Acest vin are o culoare galben pai intensă și strălucitoare.
Olfactiv, aromele amintesc de fructe proaspete cu iz de mere, piersici și pere, cu nuanțe florale plăcute de salcâm, pe note minerale. Vin corpolent, cu un gust cald și moale, bine echilibrat de note proaspăt-sărate.
De culoare roz pal, acest vin prezintă note fructate de căpșuni și coacăze.
Olfactiv, predomină un fundal floral de trandafir sălbatic și ciclamen. La gust este proaspăt, destul de moale, caracterizat de taninuri ușoare și o plăcere excelentă de a-l bea.
De culoare rosu rubin intens si stralucitor, mirosul este dominat de fructe proaspete, cum ar fi zmeura si cireasa, urmate de note usor picante si erbacee. Pe palatin este amabil, moale si bine echilibrat de prospetimea vie.
Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione își face debutul în selecția noastră! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera, vă întâmpină cu un buchet frumos de fructe roșii coapte, gem de cireșe negre și o notă de vanilie și ciocolată. În gură, este corpolent, rotund și dominat de tanini catifelați, cu sfârșit persistent.
Soi: Negroamaro, Primitivo, Malvasia Nera
Culoare: roșu intens
Miros: fructe roșii coapte, gem de cireșe negre și o notă de vanilie și ciocolată
Gust: corpolent, rotund și dominat de tanini catifelați, cu sfârșit persistent
Recomandări gastronomice: ideal cu preparate din carne, vânat și brânzeturi maturate
Alcool: 15%
Tip: rosu / sec
Cantitate: 1500 ml
Temperatura de servire: 16-18°C
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.
Pentru Poli Marconi 46 Gin, producatorul folosește o metodă specială: aromele botanicelor sunt captate printr-o infuzie specială pe baie de apă și, în final, adăugate la distilat. Botanicele sunt ingrediente tradiționale, cum ar fi boabele de ienupăr, coriandru, cardamom și menta, precum și plante botanice mai exotice, cum ar fi pinul paraș, pinul munte și strugurii de nucșoară. Acestea din urmă sunt o necesitate pentru fundalul mărcii și fac din Poli Marconi 46 Gin o băutură minunată.
Cu un conținut de alcool relativ ridicat de 46% – de unde și numele ginului – Poli Marconi este un spirit intens. Totuși, scopul aici nu este efectul îmbătător, ci de fapt gustul: cu cât un gin conține mai mult alcool, cu atât aromele și substanțele botanice individuale pot fi detectate mai bine în palat. În cazul Poli Marconi 46 Gin, puteți aștepta cu nerăbdare atât arome vinoase, cât și arome, precum cele lemnoase, care funcționează grozav atât în gin tonic pur, cât și în amestec.
Producător: Azienda Nativ – Irpinia Campi Taurasini DOC, Campania
Tara: Italia
Soi: Aglianico – vițe vechi de 200 de ani
Culoare: roșu-granat foarte închis
Tip: rosu / sec
Miros: surprinzător, cu note de fructe negre și albastre, cireșe roșii dulci, suc de bere, vanilie, pâine prăjită și condimente
Gust: impunător, complex, de o măreție și profunzime incredibile; cremos, cu corp plin, tanini denși, moi, stejar bine integrat și note discrete de cafea, ciocolată neagră, mentă uscată, grafit și accente minerale care întregesc paleta aromatică din miros; postgust lung, memorabil
Recomandări gastronomice: friptură de miel, grătar, tocană de carne cu mazăre, tocană de căprioară, preparate din carne de vită, cerb și brânzeturi maturate sau dulci
Alcool: 15%
Cantitate: 750 ml
Temperatura de servire: 16-18°C
Vă sfătuim să decantați vinul cu o oră înainte de a-l bea sau să-l treceți prin aerator.
99 Puncte Luca Maroni!
Mare Medalie de Aur, Concours Mondial de Bruxelles
Culoare roșu-violet cu nuanțe cromatice intense. Are note fructate și picante de cireșe, vanilie și scorțișoară. La palat confirmă senzațiile olfactive, îmbogățite de taninuri moi care anticipează un final lung.
Strugurii copți au fost lăsați pe coajă aproximativ 10-12 zile. Fermentarea a avut loc la o temperatură controlată de 27-28°C. În plus, s-a efectuat pompare scurtă, dar frecventă, iar tehnica de sângerare a fost folosită pentru a-și spori bogăția polifenolica nobilă. După ce a fost scos de pe coajă, vinul a fost depozitat în oțel pentru a finaliza fermentația malolactică. Vinul a fost apoi maturat în barici de stejar francez și american timp de 10 luni.
– Acest produs nu se livreaza prin curier! Disponibil doar cu ridicare din magazin.
”ILMO”,perla de 99 puncte Luca Maroni a producatorului La Pruina, vin desavarsit prin maturare in baricuri frantuzesti noi pentru minim 12 luni.
Vin cu o culoare de un rosu rubin profund cu accente granat, aroma intensa de fructe rosii sunt completate cu miresme de vanilie, gem de prune si cacao. Corp plin, rotund si complex cu un postgust prelung eliberand note de ciocolata.
Recomandat alaturi de preparate din carne cu sosuri picante , friptura de porc sau branzeturi maturate.
– Acest produs nu se livreaza prin curier! Disponibil doar cu ridicare din magazin.
”ILMO”,perla de 99 puncte Luca Maroni a producatorului La Pruina, vin desavarsit prin maturare in baricuri frantuzesti noi pentru minim 12 luni.
Vin cu o culoare de un rosu rubin profund cu accente granat, aroma intensa de fructe rosii sunt completate cu miresme de vanilie, gem de prune si cacao. Corp plin, rotund si complex cu un postgust prelung eliberand note de ciocolata.
Recomandat alaturi de preparate din carne cu sosuri picante , friptura de porc sau branzeturi maturate.
Marea Adriatică și masivul Maiella își îmbină caracteristicile în acest roșu incredibil de aromat. Savoarea, mineralitatea și culoarea sunt puternic influențate de apropierea de mare, în timp ce notele de fructe roșii și boabe de piper negru sunt tipice acestei porțiuni a Apeninilor din zona Chieti. O culoare roșie intensă, cu nuanțe violet, o intensitate aromatică care se joacă pe gust cu note moi și picante și o textură cremoasă toate caracterizează Monnalisa Montepulciano d’Abruzzo DOC.
Un rosé vintage realizat dintr-o selecție atentă de struguri Pinot Noir și Chardonnay din podgoriile deținute de familie. Te cucerește prin stilul său rafinat și persistența aristocratică.
Nas: Buchetul este intens, dominat de note elegante de fructe de padure. Mirosurile atractive de trandafiri și zmeură lasă loc percepțiilor de biscuiți și note de portocale confiate.
Gust: Este prețios și catifelat, susținut de o structură excelentă care evidențiază calitățile tipice Pinot Noir. Este intensificată de o notă delicată de condimente, migdale dulci și drojdie. Finalul este lung și persistent.