Showing 265–276 of 673 results

  • Drusian – Prosecco D.O.C.G. Millesimato 2023

    Garantie SGR +0.50 lei!
    După o selecție atentă a strugurilor Glera de pe dealuri, recoltate riguros manual, se naște acest vin spumant alb, caracterizat de un stil inconfundabil și echilibrat. Odată ce fazele de vinificare sunt finalizate cu mare atenție, procesul de spumare are loc cu metoda Martinotti Charmat cu fermentare lentă la 15-16 ° C, avand respectul absolut al anului de producție.
    Valdobbiadene DOCG
    Soi: Glera
    Tip: prosecco millesimato / alb / Dry
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Drusian
    Tara: Italia
    75.50 lei Add to cart
  • Drusian – Prosecco DOC Treviso Extra Dry „Gujot”

    Prosecco DOC Treviso „ Gujot ” Extra Dry al Cramei Drusian , reprezintă expresia maximă a prosecco spumante, născut din dragostea și atenția pentru detalii a familiei Drusian, care a cultivat aceste pământuri de trei generații și urmărește fiecare etapă a vinificației. Strugurii care dau viață acestui vin sunt Glera, Perera și Bianchetta. Fermentarea are loc în autoclavă cu metoda Charmat.
    Caracteristicile Prosecco DOC Treviso “Gujot”:
    La vedere apare galben pai cu un perlaj fin si persistent. Mirosul este delicat, cu note de para si mere. La gust este proaspăt și redescoperim senzațiile parfumului.
    Asocieri sugerate la degustarea acestui vin de la crama Drusian:
    Se serveste in pahare flute la o temperatura de 6-8°C. Parfumul și prospețimea acestui vin îl fac deosebit de potrivit ca aperitiv și pentru a însoți preparatele pe bază de pește, precum și risotto cu legume
    Struguri: Glera, Parera și Bianchetta
    Tip: prosecco alb / extra dry
    Alcool: 11,5%
    Cantitate 750 ml
    Producator: Drusian
    Tara: Italia
    56.00 lei Add to cart
  • Gitana – Saperavi 2019 – Magnum

    Strugurii de Saperavi de la Gitana au implinit deja 15 ani,ajungand la deplina maturitate a aromei, desavarsita apoi prin blanda fermentare si maturare in amfore de argila, care pastreaza vie si nealterata abundenta de arome: cirese negre, fructe rosii de padure, tonuri citrice, dar si surprinzatoare onuri de piper alb si ienupar.
    Strugurii sunt recoltati si selectati manual.
    Temperatura de servire recomandata – 18 grade celsius
    Soi: Saperavi
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 1500 ml
    Alcool: 14,5 %
    Ambalaj: cutie(carton)personalizata
    Producator: Gitana Winery
    Tara: Republica Moldova
    250.00 lei Add to cart
  • Gitana – Lupi / Rezerva 2018 – Magnum

    Din colecţia Premium Gitana vine acest vin rezervă matur, de un roşu seducător, maturat pe o perioadă de 10-12 luni în baricuri de 225l şi învechit minimum 2 ani în butoaie din lemn de stejar din Krasnodar. Cupajul este realizat din struguri Cabernet Sauvignon, Merlot și Saperavi culeşi manual din zona Valul lui Traian şi vinificat tradiţional folosind echipamente moderne.
    Vinul este elegant şi prezintă un buchet complex, cu taninuri puternice, bine echilibrat şi structurat.
    Culinar, sortimentul se potriveşte bine cu preparate pe bază de carne afumată şi carne la grătar, iar vegetarienii îl pot savura alături de legume prăjite.
    Temperatura ideală de servire este 16-18° C.
    Notele degustării:
    Miros: Seducător şi complex, cu note intense de fructe roşii şi negre, ciocolată, lemn dulce şi un strop de cafea.
    Gust: Arome bogate de fructe dulci, în special mure şi prune zemoase, la care se adaugă accente de fructe uscate şi lemn dulce.
    Culoare: Roşu rubiniu, cu străluciri purpurii.
    Alcool: 14.5%
    Cupaj: Cabernet Sauvignon, Merlot, Saperavi
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 1500 ml
    Ambalaj: cutie(carton) personalizata
    Regiune: Valul lui Traian
    Producator: Gitana Winery
    Tara de origine: Republica Moldova
    315.00 lei Add to cart
  • AVINCIS – Negru de Dragasani 2016 – Magnum 1,5L

