• NOIAN 2011

    Produs cu Garantie SGR  / 0.50 lei!
    Produs prin cupajarea vinurilor Cabernet-Sauvignon, Merlot și Pinot Franc, vinul încântă prin eleganță, culoarea rubiniu-închisă și buchetul bogat de arome – prune uscate și fructe de pădure, condimentate cu vanilie și postgust de ciocolată amară.
    Se potrivește cu bucatele din carne roșie, vânat, salamuri sau barbeque.
    Cupaj: Cabernet-Sauvignon, Merlot și Pinot Franc
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 13%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Milestii Mici
    Tara: Republica Moldova
    75.50 lei Adaugă în coș
  • Zaig – Pinit Noir Rose 2024

    Produs cu Garantie SGR  / 0.50 lei!
    Proaspăt. Fin. Irezistibil.
    Pinot Noir Rosé 2024 este o expresie vie a terroir-ului și a pasiunii pe care o investim în fiecare butuc de vie. Cu culoarea sa delicată și buchetul elegant, aduce prospețime și lejeritate în fiecare pahar.
    Caracter
    Arome fine de căpșuni, zmeură și coacăze roșii se împletesc cu o notă florală delicată. Pe palat, vinul se prezintă proaspăt și elegant, cu un postgust plăcut, catifelat.
    Perfect alături de:
    Salate ușoare și preparate din legume
    Fructe de mare și pește
    Brânză de capră și sortimente de brânzeturi fine
    Ca aperitiv sau în serile calde de vară
    Recomandare
    Se servește la 8–10 °C – bine răcit, pentru a savura din plin prospețimea și aromele sale.
    DOC Lechinta – Teaca
    Soi: Pinot Noir
    Tip: rose / demisec
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Casa de Vinuri Zaig
    50.50 lei Adaugă în coș
  • Zaig – Sauvignon Blanc 2024

    Produs cu Garantie SGR  / 0.50 lei!
    Sauvignon Blanc 2024 este un reprezentant plin de viață al soiului său, modelat de mineralitatea clară a podgoriilor noastre și de pasiunea cu care îngrijim fiecare strugure. Un vin ce reunește prospețimea, eleganța și expresivitatea într-o armonie perfectă.
    Caracter
    Un vin alb vioi, cu arome de agrișe, ardei verde, citrice și o notă subtilă de fructe exotice. Gustul este clar și proaspăt, cu o aciditate crocantă și un postgust lung și elegant.
    Perfect alături de:
    Fructe de mare și pește
    Salate ușoare și preparate din legume
    Brânză de capră și sortimente proaspete de brânzeturi
    Ca aperitiv sau alături de mese estivale
    Recomandare
    Se servește la 8–10 °C – ideal pentru a savura pe deplin prospețimea și jocul aromatic.
    DOC Lechinta – Teaca
    Soi: Sauvignon Blanc
    Tip: alb / sec
    Alcool: 12,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Casa de Vinuri Zaig
    50.50 lei Adaugă în coș
  • Ispita “T” by Liviu Grigorica

    Produs cu Garantie SGR  / 0.50 lei!
    Cea de-a patra litera din colectia ISPITA by Liviu Grigorica, “T”, invocand si ilustrand Tainele, contine un vin rubiniu intunecat, cu arome puternice de merisoare si fructe uscate excelent completate de nuante discrete de piper rosu, cuisoare, eucalipt si menta. Structura eleganta a vinului si gustul sau prelung sunt perfect sustinute de taninurile fine si aciditatea moderata.
    T-ul Tainelor este litera creata specail pentru cei ce isi doresc sa primeasca un pic din harul dezvaluirii misterelor atat spirituale cat si pamantesti, exprimat intr-o forma vizibila si palpabila.
    Editie Limitata: 9696 sticle
    Soiul de struguri: Cupaj
    Alcool: 14,9%
    Tip: Rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Oprisor
    350.50 lei Adaugă în coș
  • Feteasca Neagra Premium – 2020

    Produs cu Garantie SGR  / 0.50 lei!

