Afișez 349–360 din 491 de rezultate

  • Selene – Cabernet Sauvignon 2018

    Culoare roșu vișiniu, reflexe violacee, limpiditate foarte bună. Arome de fructe roșii și negre (mure, coacăze, vișine) ajunse la maturitate, ușor ierboase după aerare (ferigă). Se simte interacțiunea bună cu lemnul de stejar, vinul se deschide frumos, cu parfumuri complexe de vanilie, scorțișoară și mosc. Aciditate foarte bună, taninuri tinere, în egală măsură catifelat și rotund, cu final ușor iute și cu postgust de durată. Arome intense de fructe (mure, coacăze), împletite cu zahăr brun, ușoare tente de vanilie, scorțișoară și lemn dulce (pe final).

    Recomandari culinare: Platouri tradiționale românești; Pastramă; Vânat de talie medie și mare; Vițel; Porc mistreț la jăratic; Brânzeturi cu mucegai; Deserturi cu cireșe, mure, coacăze; Tiramisu; Mousse de ciocolată;

    Temperatura de servire: 14/16 ° C

    DOC – CMD Recas

    Soi: Cabernet Sauvignon

    Alcool: 14%

    Tip: rosu / sec / nefiltrat

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Cramele Recas

    90.00 lei Adaugă în coș
  • Fautor – Aurore / Syrah & Cab.Sauvignon 2018

    Un vin cu caracter, ce dezvaluie complexitate, arome pronuntate de fructe negre, afine, cirese si prune uscate. Gust profund, catifelat, armonios, usor taninos cu nuante de vanilie.
    IGP Valul lui Traian
    Soi: Syrah &Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Fautor Winery
    Tara: Republica Moldova
    75.00 lei Adaugă în coș
  • Fautor – Aurore / Rara Neagră 2018

    Culoare rubinie festivă. Aromă fină de cuișoare, sâmburi de vișine, rodii și prune. În gust – cireșe coapte amplificate de note ușor condimentate. Un vin complex, plin cu un postgust îndelungat.
    IGP Valul lui Traian
    Soi: Rara Neagra
    Alcool: 14%
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Fautor Winery
    Tara: Republica Moldova
    95.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Fautor – Tempranillo 2018

    Un vin robust de culoare rubinie intensă. În aromă fructat – condimentat, cu nuanțe de coacăză neagră și afine, împletite armonios cu miresme de cireșe și rodii, iar pe final încununate de piper negru și vanilie fină. Un gust – complex, vibrant, cu fructe roșii și pomușoare în abundență și taninuri bine integrate.
    Maturat în butoaie de lemn de stejar timp de 6 luni.
    IGP Valul lui Traian
    Soi: Tempranillo / soi de viță de vie spaniol.
    Alcool: 14 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: rosu / sec
    Producator: Fautor Winery
    Tara: Republica Moldova
    88.00 lei Adaugă în coș
  • Corvus – i.u.s.r. FN 2020

    Corvus – i.u.s.r. FN, roze, sec, un vin obtinut 100% din Feteasca neagra, care nu ezita sa ne atraga atentia asupra culorii rose-pal, provensal. Strugurii au fost recoltati cu grija, manual, in ladite de plastic astfel incat boabele sa fie integre in momentul vinificatiei. Dupa dezciorchinare boabele au fost usor presate pentru a extrage cat mai putina culoare din pielita, mustul rezultat a fermentat la temperaturi scazute cca. 12°C timp de aproape 20 zile, a rezultat un vin cu arome explozive si un gust pe masura, vinul a fost gandit special pentru sezonul cald si impresioneaza prin prospetime, fragranță, arome fructate si o aciditate bine sustinuta de structura vinului, gust placut si persistent.

     

    DOC – CMD Banu Maracine

    Soi: Feteasca Neagra

    Tip: roze / sec

    Alcool: 12,5%

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Crama Vinaltus

    65.00 lei Adaugă în coș
  • Corvus – i.u.s.r. FN/NDD 2019

    Corvus – i.u.s.r. FN/NDD, este un vin rosu, sec, obtinut din asamblarea a doua soiuri autohtone remarcabile, Feteasca neagra 60% si Negru de Dragasani 40%. Pentru acest vin strugurii ajunsi la o maturitate fenolica excelenta au fost recoltati si vinificati impreuna.

