Afișez 241–252 din 283 de rezultate

  • Equinox – Shiraz 2017

    Shiraz de la Equinox are o culoare intensă de un roșu rubiniu închis. Domină arome de fructe negre, lemn dulce, condimente, piper negru măcinat. Delicat se fac simțite și notele de tabac și ciocolată amară. O structură echilibrată, plină cu un final lung, condimentat.
    Temperatura de servire: 16-18 °C
    Gastronomie: vânat, carne de rață, porc, salam uscat.
    Soi: Shiraz
    Alcool: 14,1 %
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Domneasca
    Regiune: Ștefan Vodă
    Tara: Republica Moldova
    125.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Vardo – Picătura Vieții 2013

    Dintre cele peste 200 de soiuri tradiționale ale Portugaliei, Touriga Nacional este considerat strugurele port-drapel, în primul rând datorită capacității sale de a produce vinuri de înaltă calitate, de la complicatele şi asprele vinuri din Douro la delicioasele vinuri de Porto. Avid de soare, și-a găsit cu ușurință o a doua casă în Segarcea, unde cele 1440 de ore de insolație din timpul verii îi asigură toate condițiile pentru a produce un vin călduros, generos, complex, cu grupe și etaje de arome care se succed amețitor.Intens, cu taninuri consistente, are o structură puternică, în care îmbină armonios notele de lemn și cele de fruct.
    Temperatura recomandată de servire:: 16ºC-18ºC. Este necesară deschiderea sticlei cu o jumătate de oră înainte de servire şi ca vinul să fie decantat. Eventualele depuneri certifică numărul minim de intervenţii care se fac asupra vinului.

    DOC CMD Segarcea

    Soi: Touriga National

    Alcool: 13,5 %

    Tip: rosu / sec

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Domeniul Coroanei Segarcea

    36.00 lei Adaugă în coș
  • Chateau Musar Red 2012

    Continuăm seria recomandărilor libaneze cu un roșu memorabil, tot de la Chateau Musar. Chateau Musar Rouge este un vin dens, cu un caracter puternic și aromă de fructe bine coapte: prune, cireșe, merișoare și smochine. Cabernet Sauvignon-ul este „responsabil” de aroma de fructe negre, iar soiurile originare din regiunea Rhône – Cinsault și Carignan – îi conferă caracterul ușor condimentat. Soiuri franțuzești, dar stil profund libanez: aromat și fructat.
    Decantați cu grijă, lăsați vinul să respire timp de câteva ore și savurați apoi alături de carne de vită și friptură, carne de vânătoare, tocană copioasă șau brânzeturi maturate.

    Regiune – Valea Bekka
    Struguri – Cabernet Sauvignon, Carignan, Cinsault
    Alcool: 14,5 %
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Gaston Hochar
    Țara: Liban

    256.00 lei Adaugă în coș
  • Bauer – Cabernet Franc 2019

    La Crama Bauer, soiul Cabernet Franc este pe deplin înțeles, îngrijit şi fructificat pentru a-şi păstra expresia, semnătura și aromele intacte. Strugurii culeşi din terroir-ul excepțional Dealu Mare dau naştere unui vin monovarietal extraordinar, care îşi dezvăluie calităţile de soi pe toată durata degustării, de la culoarea splendidă, la buchetul imaculat, la gustul intens aromat şi în final, la postgustul catifelat, care încununează întreaga experienţă. Pentru a crea un vin excepţional, fiecare etapă a vinificării este realizată atent, iar Crama Bauer dovedeşte încă o dată că vinurile contemporane intens aromate reprezintă una dintre specialităţile sale.

    Notele degustării:

    Miros: Note intens parfumate, care combină elegant nuanţe fructate şi condimente.

    Gust: Rotund, intens fructat, cu accente de cireşe negre, lemn şi condimente fine.

    IG Dealurile Olteniei

    Soi: Cabernet Franc

    Alcool: 14,5 %

    Tip: rosu / sec

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Crama Bauer

    110.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Chateau Cristi – Pinot Noir 2017

    Ușor, cu o aromă transparentă și un postgust fin, vinul clasic Pinot Noir a fost maturat în butoaie de stejar mai bine de 6 luni.
    Gust: elegant cu postgust de trufe
    Miros: cirese,cuisoare,vanilie
    Aromele de cireșe, cuișoare, fructe de pădure și vanilie, sunt accentuate datorită gustului moale și elegant cu note de violete și postgust de trufe.
    Pinot Noir se recomandă a fi servit cu brânzeturi moi, mâncăruri cu sosuri cremoase, și bucate din curcan și vițel.
    Temperatura de servire este de 16-18 grade Celsius.

    Soi: Pinot Noir
    Alcool: 14%
    Tip: rosu / sec
    Volum: 750 ml
    Producator: Chateau Cristi
    Tara origine: Republica Moldova

    60.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Cuvee Ioan 2016

    Merlot – printul si Cabernet Sauvignon – regele vinurilor rosii, se completeaza prin cupajare, rezultand un vin complex, plin, catifelat, cu arome de fructe de padure, imbinate cu note de cafea, ciocolata si tabac. Mangaierea lemnului de stejar ii confera un final lung, dulce – condimentat.
    Se savureaza alaturi de branzeturi nobile maturate, carnuri rosii sau vanat.
    Maturat in butoaie de stejar timp de 18luni.

