Afișez 49–55 din 55 de rezultate

  • Bortolin Angelo Vintage 2022 – Valdobbiadene DOCG – Brut

    Culoare: Galben pai pal.
    Buchet: Curat si fin, cu senzatii de mar, para verde pe buna dreptate citrice il fac un vin care isi dezvaluie imediat caracterul direct si esential.
    Gust: Gustul corect acid și moliciunea echilibrată îl fac un Brut emoționant.
    În postgust găsim citricele fructate.
    Bula (perlage) este fină, cremoasă, aproape catifelată la gust.
    La fel ca toți strugurii conferiți familiei noastre, chiar și cei care dau naștere Valdobbiadene DOCG Brut de la Bortolin Angelo Spumanti sunt culeși exclusiv manual, iar transformarea lor, pentru a le face nectarul de Valdobbiadene, este controlată și respectată cu scrupulozitate.
    Acest Valdobbiadene DOCG trebuie servit la o temperatură de 8/10 ° C pentru a înmuia palatul, într-un pahar mare. Aroma sa fructată caracteristică și gustul său uscat și delicat îl fac excelent ca aperitiv și pentru a însoți întreaga masă.
    DOCG Valdobbiadene
    Soi: Glera
    Tip: Prosecco Brut / alb
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Bortolin Angelo
    Tara: Italia
    85.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Acquesi – DOC Rose Brut

    Acest vin spumant are o frumoasă culoare roz pal și un perlaj fin. Buchetul exprimă delicat note de flori și fructe roșii crocante.
    Asocieri culinare:
    Salate reci, brânzeturi proaspete, legume la grătar.
    Se serveste la 8-10°C
    Soi: Barbera – Dolcetto
    Tip: spumant / rose / brut
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Acquesi
    Zona de origine: Monferrato. Piemont
    Tara: Italia
    40.50 lei Adaugă în coș
  • Muse Stars

    Muse Stars este un vin spumant superb semnat Cramele Recaş, în a cărui compoziţie se regăsesc exclusiv struguri Chardonnay. Pentru a realiza sortimentul, producătorii au folosit metoda tradiţională de fermentare în sticlă timp de 19 luni, obţinând astfel un perlaj fin, seducător, care înnobilează discret paleta aromatică. Vinul are un caracter proaspăt, elegant şi expresiv, de aceea se potriveşte foarte bine cu brânzeturi tari şi semitari, brânză cu mucegai, crustacee sau deserturi cu fructe galbene. Temperatura optimă de servire este de 5 – 7 °C.

    Notele degustării:

    Miros: Note curate de fructe, în special pere şi piersici zemoase, completate cu accente minerale şi tonuri subtile de pâine prăjită.

    Gust: Un melanj nuanţat, unde se ghicesc arome de pepene galben, piersică bine coaptă şi influenţe citrice vibrante.

    Culoare: Galben pai, cu sclipiri aurii.

    Soi: Chardonnay

    Tip: spumant alb / brut / metoda clasica

    Alcool: 12 %

    Cantitate: 750 ml

    Vin de baza produs de Crama Recas

    Produs si imbuteliat in Germania

    90.00 lei Adaugă în coș
  • Carassia – Classic Brut

    Culoarea galben deschisă strălucește elegant prin perlajul fin și persistent al vinului. Aromele de citrice si fructe de vară, piersici, mere, pere verzi se îmbină cu notele de ierburi fine și cele de autoliză, coajă de pâine, maia. Consistență și efervescentă persistentă dau personalitate și noblețe acestui vin, iar dozajul minim adăugat înainte de dopuirea finală lasă aromele fine să stralucească. Perlaj fin persistent, postgust complex lung cu note minerale.

