Afișez 697–701 din 701 de rezultate

  • Bendis Nadir 2022 – Petro Vaselo

    Spumant Brut, obtinut din Pinot Noir si Chardonnay prin metoda Charmat ( vinificare blanc de noir cu a doua fermentatie, timp de 60 zile in autoclava). Rafinat si intens, surprinde prin verticalitate, structura complexa si echilibrata, cu note discrete de piersica si caisa.

    Asocieri: preparate pe baza de peste sau fructe de mare, mic dejun.

    Culoare : Alb
    Tara: Romania
    Regiune : Recas
    Cupaj : Pinot Noir + Chardonnay
    Volum: 750 ml
    Grade alcoolice: 11.5%
    Zaharuri reziduale spumante: Brut

    54.00 lei Adaugă în coș
  • Rosu de Petro Vaselo 2022

    Un Cabernet Sauvignon fin, cald, profund si aromat. O exprimare inflacarata a terroir-ului de Recas, o adevarata calatorie catre origini. Note de fructe rosii si negre. Postgustul prezinta note condimentate, tipice soiului.

    Asociere culinara:  Mancaruri pe baza de trufe, sau ierburi aromatice, preparate la protap.

    Teperatura de servire: 16 – 18 grade C

     

    Soi: Cabernet Sauvignon

    Grade Alcoolice (%): 13,5

    Tip: rosu / sec

    Volum recipient (ml): 750

    Treapta de calitate: IG Viile Timisului

    Vinificator: Marco Feltrin

    52.00 lei Adaugă în coș
  • KOLNA – Cadarca 2021

    Grade Alcoolice (%): 14

    Volum recipient (ml): 750

    Originea soiului este discutabilă, unii consideră că are originea in Albania, alţii că ar fi de origine maghiară.Podgoria Miniş a intrat in istorie, datorita acestui soi, deoarece în anii 1750, fiind vinul roşu preferat la curtea Habsburgică. Are o culoare intensă rubinie, un soi care ne încantă cu mirosul lui de flori de câmp şi cu baza condimentată.

    Un vin deosebit, ce nu poate fi comparat cu alte soiuri, ce dezvaluie o lume interesantă, fructuoasă, iar datorită conţinutului foarte ridicat de zinc este considerat un afrodiziac natural.Este un soi care răspunde pozitiv la limitarea producţiei pe hectar prin calităţi deosebite ale vinului obţinut.

    În aceste condiţii în podgoria Miniş se obţin vinuri cu o tărie alcoolică de peste 13 grade şi cu o aciditate totală de 5,8- 6,5 g/l.Se consumă la 16 -18ºC alături de preparate din carne de curcan, de vită sau de porc.

    50.00 lei Adaugă în coș
  • Cantvs Primvs – Cabernet Sauvignon 2017

    Un vin plin şi catifelat, cu tanini denşi şi bine structuraţi, cu arome de fructe de pădure (cireşe sălbatice şi mure), ciocolată amăruie, esenţă de lemn dulce şi vanilie.

    Asocieri culinare : Este însoţitorul perfect pentru cele mai selecte preparate din carne roşie şi vânat.

    Temperatura de servire : 18 °C.

    DOC-CMD Dealu Mare

    Date tehnice: Maturarea în baric: 18 luni

    Alcool: 14,5 %

    Tip: rosu/ sec

    Cantiatate: 750 ml

    105.00 lei Adaugă în coș
  • Coltul Pietrei – Syrah 2018

    Un vin cu o culoare roşu-purpuriu şi arome puternice de prune confiate şi cireşe negre complimentate de condimente dulci şi ciocolată amăruie. Sec, cu o structură amplă şi tanini maturi ce dau o senzație cremoasă si savuroasă. Vinul a fost maturat în butoaie mari si mici de stejar pentru o perioadă de opt luni (50% budane de 5000 de litri şi 50% in baricuri de 225 litri).

    ASOCIERE CULINARA
    Carne rosie cu sosuri condimentate, vanat.

    Soi: Syrah

    Tip: rosu / sec

    Grade Alcoolice (%): 14,5

    Volum recipient (ml): 750

    68.00 lei Adaugă în coș