Showing 85–96 of 460 results

  • Mara Valpolicella Ripasso Superiore 2020 DOC

    Este un vin cu experienta si traditie. Nu pentru orice vin se pot percepe atât de distinct istoria, teritoriul si tehnica de productie. Este produs cu o metoda atât de particulara încât poate fi plasat printre vinurile cele mai curioase si interesante. Vinul Valpolicella sufera în luna ianuarie o refermentare, efectuata pentru cojile de Amarone, din care primeste consistenta si aromele.
    Tehnica “Ripasso” se foloseste în mod traditional în Valpolicella, constând în practica de refermentare a vinurilor din acelasi an sau din ani precedenti pe coji fermentate de struguri pentru a produce amarone. În principiu, are scopul de a consolida si a reda robustetea soiului Valpolicella, fructul unei vite-de-vie constituitaobtinând ceea ce a ramas în aceste nobile coji.
    Refermentarea are durata de 15/18 zile, vinul Valpolicella astfel îmbogatit capata culoare, structura, arome, tanini si circa 1÷1,5 grade alcoolice în plus fata de vinul original. Dupa separarea completa a vinului din februarie si martie si dupa fermentarea malolactica, vinul este afânat circa 12 luni în butoaie de stejar de Slavonia (80%) si butoaie de stejar francez (20%). Maturarea este completa dupa cel putin 6 luni de pastrare în sticla.
    Impresioneaza în special persistenta incredibila, care continua în palat, când se deschide cu toata puterea, într-un buchet cald si elegant.
    Tip strugure: Corvina Veronese 75%,Rondinella 20%,Molinara 5%
    Note de degustare: fruct matur, dulceata si cirese
    Servire: 18°-20°, se desface cu doua ore înainte
    Asocieri culinare: vânat, carne la gratar si stufat
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 13,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Gerardo Cesari
    Tara: Italia
    110.00 lei Add to cart
  • Lugana Cento Filari 2022 DOC

    Produs în partea de sud a lacului Garda, zona tipica de productie a strugurilor Turbiana. A fost realizat printr-o fermentare a strugurilor la o temperatura controlata de 18-20° C. Produsul se pastreaza pâna în ianuarie, în contact cu drojdiile, în scopul de a-si exprima mai bine potentialul. Vinul este îmbuteliat în luna februarie a anului urmator recoltei.
    Gust fin si persistent, prezinta aciditate buna pe palat, cu note minerale combinate. Pentru caracteristicile sale de vita de vie si de teritoriu, în ciuda evolutiei din sticla, poate fi servit chiar si la 2-3 ani de la productie.
    Tip strugure: Turbiana 95%, Chardonnay de 5%
    Aspect: stralucitor, galben pal, nuante verzui
    Note de degustare: floral, fructat intens
    Servire: 10°-12°
    Asocieri culinare: peste, fructe de mare, mâncaruri delicate
    Alcool: 13%
    Tip: alb / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Gerardo Cesari
    Tara: Italia
    85.00 lei Add to cart
  • Caii de la Letea Volumul II Ed.Lim.- Aligote 2021(2st) – 2023

    La pretul afisat,se adauga Garantie SGR +0.50 lei!
    Aligoté-ul este soiul reprezentativ al podgoriei din Niculițel. Originar din regiunea franceză Burgundia, acest soi de viță de vie apărut la sfârșitul secolului al XVII-lea, prin încrucișarea pe cale naturală între soiurile Gouais Blanc și Pinot Noir.
    Acest vin are arome vegetale de iarbă proaspat cosită și pământ reavăn. Gustul de fructe albe coapte și mere verzi este echilibrat de o aciditate naturală ridicată. Pe final, notele de citrice, de pelin și cicoare pe final punctează un vin echilibrat, cu multă prospețime.
    Asocieri culinare: Se poate servi cu preparate din pește și fructe de mare, brânzeturi tinere. Este un excelent deschizător de masă, datorită aciditații sale ridicate
    Temperatura optimă de consum: 8-10 °
    DOC-CMD Sarica-Niculițel
    Soi: Aligote
    Alcool: 13%
    Tip: alb / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Via Viticola Sarica Niculitel
    56.00 lei Add to cart
  • Bauer – ”Ceva Nou” – Cramposie Aromata 2023