    Dupa dezciorchinare si o zdrobire usoara, mustuiala a fost transferata in vase de inox unde a fost initiata si finalizata fermentatia alcoolica la o temperatura de maxim 25°C timp de aproximativ 14 zile din care doar 9 zile in contact cu bostina astfel incat sa se poata proteja caracterul fructat al vinului dar si intensitatea coloranta. Dupa separarea de drojdiile grosiere vinul a fost transferat in butoaie de stejar deja folosite un an sau doi unde a parcurs o perioadă de maturare si innobilare de aproximativ 9 luni, in acest fel vinul a capatat o structura bogata, arome de fructe coapte si nuante de caramel usor vanilate.

    DOC – CMD Banu Maracine

    Soi: Feteasca Neagra si Negru de Dragasani

    Tip: rosu / sec

    Alcool: 13%

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Crama Vinaltus

    80.00 lei Adaugă în coș
  • Demeter – i.u.s.o. FR/FA/SB 2020

    Vinul alb Demeter – i.u.s.o. FR/FA/SB este un vin obtinut din struguri de Feteasca regala & Feteasca alba & Sauvignon blanc, (50%-30%-20%), strugurii au fost recoltati si vinificati impreuna.

    Dupa desciorchinare si zdrobire usoara boabele au fost presate la presiuni joase, astfel obtinandu-se un randament initial de maxim 40%.

    Mustul obtinut a fost transferat in cisterna de inox unde a fermentat la o temperatura de circa 15°C timp de 20 zile, dupa aceasta perioada vinul impreuna cu drojdiile fine a fost transferat in butoaie de stajar deja folosite doi ani, pentru o perioada de 2 luni, in acest fel vinul s-a innobilat cu arome complexe fructate combinate cu nuante de flori de salcam si un gust placut, usor sarat.

    Vinul poate fi consumat cu placere atat tanar sau dupa o perioada de maturare la sticla.

    Editie Limitata: 2009 sticle

    Soi: Feteasca Regala, Feteasca Alba, Sauvignon Blanc

    Tip: alb / sec

    Alcool: 12,7%

    Cantitate: 750 ml

    Zona Viticola: Viile Almaj / Dolj

    Producator: Crama Vinaltus

    95.00 lei Adaugă în coș
  • Demeter – i.u.s.o. FN/Merlot 2018

    Vinul Demeter – i.u.s.o. FN/M a fost obtinut din asamblajul Feteasca neagra & Merlot (65%-35%), pentru acesta strugurii au fost recoltati la o maturitate ideala astfel incat sa poata oferi vinului maximul de componente necesare unei structuri complexe. In parcelele din care provin strugurii pentru acest vin s-a facut in prealabil o normare a incarcaturii strugurilor pe planta, de la 2-2,5 kg/planta pana la maxim 1,5 kg/planta. Initial stugurii din ambele soiuri au fost desciorchinati si zdrobiti impreuna, iar dupa transferul in vase de inox cu temperatura controlata s-a initiat fermentatia alcoolica. Vinul a fost separat de bostina dupa cca 12 zile de pastrare in contact cu pielita strugurilor si astfel vinul a dobandit o culoare rosu-grena intensa. Dupa aceasta perioada de 12 zile vinul a fost transferat in butoaie de stejar si mentinut o perioada de peste 18 luni, astfel vinul a finalizat fermentatia malolactica si a dobandit arome de fructe mature, condimente si caramel cu un gust complex, plin, moale si persistent.

    Vinul are structura si complexitatea care ii ofera posibilitatea de a fi pastrat o perioada indelugata, in acest fel va evolua si va dobandi arome complexe cu nuante asemanatoare obiectelor de pielarie sau a cutiilor din lemn vechi.

    Editie Limitata: 2117 sticle

    Soi: Feteasca Neagra si Merlot

    Tip: rosu/ sec

    Alcool: 14%

    Cantitate: 750 ml

    Zona Viticola: Viile Almaj / Dolj

    Producator: Crama Vinaltus

    115.00 lei Adaugă în coș
  • Demeter – i.u.s.o. NDD/CS 2018

    Vinul Demeter – i.u.s.o. NDD/CS este un cupaj rar obtinut din Negru de Dragasani & Cabernet Sauvignon, ( 60%-40%), pentru acest vin s-au folosit doua partide de vin diferite, cate una pentru fiecare soi. Strugurii au fost recoltati si vinificati la momente diferite, primul vin obtinut a fost cel din Negru de Dragasani.

