Afișez 421 - 432 din 436 de rezultateSortat după cele mai recente
-
Cupola Sanctis – Vestitor de Oprisor Magnum – 2018
140.00 lei Adaugă în coșVestitor, vin care vine in sticla magnum, un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot care, face legatura cu gamele superioare de la Oprisor, atat sub aspectul pretului cat si al prezentarii olfactiv-gustative:
Aspect (Culoare): ROSU, un rubiniu de intensitate medie spre inchisa, cu tente clare.
Nas: De intensitate medie, parca inca nedezvoltat complet, cu note de condiment, vanilie, cafea si piele in prima instanta, lasand apoi loc fructelor de padure plus visine si ceva prune verzi.
Gust: Atacul este mai domolit decat al Cabernet-ului de mai sus, corpul este deja mai greu, dincolo demediu. Se simte nota suplimentara de calitate si complexitate. Totusi nu este un vin extrem de lucrat, se lasa descoperit usor: cu arome fructate de afine, coacaze, visine coapte si prune, armonios integrate cu ceva vanilie, cacao si piper.IG Dealurile Olteniei
Cupaj: Cabernet Sauvignon / Merlot
Tip:Rosu Sec
Cantitate: 1500 ml
Alc.14% vol
Producator: Crama Oprisor
-
Ovas 2021 – Petro Vaselo
120.50 lei Adaugă în coșProdus cu Garantie SGR / 0.50 lei!
Intens, corpolent, luxuriant si opulent. Interpretarea teritoriala a unui cupaj clasic de Bordeaux ce exprima potentialul nostru prin posibilitatea comparatiei. Arome de coacaze negre, afine si visine, condimente si o structura solida bazata pe tanini usor neimblanziti.
Petro Vaselo – „The Soul of our Soil”. Petro Vaselo este o vie biologic certificata unde strugurii, odata ajunsi in pivnita, trec prin doua selectii manuale pentru a indeparta orice manunchi considerat impropriu. De-a lungul procesului de productie vinul este tratat in absenta oricarui contact cu oxigenul; acest lucru permite sa se ajunga la sfarsitul fermentatiei fara a adauga nici un fel de antioxidant. Toate vinurile sunt supuse unei perioade de rafinare dupa procesul de fermentatie. Rafinamentul este manipulat atat in recipiente mici (butoaie de 225 L) cat si in vase de lemn de mare capacitate (pana la 7500 de litri).CARACTERISTICI GENERALE:
DOC – CMD Recas
Tip: Sec / Nefiltrat
Culoare: Rosu
Cupaj: Cabernet Sauvignon / Merlot
Arome: Fructe rosii si negre, tipice soiului
Tara de origine: Romania
Regiune: Recas
Alcool: 15 %
Temperatura de servire: 18 – 20°C
Cantitate : 750 ml
Producator: Crama Petro Vaselo -
ARAMIC – Merlot 2021
42.00 lei Adaugă în coșUn Merlot care parcă ne dezvăluie din culoarea rubinie intensă senzația de catifelare pe care o simțim când îl gustăm. Aromele de vișine coapte sunt prezente atât olfactiv cât și gustativ, în finalul lung și intens acestea evoluează apărând note de dulceața de vișine.
Vă recomandăm asocierea cu preparate din carne de oaie, vită si vânat.Producator : Crama Aramic
DOC – CMD Banat Silagiu
Origine : Silagiu
Regiune : Banat
Tara : Romania
Soi struguri : Merlot
Categorie : Vin roșu
Palier de gust : Sec
Alcool : 14,6 %
Continut : 0.75 L -
Friza Roze 2023 – Carastelec
45.50 lei Adaugă în coșProdus cu Garantie SGR / 0.50 lei!
Culoarea somonie și mirosul profund de zmeură și căpșuni sunt specifice soiului Pinot Noir, iar apariţia bulelor mici, catifelate şi persistente amplifică senzaţia stării de prospeţime şi naturaleţe. Gustul de aceleași fructe roșii de vară, cum ar fi zmeură și căpsunile, aciditatea distinsă şi postgustul amărui de grapefruit se potriveşte cu caracterul vinului petiant.
Vin obținut fără adăugare de bioxid de carbon.
Soiuri Pinot Noir
Vol alc. 10,5 %
Cantitate: 750 ml
Zahăr rezidual 7,7 g/l
Aciditate 7 g/l
Temperatura de servire 6-8°C
Asocieri culinare Preparate din pește și fructe de mare, sushi, salate, brânză proaspătă
Producator: Crama Carastelec Winery
-
Prince Stirbey – Tamaioasa Romaneasca 2022
85.50 lei Adaugă în coșProdus cu Garantie SGR / 0.50 lei!
Si acest soi de struguri, Tamaioasa Romanesca, este o dovada pentru peste doua mii de ani de istorie a viticulturii la Dragasani: descendent din familia de Muscat din Orientul Mijlociu, Tamaioasa a ajuns la Dragasani probabil cu tarani greci si romani in timpul imperiului roman. Pe solurile reci de lut si argila din regiunea noastra, acest soi aromat dezvolta un buchet floral-condimentat extraordinar de intens, pastrand o aciditate proaspata.
Vinificat in sec, Tamaioasa Romanesca se ofera ca aperitiv sau cu salate, dar si cu specialitati condimentate din bucatariile Asiei.Soi: Tamaioasa Romaneasca
Tip: alb/sec
Alcool: 13,5 %
Cantitate: 750 ml
IG Dealurile Olteniei
Producator: Crama Stirbey
-
Domeniul Vladoi – Anca Maria – Sauvignon Blanc 2022
68.00 lei Adaugă în coșVinurile din gama Anca Maria au fost facute dupa asemanarea vinificatoarei Anca Maria Vladoi, tinere, sprintene, imbuteliate intr-o sticla cu forma delicata, feminina.
