Cea de-a patra litera din colectia ISPITA by Liviu Grigorica, “T”, invocand si ilustrand Tainele, contine un vin rubiniu intunecat, cu arome puternice de merisoare si fructe uscate excelent completate de nuante discrete de piper rosu, cuisoare, eucalipt si menta. Structura eleganta a vinului si gustul sau prelung sunt perfect sustinute de taninurile fine si aciditatea moderata.
T-ul Tainelor este litera creata specail pentru cei ce isi doresc sa primeasca un pic din harul dezvaluirii misterelor atat spirituale cat si pamantesti, exprimat intr-o forma vizibila si palpabila.
Vinul Illustro are o culoare roșie generoasă și cucereste prin note complexe de prune ,vișine, smochine, cafea și ciocolată fină. Gustul profund, cu nuanțe de migdale, este însoțit de textura bogată și tanine nobile. Maturat în barrique din stejar feancez timp de 12 luni.
Un vin de o eleganță aristocratică. Culoare pală verzuie. Arome fresh de laim și verbina, aciditate vibrantă, gust proaspăt-energizant de citrice și mere văratice.
Feteasca Regala este un vin cu adevărat regal. Culoare frumoasă galben pal cu reflexii verzui, aromă bogată și explozivă de iasomie, note fine florale și citrice. Pe palat vinul este bine structurat, complex, fructuos.
Este un vin care vorbește despre tradițiile și cultura Republicii Moldova, un vin care te poate încânta sau, pur și simplu, te poate relaxa.
Crama Bouvet Ladubay a fost infiintata in 1851 de catre Etienne Bouvet si sotia sa, Celestine Ladubay, devenind in timp una dintre cele mai apreciate si mai premiate case de vin spumant din Franta, din afara Champagne.
Bouvet Cremant de Loire Rose este un vin realizat din soiul de struguri Cabernet Franc. Intr-o frumoasa culoare roz somon deschis, vinul aduce in prim plan note olfactive de coacaze, zmeura, capsuni, fructe rosii, dar si ierburi condimentate.
Pe palat, vinul se dezvaluie fructat, proaspat si bine structurat.
Degustati acest vin la 6-8 grade Celsius, servit cel mai bine ca aperitiv.
Fondata in 1928 de catre Carlo Botter, crama Casa Vinicola Botter se afla la 30 km nord-est de Venetia, producand astazi vinuri de o calitate superioara, distribuite in peste 40 de tari din lume. De la Botter vine recomandarea noastra de azi.
Doppio Passo Primitivo Salento 2021 este un vin rosu cu un buchet luxuriant, bogat in arome de mure si cacao, iar pe palat se continua notele delicate, de fructe dulci.
Va recomandam degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, in combinatie cu carne rosie, carne la gratar sau alte preparate mai consistente.
Notele dulci-mieroase, tonurile parfumate de fructe, citrice, caise, gust dominat de senzatii dulci de miere si flori de tei și salcâm cu un bun echilibru între zahărul rezidual și aciditate.
Cuvée Guy de Poix este ca un elixir al tinereții datorită gustului de fructe supra-coapte, este o băutură echilibrată care ți se întipărește în suflet. Dar mai mult decât atât, mirosul complex îți seduce simțurile cu arome de fructe negre bine coapte, stafide, prune ușor afumate, afine, piper negru și vanilie. Lasă-te purtat de aceste miresme îmbietoare și acceptă provocarea de a trăi cu intensitate.
Obținut exclusiv din soiul Fetească Neagră, Cuvée Guy de Poix 2017 este un vin catifelat, consistent care devine și mai bun odată cu învechirea. Pentru a-i evidenția caracterul special, asezonează-l cu preparate din carne roșie sau vânat, gătite la grătar sau la cuptor. Desăvârșește aceste mâncăruri alese cu sosuri picante și brânzeturi maturate.
În această călătorie însă, nu uita să te răsfeți, așa că alătură vinului și un desert savuros din ciocolată. Se servește la 15°-16°C, cu o aerare anterioară de o oră, pentru un gust intens. Garantat, vei avea parte de o experiență unică.
Născut din grijă, pasiune și pricepere, vinul spumant “Silvania” face parte din elita rarelor vinuri spumante românești. Gustul său echilibrat și fin este obținut prin metoda tradițională “Champenoise” (refermentarea naturală a vinului în propria butelie timp de până la trei ani), proces folosit exclusiv în producerea celor mai rare, fine și scumpe vinuri spumante din lume.
Născut din grijă, pasiune și pricepere, vinul spumant “Silvania” face parte din elita rarelor vinuri spumante românești. Gustul său echilibrat și fin este obținut prin metoda tradițională “Champenoise” (refermentarea naturală a vinului în propria butelie timp de până la trei ani), proces folosit exclusiv în producerea celor mai rare, fine și scumpe vinuri spumante din lume.
Născut din grijă, pasiune și pricepere, vinul spumant “Silvania” face parte din elita rarelor vinuri spumante românești. Gustul său echilibrat și fin este obținut prin metoda tradițională “Champenoise” (refermentarea naturală a vinului în propria butelie timp de până la trei ani), proces folosit exclusiv în producerea celor mai rare, fine și scumpe vinuri spumante din lume.