Showing 205–216 of 430 results

  • Sale!

    Bacanta Special Edition – Sarba 2021

    Cu o culoare galben-verzui superba, aceasta Sarba impresioneaza printr-o aroma primara de lime, piersica alba, ananas, mango completata de note inconfundabile de petale de trandafir. De aceasta data exceptionala este aciditatea care imbraca frumos corpul vinului si ii confera un post gust memorabil.
    DOC – CMD Cotesti
    Soi: Sarba
    Tip: alb / sec
    Alcool: 12,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Girboiu
    63.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Equinox – Sintagma 2018

    Doar 1450 de sticle au fost produse de această ediție a vinului Sintagma – un vin ecologic, cupaj din Rara Neagră și Cabernet Sauvignon, din struguri cultivați în podgoriile Equinox din apropierea satului Olănești. Maturat în baricuri timp de 30 luni.
    Editie Limitata: 1450 sticle
    Cupaj : Cabernet-Sauvignon, Rara Neagră
    Tip: rosu / sec
    Alcool : 14,4%
    Temperatura de servi: +14…+16 ºC
    Cantitate : 750 ml
    Producator: Crama Domneasca
    Tara: Republica Moldova
    189.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Equinox – Echinoctius 2018

    O culoare atrăgătoare de un rubiniu intens cu reflexii închise. Arome de fructe negre coapte, cireșe amare și prune confiate, dublate fin de note delicate de cafea. O structură fină, echilibrată și elegantă. Un gust memorabil! Un postgust lung, condimentat. Impresionant! Vinul a fost maturat timp de 30 de luni în baricuri de stejar.
    Temperatura de servire: 16-18 °C
    Gastronomie: Charcuterie sau platou cu brânzeturi maturate fine. De exemplu, Cheddar, cașcaval maturat în vin, Gouda. Platouri cu mezeluri și prosciutto și jamon. Carne de vânat, carne de miel, vită, rață și porc.
    Cantitate produsă – 2230 sticle
    Cupaj: Cabernet Sauvignon 60%, Merlot 25%,Rară Neagră 15%
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,8 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Domneasca
    Regiune: Ștefan Vodă
    Tara: Republica Moldova
    175.50 lei Add to cart
  • Sale!

    Equinox – 5 Elemente Bordeaux 2019

    Recolta 5 Elemente, 2019, eticheta bordeaux reprezintă o ediție diferită față de combinațiile anterioare ale edițiilor cu care ne-am obișnuit. Vinul a fost maturat timp de 16 luni în baricuri de stejar. S-au produs 2000 de sticle.
    Cupajul din această ediție este creat din următoarele soiuri:Shiraz, în capul listei cu 30%. Ceva neobișnuit față de anii precedenți în care domina fie Cabernet Sauvignon fie Merlot. Shiraz este un soi destul de corpolent și echilibrat. E singurul soi roșu care suportă în cupaje mai multe soiuri, până la 13 soiuri într-un singur cupaj. Acesta este definit de un caracter impresionant, condimentat, picant.Rară Neagră 23% – aici soiul românesc oferă o senzație de catifelat, în perfectă armonie cu bărbătosul Shiraz. Carménère 19%– rolul său este de a oferi vinului mai mult fruct și taninuri moi. De asemenea, acesta oferă senzații răcoroase, de mentă verde. Malbec 18% – un soi robust, corpolent care oferă caracter și un echilibru în ceea ce privește aciditatea. Merlot 10% – cel mai mai diplomat soi care împacă orice pretențios.
    Catifelat și elegant.5 Elemente 2019, eticheta bordeaux, vinul impresionează prin caracterul său plin, impresionant cu robă de un roșu rubiniu intens. Nasul cucerește prin note de fructe negre dulci, cafea, ciocolată, piper negru măcinat și lemn dulce. Structură plină cu un echilibru privind nivelul de alcool 14% și aciditate medie. Un final fructat și condimentat ,cu un postgust lung.
    Editie Limitata 2000 sticle
    Cupaj: Shiraz 30%, Rara Neagra 23% Carmenere 19%,Malbec 18%, Merlot 10%
    Tip: rosu / sec/ vin ecologic
    Alcool: 14%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Domneasca
    Tara: Republica Moldova
    121.50 lei Add to cart
  • Sale!

    Fautor – Fume Blanc 2019

    Un vin grațios ce a fost maturat în butoaie de lemn de stejar timp de 6 luni. Are o culoare galben pai ușor translucid, un buchet expresiv de pepene galben, flori de soc, fructul pasiunii și o tentă de vanilie în aroma și gust. Persistent, complex și cu o structură bogată, acest vin este o adevărată reflecție a elegantei și nobleței în sticlă.
    IGP Valul lui Traian
    Soi: Sauvignon Blanc
    Alcool: 12,5 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: alb / sec
    Producator: Fautor Winery
    Tara: Republica Moldova
    99.00 lei Add to cart
  • Sale!

    ”Kula”2021

    In 1970,cand a fost plantat soiul Chasselas Blanc ,oamenii au conservat numele acestui plai,Kula,tocmai pentru ca se afla in cel mai inalt punct al dealului de la Silagiu,la 324 metri.Dupa o jumatate de secol,am considerat ca merita sa incercam sa facem un vin monovarietal din acest soi,cu interventii minime atat in vie cat si in crama. Dedicat oamenilor curiosi si sensibili inspre vinurile de Terroir.