    IG Colinele Dobrogei
    Editie Limitata: 15 000 sticle
    Alcool: 14 %
    Cantitate : 750 ml
    Soi: Merlot & Cabernet Sauvignon
    Tip: Rosu / Sec
    Producator: Crama Viisoara

    84.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Dorvena – Feteasca Neagra 2019

    Exigent şi exuberant are nevoie ca totul să fie efectuat “după regulile artei”. Tonul său unic evidențiază marele său ego care, prin personalitatea mare şi cunoașterea zonei, îl fac un portdrapel al caracteristicilor românești.
    Vinificare: recoltaţi şi separați de ciorchine, strugurii realizează fermentarea al-coolică şi malolactică în cuve de oţel inox la temperatură controlată. Vinul este înnobilat cel puțin şase luni în butoaie de lemn înainte de a fi îmbuteliat.
    Vizual: Roşu rubin
    Nas: Profunda complexitate a aromelor, din care se disting notele de coacăze şi prune cu un parfum clar de rodie.
    Gust: Inițiala intensitate a fructului matur lasă locul unei note minerale. Plăcut tanic, cu o structură bună şi splendid armonizat

    Asociere culinara: Preparate din carne rosie, vanat,branzeturi maturate

    DOC Minis
    Soi: Feteasca Neagra
    Alcool: 13,5 %
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Dorvena

    40.00 lei Adaugă în coș
  • PRIMORDIAL – Feteasca Neagra 2021 (Organic)

    Primordial Fetească Neagră 2018 este un vin roșu purpuriu închis cu arome intense de fructe roșii de sezon, vișine, cireșe și caracter lemnos în bună armonie cu savoarea. Structură bună și taninuri ferme cu final ușor condimentat. Acest vin este produs sub semnatura oenologului Philippe Cambie.

    DOC CMD Murfatlar
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: Roșu, Sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Asociere culinară: Paste cu ragu de vită, coaste de miel în sos de vin, colțunași de porc, pizza cu ciuperci și brânză Praid maturată în Fetească Neagră.
    Producator: Domeniul Bogdan

    85.00 lei Adaugă în coș
  • Aramic – Rezerva 2019

    DOC – CMD Banat – Silagiu
    Invechire: Maturat 14 luni in barriquri de stejar romanesc + 1 an in sticla
    Cupaj: Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 15 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Aramic

    85.00 lei Adaugă în coș
  • Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento 2022

    Garantie SGR +0.50 lei

    98 Puncte Luca Maroni

    Nas proaspăt, care debordează de note de fructe negre (mure, prune coapte, cireșe negre) și condimente. Gust savuros, cu corp plin, tanini și aciditate echilibrate și arome opulente și dulci de afine, zmeură neagră, cireșe negre, prune uscate și gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb și o adiere de piele. Sfârșit persistent și aromat.
    Producător: Azienda Montemajor – Puglia
    Soi: Negroamaro – struguri recoltați în patru nopți (Quatronotti)
    Culoare: roșu-rubiniu închis
    Miros: proaspăt, debordează de note de fructe negre (mure, prune coapte, cireșe negre) și condimente
    Gust: savuros, cu corp plin, tanini și aciditate echilibrate și arome opulente și dulci de afine, zmeură neagră, cireșe negre, prune uscate și gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb și o adiere de piele; sfârșit persistent și aromat
    Recomandări gastronomice: antreuri, preparate din carne (vițel, iepure, miel), osso bucco, pizza cu gorgonzola, brânzeturi

    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Temperatura de servire: 15-18°C
    Tara: Italia

    70.00 lei Adaugă în coș
  • Cabernet Sauvignon Premium – 2019

    Ideal pentru cei care isi doresc un vin corpolent, cu un continut ridicat de tanini care sa potenteze gustul mancarurilor pe baza de carne rosie. Strugurii Cabernet Sauvignon folositi pentru producerea acestui vin beneficiaza din plin de conditiile optime pentru a ajunge la maturitate, fiind cultivati pe Dealurile Olteniei, o regiune renumita pentru cultura vitei de vie. Culoarea acestuia este una intensa, de un rubiniu inchis, cu mici inflexiuni indigo. La miros se resimt note de cirese negre si afine dar si note vegetale de trufe amarui.

    Pentru a resimti din plin continutul de tanini si aciditatea placuta, vinul trebuie sa se serveasca la o temperatura de 18-20 de grade Celsius, alaturi de o mancare pe baza de carne vanatoreasca sau carne rosie, pe gratar sau la cuptor. Retetele traditionale romanesti de mancare se impletesc de minune cu acest vin rosu sec.

    Tip Vin : Rosu / Sec

    Soi : Cabernet Sauvignon

    Cantitate: 750 ml

    Alcool : 14,8%

    Producatoror: Crama Oprisor

    140.00 lei Adaugă în coș
  • Aramic – Rosu de Silagi 2020

    Roșu de Silagi – vinul roșu fanion al Cramei Aramic – reflectă cel mai bine potențialul zonei Banat – Silagiu.
    Roșu de Silagi s-a realizat prin îmbinarea măiastră a 3 vinuri: Cabernet Sauvignon, Merlot și Feteasca Neagra, obținându-se un vin roșu sec, cu o culoare roșu rubiniu intens, reflexe violacee, miros tipic soiurilor: fructe roșii de pădure, bine coapte, vișine, prună uscată, dar și nuanțe de condiment dulce.
    Persistența mirosului se regăsește și în gust, post-gustul fiind suficient de intens.
    Este un vin care, servit la o temperatura de 16 – 18 grade, poate însoți orice preparat pe bază de carne roșie sau poate chiar vânat.

    DOC – CMD Banat Silagiu
    Cupaj: Cabernet Sauvignon, Merlot și Feteasca Neagra
    Tip; rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Aramic

    50.00 lei Adaugă în coș