In & Out este un proiect născut pentru piața asiatică care a dat naștere unui vin unic și câștigător. Eticheta sa prezinta un design exclusivist in ambalajul vinurilor internationale, care se remarca prin originalitate in manopera si semantica folosita. Crapul de culoarea aramiului care sare din apa este un joc intre plin si gol, un simbol al pozitivitatii, al dinamismului si al norocului.
Soi: Montepulciano d’Abruzzo
Temperatura de servire: 16-18°C
Maturare: 24 de luni și apoi timp de 10 luni în sticlă.
Gust: Moale și catifelat, multă elegantă și persistentă.
De când s-a înmulțit atenția acordată cultivării și prelucrării sale, Primitivo di Manduria a oferit emoții din ce în ce mai mari pasionaților de vin din întreaga lume, atât de mult încât a devenit, sub numele de Zinfandel, o trăsătură caracteristică viticulturii californiane. Primitivo Salento IGT este un vin cald și învăluitor, ideal pentru mezeluri și mezeluri și brânzeturi mature.
Struguri / Primitivo di Manduria 100%.
Recolta / Între sfârșitul lunii august și începutul lunii septembrie.
Vinificare /Macerare lungă în rezervoare de oțel și fermentare la temperatură controlată. Următoarele 12 luni de învechire în barrique.
Degustare /Roșu rubiniu intens cu nuanțe violete, nasul este foarte fructat cu o prevalență de fructe roșii precum mure, afine, prune și cacao. In gura este bogat, fructat, cu corp si structura mare.
Petit Verdot este un soi apreciat pentru caracterul sau distinct, cu aciditate ridicata, taninuri ferme si arome orientate catre condimente si fructe, Pergament este o raritate creata pentru iubitorii de vin.
Se recomanda decantare minim 30 min.
Asociere culinara: Mezeluri condimentate, cotlete de berbecut cu sos de piper verde, branzeturi maturate.
Cu o culoare rubinie placuta si un corp mediu te întâmpină cu un melanj de condimente și arome intense de vișine coapte, coacăze și mure, însoțite de nuanțe subtile de ciocolată, vanilie și condimente vegetale.
Gustul plin și echilibrat dezvăluie taninuri fine cu o aciditate bine integrată, oferă o experiență armonioasă si un gust lung. Ideal pentru platouri de salamuri , paste cu sos rosu sau friptura la cuptor.
Obtinut din struguri crescuti la malul marii, vinul a fost creat prin fermentarea separata a celor doua soiuri si cautarea imbinarii perfecte intre caracterul puternic al Fetestii Negre si eleganta Merlot-ului. Innobilat timp de 6 luni in barrique-uri de stejar romanesc, folosind o temperatura relativ joasa pentru fermentarea vinului rosu (21 – 22 grade C) vinul se caracterizeaza prin fructuozitate si eleganta.
„În trecut, Santa Maddalena – un cuvée tradițional amestecat din cele două soiuri autohtone de struguri Schiava și Lagrein – a jucat un rol important în producerea vinului în Tirolul de Sud și a fost unul dintre cele mai cunoscute roșii italiene.” – Rudi Kofler
Culoare: Culoare: rosu rubiniu intens
Miros: Santa Maddelena atrage nasul cu arome primare clare de soc negru si cirese sustinute de migdale amare si o nuanta de violeta.
Gust: Cu arome pline de fructe la palat și totuși moale și elegant în același timp, acest vin roșu beneficiază de o aciditate echilibrată și un conținut scăzut de tanin pentru a obține un final foarte plăcut.
Maturare: fermentație malolactică și învechire în butoaie mari de lemn timp de 7-8 luni.
Asocieri culinare: O combinație clasică din Tirol de Sud cu un platou de mezeluri precum slănină și Bündnerfleisch sau o salată de carne de căprioară cu ciuperci la ghiveci și mousse de brânză cremă, sau carne de vită rece cu sos de vinegretă; la fel de atractive cu tagliatelle cu salsiccia sau carne de vită fiartă cu salsa verde și cartofi cu pătrunjel.
„Lagrein este, fără îndoială, unul dintre eroii locali ai Tirolului de Sud și astăzi, datorită unei combinații de arome fructate și arome picante plus taninuri catifelate, se bucură de o adevărată renaștere. Acest soi autohton își are rădăcinile în orașul Bolzano, din Tirolul de Sud, dar este un obișnuit pe lista de vinuri din Terlano de câteva decenii acum.” – Rudi Kofler
Culoare: roșu granat închis
Miros: Vinul are o aromă intensă compusă din merișoare uscate și cireșe, evidențiată cu o notă florală de liliac și note de dafin. Sunt prezente și note de aromă reținută de ciocolată.
Gust: Foarte suculent și armonios, cu o textură delicată și taninuri mătăsoase, Lagrein-ul dezvoltă o opulență rară și este bogat și catifelat la palat.
Maturare: fermentație malolactică și învechire în butoaie mari de lemn timp de 7-10 luni.
Asocieri culinare: pachețele de brânză de oaie la cuptor, ossobuco sau boeuf bourguignon.
Parfum intens de prune coapte și gem de cireșe, cu o adiere de cacao. Gust foarte elegant și catifelat, bine structurat, cu tanini bine integrați și sfârșit lung, pe note de vanilie și cacao. Dacă adăugăm și eticheta modernă, inspirată de creațiile marilor case de modă, oaspeții dumneavoastră vor ști că sunt răsfățați!
