Afișez 313–324 din 495 de rezultate

  • Aramic – Alb de Silagi 2022

    Alb de Silagi este vinul alb fanion al Cramei Aramic, reflectând poate cel mai elocvent potentialul zonei Banat Silagiu. Vinul Alb de Silagi este obtinut din cupajarea soiurilor de Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc si Feteasca Alba.
    Vinul rezultat este unul complex, având fructuozitate, prospetime si mineralitate. Alb de Silagi trebuie racit la 12 grade pe toata perioada degustarii, fiind recomandat sa însoTeasca preparate pe baza de carne alba sau fructe de mare.
    DOC – CMD Banat Silagiu
    Cupaj: Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc, Feteasca Alba
    Tip: alb / sec
    Alcool: 13,8%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Aramic
    48.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Ammos Rose 2021

    Vinul se remarca printr-o frumoasa culoare roz pal, iar aromele sale ne duc cu gandul la fructe rosii, capsuni si citrice. Gustul este predominat de citrice, insotite de fructele proaspete. Este un vin proaspat, expresiv, a carui aciditate sustine complexul aromatic.
    Temperatura recomandata: 7° – 10°C
    Preparate recomandate: Fructe de mare, preparate din peste, paste, salate usoare de vara.
    Soiuri: Feteasca Neaga, Pinot Noir si Cabernet Sauvignon
    Alcool: 12,5%
    Tip: rose / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Histria
    50.40 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Nikolaos Rose 2021

    Vinul Nikolaos Rose 2021 provine din struguri de Cabernet Sauvignon, cultivati pe plantatia noastra, de pe colinele insorite ale Dobrogei, in apropierea cetatii Histria. Copti sub razele soarelui dobrogean si mangaiati de briza Marii Negre, strugurii au fost culesi si sortati manual. Vinul Nikolaos Rose 2021 a fost obtinut prin utilizarea florei spontane (drojdii salbatice dezvoltate de catre struguri) in fermentare si are un aspect limpede de culoare roz pal, culoarea petalelor trandafirilor de dulceata. Este un vin complex olfactiv, proaspat, lejer, in care predomina aroma de fructe rosii, un vin foarte bine echilibrat.

    Mancaruri recomandate: Fructe de mare, preparate din peste, paste, salate usoare de vara.

     

    IGP Colinele Dobrogei

    Soi: Cabernet Sauvignon

    Tip: rose – sec

    Alcool: 14,5 %

    Cantitate: 750 ml

    Temperatura de servire: 8 – 10 grade Celsius

    Producator: Crama Histria

    58.50 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Bacanta Syrah Barrique 2018

    Syrah este un faimos soi de strugure frantuzesc originar din Valea Rhône-ului care produce vinuri rosii corpolente cu o aroma pronuntata de fructe. Crama Girboiu detine singura plantatie de Syrah din regiunea Moldovei.
    Vin rosu sec cu o culoare intensa rosie granata ce impresioneaza prin aroma pronuntata de fructe negre si condimente ca piper si eucalipt. Maturarea in butoaie noi de stejar frantuzesc ne-a imbogatit vinul atat gustativ cat si olfactiv prin note fine de vanilie, cuisoare si ciocolata. Corp amplu, taninuri catifelate, o aciditate pe masura si un post gust fructat si persistent.
    Editie Limitata 8.000 sticle
    DOC – CMD Cotesti
    Soi: Syrah
    Alcool: 14,5%
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Girboiu
    90.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Bacanta Special Edition – Rose 2022

    O culoare roz superba cu o usoara tenta portocalie ce vine sa completeze perfect aroma de capsune, piersica, zmeura, gref roz cu notele exotice de fructul pasiunii, mango si lychee. Echilibrat si cu un corp suav acest vin impresioneaza printr-un post gust fructat si cremos dar mai ales prin mineralitatea specifica zonei si aciditatea crocanta.
    DOC CMD Cotesti
    Soi: Feteasca Neagra
    Alcool: 13%
    Tip: rose / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Girboiu
    63.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Conu’ Albu – Sauvignon Blanc 2020

    Sauvignon-ul Blanc al Conului, te imbie cu aromele de fan proaspat cosit si mireasma florilor de vita de vie. Te ia si te invaluie cu acea eleganta suava si discreta asemanatoare cantecului unei sirene indragostite.

    Recomandare gastronomica: Servit rece și proaspat te face sa iti doresti sa ai aproape peste si fructe de mare proaspete. Conu’ il prefera cu creveti frigarui, dezmierdati cu un sos de lamaie si usturoi.