    Acest soi unic şi interesant îşi are originile în solul din Drăgăşani. 30% din volumul total de vin este maturat în butoaie de stejar timp de 18 luni.
    Acest vin dezvoltă un buchet intens cu nuanţe de condiment, arome de fructe negre precum cireşe negre şi afine şi o notă de violetă.
    Gustul său este generos dar şi delicat şi mătăsos în aceeaşi măsură, cu arome puternice de cireşe coapte şi o uşoară notă de piper proaspăt.
    Acompaniază foarte bine pieptul de raţă.
    DOC – CMD Dragasani
    Soi: Negru de Dragasani
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 1500 ml
    Ambalaj: cutie de lemn personalizata
    Producator: Crama Avincis
    275.00 lei Add to cart
  • ”Paralupi” Appassimento Rosso 2021

    Garantie SGR +0.50 lei
    Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione își face debutul în selecția noastră! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera, vă întâmpină cu un buchet frumos de fructe roșii coapte, gem de cireșe negre și o notă de vanilie și ciocolată. În gură, este corpolent, rotund și dominat de tanini catifelați, cu sfârșit persistent.
    Soi: Negroamaro, Primitivo, Malvasia Nera
    Culoare: roșu intens
    Miros: fructe roșii coapte, gem de cireșe negre și o notă de vanilie și ciocolată
    Gust: corpolent, rotund și dominat de tanini catifelați, cu sfârșit persistent
    Recomandări gastronomice: ideal cu preparate din carne, vânat și brânzeturi maturate
    Alcool: 15%
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Temperatura de servire: 16-18°C
    Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.
    Producător: Varvaglione Vigne & Vini – Manduria, Puglia
    Tara: Italia
    75.50 lei Add to cart
  • Patima Feteasca Regala 2022 – Single Vineyard

    ATENTIE!!! Acest produs este disponibil doar cu ridicare din magazin.
    Feteasca Regală este unul dintre cele mai cunoscute și căutate soiuri de struguri de vin din România. Din acest soi se poate obține un vin corpolent, cu arome intense și cu un mare potențial de învechire.
    Strălucitor, limpede, te întâmpina cu un nas larg si variat, articulat pe ierburi sălbatice, ginestru, piersici si grape-fruit, împodobit cu note de patiserie vanilata. În gust curge dens și sinuos, dotat cu o aciditate granulară savuroasă care lasă gura foarte proaspătă și satisfăcută. Persistență mare cu reveniri continue de agrișe si nespole.
    Acest vin poate fi savurat ca atare, la o temperatură ideală de servire de 8-10 grade Celsius, sau poate fi asociat cu mâncăruri fine, precum fructe de mare, pește, legume proaspete și brânzeturi fine sau, de ce nu, cu deserturi delicate.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soi: Feteasca Regala
    Tip: alb / sec
    Alcool: 13,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama DeMatei
    95.00 lei Add to cart
  • Patima Feteasca Alba 2022 – Single Vineyard

    ATENTIE!!! Acest produs este disponibil doar cu ridicare din magazin.
    Dealul Teganeanu. Mineralitatea solurilor argiloase si calcaroase este perfecta pentru cultivarea acestor struguri iar localizarea acestei parcele la jumătatea pantei face ca vita de vie sa fie mereu aerisita.
    Cu o culoare galbena pai este un vin cristalin, proaspăt și mineral care galvanizează nasul cu note florale de fructe de soc, mușețel și lemon grass împodobite cu nuanțe de citrice și gutui.
    În gust este echilibrat, iar notele fructate de pară și gutuie se completează armonios cu cele minerale, totul culminând cu o plăcută salinitate care conferă volum si caracter. Final elegant, învăluitor și plin, cu o persistentă lungă.
    Temperatura de servire 8-10 C. Ideal alături de preparate din carne alba si brânzeturi moi dar si preparate cu fructe de mare.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soi: Feteasca Alba
    Tip: alb / sec
    Alcool: 13%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama DeMatei
    95.00 lei Add to cart
  • Patima Merlot 2019 – Single Vineyard

    ATENTIE!!! Acest produs este disponibil doar cu ridicare din magazin.
    Parcela este situată pe dealul Teganeanu cu e o expoziție S-SE, solul este argilos cu inserții de calcar si bogat in oxizi de fier, ideal pentru acest soi, Merlot, iar vinul rezultat este excepțional de structurat și bogat în substanțe colorante și antioxidante. Vârsta plantelor este de peste 40 de ani.
    Culoarea este de un roșu rubiniu intens si profund aproape opac.
    Este un excelent Merlot foarte intens, eteric, cu note de vișine în vișinată, violete, lemn dulce, piele și cacao, cu gust plin, catifelat și armonios care învăluie palatul lăsând un final lung proaspăt și vibrant.
    Vin de lunga evoluție înainte de consum trebuie aerat cel puțin 2 ore înainte și servit la 16-18 C.
    Asociere culinara, vânat cu pene, antricot de berbecuț, brânzeturi cu maturare lunga dar si deserturi pe baza de ciocolata neagra.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soi:  Merlot
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama DeMatei
    125.00 lei Add to cart
  • Patima Cabernet Sauvignon 2019 – Single Vineyard

