Afișez 577–588 din 643 de rezultate

  • REDUCERE

    Fautor – Aurore / Feteasca Regală 2018

    Un vin cu adevărat regal. Culoare frumoasă galben pal cu reflexii verzui, aromă bogată și explozivă de iasomie, note fine florale și citrice. Pe palat este bine structurat, complex, fructuos.

    IGP Valul lui Traian
    Soi: Feteasca Regala
    Alcool: 13 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: alb / sec
    Producator: Fautor Winery
    Tara: Republica Moldova

    42.40 lei Adaugă în coș
  • Bauer – Cramposie Selectionata 2022

    Rădăcinile acestui soi străvechi pot fi identificate în regiunea noastră de peste 2000 de ani. Cu toate acestea, până în 2003 Crâmpoșia a fost considerat doar un alt soi simplu de struguri țărănești fără potențial real de a deveni un vin nobil. În timpul lungii sale istorii s-a adaptat perfect la condițiile climatice continentale, dure, din zona Drăgășaniului.

    Recolta actuală, 2021, evidențiază încă o dată marele potențial al acestui soi, în special în combinație cu vii mature și producție limitată. Deși un an mai degrabă provocator și cu siguranță și datorită unor oameni experimentați, care s-au dedicat viilor pe tot parcursul anului, a fost posibil să culegem struguri perfect sănătoși cu un echilibru superb între aciditate, zahăr și coacere sănătoasă. După 24 ore de macerere pe coajă la rece, fermentație în cisterne de inox fără drojdii selecționate și 6 luni pe drojdii, rezultatul este un vin cu un caracter distinct și o expresie nealterată a terroir-ului din care face parte. Deși este acum foarte expresiv, mai mult timp de maturare în sticlă va aduce beneficii celor care au răbdare. Pentru cei care nu mai pot aștepta sau sunt prea curioși, recomandăm aerarea vinului sau dublă decantare pentru cel puțîn o ora, în frigider, înainte de consum (acceași recomandare ca și anul trecut, potențial de învechire 10 ani + )

    Recomandări de asociere: Savurați acest vin lângă o porție de fructe de mare picante, sushi sau sahimi, pate rece sau lângă o tartă de fructe

    IG – Dealurile Olteniei
    Soi: Cramposie Selectionata
    Alcool: 10,5 %
    Tip: alb / demidulce
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Bauer

    72.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Ammos Blanc 2020 – 2021

    Primul brand premium al Cramei Histria, Ammos Alb este un vin special vinificat din soiuri semiaromate de Sauvignon Blanc si Riesling. De la primul strop de Ammos Alb, vei fi cucerit si te vei lasa abandonat sprintarei arome de flori de camp, completata amplu, dar echilibrat, de savoarea fructelor exotice.
    Sortiment struguri: Riesling, Sauvignon Blanc, Chardonnay
    Mancaruri recomandate: preparate din peste marin, carne de curcan sau pui. De asemenea, poate fi servit alaturi de preparate mediteraneene, branzeturi sau salate.
    Temperatura de servire: 8°-10°C

    Alcool: 12,5%
    Cantitate:750 ml
    Tip: alb / sec
    Producator: Crama Histria

    44.80 lei Adaugă în coș
  • Cabernet Sauvignon Premium – 2019

    Ideal pentru cei care isi doresc un vin corpolent, cu un continut ridicat de tanini care sa potenteze gustul mancarurilor pe baza de carne rosie. Strugurii Cabernet Sauvignon folositi pentru producerea acestui vin beneficiaza din plin de conditiile optime pentru a ajunge la maturitate, fiind cultivati pe Dealurile Olteniei, o regiune renumita pentru cultura vitei de vie. Culoarea acestuia este una intensa, de un rubiniu inchis, cu mici inflexiuni indigo. La miros se resimt note de cirese negre si afine dar si note vegetale de trufe amarui.

    Pentru a resimti din plin continutul de tanini si aciditatea placuta, vinul trebuie sa se serveasca la o temperatura de 18-20 de grade Celsius, alaturi de o mancare pe baza de carne vanatoreasca sau carne rosie, pe gratar sau la cuptor. Retetele traditionale romanesti de mancare se impletesc de minune cu acest vin rosu sec.

    Tip Vin : Rosu / Sec

    Soi : Cabernet Sauvignon

    Cantitate: 750 ml

    Alcool : 14,8%

    Producatoror: Crama Oprisor

    140.00 lei Adaugă în coș
  • Aramic – Rosu de Silagi 2020

    Roșu de Silagi – vinul roșu fanion al Cramei Aramic – reflectă cel mai bine potențialul zonei Banat – Silagiu.
    Roșu de Silagi s-a realizat prin îmbinarea măiastră a 3 vinuri: Cabernet Sauvignon, Merlot și Feteasca Neagra, obținându-se un vin roșu sec, cu o culoare roșu rubiniu intens, reflexe violacee, miros tipic soiurilor: fructe roșii de pădure, bine coapte, vișine, prună uscată, dar și nuanțe de condiment dulce.
    Persistența mirosului se regăsește și în gust, post-gustul fiind suficient de intens.
    Este un vin care, servit la o temperatura de 16 – 18 grade, poate însoți orice preparat pe bază de carne roșie sau poate chiar vânat.

