Showing 301–312 of 367 results

  • Tuica Premium Quality din caise-200ml

    Anul : 2013 – Editie Limitata
    Concentrație alcoolică :43%vol
    Capacitate sticlă: 200 ml
    Categorie: Tuica / Distilat
    Ambalaj – cutie din carton premium si pungă cadou inscripționate
    Produs certificat, 100% natural
    Producator: Tuica Scorilo
    Regiune: Satu Mare
    Tara: Romania

    120.00 lei Add to cart
  • Sale!

    David – Chardonnay Barrique 2017

    Editie Limitata – 1500 sticle

    Un vin cu o personalitate aparte, elegant in care regasim din plin caracterul tipic de Chardonnay, imbracat de nuantele onctuoase intense de vanilie date de barrique. Se distinge gustativ prin arome sustinute de miere si alune cu un corp plin, armonios.
    Fermentat si maturat 8 luni in barrique la prima utilizare.
    Distinctii: Medalia de Aur IWCB 2019

    IG Colinele Dobrogei
    Soi: Chardonnay
    Alcool: 13 %
    Tip: alb / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Viisoara

    68.00 lei Add to cart
  • Bag in Box 3L – Cupaj Alb Demidulce

    Vin amplu,discret,cu aer traditional, incanta prin culoarea galben pai si textura catifelata.
    Gustul placut bine conturat, plin de finete, rezultat din imbinarea soiurilor de vin albe, Chardonnay si Feteasca Alba, aminteste de marul romanesc de vara, savuros si racoritor.
    Se asorteaza mancarurilor dulci, deserturilor si fructelor.
    Temperatura de servire: 10 – 12 grade Cesius

    IG Colinele Dobrogei & IG Terasele Dunarii
    Soi: Chardonnay & Feteasca Alba
    Alcool: min.12 %
    Tip: alb / demidulce
    Cantitate: 3 LItri
    Producator: Crama Viisoara

    38.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Cuvee Ioan 2016

    Merlot – printul si Cabernet Sauvignon – regele vinurilor rosii, se completeaza prin cupajare, rezultand un vin complex, plin, catifelat, cu arome de fructe de padure, imbinate cu note de cafea, ciocolata si tabac. Mangaierea lemnului de stejar ii confera un final lung, dulce – condimentat.
    Se savureaza alaturi de branzeturi nobile maturate, carnuri rosii sau vanat.
    Maturat in butoaie de stejar timp de 18luni.

    IG Colinele Dobrogei
    Editie Limitata: 15 000 sticle
    Alcool: 14 %
    Cantitate : 750 ml
    Soi: Merlot & Cabernet Sauvignon
    Tip: Rosu / Sec
    Producator: Crama Viisoara

    84.00 lei Add to cart
  • Sale!

    La Capela CH 2018

    De culoare galben pai proaspăt și luminos, este un vin produs din struguri ecologici, cu un nas plăcut fructat și floral, cu note de pere, citrice coapte și caprifoi, suculent pe palat, destul de corpolent datorită restului de zăhăr, perfect echilibrat de aciditatea specifică zonei.
    Cu o structură fermă și un final persistent ne îmbie să mai degustăm un pahar.
    Este un însoțitor perfect pentru tocănițele de legume, mâncăruri asiatice picante și condimentate, clătite cu gem sau brânză.

    Conținut de alcool: 11,5%
    Tip: alb / demidulce
    Cupaj: Chardonnay si Sauvignon Blanc
    Cantitate: 750 ml
    Temperatura de servire recomandată: 10 grade Celsius
    Producator: Crama Nachbil
    Regiune viticola: Satu Mare
    Tara: Romania

    36.00 lei Add to cart
  • Brizza Rose Demidulce 2022

    Salut !
    Sunt un rosé demidulce, vesel , jucăuș , cu arome proaspete de fructe rosii , cu gust echilibrat și racoritor . Nu sunt foarte pretentios , așa ca pot sa ma iei cu tine oriunde : pe plaja , la piscina , in club . Dar nu ma fac de ras nici in restaurant , mai ales dacă ma asociezi cu preparate fusion cu note picante .
    Am o singura rugăminte , tine-ma rece !!!!

    DOC Murfatlar
    Alcool: 12,7 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: rose / demidulce
    Producator: Domeniul Vladoi

    72.00 lei Add to cart
  • PRIMORDIAL – Feteasca Neagra 2021 (Organic)

    Primordial Fetească Neagră 2018 este un vin roșu purpuriu închis cu arome intense de fructe roșii de sezon, vișine, cireșe și caracter lemnos în bună armonie cu savoarea. Structură bună și taninuri ferme cu final ușor condimentat. Acest vin este produs sub semnatura oenologului Philippe Cambie.

    DOC CMD Murfatlar
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: Roșu, Sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Asociere culinară: Paste cu ragu de vită, coaste de miel în sos de vin, colțunași de porc, pizza cu ciuperci și brânză Praid maturată în Fetească Neagră.
    Producator: Domeniul Bogdan

    85.00 lei Add to cart
  • Sale!