    Se remarca prin culoarea intensă și arome persistente de fructe roșii confiate, înglobate în ciocolată neagră. Feteasca Neagră a Cramei Oprișor se prezintă printr-un prim accent elegant. Senzaţia continuă cu gustul prelung, învăluitor, ușor agresiv al taninurilor puternice, dar bine coapte și perfect rotunjite în lunga perioadă de maturare din butoaiele de stejar.Este în același timp un vin puternic, dar și voluptos, generos prin energia sa, însă bine structurat și echilibrat . A fost conceput atât pentru a ne desfăta în prezent, dar şi cu potential de învechire, pentru cei răbdători, de peste 10, 20 de ani. Este parte a mesajului de autenticitate pe care Oprişorul il transmite în lume.

    Servire: Perfect fie pentru o seară gastronomică amplă și sofisticată, ori pentru un moment personal de reflecție.
    IG Dealurile Olteniei
    Soi: 100% Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec
    Maturare: Vinul s-a transferat in buoaie din stejar frantuzesc de 225L si 5000 L pentru maturarea, microoxigenare si autoliza, pentru o perioada de 24 luni
    Alcool: 14,8%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Oprisor
    165.50 lei Adaugă în coș
  • Davino – Flamboyant 2020 + Cutie

    Produs cu Garantie SGR  / 0.50 lei!
    Davino Flamboyant este un vin de culoare rosu-rubiniu intens cu reflexe purpurii complex si corpolent.
    Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie avand o varsta medie de circa 40 ani.
    Limpede-cristalin, rosu – rubiniu intens, cu reflexe purpurii,
    Buchet complex, persistent si intens, cu nuante de fructe negre, miez de nuca, piper verde, menta si tabac.
    Expresiv, amplu, puternic, dar rotund.
    Evolutie pe o panta lunga, cu un postgust remanent usor condimentat, ce pune in evidena taninurile fine si elaborate.
    Vinificare
    Vinificare separata, parcelara a celor trei soiuri din cupaj.
    Struguri au fost selectati manual pe masa de triere, selectia fiind completata prin trierea manuala a boabelor.
    Flux menajat de prelucrare, cu separarea si zdrobirea usoara a boabelor.
    Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vinificatoare orizontale si in vase mici de inox la 24-25 °C:
    Cabernet Sauvignon – timp de 30 zile
    Merlot – 26 zile
    Feteasca Neagra – 22 zile.
    Conversie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica, in barrique.
    Maceratia pre si post fermentativa realizata prin 4 tehnici diferite adaptate fiecarui soi si clona in parte, ghidata spre maximizarea extractiei, dar fara a depasi limita elegantei.
    Maturat 100% timp de minim 13 luni in baricuri din stejar romanesc, din care: 90% noi si 10% la a doua umplere.
    Invechit la sticla minim 24 luni inainte de lansare.
    Potential de invechire / Fereastra de consum:
    Fructat: 2024 – 2026,
    Matur: 2027 – 2033,
    Plenitudine: 2033 – 2040.
    DOC Dealu Mare – Ceptura
    Cupaj: ~ 60% Cabernet Sauvignon 61%, ~ 30% Merlot si Feteasca Neagra ~ 10%.
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Davino
    295.50 lei Adaugă în coș
  • Davino – Flamboyant 2020

