Showing 253–264 of 430 results

  • Sale!

    Equinox – Rara Neagra 2019

    Atipică soiului. Mulți dintre noi ne-am obișnuit cu o Rară Neagră/ Băbească Neagră mai ușoară și catifelată. Însă de data aceasta, Rara Neagră a fost modelată după stilul specific al creatorului vinurilor Equinox.
    Din recolta anului 2019 s-au obținut 5 butoaie/ barique de 225 l de Rară Neagră. Vinul din doar 3 butoaie a fost folosit pentru producerea vinului Equinox Rară Neagră 2019, echivalentul a 900 de sticle.
    Destul de corpolentă, cu taninurile vii și un postgust fructat, condimentat și elegant. Aciditatea medie plăcut armonizată cu nivelul de alcool de 14,7%. Un final memorabil.
    Editie Limitata 900 sticle
    Soi: Rara Neagra
    Tip: rosu / sec / vin ecologic
    Alcool: 14,7%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Domneasca
    Tara: Republica Moldova
    81.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Equinox – Feteasca Neagra 2021

    Vin roșu sec, produs din struguri ecologici de soiul Feteasca Neagră crescuți în via gospodării Crama Domnească, aflată pe o pantă numită în popor Luchineasa, în apropierea satului Olănești din regiunea vinicolă Purcari.
    Vinul a fost maturat în butoaie de stejar timp de 11 luni. Culoarea sa de un roșu rubiniu cu reflexii deschise, asemenea unei rodii coapte, te cucerește de la prima vedere. Olfactiv vinul e plin de un buchet de fructe negre, dulci, coapte. Mai discrete își fac apariția niște note de piper negru măcinat.
    O structura elegantă și complexă. Nivelul de alcool de !4% este frumos combinată cu nivelul mediu de aciditate. Un postgust fructat, cu impulsuri picante.
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec / vin ecologic
    Alcool: 14%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Domneasca
    Tara: Republica Moldova
    99.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Bauer S.V.S. 2015

    Crama Bauer continuă să uimească cu fiecare expresie creată, sfidând normele convenționale pentru a realiza vinuri cu caratere unice. Este și cazul lui Bauer S.V.S., realizat din soiul de struguri Sauvignonasse. Pentru această licoare s-au folosit struguri atent selecționați și recoltați manual dintr-o parcelă cu viță de vie cu o vârstă peste 40 de ani, ce concentrează în seva sa caracteristicile unice ale terroir-ului. Iar Bauer S.V.S. este cu atât mai special cu cât parcela respectivă oferă o producție redusă. Strugurii sunt presați, apoi licoarea obținută este trasă în butoaie de stejar unde are loc fermentația fără adaos de drojdii. Licoarea rămâne în butoaiele de stejar timp de 14 luni, dar depunerile sunt amestecate din când în când, prin procesul numit battonage, pentru a rotunji expresivitatea vinului. Rezultatul este un vin extrem de corpolent, cu un caracter cremos ce dezvăluie note condimentate și de pământ. Aciditatea rotunjită a acestui vin alb sec pune foarte bine în evidență gustul preparatelor pe bază de fructe de mare sau carne albă de pui.
    Miros: Notele sunt corpolente și calde, dezvăluind condimente fierbinți și tonuri subtile de portocală
    Gust: Aroma este elegantă, cu tușe cremoase de tanin și o aciditate corpolentă, toate subliniate de accente subtile de stejar
    Soi: Sauvignonasse
    Tip: alb / sec
    Alcool: 13%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Bauer
    72.00 lei Add to cart
  • Sale! Crama Bauer - Petit Verdot Magnum 2013 - 1500 ml

