Afișez 217–228 din 692 de rezultate

  • Freschello Rose – Cuvee Extra Dry

    Freschello Extra Dry are o culoare strălucitoare, rose deschis, cu bule fine și destul de persistente, obtinut prin metoda Charmat, din soiul de struguri Merlot si Raboso, cultivati in zona Veneto. Aroma este ca de vara, plină de note de zmeură și căpșuni cu un ton subtil de grapefruit suculent pe final.
    Gustul este ușor, proaspăt, cu o aciditate foarte echilibrata și plăcuta.
    Este un spumant clasic, potrivit pentru recepții sau petreceri în grădină.
    Se poate servi ca aperitiv sau acompaniat de salate, aperitive sau deserturi.
    Soi: Merlot si Raboso
    Tip: spumant rose / extra dry
    Alcool: 10%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Cielo e Terra
    Tara: Italia
    35.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Zaig – Neuburger 2022

    Un compagnion perfect pentru brânzeturi proaspete grase, paste, pește, raci de râu și chiar sarmale, deoarece aciditatea și prospețimea, caracteristice soiului, îl susțin și recomandă.
    Aspect: verzui intens proaspăt, cu reflexii aurii.
    Miros: măr verde de vară, citrice și piersici în pârgă.
    Gust: prospețime mare, aciditate ridicată, dar în acord perfect cu zaharurile, densitatea și mirosul.
    Temp.de servire: 7 – 11°C.
    DOC – CMD Lechinta – Teaca
    Soi: Neuburger
    Tip: alb / sec
    Alcool: 11,9%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Casa de Vinuri Zaig
    44.80 lei Adaugă în coș
  • Astoria – Luxury Gold”Kingdom”

    Perlaj: fin şi persistent
    Culoare: galben-pai deschis
    Buchet: eteric, delicat, foarte personal, nota aromatica puternica
    Recoltarea are loc manual în septembrie urmată de presare moale cu o scurtă macerare la rece a cojilor și decantare statică a mustului. Fermentarea sa primară are loc în recipiente de oțel la 18/19°C cu drojdii selectate. Vinul nou se tine pe drojdia fine cateva saptamani; următoarea fază este a doua fermentație care durează 20/25 de zile la 18°. Odată terminat, spumantul se păstrează pe drojdie câteva săptămâni. Se trece apoi la stabilitatea tartrica si la imbuteliere.
    Soi: soi aromat tipic din provincia Treviso
    Tip: spumant / alb / extra dry
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Astoria
    110.00 lei Adaugă în coș
  • Astoria – Fanò Asolo Prosecco Superiore DOCG Millesimato

    Perlaj: fin şi persistent
    Culoare: galben-pai deschis
    Buchet: elegant, bine conturat, fructat, cu aromă specifică
    Strugurii sunt recoltaţi manual în luna septembrie, când ating echilibrul maxim al proprietăţilor chimice/organoleptice, după care urmează strivirea lor slabă şi decantarea statică a mustului. Fermentarea primară are loc la 18-19 °C cu drojdii selecţionate, în recipiente de inox. Vinul nou, astfel obţinut, este păstrat cu pieliţele strugurilor pentru o lună, apoi este limpezit şi transferat în autoclave, unde se transformă în spumant. A doua fermentaţie are loc la 16-18 °C, întotdeauna cu drojdii selecţionate, timp de 25-30 de zile, după care urmează un alt proces de rafinare a drojdiilor pentru alte câteva zile. După îmbuteliere, vinul este lăsat să se odihnească în sticlă pentru câteva săptămâni.
    Soi: Glera
    Tip: prosecco / alb / extra brut
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Astoria
    Tara: Italia
    78.00 lei Adaugă în coș
  • ”Luna”- Feteasca Alba 2022

    Un vin care a avut o maceratie peliculara de 5 zile timp in care a pornit fermentatia alcoolica. Dupa cele 5 zile,vinul a fost transferat in butoaie de lemn de 500 litri unde a continuat fermentarea.
    Un vin cu caracter puternic. Poate fi savurat proaspat sau de pastrat cu rabdare pentru a descoperi evolutia.
    Editie Limitata: 1100 sticle
    DOP/DOC – CMD Banat Silagiu
    Soi: Feteasca Alba
    Tip: alb / sec
    Alcool: 12,8%
    Potential de invechire: minimum 5 ani
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Agape arta&natura
    90.00 lei Adaugă în coș
  • Gelso d’Oro Nero di Troia 2019