    DOC – CMD Banat Silagiu
    Cupaj: Cabernet Sauvignon, Merlot și Feteasca Neagra
    Tip; rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Aramic

    50.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Nikolaos Blanc – Wild Yeast 2020 – 2021

    Vinul este fermentat cu drojdie din flora spontana, fiind o incercare reusita de a evidentia caracteristicile deosebite ale terroir-ului dobrogean. Solul calcaros al podgoriei ii aduce o nota distincta de eleganta si mineralitate care se imbina perfect cu aromele fructelor – in special lime si agrise. Este un vin echilibrat, cu aciditate placuta, de o unctuozitate delicata si un gust remanent de lime si pomelo.

    Mancaruri recomandate: Preparate mediteraneene pe baza de peste, pui, fructe de mare, mancaruri exotice usoare de vara, deserturi clasice frantuzesti.

     

    IGP Colinele Dobrogei

    Sortiment struguri: Sauvignon Blanc

    Temperatura de servire: 8 -10 grade

    Alcool: 12%

    Cantitate: 750 ml

    Tip: alb / sec

    Producator: Crama Histria

    52.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Petit Matei – Merlot 2016

    O selecție din anii tineri, cei mai buni ai producției de Merlot de la Zorești, predominant fiind 2016, maturat 1 an la barrique de 225l, de origine franceză, acest vin impresionează printr-un alcool foarte bine integrat, un gust plin și o remarcabilă eleganță a taninurilor.
    Un vin de culoare roșu-rubiniu, limpede, la care aromele de cireșe, prune, foi de dafin și ciocolată sunt întregite de vanilie. Un vin onctuos, cu o aciditate răcoritoare, de un echilibru remarcabil care ascunde un corp puternic. În gustul lui se regăsesc note fructate și tonuri calde de vanilie.
    Asociere culinara: Dupa o aerare de aproximativ 30 de minute se poate asocia cu preparatele pe bază de carne de vită și vânat mic cu sosuri rafinate, brânzeturi puternic aromatizate.

    Calitate: DOC-CMD Dealu Mare
    Tip de vin: Roșu, sec
    Soi: Merlot
    Alc.: 14% vol.
    Cantitate: 750 ml
    Temperatura optimă de consum: 18°C
    Producator: Domeniile Prince Matei / Crama Zoresti

    60.00 lei Adaugă în coș
  • ”Jeio” Bisol – Prosecco Superiore Extra Dry DOCG

    Prosecco Extra Dry „Jeio” este un vin spumant aromat și fructat de la Valdobbiadene, produs după metoda Charmat, ideal pentru a fi asociat cu aperitive și gustări dulci și salate. Miroase a fructe, flori sălbatice și ierburi aromate delicate. Gustul este viu, plăcut, expresiv și revigorant.

    Soi: Glera 85%, Chardonnay, Pinot Bianco, Verdiso 15%
    Metoda: Charmat
    Alcool:11,5%
    Tip: Alb / Extra Dry
    Cantitate: 750 ml
    Regiune: Valdobbiadene
    Producator: Bisol Desiderio & Figli
    Tara: Italia

    65.00 lei Adaugă în coș
  • Bag in Box 5L – Cupaj Alb Demidulce

    Vin amplu,discret,cu aer traditional, incanta prin culoarea galben pai si textura catifelata.
    Gustul placut bine conturat, plin de finete, rezultat din imbinarea soiurilor de vin albe, Chardonnay si Feteasca Alba, aminteste de marul romanesc de vara, savuros si racoritor.
    Se asorteaza mancarurilor dulci, deserturilor si fructelor.
    Temperatura de servire: 10 – 12 grade Cesius

    IG Colinele Dobrogei & IG Terasele Dunarii
    Soi: Chardonnay & Feteasca Alba
    Alcool: min.12 %
    Tip: alb / demidulce
    Cantitate: 5 LItri
    Producator: Crama Viisoara

    60.00 lei Adaugă în coș
  • Bauer – Feteasca Neagra 2020

    Feteasca Neagra un vin elegant cu aroma inconfundabila de prune uscate,stafide negre si scortisoara.In gust este corpolent cu aciditate medie,taninuri fine,arome de fructe rosii si o dulceata fina pe final.

    Asocieri culinare:preparate din carne de porc,pastrama de miel, branzeturi maturate.
    Temperatura de servire:16-18

    Soi: Feteasca Neagra
    Alcool: 14,5 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: rosu / sec
    Producator: Crama Bauer

    145.00 lei Adaugă în coș
  • 1000 de Chipuri – IE de Fintesti – Shiraz 2017

    Este un vin din shiraz masiv, bogat, plin de ciocolata si gem de fructe negre de padure.

    Asociere culinara : Un vin excelent pentru preparate din carne rosie (vita, vitel, porc, oaie, miel, rata, gasca etc), branzeturi maturate si mancaruri condimentate.

    Temperatura de servire: 15 – 18 grade Celsius

    DOC – CMD Dealu Mare Fintesti

     

    Editie Limitata: 3040 sticle

    Alcool: 14,2%

    Cantitate: 750 ml

    Soi: Shiraz

    Tip: rosu / sec

    Producator: Crama 1000 de Chipuri

    145.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Madmoazela – Rosé de Apold 2019

    Un vin rar, obținut din struguri albi din soiul Pinot Gris. Rosé de Apold – Madmoazela este un vin cu o aciditate bine definită și arome răcoritoare.

    Se servește la temperatura de 8 – 10 grade Celsius.

    DOC Sebes – Apold
    Alcool: 13,3 %
    Cantitate: 750 ml
    Soi: Pinot Gris
    Tip: rosé / sec
    Producator: Domeniul Viticol Apold – Gorgandin

     

    24.00 lei Adaugă în coș