    Bauer – Petit Verdot (P.V.) 2018

    Petit Verdot este un soi foarte vechi şi foarte rar ce poate fi găsit în zone cultivate cu mai cunoscutele soiuri Cabernet sau Merlot. Datorită caracterului sau distinct (aciditate ridicată, taninuri ferme şi arome orientate către condimente mai mult decât către fruct) Petit Verdot este frecvent utilizat în cantităţi mici pentru a condimenta cupajele de vinuri roşii. Credem cu tărie în potenţialul acestui soi în zona Drăgăşani -un mulaj al originii sale distincte şi drept urmare o potrivire perfectă cu filosofia noastră “creativitate naturală”.
    Dar Petit Verdot este mult mai pretenţios şi mai dificil de îngrijit în comparaţie cu Cabernet Sauvignon de exemplu. Coacerea este foarte târzie, făcând dificilă obţinerea unei recolte de struguri copţi perfect în fiecare an. Acest lucru ne poate obliga să renunţăm total la recoltă într-un anumit an.
    Sunt foarte puţine vinuri pure din Petit Verdot în lumea internaţională a vinului, ceea ce ne face şi mai mândri să oferim cel dintâi şi până acum singurul Petit Verdot din România.
    Petit Verdot este acompaniat perfect de beef tartar, rată coaptă, vânat cu pene cum este fazanul, prepeliţă sau paste condimentate, cu roşii. Dacă doriţi să beneficiaţi la maxim de acest vin şi în anii săi tineri, recomandăm aerare extinsă, de cel puţin 2-3 ore.
    Editie Limitata 1950 sticle
    Soi: Petit Verdot
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 13,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Bauer
    135.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Cotnari Millesime – Francusa 2016

    Vin spumant brut,fermentat natural prin metoda traditionala in sticla si maturat pe drrojdii 61 de luni.
    Editie Limitata: 4877 sticle
    DOC Cotnari
    Soi: Francusa
    Tip: spumant / alb / brut
    Alcool: 12%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Casa de Vinuri Cotnari
    99.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Cotnari Millesime – Grasa de Cotnari 2017

    Vin spumant brut,fermentat natural prin metoda traditionala in sticla si maturat pe drrojdii 49 de luni.
    Editie Limitata: 4948 sticle
    DOC Cotnari
    Soi: Grasa de Cotnari
    Tip: spumant / alb / brut
    Alcool: 12%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Casa de Vinuri Cotnari
    99.00 lei Add to cart
  • Sale!

    BARSENTO – Ladislao 2020

    Un vin ce exprima varietatea Negroamaro in puritate.
    Culoare rosie intensa si impenetrabila.
    La nas se percep arome de cirese coapte, tutun si roscove.
    La palat este corpolent, de mare structura
    Taninuri accentuate, bine echilibrate cu alcoolul si notele tipice de vanilie ale vinurilor maturate in lemn.
    Vinificatie:
    Productie / randament: 70 ql/ha.
    Recoltat in perioada 10-30 septembrie,
    Macerat 12-14 zile in vinificatoare de otel inoxidabil de 45 de chintale la temperatura controlata (25°C).
    Pompare frecventa pentru a extrage substantele aromatice si colorante si pentru a inmuia masa taninoasa.
    Invechit in butoaie mari de stejar.
    IGP Puglia
    Soi: 100% Negroamaro
    Alcool: 14,5%
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Barsento
    Tara: Italia
    144.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Bauer J.O.H.A.N.N.A. 2016

