Afișez 433–444 din 494 de rezultate

  • REDUCERE

    Chateau Cristi – Pinot Noir 2017

    Ușor, cu o aromă transparentă și un postgust fin, vinul clasic Pinot Noir a fost maturat în butoaie de stejar mai bine de 6 luni.
    Gust: elegant cu postgust de trufe
    Miros: cirese,cuisoare,vanilie
    Aromele de cireșe, cuișoare, fructe de pădure și vanilie, sunt accentuate datorită gustului moale și elegant cu note de violete și postgust de trufe.
    Pinot Noir se recomandă a fi servit cu brânzeturi moi, mâncăruri cu sosuri cremoase, și bucate din curcan și vițel.
    Temperatura de servire este de 16-18 grade Celsius.

    Soi: Pinot Noir
    Alcool: 14%
    Tip: rosu / sec
    Volum: 750 ml
    Producator: Chateau Cristi
    Tara origine: Republica Moldova

    67.50 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    David – Chardonnay Barrique 2017

    Editie Limitata – 1500 sticle

    Un vin cu o personalitate aparte, elegant in care regasim din plin caracterul tipic de Chardonnay, imbracat de nuantele onctuoase intense de vanilie date de barrique. Se distinge gustativ prin arome sustinute de miere si alune cu un corp plin, armonios.
    Fermentat si maturat 8 luni in barrique la prima utilizare.
    Distinctii: Medalia de Aur IWCB 2019

    IG Colinele Dobrogei
    Soi: Chardonnay
    Alcool: 13 %
    Tip: alb / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Viisoara

    76.50 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Cuvee Ioan 2016

    Merlot – printul si Cabernet Sauvignon – regele vinurilor rosii, se completeaza prin cupajare, rezultand un vin complex, plin, catifelat, cu arome de fructe de padure, imbinate cu note de cafea, ciocolata si tabac. Mangaierea lemnului de stejar ii confera un final lung, dulce – condimentat.
    Se savureaza alaturi de branzeturi nobile maturate, carnuri rosii sau vanat.
    Maturat in butoaie de stejar timp de 18luni.

    IG Colinele Dobrogei
    Editie Limitata: 15 000 sticle
    Alcool: 14 %
    Cantitate : 750 ml
    Soi: Merlot & Cabernet Sauvignon
    Tip: Rosu / Sec
    Producator: Crama Viisoara

    94.50 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Dorvena – Feteasca Neagra 2019

    Exigent şi exuberant are nevoie ca totul să fie efectuat “după regulile artei”. Tonul său unic evidențiază marele său ego care, prin personalitatea mare şi cunoașterea zonei, îl fac un portdrapel al caracteristicilor românești.
    Vinificare: recoltaţi şi separați de ciorchine, strugurii realizează fermentarea al-coolică şi malolactică în cuve de oţel inox la temperatură controlată. Vinul este înnobilat cel puțin şase luni în butoaie de lemn înainte de a fi îmbuteliat.
    Vizual: Roşu rubin
    Nas: Profunda complexitate a aromelor, din care se disting notele de coacăze şi prune cu un parfum clar de rodie.
    Gust: Inițiala intensitate a fructului matur lasă locul unei note minerale. Plăcut tanic, cu o structură bună şi splendid armonizat

    Asociere culinara: Preparate din carne rosie, vanat,branzeturi maturate

    DOC Minis
    Soi: Feteasca Neagra
    Alcool: 13,5 %
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Dorvena

    45.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    PRIMORDIAL – Feteasca Neagra 2021 (Organic)

    Primordial Fetească Neagră 2018 este un vin roșu purpuriu închis cu arome intense de fructe roșii de sezon, vișine, cireșe și caracter lemnos în bună armonie cu savoarea. Structură bună și taninuri ferme cu final ușor condimentat. Acest vin este produs sub semnatura oenologului Philippe Cambie.

    DOC CMD Murfatlar
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: Roșu, Sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Asociere culinară: Paste cu ragu de vită, coaste de miel în sos de vin, colțunași de porc, pizza cu ciuperci și brânză Praid maturată în Fetească Neagră.
    Producator: Domeniul Bogdan

    76.50 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    413 Marcea Edition – Rose 2019

    Vin rose sec, cu arome fructate, prospetime si lejeritate.
    Fisa Tehnica:
    Soi: Pinot Noir
    Zona de recoltare: Costesti, Arges, IG Dealurile Munteniei
    Altitudine: 200m
    Suprafata: 4ha
    Productie medie la Ha: 6to
    Sol: lutos, argilos
    Orientare: Sudica
    Forma de conducere: Guyot pe tulpina Vinificatie: cisterne de inox Temperatura in FA: 16°C
    Maceratie peliculara: Nu
    Pastrare pe drojdia fina: 4luni Maturare baric: Nu
    Maturare sticla: Nu

