Vinul te cucereste prin aromele seducatoare de citrice: grapefruit,pomelo,mandarina si portocala,dar si de gutuie bine coapta.Gustul complex este insotit de o vigoare delicata si memorabila
Strugurii au fost colectati manual de pe plantatiile proprii din zona vitivinicola cu IGP Valul lui Traian.Fermentarea s-a petrecut pe bostina timp de 40 zile.
Vinul te cucereste prin aromele explozive de petale de soiuri aromate de trandafir,transferandu-te intr-o lume romantica de poveste.
Textura catifelata in gust iti creeaza o experienta de neuitat.
Strugurii au fost colectati manual de pe plantatiile proprii din zona vitivinicola cu IGP Valul lui Traian.Fermentarea s-a petrecut pe bostina timp de 25 zile.
Un vin cu arome foarte intense de fructe și pomușoare negre zemoase și condimente în același timp. Gustul este mediu spre plin, suplu și mătăsos ca textură, cu tanine perfect integrate și nuanțe de stejar nobil. Fructuozitatea pură, dar bogată redau vinului un postgust lung și memorabil.
Un cupaj limpede si stralucitor, cu o culoare galben-lamaie. Aroma proaspata de citrice, mere verzi, piersici, licii si flori de muscat. Gustativ, regasim aceleasi arome ca si olfactiv. Un vin proaspat, frumos echilibrat de aciditatea crocanta si un postgust lung si placut.
Dintre soiurile albe romanesti traditionale, Feteasca Alba da rezultate bune combinata cu lemnul de stejar de calitate.
Casa de vinuri Stefanesti ne propune in gama sa de top, Reserve, un exemplar foarte reusit, cu un corp peste medie, in ciuda nivelului de alcool moderat, cu aciditate buna si o savoare de invidiat.
Elementele sunt in armonie, aspectul este impunator. Geu de gasit ceva la acelasi nivel.
DOC – CMD Stefanesti Arges
Alcool: 13%
Tip: alb / sec
Soi: Feteasca Alba
Cantitate : 750 ml
Producator: Crama Marcea / Casa de Vinuri Stefanesti
Cu ocazia împlinirii a 28 de ani, trupa Implant pentru Refuz lansează un vin aniversar “Oglindă de stele”.
Vin roșu sec, cu ambalaj clasic cu dop din plută, din Fetească Neagră, maturat în baricuri noi românești timp de 18 luni, cu arome de fructe negre, uscate, vanilie și condimente.
Se recomandă servirea la temperatura camerei (16-18°C).
Asocieri culinare potrivite: preparate din carne de vânat, carne roșie sau preparate italienești precum paste cu sos roșu, lasagna sau pizza.
Soi: Fetească Neagră
Tip: rosu / sec
Alcool: 13,5%
Cantitate: 750 ml
Producator: Crama Marcea / Casa de Vinuri Stefanesti
”Aveam acest vin special, o ciudățenie în prima fază, cam 17% alcool, corp și taninuri foarte puternice, note oxidative date de maturarea de vreo 30 luni aproape, în două baricuri diferite. Am hotărât sa îl îmbuteliem în octombrie.
În 2021 am folosit niște capete de loturi de sticle nefolosite și le-am îmbuteliat.
500 de sticle.
Le-am pus bine la păstrat și am cugetat un an la eticheta potrivită pentru acest vin foarte rar. Noi am avut mereu un feedback pozitiv la etichetele noastre, etichete la care Silviu Cafegiu ne ajută cu grafica. Lattitude&Loungeitude, 413, Truda Fanny sunt proiecte de marketing foarte apreciate
Și ne-am dorit ceva special pentru vinul ăsta special.
Așa că am decis:
NO MARKETING!
Sau, mă rog, fără etichetă.
Pentru că ne gândim la el ca la o parte din noi și pentru a crea o experiență cât mai personală legată de acest vin unic, vom scrie de mâna 500 de etichete, completând datele obligatorii pentru etichetare.
Lansat pe 01.12.2022. Un vin cu o viață lungă în față, care poate fi băut și acum, și peste mulți ani de acum încolo.
Pentru noi, este un vin eveniment, un vin rar și prețios.”
Editie Limitata: 500 sticle
Cupaj:: Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra
Tip: rosu / sec
Alcool: 17%
Cantitate: 750 ml
Producator: Crama Marcea / Casa de Vinuri Stefanesti
Stilul deosebit al acestui Riesling este influențat de
vecinătatea lacului Fautor, creat în 2005, pe o suprafață de 4 ha.
Vinul a fost produs din struguri culeși manual în luna noiembrie de pe podgoria proprie din satul Romanovca, plaiul Tigheci, sud-vestul Republicii Moldova.
Vinul Riesling a fost maturat timp de 6 luni în butoaie din lemn de stejar francez, destinate maturării vinurilor albe.
În culoare este galben pai, cu arome de ceai verde, iasomie, flori de salcâm, piersici, portocale și miere. Gustul de o eleganță aristocratică are nuanțe suave de citrice și un postgust plăcut și memorabil.
Servire: la 8˚C, cu preparate care au arome proaspete, ușor acide sau citrice și cu bucate mai ușoare, care nu domină gustul vinului, ci îi completează subtilitatea și complexitatea aromelor: Fructe de mare și pește, brânzeturi ușoare, salate verzi.