Afișez 1–12 din 28 de rezultate

  • DIVICI – Prosecco DOC Organic

    Premii: Medalie de Aur la Concurs Mondiale du Bruxelles;
    91 puncte Luca Maroni;
    Acest Prosecco spumante are un perlaj fin, stralucitor cu un gust cremos si delicat.
    Culoare galben deschis, buchet delicat si complex, cu note de fructe care amintesc de piersici, mere verzi și lamaie.
    Note de flori de salcam si flori de trandafir combinate cu un buchet mediteranean usor picant. Proaspat și moale pe palatin, cu o aciditate bine echilibrata.
    Posgustul este armonios si persistent.
    Asocieri culinare: Poate fi servit atat ca aperitiv, cat si asociat cu preparate din peste, fructe de mare si carne alba.
    Temperatura de servire: 8° C”
    Soi: Glera
    Tip: prosecco alb / extra dry / organic
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: DIVICI
    Tara: Italia
    85.00 lei Adaugă în coș
  • Drusian – Prosecco DOCG Brut

    Versiunea noastră brut a Valdobbiadene DOCG este fabricată în întregime din struguri Glera de pe dealuri, recoltate exclusiv manual și fermentat în autoclavă conform metodei Martinotti Charmat.
    Fermentarea lentă la o temperatură scăzută, 15-16 ° C, și permanenta în drojdii selectate, sporesc caracteristicile acestui soi de struguri și conferă vinului un perlaj fin și persistent.
    DOCG Valdobbiadene
    Soi: 100% Glera
    Alcool: 11,5%
    Tip: prosecco alb / brut
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Drusian
    Tara: Italia
    65.00 lei Adaugă în coș
  • Drusian – Prosecco DOCG Extra Dry

    Vin spumant alb în versiunea clasică Extra Dry obținut din struguri Glera de pe Rive, recoltat în întregime manual și fermentat în autoclavă conform metodei Martinotti Charmat cu fermentare lentă la temperatură scăzută, 15-16 C °. Extra Dry este cea mai cunoscută expresie a Valdobbiadene Spumante DOCG, unde structura armonioasă este însoțită de un parfum delicat de măr.
    DOCG Valdobbiadene
    Soi: 100% Glera
    Tip: prosecco alb / extra dry
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Drusian
    Tara: Italia
    65.00 lei Adaugă în coș
  • Drusian – 30 Raccolti

    Drusian 30 Raccolti reprezintă cea mai înaltă interpretare a Valdobbiadene DOCG al lui Francesco Drusian. Fabricat în versiunea Extra Brut, acest vin spumant este expresia pură a strugurilor Glera, selectați din 30 de particule din dealurile înalte din Valdobbiadene, din viță de vie cu o istorie nobilă și străveche.
    Acest vin spumant s-a născut în 2018 pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare a companiei, cu scopul de a crea un cuvée unic și prețios și de a sărbători această etapă importantă cu un produs memorabil.
    Rezultatul este un produs care se remarcă prin caracterul său puternic și magnetic și astăzi exprimă mai mult ca oricând sufletul lui Francesco Drusian, istoria companiei sale, viziunea sa pentru viitor.
    DOCG Valdobbiadene
    Soi: Glera
    Tip: prosecco alb / extra brut
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Drusian
    Tara: Italia
    70.00 lei Adaugă în coș
  • Drusian – Prosecco D.O.C.G. Millesimato 2022

    După o selecție atentă a strugurilor Glera de pe dealuri, recoltate riguros manual, se naște acest vin spumant alb, caracterizat de un stil inconfundabil și echilibrat. Odată ce fazele de vinificare sunt finalizate cu mare atenție, procesul de spumare are loc cu metoda Martinotti Charmat cu fermentare lentă la 15-16 ° C, avand respectul absolut al anului de producție.
    Valdobbiadene DOCG
    Soi: Glera
    Tip: prosecco millesimato / alb / Dry
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Drusian
    Tara: Italia
    75.00 lei Adaugă în coș
  • Drusian – Prosecco DOC Treviso Extra Dry „Gujot”

    Prosecco DOC Treviso „ Gujot ” Extra Dry al Cramei Drusian , reprezintă expresia maximă a prosecco spumante, născut din dragostea și atenția pentru detalii a familiei Drusian, care a cultivat aceste pământuri de trei generații și urmărește fiecare etapă a vinificației. Strugurii care dau viață acestui vin sunt Glera, Perera și Bianchetta. Fermentarea are loc în autoclavă cu metoda Charmat.
    Caracteristicile Prosecco DOC Treviso “Gujot”:
    La vedere apare galben pai cu un perlaj fin si persistent. Mirosul este delicat, cu note de para si mere. La gust este proaspăt și redescoperim senzațiile parfumului.
    Asocieri sugerate la degustarea acestui vin de la crama Drusian:
    Se serveste in pahare flute la o temperatura de 6-8°C. Parfumul și prospețimea acestui vin îl fac deosebit de potrivit ca aperitiv și pentru a însoți preparatele pe bază de pește, precum și risotto cu legume
    Struguri: Glera, Parera și Bianchetta
    Tip: prosecco alb / extra dry
    Alcool: 11,5%
    Cantitate 750 ml
    Producator: Drusian
    Tara: Italia
    56.00 lei Adaugă în coș
  • Astoria – Fanò Asolo Prosecco Superiore DOCG Millesimato