Soi: Primitivo (Zinfandel)
Culoare: roșu-rubiniu
Miros: parfum intens de prune coapte și gem de cireșe, cu o adiere de cacao
Gust: foarte elegant și catifelat, ușor aromatic, cu sfârșit lung, pe note de vanilie și cacao; structură foarte bună, tanini bine integrați.
Recomandări gastronomice: preparate de carne cu sos, friptură de porc sau miel, coste de vițel cu mazăre, vânat cu sos, brânză de capră sau cu un desert special: parfait de migdale cu sos de ciocolată amară
Mohair este numele unei fibre textile naturale, foarte apreciate, cu caracteristici tactile moi și strălucitoare, ale cărei senzații evocă notele delicate și învăluitoare ale acestui vin.
Vin cu o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe strălucitoare; fructat pe nas cu note de prune, cirese, afine. La gust este proaspăt și bine structurat
Recomandare culinara: Paste cu sosuri pe baza de carne, ciuperci si trufe. Carne roșie și vânat. Mezeluri și brânzeturi mature.
Kings of Prohibition ”Al Capone” Red Blend de la Calabria Wines impresionează prin profunzimea impresionantă a culorii și textura catifelată. Acest vin roșu provine din Valea Barossa din Australia și prezintă o dominație izbitoare de Cabernet.
Caracterizat prin arome de frunze de coacaze negre si lemn de cedru, ofera o structura puternica. Prospețimea vinului se îmbină cu o aromă bogată și un fructat luxuriant, ideal pentru cunoscătorii de vinuri roșii puternice. În omagiu adus Al Capone din epoca prohibiției, această serie ilustrează atât tradiția, cât și standardele de calitate ale vinurilor din Calabria.
Se recomanda a fi savurat alaturi de preparate tari precum carnea de vita sau branza tare condimentata pentru a dezvolta pe deplin proprietatile vinului.
Kings of Prohibition Shiraz ”Lucky Luciano” este un vin roșu elegant și sofisticat care își exprimă cu adevărat calitatea superioară. Această băutură este realizată din struguri Shiraz cultivati cu grijă în regiunile viticole cele mai faimoase din Australia, unde clima și solul oferă condiții perfecte pentru cultivarea acestui soi. Vinul are o culoare roșu intens și o textură fină, lucru ce sugerează o maturare excelentă.
Aromele intense de fructe de pădure negre, mure și cireșe sunt primele care își fac simțită prezența la nas, însoțite de nuanțe subtile de vanilie și ciocolată, datorate maturării în butoaie de stejar. Gustul bogat și complex dezvăluie o paletă de arome care se completează perfect, cu taninuri fine și bine echilibrate. Este un vin deosebit de plin și catifelat, care se desfășoară lin, dând impresia unei băuturi elegante și bine conturate.
Recomandare: Ideal pentru a fi savurat alături de o masă consistentă, cum ar fi friptura de vită sau brânzeturi puternice.
Santalba în dorința sa de a arăta trecutul : istoria lui, prezentul : adevărul și viitorul : provocarea lui și de a reuși să le arate pe toate în aceeași sticlă lansează un vin unic, unul dintre cele numite a face istorie nu numai în cramă, dar si în Rioja,.
Mai bine de două decenii în care vinul se arată cu nuditate totală, fără ascundere, oferindu-ne senzații pe care puține vinuri din lume le pot oferi, senzații demne de 99 de puncte.
În acest roșu vom regăsi ISTORIE prin terroir-ul care ne duce la absorbția de mineralitate, feruginoase, chiar și sângerări, care amintesc de marele Bordeaux al lumii.
Vizual: vin intens închis la culoare, cu un margine de cărămidă care indică maturitatea sa nobilă.
Arome: Fructe negre foarte coapte, smochine, prune amestecate cu mirodenii, fructe uscate, cuișoare, lemn dulce, cacao și pâine prăjită care indică timpul îndelungat în butoi .
Gust: intens cu volum, aciditate vie dar echilibrat și mătăsos în gură persistente.
Potențial mare de învechire în sticlă. Cu siguranță peste 2030!
Sugesti de asociere culinarai: Foarte bun cu friptură, grătare, confit de rață, brânză curată și semicurată, tocanite de vin roșu, hribi la grătar, tocane, șuncă iberică… Temperatura de consum: 17-18ºC
Vin produs cu struguri din podgorii selectate din zona Gimileo, în inima La Rioja Alta, și numai în recolte cu calificativul Excelent acordat de Consiliul de Reglementare DOCa. Rioja. Fermentarea s-a desfășurat la temperatură controlată și cu macerații lungi, obținându-se astfel un vin cu un potențial de învechire ridicat, bazat pe o mare structură, volum, corp, taninuri și culoare intensă, făcându-l foarte potrivit pentru învechire îndelungată. A stat 26 de luni în butoaie de stejar american, folosind sistemul tradițional de gravitație, din butoi în butoi. Procesul a continuat cu invechirea in sticla, unde a avut loc rafinarea si rotunjirea necesara pentru a pune vinul pe piata.
Aspect : Culoare intensă cu tonuri negre și margini de gresie.
Nas: Arome de fructe foarte coapte și vanilie cu note moi de condimente, balsamice și prăjite derivate din învechirea îndelungată în butoaie.
Gură: Intens, foarte echilibrat la palat, mătăsos, foarte persistent și cu senzații foarte plăcute. Evoluează foarte pozitiv ore întregi.