    Soi: Chasselas Blanc

    Tip: alb / sec (cu nuante de fume)

    Alcool: 12,2%

    Cantitate: 750 ml

    Producator: AGAPE arta&natura

    48.60 lei Add to cart
  • Sale!

    “Corderíe” Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG

    Strugurii recoltați în podgoriile deluroase sunt presați ușor.
    Fermentarea primară a mustului la temperatura de 16/18 ° C este urmată de un proces de spumare la temperatură scăzută pentru a respecta aromele prețioase pe care le putem aprecia în buchetul său floral, într-un gust placut moale și armonios.
    Să-l gustăm ca pe un aperitiv, cu aperitive delicate sau în perfectă concordanță cu fructe de mare la grătar.
    Soi: Glera
    Tip: prosecco alb / Extra Dry
    Alcool: 11 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Astoria
    Tara: Italia
    73.80 lei Add to cart
  • Sale!

    Prosecco Astoria Galie / Doc Treviso – Extra Dry

    Tehnologie:
    Strugurii sunt recoltati manual in luna septembrie, dupa care urmeaza strivirea lor slaba si decantarea statica a mustului. Fermentarea primara are loc la 18 °C cu drojdii selectionate autohtone, in recipiente de inox. Vinul nou, astfel obtinut, este pastrat pe drojdiile nobile pentru o luna, apoi este filtrat si turnat in autoclave unde are loc formarea spumei. Al doilea proces de fermentare are loc la 18 °C, timp de 20-25 de zile, cu drojdii selectionate. Urmeaza un alt proces de rafinare pe drojdii pentru alte 5-10 zile. Dupa imbuteliere, vinul este lasat sa se odihneasca in sticla pentru cateva saptamani.
    Caracteristici organoleptice:
    Perlaj: fin si persistent
    Culoare: galben-pai pal
    Buchet: elegant, fructat si floral
    Gust: caracteristic, placut si armonios
    Temperatura de servire: 5 – 6 C
    Soi: Glera
    Tip: prosecco alb / extra dry
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Astoria
    Tara de origine: Italia
    67.50 lei Add to cart
  • Sale!

    AVINCIS – Spumant Matoda Traditionala

    Cupaj din 75% Crâmpoșie Selecționata si 25% Pinot Noir, acest spumant este creat prin metoda tradițională.
    Culoarea sa este galben foarte deschis, ușor nuanțat.
    Acest vin are un buchet elegant si proaspăt de flori albe, fan cosit si brioșă.
    Gustul său este vioi cu bule fine si persistente, lăsând sa apară o mineralitate pronunțată.
    Acest vin spumant poate fi consumat imediat dar îşi va păstra prospețimea și în următorii 2 -3 ani.
    A se servi la 7˚C alături de aperitive și fructe de mare.
    Cupaj: Cramposie si Pinot Noir
    Tip: vin spumant / extra brut / metoda traditionala
    Alcool: 12%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Avincis
    99.00 lei Add to cart
  • Sale!

    AVINCIS – Negru de Dragasani 2019

    Negru de Drăgășani, un soi unic de struguri, își are originile în zona Drăgășani, unde a putut să-și pună cel mai bine în valoare caracteristicile. Negru de Drăgășani este rezultatul unei încrucișări între Negru Vârtos și un soi încă disputat, posibil Saperavi sau Băbească Neagră.
    Cel mai recent vin creat de Crama AVINCIS are o culoare violet închis, cu un buchet intens de violete, arome de cireșe negre și afine, cu nuanțe condimentate. Gustul său este catifelat, cu arome intense de cireșe și o ușoară nuanță de piper proaspăt.
    A se servi la 17°C, alături de carne înăbușită în sos de vin.
    DOC – CMD Dragasani
    Soi: Negru de Dragasani
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 15%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Avincis
    94.50 lei Add to cart
  • Sale!

    Cuvee Andrei – Cabernet Sauvignon 2019

    Cabernet Sauvignon este un soi prezent de mult timp pe teritoriul românesc care a îmbrățișat cu grație și eleganță pământul din Drăgășani, luând tot ceea ce este mai bun din sol.
    40% din acest vin este învechit în baricuri (noi în proporție de 90%) timp de 14 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox.
    Culoarea acestui cabernet este rubiniu închis profund. Acest vin are un buchet predominant de coacăze negre proaspete cu o notă de stejar. Gustul său profund de fructe proaspete este combinat cu o ușoară notă de vanilie.
    A se servi la o temperatură de 18°C alături de friptură de miel și legume.
    DOC – CMD Dragasani
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Avincis
    94.50 lei Add to cart
  • Sale!

    Summer Wine Alb 2021

    Galben pai intens si stralucitor, evidentiat de subtila perlare generata de dioxidul de carbon. Vinul se deschide cu note intense ce amintesc de flori de vara si fructe zemoase de para si accente tropicale. In gust este echilibrat si excelent structurat, Chardonnay-ul dominand placut cu tipicitatea sa impunatoare. Prelung si placut, cu aciditate vibranta si zemoasa.
    Servire: 7 – 10 grade Celsius, alaturi de fructe de mare, peste oceanic sau de apa dulce, salate de vara, branzeturi proaspete sau bucatarie orientala.
    Observatie: Imbuteliat sub perna de dioxid de carbon. Prezenta unui perlaj fin nu reprezinta un defect.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soi: Feteasca Alba si Chardonnay
    Tip: alb / demisec
    Alcool: 12%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Tohani
    63.00 lei Add to cart