    Perlaj: fin şi persistent
    Culoare: galben-pai deschis
    Buchet: elegant, bine conturat, fructat, cu aromă specifică
    Strugurii sunt recoltaţi manual în luna septembrie, când ating echilibrul maxim al proprietăţilor chimice/organoleptice, după care urmează strivirea lor slabă şi decantarea statică a mustului. Fermentarea primară are loc la 18-19 °C cu drojdii selecţionate, în recipiente de inox. Vinul nou, astfel obţinut, este păstrat cu pieliţele strugurilor pentru o lună, apoi este limpezit şi transferat în autoclave, unde se transformă în spumant. A doua fermentaţie are loc la 16-18 °C, întotdeauna cu drojdii selecţionate, timp de 25-30 de zile, după care urmează un alt proces de rafinare a drojdiilor pentru alte câteva zile. După îmbuteliere, vinul este lăsat să se odihnească în sticlă pentru câteva săptămâni.
    Soi: Glera
    Tip: prosecco / alb / extra brut
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Astoria
    Tara: Italia
    75.00 lei Adaugă în coș
  • Prosecco Piccini – Venetian Dress D.O.C

    Aroma intensa fructata cu note de mar, lamaie si grapefruit in primele minute si apoi mirosul se dezvolta si se transforma in arome florale. Perfect pentru: Aperitiv. Se serveste la: 6/8 °C
    Asociere: Aperitive pe baza de peste, Mancaruri vegetariene
    Soi: 100% Glera
    Tip: prosecco / alb / extra dry
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Piccini
    Tara: Italia
    78.00 lei Adaugă în coș
  • Prosecco Venetian Dress D.O.C – Rose Millesimato 2022

    Un Rose jucaus si senzual, venit din zona Veneto, se alatura gamei premium Prosecco Piccini. Venetian Dress Rose, are un buchet moale de fructe rosii, dulci, sustinut de un perlage delicat si persistent. O editie limitata de prestigiu legata direct de conditiile meteorologice individuale si unice ale acestui vintage. Glera, folosit pentru vinurile Prosecco, si strugurii Pinot nero sunt recoltati si vinificati separat. Venetian Dress Rose este amestecul rezultat de diferite cuvee Glera selectate cu un mic adaos de Pinot Nero, vin rosu. Acest soi nobil de struguri adauga corp si complexitate vinului floral si elegant pe baza de Glera. Metoda Charmat este definita printr-o a doua fermentatie lenta si o perioada prelungita de invechire in rezervoare sub presiune. Acest proces ajuta la imbunatatirea aromelor de fructe de padure rosii si petale de trandafir ale vinului, tipice pentru Pinot Noir.
    Soi: Glera si Pinot Noir
    Tip: prosecco rose / extra dry
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Piccini
    Tara: Italia
    78.00 lei Adaugă în coș
  • “Corderíe” Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG

    Strugurii recoltați în podgoriile deluroase sunt presați ușor.
    Fermentarea primară a mustului la temperatura de 16/18 ° C este urmată de un proces de spumare la temperatură scăzută pentru a respecta aromele prețioase pe care le putem aprecia în buchetul său floral, într-un gust placut moale și armonios.
    Să-l gustăm ca pe un aperitiv, cu aperitive delicate sau în perfectă concordanță cu fructe de mare la grătar.
    Soi: Glera
    Tip: prosecco alb / Extra Dry
    Alcool: 11 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Astoria
    Tara: Italia
    82.00 lei Adaugă în coș
  • Prosecco Astoria Galie / Doc Treviso – Extra Dry

    Tehnologie:
    Strugurii sunt recoltati manual in luna septembrie, dupa care urmeaza strivirea lor slaba si decantarea statica a mustului. Fermentarea primara are loc la 18 °C cu drojdii selectionate autohtone, in recipiente de inox. Vinul nou, astfel obtinut, este pastrat pe drojdiile nobile pentru o luna, apoi este filtrat si turnat in autoclave unde are loc formarea spumei. Al doilea proces de fermentare are loc la 18 °C, timp de 20-25 de zile, cu drojdii selectionate. Urmeaza un alt proces de rafinare pe drojdii pentru alte 5-10 zile. Dupa imbuteliere, vinul este lasat sa se odihneasca in sticla pentru cateva saptamani.
    Caracteristici organoleptice:
    Perlaj: fin si persistent
    Culoare: galben-pai pal
    Buchet: elegant, fructat si floral
    Gust: caracteristic, placut si armonios
    Temperatura de servire: 5 – 6 C
    Soi: Glera
    Tip: prosecco alb / extra dry
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Astoria
    Tara de origine: Italia
    70.00 lei Adaugă în coș
  • Nino Franco – Primo Franco Dry – Prosecco Superiore DOCG

    Unul din vinurile de referință ale acestui producator, acest spumant proaspăt, dar cremos, sec, se deschide cu mirosuri atrăgătoare de mere, fructe exotice și piersic alb care se duc la palatul mătăsos alături de coaja de citrice confiate. Aciditatea crocantă luminează aromele bogate și creează un finisaj răcoritor.
    Soi: Glera
    Metoda Charmat
    Alcool: 10,5%
    Tip: Alb / Dry
    Cantitate: 750 ml
    Regiune: Valdobbiadene
    Producator: Nino Franco
    Tara: Italia
    120.00 lei Adaugă în coș