Afișez 49–60 din 493 de rezultate

  • REDUCERE

    Fort Silvan – 47 Merlot 2018

    Vinul are o culoare roșu rubiniu intens cu note violacee. Olfactiv aduce note de fructe de pădure, prune, afine, vișine, note afumate. Gustativ aduce aceleași note fructate, tanini frumos integrați, postgust lung și intens, plăcut fructat. Vinul a fost maturat în butoaie de stejar, 19 luni.
    DOC CRIȘANA – Șimleu Silvaniei
    Soi: Merlot
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 15 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Fort Silvan
    32.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Fort Silvan – Traminer 2022

    Cu arome clasice de petale de trandafir soiul ne delectează și cu note de grapefruit, mere aurii și flori de vară. A fost vinificat în mai multe stiluri pe parcursul anilor dar a rămas un vin iubit de localninci.
    DOC CRIȘANA – Șimleu Silvaniei
    Soi: Traminer
    Tip: alb/ sec
    Alcool: 14,8 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Fort Silvan
    32.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Venator – Fetească Regală 2022

    Culoarea acestui vin este galben pai, intens. Nasul este tipic, floral, flori de tei, flori de câmp, mere galbene, nectarie coapte.Vinul este sec, cu arome bine evidențiabile de fructe coapte, precum mere golden, piersici, nectarine, grapefruit, dar și o nuanță de fân uscat, totul foarte bine echilibrat de alcool si aciditate.
    Strugurii au fost culeşi şi selectaţi manual, fermentarea alcoolică a mustului a avut loc în tancuri de inox cu inoculare de drojdii selecţionate după o macerare la rece de 48 de ore. După fermentare vinul a fost maturat în butoaie noi de stejar, timp de 6 săptămâni. Aromele subtile din butoi, cum ar fi cele de vanilie și caramel, conferă vinului un gust mai rotund și mai complex.
    Gustul curat și proaspăt al acestui vin, se potrivește bine cu fructe de mare precum crabii, creveții sau peștele alb, este excelent cu carne albă, cum ar fi puiul sau curcanul , sau este alegerea perfectă pentru salate. De asemenea, puteți prepara salate de legume proaspete, salate cu frunze verzi sau chiar salate Caprese, unde mozzarella proaspătă, roșiile și busuiocul se potrivesc bine cu vinul.
    DOC CRIȘANA – Șimleu Silvaniei
    Soi: Feteasca Regala
    Tip: alb/ sec
    Alcool: 11,4 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Fort Silvan
    48.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Venator – Merlot 2021

    Vinul are o culoare roșu rubiniu intens. Olfactiv aduce note tipice de merlot, cireşe supracoapte, vișine maturate, mure, prune. Gustativ aduce aceleași note, taninuri echilibrate, bine integrate, aciditate uşor ridicată. Postgust lung și intens. Vinul a fost maturat în butoaie de stejar, 12 luni.
    Merlot-ul roșu sec se potrivește excelent cu carnea roșie, cum ar fi vrăbioară, fleică sau rasol de vită, antricot sau burger de vită. Poți să-l servești alături de garnituri precum piure de cartofi cu trufe sau legume la grătar. Pentru un final dulce, poți savura Merlot-ul cu ciocolată neagră de calitate. Alege ciocolată cu conținut ridicat de cacao și bucură-te de sinergia dintre aromele bogate ale vinului și ciocolată.
    DOC CRIȘANA – Șimleu Silvaniei
    Soi: Merlot
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 12,8 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Fort Silvan
    48.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Venator – Stephanus 2021

    Acest vin este o armonie perfectă între două vinuri roșii, Merlot și Fetească Neagră.
    Un vin armonios spre robust, cu o culoare rubinie lucioasă. Registrul aromatic este caracterizat de vişine coapte şi o notă subtilă de prune grase. Are un final lung, plăcut, derivat din acizii plăcuţi. Aromele terţiare, afumate şi condimentate, provin din maturarea în butoaie noi, timp de 12 luni.
    Se potrivește perfect cu carnea roșie, cum ar fi cea de vită, miel, ied, vânat mediu cu păr sau blană, ȋnsoţite sau nu de sosuri roșii. Se asortează bine şi cu pastele cu roșii sau pizza. De asemenea, se potrivește bine cu brânzeturi moi, cum ar fi Camembert sau Brie sau maturate, ca şi Grana Padano sau Parmiggiano Regiano.
    DOC CRIȘANA – Șimleu Silvaniei
    Cupaj: Merlot si Fetasca Neagra
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 13,7%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Fort Silvan
    48.00 lei Adaugă în coș
  • Non T’aspetti – Negroamaro Bianco 2023

