Afișez 277–285 din 285 de rezultate

  • Via Marchizului – Pinot Noir 2019

    Vinul din sticlă provine de pe o parcelă distinctă a Viei Marchizului, ascunsă pe colinele retrase din Podgoria Dealu Mare. Strugurii au fost astent selectați de pe o suprafață de 1.25 hectare, izolată de restul viei datorită superiorității acesteia. Această superioritate se datorează unei combinații de elemente precum solul, topografia, precipitațiile, lumina și căldura soarelui. Izolarea unei parcele mai înseamnă și faptul că echipa noastră a fost în măsură să acorde o atenție sporită acestui soi de struguri exccepțional, lucru care a contribuit la obținerea unui vin de o calitate deosebită.

    DOC-CMD Dealu Mare

    Soi: Pinot Noir

    Alcool: 14,5 %

    Tip: rosu / sec

    Cantitate: 750 ml

    83.00 lei Adaugă în coș
  • Bauer – Merlot 2019

    Datorită catacterului puternic şi foarte expresiv, Merlot Bauer se potriveşte unei partener culinar mai consistent – preparate din carne de vită, carne de vânat sau similar. Va încurajăm de asemenea să experimentaţi şi să va bucuraţi de combinaţia Merlot Bauer – desert bazat pe ciocolată şi/sau cafea (Spumă de Ciocolată sau Prăjitură Lava)

    Pentru a obţine un material perfect copt, strugurii pentru vinurile roşii Bauer sunt întotdeauna culeşi manual şi selectaţi, strugure după strugure, prin recoltări repetate. După desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiţi şi nu se adaugă drojdii selecţionate. Fermentaţia alcoolică are loc în cisterne mici de inox, fără temperatura controlată, “pigeage” fiind făcut manual până la 3 ori pe zi. Vinurile rămân până la 5 săptămâni pe boştină, înainte de presare şi tragere în butoate mici din lemn de stejar. (225 l = barriques). În butoaie se iniţiază fermentaţia malolactica, vinul rămânând apoi în butoi minim 12 luni până la îmbuteliere.

    Soi: Merlot

    Tip: rosu / sec

    Alcool: 14 %

    Cantitate: 750 ml

    100.00 lei Adaugă în coș
  • Prince Stirbey – Novac 2016

    Fratele mai mare al “Negrului de Dragasani“, desi nascut si crescut in aceeasi regiune, dezvolta o personalitate complet proprie. Acest vin rasfata simturile cu o culoare rosu-rubinie intensa, un buchet de fructe si arome picante de afine, ienupar, piper negru, ciocolata neagra si cuisoara.

    Flateaza cerul gurii cu caldura sa, corpul consistent, taninul perfect integrat, aciditatea fina si o finisare lunga. Vinul este aidoma regiunii in care s-a nascut : salbatic , rasfatand simturile.

    IG Dealurile Olteniei

    Soi: Novac

    Tip: rosu / sec

    Alcool: 13 %

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Crama Stirbey

    120.00 lei Adaugă în coș
  • Stone Wine – Cadarca 2021

    Vin de o calitate superioara, cu culoare rubiniu deschis, stralucitor si foarte placut ochiului. Nasul este dominat de fructe rosii proaspete de padure, cirese negre si foarte multe condimente. Datorita invechirii in butoaie de barrique apar si cateva note afumate.

    Este un vin echilibrat in care dupa gustare se continua linia nasului, are un corp mediu. Este un vin rotund, placut, cu o structura compacta. Echilibrul dintre aciditate, taninii fini si alcool este de invidiat. Finalul este mediu si puternic picant, caracteristic soiului.