    Soiuri: 43% Chardonnay, 23% Chardonnay Reserve, 15% Pinot Noir, 19% Meunier
    Metodă de vinificare: maturat în această sticlă, metodă tradițională
    Maturare : Min. 36 de luni
    Plai: Kiscsere, Tóka
    Vol alc.: 12%
    Dosage: 8 gr
    Aciditate: 6,45 gr
    Sticlă: 750 ml

    Degorjare 2022

    MEDALII:

    SILVER – The Champagne and Sparkling Wine World Championship 2022

    SILVER – The Champagne and Sparkling Wine World Championship 2021

    SILVER – The Champagne and Sparkling Wine World Championship 2020

    SILVER – The Champagne and Sparkling Wine World Championship 2019

    Vinurile spumante sunt produse exclusiv cu metoda tradițională, champenoise, adică prin maturare în sticlă, în cazul spumantelor CARASSIA prin maturare îndelungată de minim douăzeci de luni, folosind soiuri tradiționale. Întreg procesul de vinificare, începând cu prima și a doua fermentare, trecând prin degorjare, până la îmbuteliere și etichetare, sunt efectuate în propria cramă cu cele mai moderne echipamente.

    110.00 lei Adaugă în coș
  • Carassia – Rose Brut

    “Elegant, fructat, complex cu un postgust fantastic” astfel descrie juriul Campionatului Mondial de Șampanii și Vinuri Spumante acest rosé, precursorul producției promițătoare din anul 2018, an de recoltă excepțional. Culoarea somonie strălucitoare și fructuozitate intensivă sunt caracteristicile de bază al spumantului rosé. La complexitatea și fructuozitatea accentuată ediției actuale contribuie vinul roșu liniștit adăugat la asamblajul vinurilor de bază înainte de îmbuteliere pentru a doua fermentație.

    Soiuri : 30% Pinot Noir, 24% Meunier, 5,5% vin roșu, 40,5% Chardonnay
    Metodă de vinificare : maturat în această sticlă, metodă tradițională
    Maturare : Min. 24 de luni
    Plai : Tóka
    Vol alc.: 12 %
    Dosaj : 9 gr
    Aciditate : 6,9 gr
    Sticlă : 750 ml

    Degorjare: 2022

    Carassia Rosé Brut a câștigat Chairman`s Trophy și a fost distins cu trofeul National Champion (cel mai bun spumant rosé românesc), a câștigat un premiu special Best in Class și o medalie de aur la The Champagne & Sparkling Wine World Championships 2021. Prima ediție a Carassia Rose a fost premiat cu medalie de argint la Campionatul Mondial din 2017, anul lansării spumantelor Carassia.

    Vinurile spumante sunt produse exclusiv cu metoda tradițională, champenoise, adică prin maturare în sticlă, în cazul spumantelor CARASSIA prin maturare îndelungată de minim douăzeci de luni, folosind soiuri tradiționale. Întreg procesul de vinificare, începând cu prima și a doua fermentare, trecând prin degorjare, până la îmbuteliere și etichetare, sunt efectuate în propria cramă cu cele mai moderne echipamente.

    120.00 lei Adaugă în coș
  • Bendis Rose Brut 2022

    Senzual și spumant, interpretare a eleganței soiului Pinot Noir, rafinat, modern, perfect pentru a-l savura împreună cu cei dragi. Aome de trandafir și zmeură și o aciditate explozivă.

    Asociere culinara: fructe de mare, branzeturi proaspete, preparate din carne alba

    Metoda de fermentare: Charmat – fermentare in tancuri
    temperatura de servire | 8 – 10 grade C

    Soi: Pinot Noir
    Gust: Brut
    Grade Alcoolice (%): 11.5
    Volum recipient (ml): 750
    Produs in Italia

    54.00 lei Adaugă în coș
  • Bendis Nadir 2022 – Petro Vaselo

    Spumant Brut, obtinut din Pinot Noir si Chardonnay prin metoda Charmat ( vinificare blanc de noir cu a doua fermentatie, timp de 60 zile in autoclava). Rafinat si intens, surprinde prin verticalitate, structura complexa si echilibrata, cu note discrete de piersica si caisa.

    Asocieri: preparate pe baza de peste sau fructe de mare, mic dejun.

    Culoare : Alb
    Tara: Romania
    Regiune : Recas
    Cupaj : Pinot Noir + Chardonnay
    Volum: 750 ml
    Grade alcoolice: 11.5%
    Zaharuri reziduale spumante: Brut

    54.00 lei Adaugă în coș