    Temperatura de servire: 10-12°C

    Soi: Sauvignon Blanc

    Tip: alb / sec

    Alcool: 13%

    Cantitate: 750 ml

    27.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Equinox – Luchineasa 2019

    Luchineasa este denumirea locului din apropierea satului Olănești unde se află via noastră.
    Folosind viticultura ecologică ne străduim să încurajăm biodiversitatea în via noastră și integrarea viei în natura înconjurătoare.
    Asta ne permite să obținem vinuri cu caracter, cu specificul microzonei Luchineasa.
    Maturat în butoi de stejar american . Ediție limitată de 1400 sticle.
    Cupaj: Rara Neagră 50% ,Shiraz 50%
    Alcool: 14,5%
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Domneasca
    Tara: Republica Moldova
    108.00 lei Adaugă în coș
  • Bauer – Cabernet Sauvignon 2019

    Alături de Merlot, Cabernet Sauvignon reprezintă cu siguranţă cel mai cunoscut soi de struguri roşii din lume, În România a fost introdus după dezastrul provocat de Phylloxera la începutul secolului 20 şi de aceea pe bună dreptate poate fi considerat un soi clasic. Ce este pentru noi însă şi mai imporatant este faptul că în toţi aceşti ani, soiul s-a adaptat la condiţiile climatice. Azi găsim în parcele special selecţionate condiţii perfecte astfel încât Cabernet Sauvignon să îşi arate multiplele valenţe în vinuri distincte, foarte elegante şi expresive, cu o personalitate proprie şi potenţial excelent de învechire. În acest caz răbdarea va fi cu siguranţă răsplătită.
    Va invităm să va bucuraţi de acest vin în asociere cu mâncare condimentată, mai intensa in gust: miel, vânat sau roast beef.
    O asociere foarte interesantă pentru vegetarieni este Cabernet Bauer cu cartofi copţi, ulei de măsline, usturoi, rozmarin sau legume la grătar (ardei sau vinete)
    Pentru a obţine un material perfect copt, strugurii pentru vinurile roşii Bauer sunt întotdeauna culeşi manual şi selectaţi, strugure după strugure, prin recoltări repetate . După desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiţi şi nu se adaugă drojdii selecţionate. Fermentaţia alcoolică are loc în cisterne mici de inox, fără temperatura controlată, “pigeage” fiind făcut manual până la 3 ori pe zi. Vinurile rămân până la 5 săptămâni pe boştină, înainte de presare şi tragere în butoate mici din lemn de stejar. (225 l = barriques). În butoaie se iniţiază fermentaţia malolactica, vinul rămânând apoi în butoi minim 12 luni până la îmbuteliere.
    IG Dealurile Olteniei
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Alcool: 14,5 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: Rosu / sec
    Producator: Crama Bauer
    100.00 lei Adaugă în coș
  • Truda Fanny Alb – Editia IV

    Asamblaj al celor mai bune vinuri din crama noastra, selectate atent de oenologul George Cojocaru.
    Numele vinului este inspirat de numele vinului produs de Liviu Rebreanu in onoarea sotiei sale Fanny Rebreanu, in Stefanesti,unde detinea o casa ”frumos potrivita cu cinci pogoane de vie”.
    EDITIE LIMITATA: 4000 sticle
    DOC – CMD Stefanesti – Arges
    Asamblaj din : 45% Chardonnay 2020 , 32,5% Feteasca Alba 2019, 7,5% Tamaioasa Romaneasca 2020 , 7,5% Feteasca Regala 2020, 7,5% Riesling de Rihn 2020.
    Vinificatie: cisterne de inox, baricuri stejar romanesc
    Maturare sticla – 6 luni
    Tip: alb / sec
    Alcool: 13 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Casa de Vinuri Stefanesti
    70.00 lei Adaugă în coș
  • Negru de Petro Vaselo 2022

    Disponibilitate limitata!
    IG Viile Timisului
    Cupaj: Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon
    Alcool: 13,5 %
    Tip: rosu / sec / vin nefiltrat
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Petro Vaselo
    52.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Ammos Rosu 2019

    Ammos Rouge remarca prin arome elegante, de fructe negre, visine pastrate in zahar, completate de valente de vanilie si stejar. Gustul este intens si complex, de fructe rosii si negre si puternic condimentat si imbogatit cu un intreg spectru de arome lemnoase si nuante.
    Temperatura recomandata: 16° – 18°C
    Preparate recomandate Preparate din carne rosie, vanat, platouri de mezeluri uscate, branzeturi intens aromate, berbecut, rata la cuptor.
    Soiuri:  Caberne Sauvignon si Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 13,5 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Histria
    72.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Caii de la Letea Volumul II Ed.Lim.- Cabernet Sauvignon 2019

    După cele 12 luni de maturare în baricuri de origine franceză de a doua folosință Cabernet-ul Sauvignon are acea voiciune, dar cu o tentă de opulență care se încheie într-o astringență fermă, specifică soiului.
    Vin roșu rubiniu cu arome de cireșe negre și coacăze, cu note catifelate de ciocolată. Gust plin și echilibrat, cu tanini bine integrați, urmat de un post gust remarcabil.
    Asociere gastronomica: Carne de vită la grătar, tort de ciocolată neagră.
    Temperatura optimă de consum: 16-18 °C
    IG Colinele Dobrogei
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Alcool: 13%
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Via Viticola Sarica Niculitel
    52.20 lei Adaugă în coș