    Produs cu Garantie SGR  / 0.50 lei!
    Davino Flamboyant este un vin de culoare rosu-rubiniu intens cu reflexe purpurii complex si corpolent.
    Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie avand o varsta medie de circa 40 ani.
    Limpede-cristalin, rosu – rubiniu intens, cu reflexe purpurii,
    Buchet complex, persistent si intens, cu nuante de fructe negre, miez de nuca, piper verde, menta si tabac.
    Expresiv, amplu, puternic, dar rotund.
    Evolutie pe o panta lunga, cu un postgust remanent usor condimentat, ce pune in evidena taninurile fine si elaborate.
    Vinificare
    Vinificare separata, parcelara a celor trei soiuri din cupaj.
    Struguri au fost selectati manual pe masa de triere, selectia fiind completata prin trierea manuala a boabelor.
    Flux menajat de prelucrare, cu separarea si zdrobirea usoara a boabelor.
    Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vinificatoare orizontale si in vase mici de inox la 24-25 °C:
    Cabernet Sauvignon – timp de 30 zile
    Merlot – 26 zile
    Feteasca Neagra – 22 zile.
    Conversie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica, in barrique.
    Maceratia pre si post fermentativa realizata prin 4 tehnici diferite adaptate fiecarui soi si clona in parte, ghidata spre maximizarea extractiei, dar fara a depasi limita elegantei.
    Maturat 100% timp de minim 13 luni in baricuri din stejar romanesc, din care: 90% noi si 10% la a doua umplere.
    Invechit la sticla minim 24 luni inainte de lansare.
    Potential de invechire / Fereastra de consum:
    Fructat: 2024 – 2026,
    Matur: 2027 – 2033,
    Plenitudine: 2033 – 2040.
    DOC Dealu Mare – Ceptura
    Cupaj: ~ 60% Cabernet Sauvignon 61%, ~ 30% Merlot si Feteasca Neagra ~ 10%.
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Davino
    275.50 lei Adaugă în coș
  • Davino – Iacob Rosu 2020

    Produs cu Garantie SGR  / 0.50 lei!
    Davino Iacob Rosu este un cupaj de Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, limpede, cristalin, rosu rubiniu intens cu reflexii purpurii.
    Buchet caracteristic soiului, intens, persistent si complex: fructe de padure si note de piper verde, lemn de stejar si cafea.
    Gustul este amplu si ferm, cu o panta lunga ce acopera toate nivelele senzoriale, echilibrat si armonios structurat, final persistent.
    Vinificare:
    Struguri recoltati manual si selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare.
    Soiurile sunt vinificate separat dupa o tehnologie clasica de fermentare pe bostina, in vase de inox de 150 Hl la 24-26°C, timp de 17 zile la Feteasca Neagra si 21-27 zile la Cabernet Sauvingnon .
    Conversie malolactica desavarsita imediat dupa terminarea fermentatiei alcoolice.
    Maturat in baricuri de stejar romanesc la a doua umplere la 15°C timp de 12 luni.
    Invechit la sticla minim 12 luni inainte de lansare.
    DOC Dealu Mare – Ceptura
    Cupaj: Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Davino
    78.50 lei Adaugă în coș
  • Davino – Iacob Rose 2024

    Produs cu Garantie SGR  / 0.50 lei!
    Se produce in anii favorabili prin vinificarea in alb a strugurilor rosii din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon.
    Este un vin proaspat si echilibrat, predomina arome de fructe de padure bine coapte.
    Buchetul mai contine arome de visine si piersica salbatica.
    Gust proaspat, echilibrat, bine structurat, amplu, rotund si persistent.
    Vinificare:
    Struguri recoltati manual si selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare.
    Strugurii au fost desciorchinati iar boabele sunt zdrobite usor.
    Pentru fermentare s-au folosite musturi obtinute atat prin metoda <<saignée>> de separatie gravitationala, cat si musturi separate prin presare pneumatica.
    Maceratia peliculara a fost facuta la 12-13°C, timp de 3-4 ore,
    Decantat la 5˚C timp de 24 ore.
    Fermentat in vase de inox de 100 Hl, la temperatura controlata de 15°C timp de 12 – 15 zile.
    Maturat pe depozit fin de drojdii.
    DOC Dealu Mare – Ceptura
    Cupaj: Cabernet Sauvignon si Merlot
    Tip: rose / sec
    Alcool: 13,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Davino
    65.50 lei Adaugă în coș
  • Davino – Iacob Alb 2024

