Afișez 589–600 din 651 de rezultate

  • REDUCERE

    Nikolaos Blanc – Wild Yeast 2020 – 2021

    Vinul este fermentat cu drojdie din flora spontana, fiind o incercare reusita de a evidentia caracteristicile deosebite ale terroir-ului dobrogean. Solul calcaros al podgoriei ii aduce o nota distincta de eleganta si mineralitate care se imbina perfect cu aromele fructelor – in special lime si agrise. Este un vin echilibrat, cu aciditate placuta, de o unctuozitate delicata si un gust remanent de lime si pomelo.

    Mancaruri recomandate: Preparate mediteraneene pe baza de peste, pui, fructe de mare, mancaruri exotice usoare de vara, deserturi clasice frantuzesti.

     

    IGP Colinele Dobrogei

    Sortiment struguri: Sauvignon Blanc

    Temperatura de servire: 8 -10 grade

    Alcool: 12%

    Cantitate: 750 ml

    Tip: alb / sec

    Producator: Crama Histria

    58.50 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Petit Matei – Merlot 2016

    O selecție din anii tineri, cei mai buni ai producției de Merlot de la Zorești, predominant fiind 2016, maturat 1 an la barrique de 225l, de origine franceză, acest vin impresionează printr-un alcool foarte bine integrat, un gust plin și o remarcabilă eleganță a taninurilor.
    Un vin de culoare roșu-rubiniu, limpede, la care aromele de cireșe, prune, foi de dafin și ciocolată sunt întregite de vanilie. Un vin onctuos, cu o aciditate răcoritoare, de un echilibru remarcabil care ascunde un corp puternic. În gustul lui se regăsesc note fructate și tonuri calde de vanilie.
    Asociere culinara: Dupa o aerare de aproximativ 30 de minute se poate asocia cu preparatele pe bază de carne de vită și vânat mic cu sosuri rafinate, brânzeturi puternic aromatizate.

    Calitate: DOC-CMD Dealu Mare
    Tip de vin: Roșu, sec
    Soi: Merlot
    Alc.: 14% vol.
    Cantitate: 750 ml
    Temperatura optimă de consum: 18°C
    Producator: Domeniile Prince Matei / Crama Zoresti

    67.50 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    ”Jeio” Bisol – Prosecco Superiore Extra Dry DOCG

    Prosecco Extra Dry „Jeio” este un vin spumant aromat și fructat de la Valdobbiadene, produs după metoda Charmat, ideal pentru a fi asociat cu aperitive și gustări dulci și salate. Miroase a fructe, flori sălbatice și ierburi aromate delicate. Gustul este viu, plăcut, expresiv și revigorant.

    Soi: Glera 85%, Chardonnay, Pinot Bianco, Verdiso 15%
    Metoda: Charmat
    Alcool:11,5%
    Tip: Alb / Extra Dry
    Cantitate: 750 ml
    Regiune: Valdobbiadene
    Producator: Bisol Desiderio & Figli
    Tara: Italia

    58.50 lei Adaugă în coș
  • Bag in Box 5L – Cupaj Alb Demidulce

    Vin amplu,discret,cu aer traditional, incanta prin culoarea galben pai si textura catifelata.
    Gustul placut bine conturat, plin de finete, rezultat din imbinarea soiurilor de vin albe, Chardonnay si Feteasca Alba, aminteste de marul romanesc de vara, savuros si racoritor.
    Se asorteaza mancarurilor dulci, deserturilor si fructelor.
    Temperatura de servire: 10 – 12 grade Cesius

    IG Colinele Dobrogei & IG Terasele Dunarii
    Soi: Chardonnay & Feteasca Alba
    Alcool: min.12 %
    Tip: alb / demidulce
    Cantitate: 5 LItri
    Producator: Crama Viisoara

    60.00 lei Adaugă în coș
  • Bauer – Feteasca Neagra 2020

    Feteasca Neagra un vin elegant cu aroma inconfundabila de prune uscate,stafide negre si scortisoara.In gust este corpolent cu aciditate medie,taninuri fine,arome de fructe rosii si o dulceata fina pe final.

    Asocieri culinare:preparate din carne de porc,pastrama de miel, branzeturi maturate.
    Temperatura de servire:16-18

    Soi: Feteasca Neagra
    Alcool: 14,5 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: rosu / sec
    Producator: Crama Bauer

    135.00 lei Adaugă în coș
  • StoneWine – Furmint 2019

    Vinul provine de pe solurile stancoase ale podgoriei Minis. Soi vechi cu traditie in podgoria Minis, ce a fost reabilitat in ultimii ani.
    Vinul reflecta caracterele de ”terroir”al zonei.Un vin elegant cu o aciditate fina, aroma si gust specific obtinut dintr-o recolta tarzie.
    Se recomanda a fi consumat alaturi de fripturi de rata sau de curcan la o temperatura de 10 – 12 grade Celsius.

