Afișez 1–12 din 278 de rezultate

  • Gitana – Lupi / Rezerva 2017

    Din colecţia Premium Gitana vine acest vin rezervă matur, de un roşu seducător, maturat pe o perioadă de 10-12 luni în baricuri de 225l şi învechit minimum 2 ani în butoaie din lemn de stejar din Krasnodar. Cupajul este realizat din struguri Cabernet Sauvignon, Merlot și Saperavi culeşi manual din zona Valul lui Traian şi vinificat tradiţional folosind echipamente moderne.
    Vinul este elegant şi prezintă un buchet complex, cu taninuri puternice, bine echilibrat şi structurat. Culinar, sortimentul se potriveşte bine cu preparate pe bază de carne afumată şi carne la grătar, iar vegetarienii îl pot savura alături de legume prăjite. Temperatura ideală de servire este 16-18° C.
    Notele degustării:
    Miros: Seducător şi complex, cu note intense de fructe roşii şi negre, ciocolată, lemn dulce şi un strop de cafea.
    Gust: Arome bogate de fructe dulci, în special mure şi prune zemoase, la care se adaugă accente de fructe uscate şi lemn dulce.
    Culoare: Roşu rubiniu, cu străluciri purpurii.
    Alcool: 14.5%
    Cupaj: Cabernet Sauvignon, Merlot, Saperavi
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Regiune: Valul lui Traian
    Tara de origine: Republica Moldova
    120.00 lei Adaugă în coș
  • Pecoranera – Nero di Troia 2019

    Nero di Troia Pecoranera 2019 de la Cantine Risveglio este un vin surprinzator de carismatic de culoare rosu rubiniu intens cu reflexii violacee in margini, nas expresiv si generos in note de fructe negre de padure coapte (mure, coacaze, afine si cirese) acompaniate de note de condimente (cacao, cafea, vanilie si lemn dulce), cu un gust savuros, fructat si echilibrat, iar in final se resimte rotund si persistent.
    Asocieri culinare: preparate din carne rosie la gratar sau in tocane, branzeturi maturate dure si paste cu ragu.
    Maturare: 6 luni in baricuri frantuzesti
    Temperatura de servire ideala: 18 grade Celsius
    IGP Puglia
    Soi: Nero di Troia
    Alcool: 13%
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Cantine Risveglio
    Tara: Italia
    78.00 lei Adaugă în coș
  • Truda Fanny Roșu – Ediția a IV-a

    Asamblaj al celor mai bune vinuri din crama noastra, selectate atent de oenologul George Cojocaru.Numele vinului este inspirat de numele vinului produs de Liviu Rebreanu in onoarea sotiei sale Fanny Rebreanu, in Stefanesti, unde detinea o casa “frumos potrivita cu cinci pogoane de vie”.
    Editia a IV-a – 4000 de sticle.
    Note de degustare : Un asamblaj dominat de prune uscate, cirese si visine negre, este imbogatita cu note de trufe, cacao si arome seducatoare de lemn.
    Asociere culinara: Se potriveste cu carne rosie (vita, vitel, porc, miel, oaie, rata, gasca etc), vanat.
    Temperatura de servire: 16 – 18 grade Celsius.
    DOC – CMD Stefanesti Arges
    Asamblaj:
    – Feteasca Neagra 2019 (85%) – maturat 12 luni in baric nou romanesc
    – Cabernet Sauvignon stafidit 2017 + Feteasca Neagra 2017 (15%) – maturat 24 luni in baric nou romanesc
    Alcool: 15 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: rosu / sec
    Producator: Casa de Vinuri Stefanesti
    90.00 lei Adaugă în coș
  • Giusti Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2017

    Culoare: roșu rubiniu, cu tendința de granat odată cu îmbătrânirea.
    Buchet: intens, cu note de condiment și fructe roșii.
    Gust: Catifelat și corpolent, cu taninuri moi și elegante.
    Sugestii de servire: Excelent cu feluri de mâncare principale, fripturi și carne roșie.
    Este recomandabil să il deschideti cu cel puțin 30 min. înainte de servire.
    Struguri: Corvina Veronese și Corvinone la 80%, iar Rondinella 20%
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Giusti
    Tara: Italia
    105.00 lei Adaugă în coș
  • Equinox – Malbec 2015

    Malbec Equinox 2015 – ediție limitată cu numai 1500 de sticle. Vinul a stat în baric timp de 3 ani. Un vin de excepție ce cucerește vizual și gustativ. Dominat de fructe negre, frunze, tutun, cafea și lemn dulce. Delicat se simt aromele de vișine și migdale. Gustul plin elegant. Memorabil!
    Soi: Malbec
    Alcool: 13,5 %
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Domneasca
    Tara: Republica Moldova
    Regiune: Purcari
    100.00 lei Adaugă în coș
  • Acquesi – Brachetto DOC Dulce