    ATENTIE!!! Acest produs este disponibil doar cu ridicare din magazin.
    Acest cabernet este recoltat de pe Dealul Zorilor. Parcela are o orientare atipica N-NE mai răcoroasa. Vita de vie are o vârsta intre 40 si 50 de ani iar producția este de circa 3000 kg/ha. Culesul este strict manual ,fermentația malo-lactica are loc in butoaiele de stejar in care vinul își va desăvârși evoluția pentru o perioada de un an si jumătate. Mare parte din baricuri sunt din stejar francez dar se mai folosesc si românești si italiene.
    Este un vin roșu rubiniu cu nuanțe adânci de granat. Intrigă prin fructe, fascinează cu notele sale picante, surprinde cu o dulceață vag insinuată. Este plin de arome fructate care amintesc de prune, cireșe si afine. De asemenea, oferă note de cacao și nuanțe picante de piper negru, scorțișoară si anason .
    Gustul său este aromat, vegetal, învăluitor delicat în gură, lăsând un post gust de fructe supra coapte, absolut plăcut. Vinul pe care poate ne-am dori cu toții să-l bem pentru a ne entuziasma la fiecare înghițitură.
    Se recomanda oxigenare cu 2 ore inainte , temperatura de servire 16-18 C in pahare balon, preparate culinare de structura importanta steak-uri , brasato , Tournedos Rossini sau trufe de ciocolata belgiana.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama DeMatei
    125.00 lei Add to cart
  • Valahorum – Feteasca Alba 2022

    Vioi și elegant, acest vin se prezintă cu o culoare galben-pai, cu arome intense de flori albe, pară proaspătă și mere verzi, completate de fine note de citrice. Foarte plăcut în gust, unde se revarsă suculent amintind de aromele intense resimțite olfactiv. Postgust lung și intens.
    Servire:
    10-12 grade Celsius. Foarte bine pus în valoare de preparate din pește oceanic, crustacee dar și paste cu sosuri albe.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soi: Feteasca Alba
    Tip: alb / sec
    Alcool: 13,1%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Tohani
    50.00 lei Add to cart
  • Paolo Mennini – Negru De Dragasani 2018

    Este un vin ce poartă numele lui Paolo Mennini, italian din Toscana cu o poveste impresionantă. Un străin îndrăgostit de România, Paolo a găsit în zona viticolă a Drăgășaniului a doua lui casă. “Ho sognato di essere qui” – spune eticheta unui Negru de Drăgășani de excepție, selectat de Răzvan Macici din zona Drăgășani.
    Strugurii au fost selecționați de pe unica parcelă 1,7 ha cu Negru de Drăgășani plantată în 2009, recoltați manual în lădițe și sortați cu rigoare. După macerarea la rece a mustuielii, a urmat inocularea cu drojdii selecționate și o omogenizare periodică a mustului în fermentație cu pielița strugurilor. Vinul tânăr a fost tras la maturare în baricuri de anul doi din stejar franțuzesc, unde a stat timp de 18 luni. Apoi s-a făcut o selecție la baric, după care a urmat asamblarea vinului. Astfel am obținut aproximativ 5.000 de litri, iar vinul a fost îmbuteliat după o filtrare ușoară. Negru de Drăgășani din recolta 2016, are o culoare de un roșu dens și strălucitor.
    Aromele primare de fruct negru de pădure, de mure și cireșe negre amare. Gustativ se continuă cu aceleași caracteristici, cu un lemn foarte bine integrat, taninuri dense și catifelate, cu note de ciocolată, un postgust lung și persistent, un vin cu potențial mare de învechire, până la 10-15 ani.
    Temperatura optima de servire este de 15°-17° Celsius.
    Vinul va câștiga în complexitate prin decantare. Partener ideal pentru preparate din carne roșie, vânat, trufe, ciuperci, piept de rață, brânzeturi maturate.
    DOC – CMD Dragasani
    Soi: Negru de Dragasani
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Ambalaj: cutie personalizata
    Producator: Crama Menini
    150.00 lei Add to cart