Culoarea vinului este galben-verzuie, caracteristica unui vin tanar.
Mirosul este proaspat, vegetal cu note de soc si ardei gras.
Gustul, cu impresionante arome citrice, surprinde prin mineralitatea ridicata specifica zonei in care este cultivata via.Bine racit, se recomanda consumul impreuna cu mancaruri pe baza de peste, fructe de mare sau preparate din pasare cu sosuri sofisticate,dar fara mirodenii intens aromate.
Pentru a fi apreciat pa adevarata valoare, temperatura optima de servire este de 9 – 12 grade CelsiusCuloare : Alb
Tip : Sec
Tara : Romania
Regiune : Murfatlar
Soi struguri : Sauvignon Blanc
Volum : 750 ml
Grade alcoolice : 12,5 % -
Aramic – Sauvignon Blanc 2023
42.50 lei Adaugă în coșGarantie SGR +0.50 lei
Vin alb sec, cu o culoare galben verzuie, miros caracteristic soiului din care este produs, intens şi persistent.
O combinaţie de nuanțe de măr, soc și coajă de lămâie, apoi se simt caise și citrice.
Postgustul este lung, vioi si tonifiant in nuante de grapefruit.
Se recomanda asocierea cu branzeturi proaspete sau preparate din peste, fructe de mare sau pui.Producator : Crama Aramic
Origine : Silagiu
Regiune : Banat
Tara: Romania
Soi de struguri : Sauvignon Blanc
Categorie : Vin alb
Palier de gust : Sec
Alcool : 13,9%
Continut : 0.75 LDOC-CMD
-
Bauer – Merlot 2020
110.00 lei Adaugă în coșDatorită catacterului puternic şi foarte expresiv, Merlot Bauer se potriveşte unei partener culinar mai consistent – preparate din carne de vită, carne de vânat sau similar. Va încurajăm de asemenea să experimentaţi şi să va bucuraţi de combinaţia Merlot Bauer – desert bazat pe ciocolată şi/sau cafea (Spumă de Ciocolată sau Prăjitură Lava)
Pentru a obţine un material perfect copt, strugurii pentru vinurile roşii Bauer sunt întotdeauna culeşi manual şi selectaţi, strugure după strugure, prin recoltări repetate. După desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiţi şi nu se adaugă drojdii selecţionate. Fermentaţia alcoolică are loc în cisterne mici de inox, fără temperatura controlată, “pigeage” fiind făcut manual până la 3 ori pe zi. Vinurile rămân până la 5 săptămâni pe boştină, înainte de presare şi tragere în butoate mici din lemn de stejar. (225 l = barriques). În butoaie se iniţiază fermentaţia malolactica, vinul rămânând apoi în butoi minim 12 luni până la îmbuteliere.
Soi: Merlot
Tip: rosu / sec
Alcool: 15 %
Cantitate: 750 ml
-
Prince Stirbey – Feteasca Regala 2020
83.00 lei Adaugă în coșAcest soi de struguri este descendent al soiurilor de Feteasca Neagra si Feteasca Alba, dar si ruda cu soiul aromat de Grasa. Caracterul acestui vin este unic: in gura se simt taninii fini din pielita strugurilor, intr-o densitate rara pentru un soi alb, ceea ce confera vinului – pe langa buchetul lui elegant si complex – o structura deasa si plina in gura.
Astfel vinul se potriveste ca insotitor de crustacee sau peste mai bogat, dar si la carne de pasare sau de miel la gratar.
Soi: Feteasca Regala
Alcool: 13 %
Tip: alb / sec
Cantitate: 750 ml
-
Prince Stirbey – Cramposie Selectionata 2023
85.50 lei Adaugă în coșProdus cu Garantie SGR / 0.50 lei!
Numele acestui soi – Cramposie – indica radacini pre-romane, de cand aceasta regiune dintre Carpati si Dunare era populata de Daci. De atunci, in curs de doua milenii, soiul de Cramposie s-a adaptat perfect la conditiile pedoclimatice ale regiunii Dragasani, fapt dovedit de calitatea constanta a vinurilor vinificate din acest soi. Astfel vinul de Cramposie a devenit blazonul regiunii Dragasani, dar si blazonul domeniului Stirbey.
asociere culinara | Fructuozitate fina in nas si in gura, sprijinita de aciditate vioaie si mineralitate fina. Un vin tanar, ideal pentru peste fin si sparanghel.
temperatura de servire | 10 – 12 grade Celsius
Treapta de calitate: Dealurile Olteniei IG
Soi: Cramposie Selectionata
Tip: alb / sec
Alcool: 12 %
Cantitate: 750 ml
-
Rose de Petro Vaselo 2024
54.50 lei Adaugă în coșGarantie SGR +0.50 lei
Un vin Pinot Noir de culoarea somonului, cu arome de fructe de padure si condimente exotice. Gust echilibrat, acrisor-amarui de merisoare coapte si citrice. Post-gustul mediu, fin, aromat, care il recomanda pentru zilele calduroase de vara.
asociere culinara | Mancaruri pe baza de legume sau peste, fructe de mare (crustacee: creveti, homari, crabi, languste; moluste: scoici, melci, calamari, sepii, caracatite), branzeturi.Temperatura de servire: 10 – 12 grade C
IG Viile Timisului
Grade Alcoolice (%): 13
Soi: Pinot Noir
Tip: rose / sec / vin ecologic
Volum recipient (ml): 750
