei Add to cart
  • Sigilium – Cupaj Rosu 2020

    Un cupaj  plin, catifelat, cu arome de fructe de padure, imbinate cu note de cafea, ciocolata si tabac. Mangaierea lemnului de stejar ii confera un final lung, dulce – condimentat.
    Se savureaza alaturi de branzeturi nobile maturate, carnuri rosii sau vanat.

    Maturat in butoaie de stejar timp de 18 luni.

    DOP/DOC – CMD Minis

    Cupaj: Merlot si Cabernet Sauvignon

    Tip: rosu / sec

    Alcool: 14%

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Crama Dradara

    65.00 lei Add to cart