    Culoare galben pai, buchet intens, picant cu note florale. Proaspătă, minerală și cu un gust plin și savuros.
    Soi de struguri : Negroamaro
    Tip: alb / sec
    Alcool: 12%
    Cantitate: 750 ml
    Zona de producție : Salento. Soluri foarte roșii, bogate în oxizi de fier, situate pe rocă calcaroasă.
    Vinificare: Presare blândă a strugurilor la temperaturi foarte scăzute. Separarea imediată a pielii de lichid. Limpezire statică pre-fermentativă; fermentatie alcoolica la 11°C; învechire ulterioară pe drojdie timp de 2-3 luni.
    Asocieri : Excelent cu aperitive, supe de pește, brânzeturi tinere și primele feluri cu sosuri delicate.
    Temperatura de serviciu : 12°C
    Premii: 95 de puncte conform lui Luca Maroni, autorul ghidului „Best Italian Wines”
    Producator: La Pruina
    Tara: Italia
    56.00 lei Adaugă în coș
  • Bacanta Feteasca Neagra Barrique 2019 – 3 Litri

    O Feteasca Neagra cu o culoare rosie granata ce impresioneaza prin arome puternice de prune si condimente ca scortisoara, anason si cuisoare completate cu note de piele. Este echilibrat cu taninuri pronuntate si o aciditate bine integrata in corpul vinului. Impresioneaza printr-un post gust lung.
    Produsul se livreaza doar in cutie de lemn personalizata atat pentru protejarea vinului cat si pentru a facilita maturarea in sticla.
    DOC – CMD Cotesti
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 15,5%
    Cantitate: 3000 ml
    Producator: Crama Girboiu
    415.00 lei Adaugă în coș
  • Cuvée Guy de Poix 2017 – Magnum 1.5 L

    Cuvée Guy de Poix este ca un elixir al tinereții datorită gustului de fructe supra-coapte, este o băutură echilibrată care ți se întipărește în suflet. Dar mai mult decât atât, mirosul complex îți seduce simțurile cu arome de fructe negre bine coapte, stafide, prune ușor afumate, afine, piper negru și vanilie. Lasă-te purtat de aceste miresme îmbietoare și acceptă provocarea de a trăi cu intensitate.
    Obținut exclusiv din soiul Fetească Neagră, Cuvée Guy de Poix 2017 este un vin catifelat, consistent care devine și mai bun odată cu învechirea. Pentru a-i evidenția caracterul special, asezonează-l cu preparate din carne roșie sau vânat, gătite la grătar sau la cuptor. Desăvârșește aceste mâncăruri alese cu sosuri picante și brânzeturi maturate.
    În această călătorie însă, nu uita să te răsfeți, așa că alătură vinului și un desert savuros din ciocolată. Se servește la 15°-16°C, cu o aerare anterioară de o oră, pentru un gust intens. Garantat, vei avea parte de o experiență unică.
    DOC – CMD Dealu Mare
    Soi: Feteasca Neagra
    Alcool: 15,4%
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 1500 ml
    Producator: Crama Serve
    475.00 lei Adaugă în coș
  • Sessantanni – Primitivo di Manduria DOP 2018