    DOC – CMD Minis
    Soi: Furmint
    Alcool: 14 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip:alb / sec
    Producator: Crama Balla Geza

    82.00 lei Adaugă în coș
  • 1000 de Chipuri – IE de Fintesti – Shiraz 2018

    Este un vin din shiraz masiv, bogat, plin de ciocolata si gem de fructe negre de padure.

    Asociere culinara : Un vin excelent pentru preparate din carne rosie (vita, vitel, porc, oaie, miel, rata, gasca etc), branzeturi maturate si mancaruri condimentate.

    Temperatura de servire: 15 – 18 grade Celsius

    DOC – CMD Dealu Mare Fintesti

     

    Editie Limitata: 3040 sticle

    Alcool: 15,5 %

    Cantitate: 750 ml

    Soi: Shiraz

    Tip: rosu / sec

    Producator: Crama 1000 de Chipuri

    145.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Madmoazela – Rosé de Apold 2019

    Un vin rar, obținut din struguri albi din soiul Pinot Gris. Rosé de Apold – Madmoazela este un vin cu o aciditate bine definită și arome răcoritoare.

    Se servește la temperatura de 8 – 10 grade Celsius.

    DOC Sebes – Apold
    Alcool: 13,3 %
    Cantitate: 750 ml
    Soi: Pinot Gris
    Tip: rosé / sec
    Producator: Domeniul Viticol Apold – Gorgandin

     

    27.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    LOUNGEITUDE 2021

    Un cupaj elegant, corpolent, cu arome exotice si aciditate moderata, bine integrata. Culoarea galben verzuie indica un vin tanar, cu arome de flori de soc si mere verzi.
    Asociere culinara : Potrivit cu peste, carne alba (pui, curcan, gaina), fructe de mare (crustacee: creveti, homari, crabi, languste; moluste: scoici, melci, calamari, sepii, caracatite), branzeturi.
    Temperatura de servire: 10 – 12 grade Celsius.

    DOC – CMD Stefanesti Arges
    Alcool: 13 %
    Cantitate: 750 ml
    Soi: Sauvignon Blanc & Feteasca Regala
    Tip: alb / sec
    Producator: Casa de Vinuri Stefanesti

    41.40 lei Adaugă în coș
  • Melgis – Feteasca Neagra 2020

    Magia unui vechi soi autohton, exprimat într-un mod unic, datorită integrării sinergice cu terroir-ul nostru. O experiență mistică de arome primordiale. Complexitate surprinzătoare de fructe negre și condimente, cafea prăjită și ciocolată neagră.
    Culoare roşu intens. Arome intense de condimente negre, apoi îmbogățite cu note intense de fructe de padure coapte, cum ar fi zmeură și mure, urmate tente de cacao, humus și lemn dulce. Textură tanică elegantă, consistentă, rotundă şi persistentă .
    Asociere culinara/: Preparate din carne rosie, vanat
    Temperatura de servire: 18 – 20 grade C

    DOC – CMD Recas
    Alcool: 14,5 %
    Cantitate: 750 ml
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec / nefiltrat
    Producator: Petro Vaselo
    Tara: Romania

    120.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Conu’ Albu – Cabernet Sauvignon Roze 2018

    (poza afisata are rol informativ – anul productiei fiind diferit)

    Intre Dunare si mare, soarele si briza marii rasfata si alinta via Conului ca nicaieri in alta parte. Roze-ul Conului Albu te dezmiarda si te imbie cu o prospetime revigoranta, te face sa gasesti arome de capsuni si mure proaspete, invaluite in roua diminetii.
    Branzeturile putin maturate, pestele, midiile afumate sau pestele mai gras pot crea o simfonie pentru cel care il serveste rece.
    Conu’ Albuil prefera intr-o zi torida de vara frapat, alaturi de bruschete cu somon fumme su bruschete cu crap afumat.

    IG Colinele Dobrogei
    Alcool: 13 %
    Cantitate: 750 ml
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Tip: roze / sec
    Temperatura de servire: 8 – 10 grade Celsius
    Producator: Crama Viisoara

    27.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Conu’ Albu – Chardonnay Barrique 2016

    Chardonnay barrique – preferatul Conului, soiul poate atinge culmi nebanuite prin fermentare si maturare la butoi de stejar(barrique). Se distinge prin arome intense, elegante, de lemn, vanilie, fagure de miere, prin delicatete, rotunjime si armonie.
    Culoarea sa galben pai cu reflexe aurii stralucitoare il provoaca pe Conu ‘la mai mult de un pahar.
    Se consuma alaturi de carne alba, fructe de mare, legume la gratar.

    IG Colinele Dobrogei
    Alcool: 14 %
    Cantitate: 750 ml
    Soi: Chardonnay
    Tip: alb / sec
    Temperatura de servire: 8 – 10 grade Celsius
    Producator: Crama Viisoara

    45.00 lei Adaugă în coș