    Crama Bauer, deși o cramă modernă, folosește metode tradiționale de extragere a mustului din struguri pentru a conserva toate aromele terroir-ului. Este și cazul vinului spumant alb Bauer J.O.H.A.N.N.A. Extra Brut. Realizat integral din soiul de struguri Fetească Regală, vinul spumant conține struguri dintr-o viță de vie veche de peste 40 de ani, ceea ce înseamnă că a concentrat în fructele sale toate caracteristicile unice ale zonei Drăgășani. Boabele de struguri sunt culese manual, apoi presate cu tot cu ciorchine pentru a extrage toată aroma pură într-un must declarație pentru terroir-ul ce-l reprezintă. Mustul este ținut timp de 2 zile în butoaie de inox, pentru ca apoi să i se adauge drojdii pline pentru complexitate și profunzime și să fie mutat în butoaie de stejar. Al doilea proces de fermentație are loc în sticlă, expresia fiind păstrată în cramă în condiții optime pentru învechire. Rezultatul este excepțional, un vin spumant cu o mineralitate fină, care aprinde toate simțurile.
    Bauer J.O.H.A.N.N.A. Extra Brut este un vin spumant într-o colecție limitată, de doar 1500 de sticle.
    Miros: Notele dezvăluie flori sălbatice de câmp și tonuri subtile de trandafir
    Gust: Arome predominant fructate, cu o aciditate perfect echilibrată
    Culoare: Galben pai
    Soi: Feteasca Regala
    Vie veche: 45 ani
    Tip: spumant / extra brut / metoda traditionala
    Maturare:8 luni fermentare si maturare in budane de stejar de 1000 litri si 63 luni a doua fermentatie si maturare in sticla.
    Alcool: 12%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Bauer
    135.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Signos – Los Robles Carmenere 2018

    Signos de Origen este un proiect special născut pentru a crea vinuri organice unice de cea mai înaltă calitate, prin selectarea celor mai bune soiuri din podgoriile noastre. Fiecare dintre ele este reprezentată de o icoană unică, care întărește relația importantă dintre vin și locul său de origine.
    Semne de origine a vinului Los Robles Carmenere, Valea Colchagua.
    Culoare roșu-vișiniu intens. La nas, arome intense de fructe roșii precum cireșe și prune negre, note de măceș și prezența notelor picante care amintesc de frunza de dafin, cedru și piper negru. La palat, este un vin de o mare armonie si eleganta, imbinand un volum bun si o aciditate bogata.
    Învechit timp de 16 luni. 70% din amestec în cuve ovoide din beton și restul de 30% în butoaie noi de stejar francez.
    Potențial de îmbătrânire de 8 ani.
    Asociere culinara:
    Se asociaza foarte bine cu tot felul de carne, leguminoase, tocanite de legume si preparate pe baza de porumb si cartofi. Este, de asemenea, un bun acompaniament pentru pastele cu sos de roșii și mâncăruri asezonate cu diferite condimente.
    D.O. Valle de Colchagua
    Soi: Carmenere
    Tip: rosu / sec / vin organic
    Alcool: 14%
    Cantitate: 750 ml
    Tara: Chile
    99.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Decantor Twister – Final Touch

    Procesul de aerare este obtinut in doua etape, prima prin turnarea vinului din sticla in decantor iar a doua etapa prin turnarea vinului din decantor in pahar.
    Design-ul special ofera o aerare superioara a vinului accentund de asemenea gustul si aroma.
    Capacitate 750 ml.
    198.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Aerator dublu Twister – Final Touch

    Aeratorul de vin are deja beneficii dovedite. Simpla aerare a unui vin ii va evidentia gustul si aroma proprie. Pentru depozitare si invechire, vinul este pastrat in sticle inchise ermetic intr-un mediu lipsit de oxigen. Aerarea vinurilor rosii dar si unele vinuri albe elibereaza aroma si buchetul, fiind cea mai simpla metoda de a adauga placere in momentul degustarii vinului.
    Este realizat din sticla, ideal pentru utilizari frecvente.
    76.50 lei Add to cart
  • Sale!

    Pompa electrica vacuumat – Vin Bouquet

    Pompa electrica pentru vacuumat vine in ajutorul dumneavoastra, pastrand vinul din sticlele deschise nealterat o perioada mai indelungata. Asezati dopul pe gatul sticlei, iar apoi pozitionati peste el pompa electrica. Prin intermediul unei simple apasari de buton, aceasta va incepe sa elimine aerul din butelie, creand vidul ce va impiedica oxidarea.

    Pompa este prevazuta cu un suport-baza pentru reincarcare, precum si cu doua dopuri pentru vacuumare.

    180.00 lei Add to cart