     Garantie SGR +0.50 lei!
    Incrucișare făcută la S.C.D.V.V. Drăgășani între Crâmpoșie și un membru al familiei Muscat.
    Reunește ce este mai bun de la cele doua soiuri:
    Muscat -Caracter intens fructat
    Crâmpoșie – Structură și prospețime prin aciditate
    Macerare la rece 36 ore
    Fermentație în cisterne de inox la temperatură controlată 6 luni pe drojii fine
    Vin din soi românesc foarte rar.
    Crâmpoșia Aromată este plantată pe o suprafață foarte mică în România si nu este un soi omologat.
    Soi: Crâmpoșie Aromată
    Alcool: 12,5 %
    Tip: alb / sec
    Cantitate: 750 ml
    Editie Limitata: 8500 sticle
    Producator: Crama Bauer
    70.50 lei Add to cart
  • Conac – Cupaj Rosu 2020

    Se recomandă deschiderea sticlei cu 2 ore înainte de servire şi decantarea lui. Eventualele depuneri certifică numărul minim de intervenţii care se fac asupra vinului. Fermentarea, macerarea si maturarea au fost făcute în cisterne de inox.
    Cupaj: Feteasă neagră, Merlot și Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 15%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Dradara
    50.00 lei Add to cart
  • Dradara – Orange Premium 2022

    Orange Wine este un vin obținut prin vinificarea unui soi alb, Palava, pe tehnologia pentru vinul roșu, cu fermentare-macerare pe pielițe.

    Soi: Palava

    Tip: alb (orange) / sec

    Alcool: 13%

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Crama Dradara

    68.00 lei Add to cart
  • Fautor 310 Altitudine Chardonnay & Feteasca Regală 2022

    Un cupaj nobil de culoare galben pai cu reflexii verzui, note fine de floare de tei și iasomie imbogățite cu nuante pe piersici albe.Gustul plin si complex lasă pe palat un finiș prelung și elegant.
    Temperatura de servire: +8…+10 ºC
    IGP Valul Lui Traian
    Soi: Chardonnay 80% Feteasca Regală 20%
    Tip: alb / sec
    Alcool: 14 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Fautor
    Tara: Republica Moldova
    40.00 lei Add to cart
  • Fautor – Aurore / Feteasca Neagră & Tempranillo 2020

    Un tandem unical între un soi indigen și unul spaniol. Buchet nobil de cireșe, vișine, piper negru pe fundal cu nuanțe rustice și arome de violete. Tanine bine integrate și un post gust îndelungat.
    IGP Valul lui Traian
    Soi: Feteasca Neagra & Tempranillo
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Fautor Winery
    Tara: Republica Moldova
    75.00 lei Add to cart
  • Fautor – Aurore / Albariño & Sauvignon Blanc 2022

    Culoare translucidă galben pal strălucitoare. Un vin vibrant, fragrant, parfum de citrice în tandem cu arome de piersici albe. Gust proaspăt, mineral cu un final lung și elegant.
    Temperatura de servire: +8…+10 ºC
    IGP Valul Lui Traian
    Soi: Albariño 60% Sauvignon Blanc 40%
    Tip: alb / sec
    Alcool: 13 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Fautor
    Tara: Republica Moldova
    60.00 lei Add to cart
  • Fautor – Orange Rhein Riesling 2021

    Vinul te cucereste prin aromele seducatoare de citrice: grapefruit,pomelo,mandarina si portocala,dar si de gutuie bine coapta.Gustul complex este insotit de o vigoare delicata si memorabila
    Strugurii au fost colectati manual de pe plantatiile proprii din zona vitivinicola cu IGP Valul lui Traian.Fermentarea s-a petrecut pe bostina timp de 40 zile.
    Editie Limitata: 2942 sticle
    IGP Valul Lui Traian
    Soi: Rhein Riesling
    Tip: vin alb cu macerare / sec
    Alcool: 13,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Fautor
    115.00 lei Add to cart
  • Fautor – Orange Traminer 2021

    Vinul te cucereste prin aromele explozive de petale de soiuri aromate de trandafir,transferandu-te intr-o lume romantica de poveste.
    Textura catifelata in gust iti creeaza o experienta de neuitat.
    Strugurii au fost colectati manual de pe plantatiile proprii din zona vitivinicola cu IGP Valul lui Traian.Fermentarea s-a petrecut pe bostina timp de 25 zile.
    Editie Limitata: 2942 sticle
    IGP Valul Lui Traian
    Soi: Traminer
    Tip: vin alb cu macerare / sec
    Alcool: 14%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Fautor
    115.00 lei Add to cart
  • Pezza Franca – Negroamaro Appasimento 2022

    Culoare roșu rubiniu strălucitor cu reflexe intense; buchet fructat și intens de fructe coapte și fructe uscate, cu note de prune. Gustul percepe armonie, echilibru, aciditatea potrivită și un final învăluitor.
    IGP Salento
    Soi: Negroamaro
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: La Pruina
    Tara: Italia
    165.00 lei Add to cart