    Acest Brachetto are o culoare ispititoare de trandafir profund, cu un perlaj elegant. Buchetul este format din zmeura, cirese si petale delicate de trandafir.
    Asocieri culinare:
    Ciocolata alba, capsuni si zmeura cu crema proaspata, cocktail de fructe.
    Se serveste la 8-10°C
    Soi: Brachetto
    Alcool: 6,5%
    Tip: rosu / spumant / dulce
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Acquesi
    Zona de origine: Monferrato. Piemont
    Tara: Italia
    47.00 lei Adaugă în coș
  • Lambrusco Rosso Emilia IGT Amabile – Cantina Giocondi

    Rosu rubiniu intens si captivant, acest Lambrusco Amabile invita la degustare, emanand arome proaspete si fructate, de fructe rosii si mici de padure.
    Se asociaza de minune cu toate preparatele pe baza de carne, ce pot fi servite ca antreu si se alatura maestuos felurilor principale pe baza de paste sau vanat, ajungand pana la produsele fine de patiserie.
    Tip: rosu / demisec / frizzante
    Alcool: 7,5%
    Cantitate: 750 ml
    Zona: Emilia – Romagna
    Tara: Italia
    28.00 lei Adaugă în coș
  • Codici Negroamaro 2020 – Masserie Codici

    Culoare roșu-rubiniu intens, cu note intense de picante și atingere de fructe coapte. Gustul este armonios, persistent si rotunjit.
    Asocieri: Carne la grătar, brânzeturi învechite
    Se servește la 14-16 ° C
    IGT Puglia
    Soi: Negroamaro
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 13%
    Cantitate: 750 ml
    Zona: Valle d’Itria – Puglia
    Tara: Italia
    45.00 lei Adaugă în coș
  • Codici Primitivo 2019 – Masserie Codici

    Vin cu o culoare roșu rubiniu intens, cu accente potrivite. Buchetul este plin de fructe de padure rosii, condimente si dulceata de fructe negre. Corpolent, cald și fructat, cu taninuri echilibrate. Finalul este moale, dar persistent
    Asocieri: Carne prăjită sau înăbușită și brânzeturi aromate (pecorino, cașcaval, etc.).
    Se serveste la 12-14°C
    IGT Puglia
    Soi: Primitivo
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 13,5%
    Cantitate: 750 ml
    Zona: Salento – Puglia
    Tara: Italia
    48.00 lei Adaugă în coș
  • Ion Vladoi – Cabernet Sauvignon & Merlot 2017

    Vinurile semnate de Ion Vladoi dezvaluie generozitatea terroir-ului Dobrogean pus in opera cu maiestrie de vinificator si desavarsit de imbratisarea tandra a lemnului de stejar.

    DOC Murfatlar

    Soiuri: Cabernet Sauvignon si Merlot
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 13,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Domeniul Vladoi
    67.00 lei Adaugă în coș
  • Caii de la Letea Volumul II Ed.Lim.- C.S. + F.N. 2019

    Acest cupaj conține două soiuri care se completează perfect, corpul puternic, taninos al Cabernet-ului Sauvignon este catifelant de Feteasca Neagră. Cele 12 luni de maturare la baric de a doua folosință întregesc acest cupaj și înnobilează vinul.

    Cupaj roșu rubiniu cu aromă intensă de prune uscate, cireșe amare și fructe negre de pădure, cu note de ciocolată, tabac și condimente. Gust plin, rotund cu tanini catifelați și bine integrați, echilibrat și urmat de un post gust remarcabil de lung.

    Asocieri culinare: Preparate de carne roșie la cuptor, brânzeturi maturate, deserturi pe bază de ciocolată neagră

    Temperatură optimă de consum: 16-18 °C

    IG Colinele Dobrogei

    Soiuri: Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra

    Alcool: 13,5%

    Tip: rosu / sec

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Via Viticola Sarica Niculitel

    56.00 lei Adaugă în coș
  • Caii de la Letea Volumul II Ed.Lim.- Feteasca Neagra 2019

    Un vin care, după s-a maturat în baricuri de primă și a doua folosință timp de un an, cu un nivel de alcoolul ridicat, dar foarte bine integrat, surprinde organoleptic și structural prin echilibrul său.

    Gustul plin, rotund, cu tanini catifelați, urmat de un post gust lung este anunțat de arome de prune uscate, cireșe negre, coacaze și afine.

    Recomandari culinare: Preparate de vânat mare la cuptor, brânzeturi maturate.

    Temperatura optimă de consum: 16-18 °C

    DOC – CMD Sarica Niculițel

    Soi: Feteasca Neagra

    Alcool: Feteasca Neagra

    Tip: rosu / sec

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Via Viticola Sarica Niculitel

    56.00 lei Adaugă în coș