    Fermentatia a fost initata si continuata in vase de inox timp de 9 zile dupa care vinul a fost separat de bostina si transferat in butoaie de stejar unde s-a maturat timp de 9 luni, perioada in care a finalizat fermentatia alcoolica si cea malolactica, astfel dobandind arome fructate de cirese si visine bine coapte dar si nuante de eucalipt si condimente. Partenerul de cupaj a fost obtinut din Cabernet Sauvignon, un soi viguros care a fost cules in luna octombrie, atunci cand strugurii au fost bine maturati astfel incat sa dea vinului structura si complexitatea dorita. Pe parcursul fermentatiei alcoolice vinul a fost tinut in contact cu pielita strugurilor timp de 18 zile, in acest timp vinul a capatat nuante intense de rosu rubiniu dar si arome fructate. Dupa aceasta perioada vinul a fost transferat in butoaie de stejar unde s-a maturat timp de peste 18 luni astfel dobandind arome de fructe mature, ciocolata neagra si condimente.

    Ambele vinuri au fost cupajate cu 4 luni inainte de imbuteliere iar in acest timp au creat un vin cu arome spectaculoase de cirese negre, ciocolata si condimente.

    Vinul poate fi pastrat timp indelungat, in acest fel va evolua si va dobandi arome mult mai complexe si un gust desavarsit.

    Editie Limitata: 1983 sticle

    Soi: Negru de Dragasani si Cabernet Sauvignon

    Tip: rosu / sec

    Alcool: 13%

    Cantitate: 750 ml

    Zona Viticola: Viile Almaj / Dolj

    Producator: Crama Vinaltus

    115.00 lei Adaugă în coș
  • Negru de Purcari 2020

    Negru de Purcari este regele vinurilor roşii de la Crama Purcari, nobil, cu o structură bogată și un buchet desăvârşit.
    55% Cabernet-Sauvignon, 40% Saperavi, 5% Rara Neagră
    Cu o culoare roşie profunda, se remarcă printr-un buchet complex şi intens, cu nuanțe de fructe dulci, prune coapte și smochine, ce se dezvoltă în timp, dublate pe final de arome fine de mirodenii și șofran. Gustul profund și catifelat aminteşte de aceleaşi fructe întâlnite în aromă, cu note ample de tanini delicați şi cu un postgust senzual, de lungă durată.
    Obţinut din struguri recoltaţi şi selectaţi manual, vinificaţi prin metoda tradiţională. Maturat timp de 18 luni în barrique franțuzesc de stejar.
    Se recomanda asocierea cu brânzeturi maturate cu mucegai nobil, ruladă de cerb la cuptor umplută cu smochine, ruladă de fazan cu piure de castane.
    Se decantează timp de 30 de minute înainte de a fi servit.
    Temperatura recomandată pentru consum este de +16 °С.
    Alcool: 14 %
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Vinaria Purcari
    Tara: Republica Moldova
    120.00 lei Adaugă în coș
  • Rosu de Purcari 2017

    Roșu de Purcari este o revelație pentru iubitorii de vin: copt, bogat și plin de savoare. Roșu ca focul, pasional ca prima dragoste, irezistibil ca o femeie frumoasă.
    Are o aromă complexă de fructe de pădure, afine şi prune uscate, dezvăluind discret note dulci de vanilie. Gustul fructat surprinde prin rafinament, profunzime și catifelare, trecând într-un postgust prelungit.
    Obținut din struguri recoltaţi şi selectaţi manual, vinificaţi prin metoda tradiţională. Maturat timp de 18 luni în barrique franțuzesc de stejar.
    Se asociaza cu bucate din vânat, miel și brânzeturi picante Parmezan și Cheddar.
    Se decantează timp de 30 de minute înainte de a fi servit.
    Temperatura recomandată pentru consum este de +16 °С.
    Cupaj: 50% Cabernet-Sauvignon, 35% Merlot, 15% Malbec
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 13,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Vinaria Purcari
    Tara: Republica Moldova
    110.00 lei Adaugă în coș
  • 1000 de Chipuri – Merlot de Fintesti 2017

    Editie Limitata: 5060 sticle
    Vin cu o corpolență bine structurata, culoare roșu rubiniu, aciditate echilibrată, tanini expresivi, postgust lung și ușor catifelat.
    Nas: Fructe negre, stejar, vanilie, pâine prăjită, cacao.
    Gust: Destul de complex, note de vișine negre, prune, merișoare și stejar pe tot palatul gurii tale.
    Asociere culinară: Merge foarte bine cu carnea de vită, vânatul (căprioară, mistreț), mâncare ușor picantă, paste cu sos roșu.
    Temperatură de servire: 16 grade Celsius
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soi: Merlot
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 15%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Divine Area – 1000 de Chipuri
    Tara de origine: Romania
    115.00 lei Adaugă în coș