Un Cabernet Sauvignon rotund, elegant, cu totul aparte, ce reuşeşte sa încante cu aromele sale de ciocolata neagra cu fructe de padure. Puternic și aromat, este un vin care acopera și cele mai pretențioase gusturi, facand deliciul degustării de fiecare data, dar mai ales atunci cand se servește la temperatura de 16 grade Celsius, după o aerare anterioară de 20-30 min.
Organoleptic: Arome puternice de coacaze negre ,cu note de vanilie si lemn. Gust dominat de ciocolata neagra, cafea,vanilie,mosc.Final elegant,lung cu note de mirodenii.
Servire: Insotit de preparate din carne rosie sau un tort de ciocolata neagra si fructe de padure.
DOC – CMD Husi
Soi: Cabernet Sauvignon
Tip: rosu /sec
Alcool: 14%
Cantitate: 1500 ml
Ambalaj: cutie personalizata de carton(contracost) + 10 lei
Un cupaj plin, catifelat, cu arome de fructe de padure, imbinate cu note de cafea, ciocolata si tabac. Mangaierea lemnului de stejar ii confera un final lung, dulce – condimentat.
Se savureaza alaturi de branzeturi nobile maturate, carnuri rosii sau vanat.
Maestoso New Edition, Vintage 2019 – Burgund Mare este un vin obtinut din soiul de struguri cu acelasi nume, un soi raspandit mai ales in Austria si Ungaria, dar care, iata, poate fi regasit in varianta romaneasca si in Banat.
Vinul este rosu intens, cu arome de aronia, visine si fine tente de baric.
Degustati-l la 14 -16 grade Celsius, alaturi de preparate din carne de pui, rata, vanat, porc sau mancaruri vegetariene mai consistente.
Buchet complex în care ies în evidență note de miere, piersici în sirop, măr galben copt, citrice confiate. Ușoare note de ierburi din exfoliant mediteranean și condimente. Moale, învăluitor, niciodată stânjenitor datorită prezenței unei componente acide în armonie constantă cu dulceața. Final lung cu note de fructe uscate și portocale confiate.
Asocieri: Teribil de delicios cu foie gras, deserturi cu fructe, branzeturi mature și ciocolata alba.
Un vin spumant elegant și complex, care se află într-o constantă evoluţie, datorită contactului permanent cu drojdiile. Nasul dezvăluie note elegante de cireșe și flori albe. Pe palat, bulelele delicate și crocante sunt în echilibru armonios cu complexitatea soiului Pinot Noir, conferindu-i o textură uimitoare și interesantă.
Asocieri Gastronomice: sushi, fructe de mare, pește, legume la gratar
Editie Limitata: 3250 sticle
Soi: Pinot Noir
Tip: spumant alb / brut natur / metoda traditionala
Considerat de renumitul critic de vin italian Luca Maroni ca fiind unul dintre cele mai bune Primitivo din Italia, Papias vă va desfăta simțurile cu arome complexe, fructate, calde și persistente care vin însoțite de un postgust excepțional, lung și complex.
Maturare:Macerat la rece, fermentat cu drojdii selecționate, fermentație malolactică completă. Maturat mai întâi în inox și apoi, 12 luni, în baricuri noi de stejar franțuzesc.
Miros: intens și puternic de prune cu aluzii delicate de fructe roșii și tente picante
Gust: persistent, echilibrat și bine structurat, cu arome complexe, fructate, calde și persistente care vin însoțite de un postgust excepțional, lung și complex
Recomandări gastronomice: feluri principale mediteraneene cu sos ragù, carne roșie, vânat și brânzeturi
Cea de-a patra litera din colectia ISPITA by Liviu Grigorica, “T”, invocand si ilustrand Tainele, contine un vin rubiniu intunecat, cu arome puternice de merisoare si fructe uscate excelent completate de nuante discrete de piper rosu, cuisoare, eucalipt si menta. Structura eleganta a vinului si gustul sau prelung sunt perfect sustinute de taninurile fine si aciditatea moderata.
T-ul Tainelor este litera creata specail pentru cei ce isi doresc sa primeasca un pic din harul dezvaluirii misterelor atat spirituale cat si pamantesti, exprimat intr-o forma vizibila si palpabila.
Un vin de o eleganță aristocratică. Culoare pală verzuie. Arome fresh de laim și verbina, aciditate vibrantă, gust proaspăt-energizant de citrice și mere văratice.
Feteasca Regala este un vin cu adevărat regal. Culoare frumoasă galben pal cu reflexii verzui, aromă bogată și explozivă de iasomie, note fine florale și citrice. Pe palat vinul este bine structurat, complex, fructuos.
Este un vin care vorbește despre tradițiile și cultura Republicii Moldova, un vin care te poate încânta sau, pur și simplu, te poate relaxa.
Crama Bouvet Ladubay a fost infiintata in 1851 de catre Etienne Bouvet si sotia sa, Celestine Ladubay, devenind in timp una dintre cele mai apreciate si mai premiate case de vin spumant din Franta, din afara Champagne.
Bouvet Cremant de Loire Rose este un vin realizat din soiul de struguri Cabernet Franc. Intr-o frumoasa culoare roz somon deschis, vinul aduce in prim plan note olfactive de coacaze, zmeura, capsuni, fructe rosii, dar si ierburi condimentate.
Pe palat, vinul se dezvaluie fructat, proaspat si bine structurat.
Degustati acest vin la 6-8 grade Celsius, servit cel mai bine ca aperitiv.
Notele dulci-mieroase, tonurile parfumate de fructe, citrice, caise, gust dominat de senzatii dulci de miere si flori de tei și salcâm cu un bun echilibru între zahărul rezidual și aciditate.
Cuvée Guy de Poix este ca un elixir al tinereții datorită gustului de fructe supra-coapte, este o băutură echilibrată care ți se întipărește în suflet. Dar mai mult decât atât, mirosul complex îți seduce simțurile cu arome de fructe negre bine coapte, stafide, prune ușor afumate, afine, piper negru și vanilie. Lasă-te purtat de aceste miresme îmbietoare și acceptă provocarea de a trăi cu intensitate.
Obținut exclusiv din soiul Fetească Neagră, Cuvée Guy de Poix 2017 este un vin catifelat, consistent care devine și mai bun odată cu învechirea. Pentru a-i evidenția caracterul special, asezonează-l cu preparate din carne roșie sau vânat, gătite la grătar sau la cuptor. Desăvârșește aceste mâncăruri alese cu sosuri picante și brânzeturi maturate.
În această călătorie însă, nu uita să te răsfeți, așa că alătură vinului și un desert savuros din ciocolată. Se servește la 15°-16°C, cu o aerare anterioară de o oră, pentru un gust intens. Garantat, vei avea parte de o experiență unică.