Afișez 397–408 din 411 rezultate

  • Domeniul Vladoi – Brizza Rose 2021

    IG Colinele Dobrogei

    Tip: rose / demisec

    Alcool:  13,6%

    Soi: Mamaia, Syrah, Cabernet Sauvignon

    Cantitate: 750 ml

    Bine susţinute de restul de zahăr, aromele sunt îmbătătoare. Dulceaţa de trandafiri e la putere, însă treptat lasă loc fructelor proaspete, dar şi unor senzaţii verzi, tonice. În gust descoperi cireşe coapte, pepene roşu şi coacăze, dar şi note amărui de grapefruit roz şi ardei gras verde. Un vin de club, piscină sau terasă, care îţi oferă, deopotrivă, prospeţime şi energie. Şi care se asociază bine cu bucătăria din Asia de Sud-Est.

    72.00 lei Adaugă în coș
  • Aramic – Sauvignon Blanc 2022

    Vin alb sec, cu o culoare galben verzuie, miros caracteristic soiului din care este produs, intens şi persistent.
    O combinaţie de nuanțe de măr, soc și coajă de lămâie, apoi se simt caise și citrice.
    Postgustul este lung, vioi si tonifiant in nuante de grapefruit.
    Se recomanda asocierea cu branzeturi proaspete sau preparate din peste, fructe de mare sau pui.

    Producator : Crama Aramic
    Origine : Silagiu
    Regiune : Banat
    Tara:  Romania
    Soi de struguri : Sauvignon Blanc
    Categorie : Vin alb
    Palier de gust : Sec
    Alcool : 13,9%
    Continut : 0.75 L

    DOC-CMD

    40.00 lei Adaugă în coș
  • Bauer – Merlot 2019

    Datorită catacterului puternic şi foarte expresiv, Merlot Bauer se potriveşte unei partener culinar mai consistent – preparate din carne de vită, carne de vânat sau similar. Va încurajăm de asemenea să experimentaţi şi să va bucuraţi de combinaţia Merlot Bauer – desert bazat pe ciocolată şi/sau cafea (Spumă de Ciocolată sau Prăjitură Lava)

    Pentru a obţine un material perfect copt, strugurii pentru vinurile roşii Bauer sunt întotdeauna culeşi manual şi selectaţi, strugure după strugure, prin recoltări repetate. După desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiţi şi nu se adaugă drojdii selecţionate. Fermentaţia alcoolică are loc în cisterne mici de inox, fără temperatura controlată, “pigeage” fiind făcut manual până la 3 ori pe zi. Vinurile rămân până la 5 săptămâni pe boştină, înainte de presare şi tragere în butoate mici din lemn de stejar. (225 l = barriques). În butoaie se iniţiază fermentaţia malolactica, vinul rămânând apoi în butoi minim 12 luni până la îmbuteliere.

    Soi: Merlot

    Tip: rosu / sec

    Alcool: 14 %

    Cantitate: 750 ml

    100.00 lei Adaugă în coș
  • Prince Stirbey – Novac 2016

    Fratele mai mare al “Negrului de Dragasani“, desi nascut si crescut in aceeasi regiune, dezvolta o personalitate complet proprie. Acest vin rasfata simturile cu o culoare rosu-rubinie intensa, un buchet de fructe si arome picante de afine, ienupar, piper negru, ciocolata neagra si cuisoara.

    Flateaza cerul gurii cu caldura sa, corpul consistent, taninul perfect integrat, aciditatea fina si o finisare lunga. Vinul este aidoma regiunii in care s-a nascut : salbatic , rasfatand simturile.

    IG Dealurile Olteniei

    Soi: Novac

    Tip: rosu / sec

    Alcool: 13 %

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Crama Stirbey

    120.00 lei Adaugă în coș
  • Prince Stirbey – Feteasca Regala 2018

    Acest soi de struguri este descendent al soiurilor de Feteasca Neagra si Feteasca Alba, dar si ruda cu soiul aromat de Grasa. Caracterul acestui vin este unic: in gura se simt taninii fini din pielita strugurilor, intr-o densitate rara pentru un soi alb, ceea ce confera vinului – pe langa buchetul lui elegant si complex – o structura deasa si plina in gura.

    Astfel vinul se potriveste ca insotitor de crustacee sau peste mai bogat, dar si la carne de pasare sau de miel la gratar.

    Soi: Feteasca Regala

    Alcool: 13.5 %

    Tip: alb / sec

    Cantitate: 750 ml

    76.00 lei Adaugă în coș
  • Prince Stirbey – Cramposie Selectionata 2022

    Numele acestui soi – Cramposie – indica radacini pre-romane, de cand aceasta regiune dintre Carpati si Dunare era populata de Daci. De atunci, in curs de doua milenii, soiul de Cramposie s-a adaptat perfect la conditiile pedoclimatice ale regiunii Dragasani, fapt dovedit de calitatea constanta a vinurilor vinificate din acest soi. Astfel vinul de Cramposie a devenit blazonul regiunii Dragasani, dar si blazonul domeniului Stirbey.

    asociere culinara | Fructuozitate fina in nas si in gura, sprijinita de aciditate vioaie si mineralitate fina. Un vin tanar, ideal pentru peste fin si sparanghel.

    temperatura de servire | 10 – 12 grade Celsius

    Treapta de calitate: Dealurile Olteniei IG

    Soi: Cramposie Selectionata

    Tip: alb / sec

    Alcool: 13 %

    Cantitate: 750 ml

    83.00 lei Adaugă în coș
  • Stone Wine – Cadarca 2021

    Vin de o calitate superioara, cu culoare rubiniu deschis, stralucitor si foarte placut ochiului. Nasul este dominat de fructe rosii proaspete de padure, cirese negre si foarte multe condimente. Datorita invechirii in butoaie de barrique apar si cateva note afumate.