    DOC – CMD Minis
    Tip: rosu / sec
    Grade Alcoolice (%): 14,5
    Volum recipient (ml): 750
    Producator: Balla Geza

    82.00 lei Adaugă în coș
  • Dragaica Rosie 2020

    „Dragaica rosie” este un cupaj rubiniu stralucitor produs de profesorul Liviu Grigorica din 4 soiuri rosii: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir si Shiraz. Isi trage numele de la sarbatoarea de Sanziene, cunoscuta si sub numele de Dragaica, pe care romanii din diverse zone ale tarii o celebreaza pe 24 iunie. Dragaica este o sarbatoare inchinata coacerii granelor si protectiei culturilor, iar in vinul care ii poarta numele putem regasi cate ceva din spiritul acesteia. Este un cupaj echilibrat, exuberant, ce exprima tinerete si voiosie, care bucura prin corpul sau suplu, cu taninuri catifelate si prin buchetul sau cu note de prune uscate, coacaze si caramel. Gustul combina fructele rosii cu ciocolata neagra si notele condimentate, iar postgustul lung, fructat vine ca o reconfirmare a faptului ca ati gasit companionul ideal al preparatelor pe baza de vita, porc sau vanat.

    Soi: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir si Shiraz

    Alcool:  14.8 %

    Tip: rosu / sec

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Crama Oprisor

    78.00 lei Adaugă în coș
  • Rosu de Petro Vaselo 2022

    Un Cabernet Sauvignon fin, cald, profund si aromat. O exprimare inflacarata a terroir-ului de Recas, o adevarata calatorie catre origini. Note de fructe rosii si negre. Postgustul prezinta note condimentate, tipice soiului.

    Asociere culinara:  Mancaruri pe baza de trufe, sau ierburi aromatice, preparate la protap.

    Teperatura de servire: 16 – 18 grade C

     

    Soi: Cabernet Sauvignon

    Grade Alcoolice (%): 13,5

    Tip: rosu / sec

    Volum recipient (ml): 750

    Treapta de calitate: IG Viile Timisului

    Vinificator: Marco Feltrin

    52.00 lei Adaugă în coș
  • KOLNA – Cadarca 2021

    Grade Alcoolice (%): 14

    Volum recipient (ml): 750

    Originea soiului este discutabilă, unii consideră că are originea in Albania, alţii că ar fi de origine maghiară.Podgoria Miniş a intrat in istorie, datorita acestui soi, deoarece în anii 1750, fiind vinul roşu preferat la curtea Habsburgică. Are o culoare intensă rubinie, un soi care ne încantă cu mirosul lui de flori de câmp şi cu baza condimentată.

    Un vin deosebit, ce nu poate fi comparat cu alte soiuri, ce dezvaluie o lume interesantă, fructuoasă, iar datorită conţinutului foarte ridicat de zinc este considerat un afrodiziac natural.Este un soi care răspunde pozitiv la limitarea producţiei pe hectar prin calităţi deosebite ale vinului obţinut.

    În aceste condiţii în podgoria Miniş se obţin vinuri cu o tărie alcoolică de peste 13 grade şi cu o aciditate totală de 5,8- 6,5 g/l.Se consumă la 16 -18ºC alături de preparate din carne de curcan, de vită sau de porc.

    50.00 lei Adaugă în coș
  • Cantvs Primvs – Cabernet Sauvignon 2017

    Un vin plin şi catifelat, cu tanini denşi şi bine structuraţi, cu arome de fructe de pădure (cireşe sălbatice şi mure), ciocolată amăruie, esenţă de lemn dulce şi vanilie.

    Asocieri culinare : Este însoţitorul perfect pentru cele mai selecte preparate din carne roşie şi vânat.

    Temperatura de servire : 18 °C.

    DOC-CMD Dealu Mare

    Date tehnice: Maturarea în baric: 18 luni

    Alcool: 14,5 %

    Tip: rosu/ sec

    Cantiatate: 750 ml

    105.00 lei Adaugă în coș
  • Coltul Pietrei – Syrah 2018

    Un vin cu o culoare roşu-purpuriu şi arome puternice de prune confiate şi cireşe negre complimentate de condimente dulci şi ciocolată amăruie. Sec, cu o structură amplă şi tanini maturi ce dau o senzație cremoasă si savuroasă. Vinul a fost maturat în butoaie mari si mici de stejar pentru o perioadă de opt luni (50% budane de 5000 de litri şi 50% in baricuri de 225 litri).

    ASOCIERE CULINARA
    Carne rosie cu sosuri condimentate, vanat.

    Soi: Syrah

    Tip: rosu / sec

    Grade Alcoolice (%): 14,5

    Volum recipient (ml): 750

    68.00 lei Adaugă în coș