    Produs cu Garantie SGR  / 0.50 lei!
    Acest vin a fost creat avand ca obiectiv exprimarea si pastrarea aromelor primare varietale tipice fiecarui soi in parte si completarea acestora cu note fermentative elegante si elaborate.
    Vinul este limpede cristalin, de culoare verde galbui,
    Buchet caracteristic celor doua soiuri, intens si persistent, floral, cu iz de floare de lamai si note usor vegetale,
    Gust proaspat, fructuos, echilibrat, fin dar amplu, extractiv si persistent.
    Vinificare:
    Struguri recoltati manual apoi boabele separate de ciorchine.
    Soiurile sunt vinificate separat printr-o tehnologie menajata de prelucrare, de la strugure si pana la vinul imbuteliat.
    Maceratie peliculara 8 ore la 12-13°C.
    Presare lejera cu tehnologie pneumatica la max. 600 mbar.
    Deburbare-stabulatie la frig timp de 24 ore.
    Fermentat in vase de inox de 100 hl termostatate la 10-12˚C, cu drojdii selectionate pentru fiecare sortiment in parte.
    Maturat in vase de inox.
    DOC Dealu Mare – Ceptura
    Cupaj: Sauvignon Blanc si Feteasca Alba
    Tip: alb / sec
    Alcool: 13,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Davino
    72.50 lei Adaugă în coș
  • Davino – ”Vast”Rosu 2022

    Produs cu Garantie SGR  / 0.50 lei!
    VAST Rosu este unul dintre vinurile celei mai noi game de la crama Davino. Un vin fructat obtinut fara maturare in butoi.
    Proaspat si energic, arome de fructe negre si rosii, mirodenii uscate si ciocolata amara.
    Taninii rustici, aromatica data de fructe si alcoolul sunt bine integrate si aduc un post gust mediu-spre lung.
    Vinificare:
    Soiurile sunt vinificate separat dupa o tehnologie clasica de fermentare pe bostina, in vase de inox de 150 Hl la 24-26˚C, timp de 19 zile la Merlot, 21 zile la Cabernet si 14 zile Feteasca Neagra.
    Conversie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica.
    DOC Dealu Mare – Ceptura
    Cupaj: Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Davino
    54.50 lei Adaugă în coș
  • Davino – ”Vast”Alb 2024

    Produs cu Garantie SGR  / 0.50 lei!
    VAST alb este unul dintre vinurile celei mai noi game de la crama Davino din Dealu Mare. Cupajul din soiurile Sauvignon Blanc, Fetească Albă și Riesling Italian este obținut prin presarea pneumatică directă a boabelor, continută cu o deburbare – stabulație la rece timp de 48 de ore. Vinificația are loc după principiul zero-zero, în care se folosesc metode precise și doze foarte scăzute de dioxid de sulf (SO2). În procesele de vinificare intervenția producătorului este minimă, iar fermentarea alcoolică are loc în cisterne din oțel inoxidabil de 100 de hectolitri, cu termostate ce păstrează temperatura cuprinsă între 18-20°C. Înainte de îmbuteliere vinul este maturat cu drojdii fine timp de 5 luni în cisterne din inox.
    Aspect: Galben-verzui.
    Miros: Aromă fină de flori albe și citrice, unde se împletesc tușe de mere verzi și lime, peste care se așază o adiere subtilă minerală, ca o briză venită dinspre podgoriile însorite ale Munteniei.
    Gust: Elegant, cu o prospețime ce poartă tonuri de grapefruit și pară, susținute de o aciditate bine echilibrată. Finalul se arată curat și lung cu tușă vegetală, ușor amăruie.
    Asociere culinara: Însoțește cu grație preparate din pește alb, fructe de mare sau salate proaspete cu note verzi. Poate fi un companion inspirat pentru brânzeturi fine ori pentru pui la grătar cu ierburi aromatice.
    Temp. de servire: 10 – 12°C.
    DOC Dealu Mare – Ceptura
    Cupaj: Sauvignon Blanc, Feteasca Alba si Riesling Italian
    Tip: alb / sec
    Alcool: 13,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Davino
    50.50 lei Adaugă în coș