    Acest vin este rodul unei pasiuni străvechi, născută din mâinile pricepute ale oamenilor îndrăgostiți de țara lor natală. Obținut din presarea strugurilor nobili crescuți între dealuri și mare, într-un mediu căruia natura i-a dat frumusețe și căldură, acest Nero di Troia este un vin de o mare eleganță și tipicitate.
    Podgoria este situată în Borgo Tressanti, în districtul geografic numit Daunia. Solul fiind nisipos, permite dezvoltarea viței de vie în cele mai bune condiții. Apropierea de mare a podgoriilor Podere29 aduce avantaje considerabile, atât pentru tipul de nisip cât și pentru solul extrem de mineral. Recoltarea, efectuată la primele ore ale dimineții, începe între sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie. Fermentarea alcoolică are loc în butoaie din oțel inoxidabil, unde are loc și fermentația malolactică. Procesul de vinificare se finalizează prin rafinarea în butoaie de stejar francez.
    De un roșu rubiniu intens, are arome de fructe de pădure negre cu tonuri succesive de cacao, scorțișoară, chimen și ienupăr. La gust este învăluitor, plin, corpolent și tanic pe bună dreptate, cu tonuri catifelate și un final echilibrat și foarte lung.
    Vin potrivit pentru alimente bogate în arome, feluri de mâncare condimentate, carne roșie prăjită și la grătar, vânat, brânzeturi și mezeluri. Este indicat să fie defăcut cu cel puțin o oră înainte de servire.
    IGT Puglia
    Soi: Nero di Troia
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Podere29
    Tara: Italia
    145.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Migala Cuvee 25 – Alb 2022

    Editie aniversara – 25 ani de existenta a cramei!
    Un cupaj indraznet, din sase soiuri, care ii confera o mare complexitate. Culoare galben pai cu reflexe verzui, strălucitor. Nas exotic, cu note de flori de primăvara, salcâm, primule, menta, mar auriu, ananas, pomelo si vanilie.
    Mineralitatea și sapiditatea subliniaza complexitatea sa intriganta, pretandu-se foarte bine invechirii. Gustul este persistent, elegant si invaluitor.
    Temperatura de servire recomandata este de 8-10 C. Poate insoti elegant preparate din crustacee, peste sau risotto dar si o tarta cu crema de vanilie sau un cheesecake cu glazura din fructul pasiunii.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Cupaj: Feyeasca Alba, Feteasca Regala, Chardonnay, Aligote,Tamaioasa Romaneasca si Riesling Italian
    Tip: alb / sec
    Alcool: 13%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama DeMatei
    56.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Migala Cuvee 25 – Rose 2022

    Editie aniversara – 25 ani de existenta a cramei!
    Cuvee Rose Migala Cuvee 25, este un vin roze obţinut din Feteasca Neagra, Pinot Noir şi Cabernet Sauvignon. Vinul scoate mai întai în evidenţa arome olfactive de flori de cireş japonez, frezii, zmeura, pomelo, nectarine şi ierburi mediteraneene. Pe palat, gasim arome de dulceaţa de fragi.
    Savuraţi acest roze la 8-10 grade Celsius, alaturi de aperitive franţuzeşti, salate sau ştiuca umpluta.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Cupaj: Feteasca Neagra, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon
    Tip: rose / sec
    Alcool: 13,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama DeMatei
    56.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Migala Cuvee 25 – Rosu 2019

    Editie aniversara – 25 ani de existenta a cramei!
    Este un maturat jumatate în butoaie noi, jumatate in butoaie de a doua si a treia trecere, cu note florale și de fructe negre. Coacaze negre si rosii zdrobite, dulceata de prune, dar si o nota de cedru sau mir. Oxigenarea scoate la iveală note de grafit. Nasul este proaspăt, răcoros, dar intens si complex.
    Gustul este mediu spre plin, cu o coloana solida de taninuri rotunde cu granulatie fina, sustinut de aciditatea vibranta a fructelor rosii si negre, cu un final lung.
    Temperatura de servire 14-16 C si poate fi excelent acompaniat de preparate din vanat cu par, fripturi la cuptor sau, de ce nu?, o tochitura moldoveneasca. La desert ar fi perfect lângă un cozonac.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Cupaj: Feteasca Neagra , Merlot, Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama DeMatei
    56.00 lei Adaugă în coș
  • Cuvée Amaury 2021