    Este un vin echilibrat in care dupa gustare se continua linia nasului, are un corp mediu. Este un vin rotund, placut, cu o structura compacta. Echilibrul dintre aciditate, taninii fini si alcool este de invidiat. Finalul este mediu si puternic picant, caracteristic soiului.

    DOC – CMD Minis
    Tip: rosu / sec
    Grade Alcoolice (%): 14,5
    Volum recipient (ml): 750
    Producator: Balla Geza

    82.00 lei Adaugă în coș
  • Rose de Petro Vaselo 2022

    Garantie SGR +0.50 lei

    Un vin Pinot Noir de culoarea somonului, cu arome de fructe de padure si condimente exotice. Gust echilibrat, acrisor-amarui de merisoare coapte si citrice. Post-gustul mediu, fin, aromat, care il recomanda pentru zilele calduroase de vara.
    asociere culinara | Mancaruri pe baza de legume sau peste, fructe de mare (crustacee: creveti, homari, crabi, languste; moluste: scoici, melci, calamari, sepii, caracatite), branzeturi.

    Temperatura de servire: 10 – 12 grade C

    IG Viile Timisului

    Grade Alcoolice (%): 12,5

    Soi: Pinot Noir

    Tip: rose / sec / vin ecologic

    Volum recipient (ml): 750

    52.00 lei Adaugă în coș
  • Dragaica Rosie 2020

    „Dragaica rosie” este un cupaj rubiniu stralucitor produs de profesorul Liviu Grigorica din 4 soiuri rosii: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir si Shiraz. Isi trage numele de la sarbatoarea de Sanziene, cunoscuta si sub numele de Dragaica, pe care romanii din diverse zone ale tarii o celebreaza pe 24 iunie. Dragaica este o sarbatoare inchinata coacerii granelor si protectiei culturilor, iar in vinul care ii poarta numele putem regasi cate ceva din spiritul acesteia. Este un cupaj echilibrat, exuberant, ce exprima tinerete si voiosie, care bucura prin corpul sau suplu, cu taninuri catifelate si prin buchetul sau cu note de prune uscate, coacaze si caramel. Gustul combina fructele rosii cu ciocolata neagra si notele condimentate, iar postgustul lung, fructat vine ca o reconfirmare a faptului ca ati gasit companionul ideal al preparatelor pe baza de vita, porc sau vanat.

    Soi: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir si Shiraz

    Alcool:  14.8 %

    Tip: rosu / sec

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Crama Oprisor

    78.00 lei Adaugă în coș
  • Bendis Rose Brut 2022

    Senzual și spumant, interpretare a eleganței soiului Pinot Noir, rafinat, modern, perfect pentru a-l savura împreună cu cei dragi. Aome de trandafir și zmeură și o aciditate explozivă.

    Asociere culinara: fructe de mare, branzeturi proaspete, preparate din carne alba

    Metoda de fermentare: Charmat – fermentare in tancuri
    temperatura de servire | 8 – 10 grade C

    Soi: Pinot Noir
    Gust: Brut
    Grade Alcoolice (%): 11.5
    Volum recipient (ml): 750
    Produs in Italia

    54.00 lei Adaugă în coș
  • Bendis Nadir 2022 – Petro Vaselo

    Spumant Brut, obtinut din Pinot Noir si Chardonnay prin metoda Charmat ( vinificare blanc de noir cu a doua fermentatie, timp de 60 zile in autoclava). Rafinat si intens, surprinde prin verticalitate, structura complexa si echilibrata, cu note discrete de piersica si caisa.

    Asocieri: preparate pe baza de peste sau fructe de mare, mic dejun.

    Culoare : Alb
    Tara: Romania
    Regiune : Recas
    Cupaj : Pinot Noir + Chardonnay
    Volum: 750 ml
    Grade alcoolice: 11.5%
    Zaharuri reziduale spumante: Brut

    54.00 lei Adaugă în coș
  • Rosu de Petro Vaselo 2022

    Un Cabernet Sauvignon fin, cald, profund si aromat. O exprimare inflacarata a terroir-ului de Recas, o adevarata calatorie catre origini. Note de fructe rosii si negre. Postgustul prezinta note condimentate, tipice soiului.

    Asociere culinara:  Mancaruri pe baza de trufe, sau ierburi aromatice, preparate la protap.

    Teperatura de servire: 16 – 18 grade C

     

    Soi: Cabernet Sauvignon

    Grade Alcoolice (%): 13,5

    Tip: rosu / sec

    Volum recipient (ml): 750

    Treapta de calitate: IG Viile Timisului

    Vinificator: Marco Feltrin

    52.00 lei Adaugă în coș