Acest Cuvée mestesugit din soiurile de Busuioaca, Pinot Noir si Shiraz, pasional si complex, cu gust vara, solar si proaspat, celebreaza si incanta degustatorul prin ceea ce se poate obtine din pasiunea oamenilor pentru vie si vin si dintr-un terroir binecuvantat. Eticheta de autor este semnată de artistul român Mircea Moroianu.
Se remarcă printr-o culoare strălucitoare de aur roz, cu arome irezistibile de fructe de vară coapte și gust plăcut de zmeură și căpșune, conturate de citrice mediteraneene de grepfruit roz. Finalul proaspăt, tonic și exuberant, completează tabloul aromatic.
Servire: 7° – 9° Celsius.
De servit ca aperitiv, alături de preparate din fructe de mare sau din bucătăria mediteraneană orientală.
Medalii:
Medalie de Aur – Vinarium International Wine Contest 2023
Acest Cuvée atent elaborat din Tamaioasa Romaneasca, Sauvignon Blanc si Feteasca Alba, pasional si complex, cu gust vara, solar si proaspat, celebreaza si incanta degustatorul prin ceea ce se poate obtine din pasiunea oamenilor pentru vie si vin si dintr-un terroir binecuvantat. Eticheta de autor este semnată de artistul român Mircea Moroianu.
Culoare galben-verzui, ce trădează prospețimea acestui vin. Ne întâmpină cu senzații de flori de câmp, pară coaptă și fine note exotice de cantalup.
Gustul perfect echilibrat, amintește de pere zemoase și fructe văratice, susâinute de o aciditate proaspătă și vibrantă. Fin și mineral în postgust.
Servire: 10°-12° Celsius.
Se asociază cu carne albă de pui sau pește de captură, dar se exprimă foarte bine alături de paste sau brânzeturi proaspete.
Vin cu un caracter olfactiv discret, dar foarte specific, care sugereaza mirosul de prune uscate, coacaze negre si usoare nuante de scortisoara. Impresioneaza prin distinctie si complexitate. Poseda un gust amplu, catifelat, suficient de corpolent, cu taninuri moi, fine, bine integrate.
Se recomanda a se consuma in compania vanatului, a branzeturilor aromate sau a oricarui tip de gratar.
Vin cu un caracter olfactiv discret, dar foarte specific, care sugereaza mirosul de prune uscate, coacaze negre si usoare nuante de scortisoara. Impresioneaza prin distinctie si complexitate. Poseda un gust amplu, catifelat, suficient de corpolent, cu taninuri moi, fine, bine integrate.
Se recomanda a se consuma in compania vanatului, a branzeturilor aromate sau a oricarui tip de gratar.
Este un vin prietenos de vara,cu arome de capsuni si condimente,care se continua cu un gust fructat delicat. Deosebit de fresh, este companionul ideal al somonului afumat, excelent cu produse de patiserie si preparate usoare de peste.
Temperatura optima pentru servire: 8 – 10 grade Celsius
Este un vin prietenos de vara,cu arome de capsuni si condimente,care se continua cu un gust fructat delicat. Deosebit de fresh, este companionul ideal al somonului afumat, excelent cu produse de patiserie si preparate usoare de peste.
Temperatura optima pentru servire: 8 – 10 grade Celsius
”Conceptul transparenței, legătura dintre bărbat și femeie, rozul ca o ușurare a lucrurilor de lângă noi – toate aceste lucruri îmi doresc să le regăsiți în acest vin rosé de la Agape artă&natură, căruia nu am dorit să îi dau un nume pentru ca fiecare dintre voi să o poată face după cum simte când o să-l deguste.” – Adalbert Marton
Pentru acest Rośe din Blaufränkisch, strugurii nu au fost presati ci doar lasati sa”sangereze”.Dupa fermentarea alcoolica a fost tinut pe drojdii fine timp de 3 luni cu batonnage.Este un vin care se poate propune atat pentru aperitiv cat si abinat cu mancare.
Set 6 pahare pentru sampanie din cristal 100% fara plumb din gama Stozle Power.
Paharele din gama Power de la Stolzle Lausitz sunt caracterizate de un design puternic, pur si expresiv. Partile exterioare ale cupei sunt drepte, iar baza este plata. Paharele POWER au piciorul tras, care se deschide usor de la baza paharului catre partea de sus si astfel nu numai ca arata deosebit de elegant, ci ofera si un nivel ridicat de stabilitate. Forma cupei este conceputa pentru a maximiza aroma si gustul vinului.
Dimensiuni:
– capacitate: 240 ml
– inaltime: 226 mm
– diametru: 72,5 mm
Un compagnion perfect pentru brânzeturi proaspete grase, paste, pește, raci de râu și chiar sarmale, deoarece aciditatea și prospețimea, caracteristice soiului, îl susțin și recomandă.
Aspect: verzui intens proaspăt, cu reflexii aurii.
Miros: măr verde de vară, citrice și piersici în pârgă.
Gust: prospețime mare, aciditate ridicată, dar în acord perfect cu zaharurile, densitatea și mirosul.
Buchet: eteric, delicat, foarte personal, nota aromatica puternica
Recoltarea are loc manual în septembrie urmată de presare moale cu o scurtă macerare la rece a cojilor și decantare statică a mustului. Fermentarea sa primară are loc în recipiente de oțel la 18/19°C cu drojdii selectate. Vinul nou se tine pe drojdia fine cateva saptamani; următoarea fază este a doua fermentație care durează 20/25 de zile la 18°. Odată terminat, spumantul se păstrează pe drojdie câteva săptămâni. Se trece apoi la stabilitatea tartrica si la imbuteliere.