Fermentat si maturat in butoaie de stejar,este un vin elegant,fin, onctuos care impresioneaza prin complexitatea de arome intense de fructul pasiunii, pepene galben, ardei, lime si grepfruit, cu note subtile de condimente,amestecate cu fum.
Un vin cu o savoare deosebita si o persistenta indelugata.
Sauvignon-ul Blanc al Conului, te imbie cu aromele de fan proaspat cosit si mireasma florilor de vita de vie. Te ia si te invaluie cu acea eleganta suava si discreta asemanatoare cantecului unei sirene indragostite.
Recomandare gastronomica: Servit rece si proaspat te face sa iti doresti sa ai aproape peste si fructe de mare proaspete. Conu’ il prefera cu creveti frigarui, dezmierdati de un sos cu lamaie si usturoi.
Intre Dunare si mare, soarele si briza marii rasfata si alinta via Conului ca nicaieri in alta parte. Roze-ul Conului Albu te dezmiarda si te imbie cu o prospetime revigoranta, te face sa gasesti arome de capsuni si mure proaspete, invaluite in roua diminetii.
Recomandare gastronomica: Branzeturile putin maturate, pestele, midiile afumate sau pestele mai gras pot crea o simfonie pentru cel care il serveste rece. Cornu’ Albu il prefera intr-o zi torida de vara frapat, alaturi de bruschete cu somon fumme si bruschete cu crap afumat.
Supranumit si regele vinurilor rosii, Cabernet Sauvignon-ul Conului Albu este acel vin corpulent si plin, care reuseste sa iti inunde simturile cu aromele de fructe de padure, sa le contrabalanseze, cu astringenta specifica zonei dintre mare si Dunare.
Recomandare gastronomica: Mangaiat de atingerea delicata a lemnului, se preteaza pentru carnurile rosii, mancarurile grele in serile geroase si vijelioase de la malul marii. Conu’ il prefera cu mistret in sos de ierburi aromatice, piure de pastarnac si blue cheese.
Vin proaspat, racoros, cu o usoara nuanta verzuie, cu aroma de mar copt, de grapefruit si o tenta minerala. Bine echilibrat, suculent, usor amarui, trebuie servit foarte rece cu preparate din peste sau carne de pasare.
Poate fi considerat drept vinul rosu cu cea mai aleasa si mai solida reputatie.Este considerat regele vinurilor rosii. Vinul poate exprima vigoare, virilitate, forta. Un vin cu o culoare intensa, rosu cu nuante de violaceu, corpolent, cu o aroma distincta de stafida neagra.
Se asociaza perfect cu friptura de porc si preparatele din carne de vanat.
Poate fi considerat drept vinul rosu cu cea mai aleasa si mai solida reputatie.Este considerat regele vinurilor rosii. Vinul poate exprima vigoare, virilitate, forta. Un vin cu o culoare intensa, rosu cu nuante de violaceu, corpolent, cu o aroma distincta de stafida neagra.
Se asociaza perfect cu friptura de porc si preparatele din carne de vanat.
Vin tanar ce etaleaza arome de soc, flori de salcam si fructe exotice.Asamblaj din soiurile Cabernet Sauvignon si Merlot, se remarca in primul rand prin culoarea superba de somon.La degustare te imbie cu arome intense si proaspete de macese si citrice.Se preteaza a fi consumat impreuna cu mancaruri usoare,putin condimentat, salate si chiar deserturi.
Vin suplu, fructuos, vioi, cu arome de fructe de padure, alcatuit din soiurile de vin roze Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, gustul sau aminteste de fructe zemoase, lamaie si pere sustinute frumos de o subtila senzatie de dulce.
Culoarea sa trandafirie te provoaca la mai mult de un pahar.
Vin suplu, fructuos, vioi, cu arome de fructe de padure, alcatuit din soiurile de vin roze Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, gustul sau aminteste de fructe zemoase, lamaie si pere sustinute frumos de o subtila senzatie de dulce.
Culoarea sa trandafirie te provoaca la mai mult de un pahar.
– Acest produs nu se livreaza prin curier! Disponibil doar cu ridicare din magazin.
”ILMO”,perla de 99 puncte Luca Maroni a producatorului La Pruina, vin desavarsit prin maturare in baricuri frantuzesti noi pentru minim 12 luni.
Vin cu o culoare de un rosu rubin profund cu accente granat, aroma intensa de fructe rosii sunt completate cu miresme de vanilie, gem de prune si cacao. Corp plin, rotund si complex cu un postgust prelung eliberand note de ciocolata.
Recomandat alaturi de preparate din carne cu sosuri picante , friptura de porc sau branzeturi maturate.