Culoare roșu rubiniu strălucitor cu reflexe intense; buchet fructat și intens de fructe coapte și fructe uscate, cu note de prune. Gustul percepe armonie, echilibru, aciditatea potrivită și un final învăluitor.
Un vin cu arome foarte intense de fructe și pomușoare negre zemoase și condimente în același timp. Gustul este mediu spre plin, suplu și mătăsos ca textură, cu tanine perfect integrate și nuanțe de stejar nobil. Fructuozitatea pură, dar bogată redau vinului un postgust lung și memorabil.
Acest vin are o culoare galben pai intensă și strălucitoare.
Olfactiv, aromele amintesc de fructe proaspete cu iz de mere, piersici și pere, cu nuanțe florale plăcute de salcâm, pe note minerale. Vin corpolent, cu un gust cald și moale, bine echilibrat de note proaspăt-sărate.
De culoare rosu rubin intens si stralucitor, mirosul este dominat de fructe proaspete, cum ar fi zmeura si cireasa, urmate de note usor picante si erbacee. Pe palatin este amabil, moale si bine echilibrat de prospetimea vie.
Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione își face debutul în selecția noastră! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera, vă întâmpină cu un buchet frumos de fructe roșii coapte, gem de cireșe negre și o notă de vanilie și ciocolată. În gură, este corpolent, rotund și dominat de tanini catifelați, cu sfârșit persistent.
Soi: Negroamaro, Primitivo, Malvasia Nera
Culoare: roșu intens
Miros: fructe roșii coapte, gem de cireșe negre și o notă de vanilie și ciocolată
Gust: corpolent, rotund și dominat de tanini catifelați, cu sfârșit persistent
Recomandări gastronomice: ideal cu preparate din carne, vânat și brânzeturi maturate
Alcool: 15%
Tip: rosu / sec
Cantitate: 1500 ml
Temperatura de servire: 16-18°C
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.
Un cupaj limpede si stralucitor, cu o culoare galben-lamaie. Aroma proaspata de citrice, mere verzi, piersici, licii si flori de muscat. Gustativ, regasim aceleasi arome ca si olfactiv. Un vin proaspat, frumos echilibrat de aciditatea crocanta si un postgust lung si placut.
Dintre soiurile albe romanesti traditionale, Feteasca Alba da rezultate bune combinata cu lemnul de stejar de calitate.
Casa de vinuri Stefanesti ne propune in gama sa de top, Reserve, un exemplar foarte reusit, cu un corp peste medie, in ciuda nivelului de alcool moderat, cu aciditate buna si o savoare de invidiat.
Elementele sunt in armonie, aspectul este impunator. Geu de gasit ceva la acelasi nivel.
DOC – CMD Stefanesti Arges
Alcool: 13%
Tip: alb / sec
Soi: Feteasca Alba
Cantitate : 750 ml
Producator: Crama Marcea / Casa de Vinuri Stefanesti
Cu ocazia împlinirii a 28 de ani, trupa Implant pentru Refuz lansează un vin aniversar “Oglindă de stele”.
Vin roșu sec, cu ambalaj clasic cu dop din plută, din Fetească Neagră, maturat în baricuri noi românești timp de 18 luni, cu arome de fructe negre, uscate, vanilie și condimente.
Se recomandă servirea la temperatura camerei (16-18°C).
Asocieri culinare potrivite: preparate din carne de vânat, carne roșie sau preparate italienești precum paste cu sos roșu, lasagna sau pizza.
Soi: Fetească Neagră
Tip: rosu / sec
Alcool: 13,5%
Cantitate: 750 ml
Producator: Crama Marcea / Casa de Vinuri Stefanesti