Alege să îți regăsești energia cu un pahar de vin deosebit. Cuvée Clemence 2018 a fost obținut din strugurii culeși manual din viile SERVE, din zona Cherba. Combinația inedită de soiuri între Chardonnay și Fetească Albă te vor cuceri încă de la prima înghițitură. Te vei bucura astfel de un vin echilibrat, cu o complexitate deosebită.
Pentru a-i sublinia caracterul aparte, Cuvée Clemence 2018 se poate servi în compania unor preparate din pește sau pasăre, mozzarella și brânzeturi proaspete. Te lăsăm pe tine să descoperi cât de bine se împletesc aceste bucate alese cu gustul cremos de miez de pâine și alune al vinului.
Regăsește frumusețea începuturilor în notele predominant florale din mirosul vinului. Retrăiește inocența copilăriei cu mirosul de tei în floare, prun sau flori de salcâm. Scorțișoara și vanilia vor completa subtil pentru o experiență olfactivă specială.
Eleganța și caracterul vinului Cuvée Clemence 2018 este reliefată și prin modul de servire. Savurează-l la o temperatură de 12°-13° C.
Vin echilibrat și fructat de un roșu negru intens, cu o nuanță violet intens.
Este incredibil de aromat, cu note de dulceață de cireșe, mure, vanilie și cuișoare.
Moale, armonios si proaspat la palat, cu o usoara dulceata initiala, putin tanin si multa fuziune, plin de arome de fructe de padure si vanilie si un final foarte placut.
De un galben pai cu reflexii verzui, buchet fructat cu note de mar verde,banane,fructe tropicalesi flori albe. Proaspat ,mineral gata de baut, placut si bine echilibrat.
Merge perfect cu aperitive si supa de peste, fructe de mare si branzeturi moi.
Un vin superb nascut din pasiunea pentru strugure si incununat de succes de la prima incercare-98 Puncte LM. De un rubiniu inchis cu reflexii violet. Buchet intens, fructat si picant cu note de coacaze negre, fructe rosii, lemn dulce si tutun. Corp consistent, catifelat cu un final lung si bogat.
Ideal alaturi de preparate elaborate, carne la gratar si branzeturi maturate
”ILMO” , perla de 99 puncte Luca Maroni a producatorului La Pruina, vin desavarsit prin maturare in baricuri frantuzesti noi pentru minim 12 luni.
Vin cu o culoare de un rosu rubin profund cu accente granat, aroma intensa de fructe rosii sunt completate cu miresme de vanilie, gem de prune si cacao. Corp plin, rotund si complex cu un postgust prelung eliberand note de ciocolata.
Recomandat alaturi de preparate din carne cu sosuri picante , friptura de porc sau branzeturi maturate.
Prezinta o culoare de rosu rubiniu cu sclipiri de granat, buchet condimentat cu note de vanilie si cuisoare, fructe rosii si gem de prune. Un palat delicat dar intens cu tanini fini si un final prelung.
Ideal alaturi de antreuri picante , carne la gratar sau branzeturi maturate.
Salice Salentino maturat in baricuri de stejar american si frantuzesc pentru 10-12 luni.
Culoare rosu rubiniu cu reflexii violet, un buchet fructat bogat cu note de prune si cirese, tutun picant si piele. Gust moale si intens , persistent pe palat.
Ideal alaturi de carpaccio, si carne la gratar, mezeluri si branzeturi.
Un Chardonnay elegant cu arome complexe de flori și citrice, de piersici coapte, vanilie, unt și tușe minerale savuroase. După asamblajul celor două Chardonnay-uri, cel fermentat în tanc și cel parțial fermentat în baric, a urmat fermentația malolactică și batonajul timp de 6 luni la baric și învechirea în sticlă, minimum 6 luni.
Acest vin roșu obținut din Fetescă Neagră culeasă la maturitate deplina se distinge prin aromele de fructe negre de pădure, de prună uscată, cu note discrete de condimente și cafea. Gustul este plin, cu tanini fermi, dominat de gemuri care zăbovesc pe buze cu o senzație de dulce neașteptată la un vin sec.
Asocieri gastronomice: Aerat în prealabil 45 de minute, se poate asocia preparatelor din vânat de talie mare cu blană, brânzeturi maturate cu mucegai nobil, deserturi din ciocolată neagră cu fructe de pădure.
A intrat în tradiţia Cramei Oprișor bunul obicei de a oferi iubitorilor de vin darurile recoltelor de vârf din anii precedenți. În acest sens, CALOIAN Zinfandel Alb este o adevărată revelaţie.
Creat pentru o ediție limitată, vinul CALOIAN Zinfandel Alb, proaspăt și ușor picant, se bucură de o aciditate bine integrată în corpu-i fin şi elegant. Intensitatea aromelor de flori de cireș și de portocal completează gustul sprințar de caise în pârg.
În România, primul hectar din soiul Zinfandel (it. Primitivo) a fost cultivat de Crama Oprișor. Vinificaţi, strugurii roșii s-au preschimbat în inegalabilul CALOIAN Zinfandel Alb.
Sunt Brizza alb demidulce şi am fost creat ca să te bucur.
Sunt un vin vesel, jucaus, cu note fine de flori de cirese combinate cu cele ale florilor de salcam care acopera usor mirosul de grepfrut alb si coji de portocala. Gustul dulce de soc, mango si pere este echilibrat cu usurinta de amareala tonica, speciala, care te revigoreaza si iti da energie in zilele si noptile de vara! Ma poti asocia usor cu preparate din bucataria Thailandeza pentru ca racoresc gusturile piperate. Am o singura rugaminte: tine-ma rece!
Buchet: Curat si fin, cu senzatii de mar, para verde pe buna dreptate citrice il fac un vin care isi dezvaluie imediat caracterul direct si esential.
Gust: Gustul corect acid și moliciunea echilibrată îl fac un Brut emoționant.
În postgust găsim citricele fructate.
Bula (perlage) este fină, cremoasă, aproape catifelată la gust.
La fel ca toți strugurii conferiți familiei noastre, chiar și cei care dau naștere Valdobbiadene DOCG Brut de la Bortolin Angelo Spumanti sunt culeși exclusiv manual, iar transformarea lor, pentru a le face nectarul de Valdobbiadene, este controlată și respectată cu scrupulozitate.
Acest Valdobbiadene DOCG trebuie servit la o temperatură de 8/10 ° C pentru a înmuia palatul, într-un pahar mare. Aroma sa fructată caracteristică și gustul său uscat și delicat îl fac excelent ca aperitiv și pentru a însoți întreaga masă.