    Date analitice:
    Alcool: 13%
    Aciditate totala: 5,86 g/l Zaharuri reducatoare:2 g/l Extract sec nereducator: 17,8 g/l
    Cantitate: 750 ml
    Tip: rose /sec

    Producator: Casa de Vinuri Stefanesti

    40.50 lei Adaugă în coș
  • Aramic – Rezerva 2019

    DOC – CMD Banat – Silagiu
    Invechire: Maturat 14 luni in barriquri de stejar romanesc + 1 an in sticla
    Cupaj: Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 15 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Aramic

    85.00 lei Adaugă în coș
  • Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento 2022

    Garantie SGR +0.50 lei

    98 Puncte Luca Maroni

    Nas proaspăt, care debordează de note de fructe negre (mure, prune coapte, cireșe negre) și condimente. Gust savuros, cu corp plin, tanini și aciditate echilibrate și arome opulente și dulci de afine, zmeură neagră, cireșe negre, prune uscate și gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb și o adiere de piele. Sfârșit persistent și aromat.
    Producător: Azienda Montemajor – Puglia
    Soi: Negroamaro – struguri recoltați în patru nopți (Quatronotti)
    Culoare: roșu-rubiniu închis
    Miros: proaspăt, debordează de note de fructe negre (mure, prune coapte, cireșe negre) și condimente
    Gust: savuros, cu corp plin, tanini și aciditate echilibrate și arome opulente și dulci de afine, zmeură neagră, cireșe negre, prune uscate și gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb și o adiere de piele; sfârșit persistent și aromat
    Recomandări gastronomice: antreuri, preparate din carne (vițel, iepure, miel), osso bucco, pizza cu gorgonzola, brânzeturi

    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Temperatura de servire: 15-18°C
    Tara: Italia

    70.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    ILLUSTRO – Chardonnay & Sauvignon Blanc & Rhein Riesling 2016

    Vinul Illustro are o culoare aurie și cucerește prin aroma senzuală de flori de salcâm, pepene galben, pară bine coaptă și vanilie.Gustul plin, armonios cu note de miere de albine și tanine nobile. Maturat 6 luni în barrique din stejar francez.

    IGP Valul lui Traian
    Soi: Chardonnay & Sauvignon Blanc & Rhein Riesling
    Alcool: 13,2 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: alb / sec
    Producator: Fautor Winery
    Tara: Republica Moldova

    99.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Fautor – Aurore / Feteasca Regală 2018

    Un vin cu adevărat regal. Culoare frumoasă galben pal cu reflexii verzui, aromă bogată și explozivă de iasomie, note fine florale și citrice. Pe palat este bine structurat, complex, fructuos.

    IGP Valul lui Traian
    Soi: Feteasca Regala
    Alcool: 13 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: alb / sec
    Producator: Fautor Winery
    Tara: Republica Moldova

    47.70 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Ammos Blanc 2020 – 2021

    Primul brand premium al Cramei Histria, Ammos Alb este un vin special vinificat din soiuri semiaromate de Sauvignon Blanc si Riesling. De la primul strop de Ammos Alb, vei fi cucerit si te vei lasa abandonat sprintarei arome de flori de camp, completata amplu, dar echilibrat, de savoarea fructelor exotice.
    Sortiment struguri: Riesling, Sauvignon Blanc, Chardonnay
    Mancaruri recomandate: preparate din peste marin, carne de curcan sau pui. De asemenea, poate fi servit alaturi de preparate mediteraneene, branzeturi sau salate.
    Temperatura de servire: 8°-10°C

    Alcool: 12,5%
    Cantitate:750 ml
    Tip: alb / sec
    Producator: Crama Histria

    50.40 lei Adaugă în coș
  • Cabernet Sauvignon Premium – 2019

    Ideal pentru cei care isi doresc un vin corpolent, cu un continut ridicat de tanini care sa potenteze gustul mancarurilor pe baza de carne rosie. Strugurii Cabernet Sauvignon folositi pentru producerea acestui vin beneficiaza din plin de conditiile optime pentru a ajunge la maturitate, fiind cultivati pe Dealurile Olteniei, o regiune renumita pentru cultura vitei de vie. Culoarea acestuia este una intensa, de un rubiniu inchis, cu mici inflexiuni indigo. La miros se resimt note de cirese negre si afine dar si note vegetale de trufe amarui.

    Pentru a resimti din plin continutul de tanini si aciditatea placuta, vinul trebuie sa se serveasca la o temperatura de 18-20 de grade Celsius, alaturi de o mancare pe baza de carne vanatoreasca sau carne rosie, pe gratar sau la cuptor. Retetele traditionale romanesti de mancare se impletesc de minune cu acest vin rosu sec.

    Tip Vin : Rosu / Sec

    Soi : Cabernet Sauvignon

    Cantitate: 750 ml

    Alcool : 14,8%

    Producatoror: Crama Oprisor

    140.00 lei Adaugă în coș