    Te-ai gândit vreodată ce face un vin să fie bun? Pentru noi răspunsul este grija pentru calitate și atenția pentru aromele care fac din fiecare pahar o experiență unică.
    De aceea, enologul nostru, Aurel ROTĂRESCU, a propus pentru Cuvée Amaury 2021 o rețetă formată din 50% sălbăticie – Sauvignon Blanc, 30% pasiune fructată – Chardonnay și 20% finețe și echilibru – Riesling de Rin. Toate adunate într-un singur loc: Podgoria Dealu Mare.
    Strugurii fac vinul iar ei sunt influențați de ploaie, de soare, de frig, de pământ. De asta, în fiecare an gustul lor diferă. Uneori sunt mai dulci și mai seci, alteori mai apoși și mai puțin dulci. Acest lucru se observă și în vin. Toate aceste condiții au făcut din Cuvée Amaury 2021 un vin cu alcool moderat și o prospețime deosebită datorată acidității naturale a strugurilor culeși manual. Finalul lung, ușor dulce, te va lăsa cu un gust plăcut după fiecare pahar, oferindu-ți încrederea necesară ca să mai servești încă unul.
    Nota de eleganță și feeria de arome pentru Cuvée Amaury 2021 este asigurată de maturarea vinului vreme de 4 luni în baricuri din stejar francez de 1 și 2 ani – dulapul nostru cu mirodenii. Am ales stejarul pentru că are calitatea de a imprima o serie de gusturi și de arome vinurilor, adăugându-le valoare și o notă de rafinament.
    Vinul Cuvée Amaury 2021 îl poți servi rece (13°C – 14°C) ca aperitiv sau în compania unor preparate din pește sau carne albă. Iar dacă îl păstrezi vreme de 10 ani în condițiile de temperatură, umiditate și luminozitate optime, îl poți transforma într-un cadou special pentru cei dragi.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Cupaj: Sauvignon Blanc 50% Chardonnay 30% Riesling de Rin 20%
    Tip: alb / sec
    Alcool: 13%
    Cantitate: 750 ml
    Potential invechire: minimum 10 ani
    Producator: Crama Serve
    90.00 lei Adaugă în coș
  • Cuvée Guillaume 2020

    Sunt gusturi, arome și mirosuri care îți rămân în suflet și pe care dorești să le mai simți o dată. Așa vei descoperi într-un pahar de Cuvée Guillaume 2020 toată intensitatea trăirilor care au contribuit la adultul de astăzi. Îți amintești cireșele furate din grădina bunicii și pe care ni le puneam după urechi pentru a ne face cercei? Aroma lor îmbietoare te întâmpină în gustul acestui vin corpolent, dar delicat.

    Mirosul ți-e stimulat de aceeași tentă fructată, însă ușor condimentată și cu note de sâmbure de migdale. Vei percepe cu acuitate senzațiile ce te încearcă. Cu măiestria unui pictor vei da forme și culori viselor tale. Cele mai ascunse dorințe vor prinde viață pe scena pe care tu o regizezi.

    Regăsește-ți echilibrul cu tine, așa cum două soiuri emblematice s-au reunit în acest vin sublim: Pinot Noir și Fetească Neagră. Ce deliciu mai mare pentru papilele tale gustative decât această combinație de soiuri obținută din strugurii atent selecționați din podgoria Dealu Mare.

    Ți-am stârnit curiozitatea? Ești pregătit să mergi din nou pe aleea amintirilor? Atunci creează-ți o poveste autentică asezonând acest vin cu aperitive ușoare, friptură de rață sau vânat și astfel, vei beneficia de o experiență specială. Savurează-l la o temperatură de 13°-14°C pentru a simți intensitatea și gustul fin.

    IG Dealurile Munteniei

    Cupaj: Pinot Noir 85 %, Fetească Neagră 15 %

    Tip: rosu / sec

    Alcool: 14%

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Crama Serve

    68.00 lei Adaugă în coș
  • Carassia Blanc de Blancs – Magnum 1,5L

    Vinul are o culoare galben pai elegantă, mousse fin și note autolitice pronunțate. Nas bogat de arome de brioșă și fructe galbene coapte, gust proaspăt de citrice, fructe tropicale, acompaniat de mousse fin care dă eleganță și complexitate vinului. Postgust lung, structură armonioasă, echilibru perfect între prospețime și maturitate datorită maturării lente în sticle magnum. Recolta anului 2018.

    Soiuri: 100% Chardonnay
    Metodă de vinificare: maturat în această sticlă, metodă tradițională
    Maturare: min. 36 de luni
    Tip: spumant alb / brut
    Plai: Kiscsere
    Vol alc.: 12%
    Dosage: 10 gr
    Aciditate: 6,83 gr/L
    Sticla: 1500 ml
    Degorjare: 2022
    Producator: Crama Carastelec

    Medalii:

    BEST IN CLASS Romanian Magnum – Champagne and Sparkling Wine World Championship 2021

    BEST IN CLASS Romanian Blanc de Blancs – Champagne and Sparkling Wine World Championship 2021

    GOLD – Champagne and Sparkling Wine World Championship 2021

    GOLD- Vinarium International Wine Contest 2021

    SILVER – Champagne and Sparkling Wine World Championship 2020

    SILVER – Champagne and Sparkling Wine World Championship 2019 /Magnum

    GOLD – Champagne and Sparkling Wine World Championship 2018

    BEST in CLASS – Champagne and Sparkling Wine World Championship 2018

    SILVER – Champagne and Sparkling Wine World Championship 2017

    Spumante Carassia sunt produse exclusiv cu metoda tradițională, champenoise, adică prin maturare în sticlă, în cazul spumantelor CARASSIA Magnum prin maturare îndelungată de treizeci de luni. Întreg procesul de vinificare, începând cu prima și a doua fermentare, trecând prin degorjare, până la îmbuteliere și etichetare, sunt efectuate în propria cramă cu cele mai moderne echipamente.

    295.00 lei Adaugă în coș