    413 Marcea Edition – Rose 2019

    Vin rose sec, cu arome fructate, prospetime si lejeritate.
    Fisa Tehnica:
    Soi: Pinot Noir
    Zona de recoltare: Costesti, Arges, IG Dealurile Munteniei
    Altitudine: 200m
    Suprafata: 4ha
    Productie medie la Ha: 6to
    Sol: lutos, argilos
    Orientare: Sudica
    Forma de conducere: Guyot pe tulpina Vinificatie: cisterne de inox Temperatura in FA: 16°C
    Maceratie peliculara: Nu
    Pastrare pe drojdia fina: 4luni Maturare baric: Nu
    Maturare sticla: Nu

    Date analitice:
    Alcool: 13%
    Aciditate totala: 5,86 g/l Zaharuri reducatoare:2 g/l Extract sec nereducator: 17,8 g/l
    Cantitate: 750 ml
    Tip: rose /sec

    Producator: Casa de Vinuri Stefanesti

    36.00 lei Add to cart
  • Aramic – Rezerva 2019(3 st) – 2020

    DOC – CMD Banat – Silagiu
    Invechire: Maturat 14 luni in barriquri de stejar romanesc + 1 an in sticla
    Cupaj: Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 15 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Aramic

    95.00 lei Add to cart
  • Bauer – Cramposie Selectionata 2022

    Rădăcinile acestui soi străvechi pot fi identificate în regiunea noastră de peste 2000 de ani. Cu toate acestea, până în 2003 Crâmpoșia a fost considerat doar un alt soi simplu de struguri țărănești fără potențial real de a deveni un vin nobil. În timpul lungii sale istorii s-a adaptat perfect la condițiile climatice continentale, dure, din zona Drăgășaniului.

    Recolta actuală, 2021, evidențiază încă o dată marele potențial al acestui soi, în special în combinație cu vii mature și producție limitată. Deși un an mai degrabă provocator și cu siguranță și datorită unor oameni experimentați, care s-au dedicat viilor pe tot parcursul anului, a fost posibil să culegem struguri perfect sănătoși cu un echilibru superb între aciditate, zahăr și coacere sănătoasă. După 24 ore de macerere pe coajă la rece, fermentație în cisterne de inox fără drojdii selecționate și 6 luni pe drojdii, rezultatul este un vin cu un caracter distinct și o expresie nealterată a terroir-ului din care face parte. Deși este acum foarte expresiv, mai mult timp de maturare în sticlă va aduce beneficii celor care au răbdare. Pentru cei care nu mai pot aștepta sau sunt prea curioși, recomandăm aerarea vinului sau dublă decantare pentru cel puțîn o ora, în frigider, înainte de consum (acceași recomandare ca și anul trecut, potențial de învechire 10 ani + )

    Recomandări de asociere: Savurați acest vin lângă o porție de fructe de mare picante, sushi sau sahimi, pate rece sau lângă o tartă de fructe

    IG – Dealurile Olteniei
    Soi: Cramposie Selectionata
    Alcool: 10,5 %
    Tip: alb / demidulce
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Bauer

    78.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Ammos Blanc 2020 – 2021

    Primul brand premium al Cramei Histria, Ammos Alb este un vin special vinificat din soiuri semiaromate de Sauvignon Blanc si Riesling. De la primul strop de Ammos Alb, vei fi cucerit si te vei lasa abandonat sprintarei arome de flori de camp, completata amplu, dar echilibrat, de savoarea fructelor exotice.
    Sortiment struguri: Riesling, Sauvignon Blanc, Chardonnay
    Mancaruri recomandate: preparate din peste marin, carne de curcan sau pui. De asemenea, poate fi servit alaturi de preparate mediteraneene, branzeturi sau salate.
    Temperatura de servire: 8°-10°C

    Alcool: 12,5%
    Cantitate:750 ml
    Tip: alb / sec
    Producator: Crama Histria

    44.80 lei Add to cart
  • Cabernet Sauvignon Premium – 2020

    Garantie SGR +0.50 lei

     

    Ideal pentru cei care isi doresc un vin corpolent, cu un continut ridicat de tanini care sa potenteze gustul mancarurilor pe baza de carne rosie. Strugurii Cabernet Sauvignon folositi pentru producerea acestui vin beneficiaza din plin de conditiile optime pentru a ajunge la maturitate, fiind cultivati pe Dealurile Olteniei, o regiune renumita pentru cultura vitei de vie. Culoarea acestuia este una intensa, de un rubiniu inchis, cu mici inflexiuni indigo. La miros se resimt note de cirese negre si afine dar si note vegetale de trufe amarui.

    Pentru a resimti din plin continutul de tanini si aciditatea placuta, vinul trebuie sa se serveasca la o temperatura de 18-20 de grade Celsius, alaturi de o mancare pe baza de carne vanatoreasca sau carne rosie, pe gratar sau la cuptor. Retetele traditionale romanesti de mancare se impletesc de minune cu acest vin rosu sec.

    Tip Vin : Rosu / Sec

    Soi : Cabernet Sauvignon

    Cantitate: 750 ml

    Alcool : 14,8%

    Producatoror: Crama Oprisor

    168.50 lei Add to cart