    Sessantanni este obținut exclusiv din soiul roșu Primitivo di Manduria, din viță de vie cu o vârstă de cel puțin 60 de ani. După ce strugurii sunt copți bine, urmează desciorchinarea și zdrobirea, urmată de macerarea la 8°C. timp de aproximativ 24-48 de ore. Macerarea și fermentarea alcoolică se face în cisterne din inox la temperatura de 24-26°C timp de 10 zile. Fermentarea malolactică continuă în aceleași cisterne, apoi vinul este tras în butoaie din stejar franțuzesc și american unde este maturat 12 luni.
    Aspect: Roșu-rubiniu, intens.
    Miros: Un buchet generos, compus din arome fructate ce sugerează prune coapte, dulceață de cireșe și note de tutun.
    Gust: Corp robust, echilibrat, cu tanini moi. Post gust lung, cu note de cacao, cafea și vanilie, dăruită de stabilizarea și maturarea în butoaie din stejar.
    Asociere culinara: O alegere deosebită pentru acele mese speciale cu preparate din carne de vită și vânat.
    Soi: Primitivo
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: San Marzano
    Tara: Italia
    185.00 lei Adaugă în coș
  • Cantea – Cabernet Sauvignon 2017

    Vin roșu sec, obținut din struguri Cabernet Sauvignon, maturat 24 luni în butoaie de stejar.
    D.O.C.- C.M.D. Dealu Mare
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Alcool: 14,7 % vol
    Zahar rezidual: 1,42 g/l
    Aciditate totală: 4,72 g/l AT
    Mărime lot: 5958 sticle
    Locaţie: Dealu Mare, Finţeşti
    Carama 1000 de Chipuri
    110.00 lei Adaugă în coș
  • Aliman Merlot 2019

    Un Merlot de excepție ce demonstrează potențialul uimitor pentru vinificarea acestui soi sub soarele dobrogean. Catifelat și elegant, cu o expresivitate remarcabilă, acest vin reprezintă esența terroir-ului din Aliman pusă în pahar.
    Vizual: Roșu rubiniu
    Olfactiv:”În nas este plăcut și complex, predominând o multitudine de fructe roșii, fructe de pădure, însoțite de note ușoare de condimente și mentă.”
    Gustativ: În gust întâlnim fructele roșii coapte, dulceața de prune, note discrete de lemn dulce, frunze de dafin și mentă. Un vin elegant și complex.
    Asocieri Culinare: “Însoțește cu succes carnea de vită, miel, mușchiulețul de porc.”
    Vinificatie: Strugurii au fost culeși manual, iar fermentarea a avut loc în tancuri de inox speciale pentru fermentarea și macerarea vinurilor roșii, tancuri de ultimă generație prevazute cu pompe automate de recirculare a lichidului, precum și în tancuri rotative (de tip ROTO), unde are loc o macerare mai intensă. S-a aplicat metoda “macerării la rece” timp de 5-8 zile, după care fermentarea a avut loc la temperatura de 24-25℃, timp de 8-10 zile. Ulterior, vinul a fost maturat în barrique-uri din stejar franțuzesc timp de 16 luni.
    Editie Limitata: 4997 sticle
    Soi: Merlot
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Alira
    72.00 lei Adaugă în coș
  • Aliman Cabernet Sauvignon 2019

    Puternic și elegant, vinul pune în valoare expresivitatea unui Cabernet Sauvignon remarcabil obținut în terroir-ul din Aliman. Cu o culoare și structură intensă, alături de note de coacăze negre, mure și vanilie, acesta vine cu un potențial deosebit de învechire.
    Olfactiv: “Nasul este elegant, discret, dominat de fructe roșii și negre, alături de vanilie, lemn dulce și piper.”
    Gustativ: În gust întâlnim coacăze negre, mure, vișine, precum și note discrete de vanilie și ardei gras. Are un caracter puternic, robust, cu un potențial semnificativ de învechire.
    Asocieri Culinare: Burgeri de vita Black Angus, steak, dar și asocieri îndrăznețe, precum o pastramă de berbecuț.
    Vinificatie: Strugurii au fost culeși manual, iar fermentarea a avut loc în tancuri de inox speciale pentru fermentarea și macerarea vinurilor roșii, tancuri de ultimă generație prevazute cu pompe automate de recirculare a lichidului, precum și în tancuri rotative (de tip ROTO), unde are loc o macerare mai intensă. S-a aplicat metoda “macerării la rece” timp de 5-8 zile, după care fermentarea a avut loc la temperatura de 24-25℃, timp de 8-10 zile. Ulterior, vinul a fost maturat în barrique-uri din stejar franțuzesc timp de 16 luni.
    Editie Limitata: 3497 sticle
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Alira
    72.00 lei Adaugă în coș