Showing 613–624 of 673 results

  • Cabernet Sauvignon Premium – 2020

    Garantie SGR +0.50 lei

     

    Ideal pentru cei care isi doresc un vin corpolent, cu un continut ridicat de tanini care sa potenteze gustul mancarurilor pe baza de carne rosie. Strugurii Cabernet Sauvignon folositi pentru producerea acestui vin beneficiaza din plin de conditiile optime pentru a ajunge la maturitate, fiind cultivati pe Dealurile Olteniei, o regiune renumita pentru cultura vitei de vie. Culoarea acestuia este una intensa, de un rubiniu inchis, cu mici inflexiuni indigo. La miros se resimt note de cirese negre si afine dar si note vegetale de trufe amarui.

    Pentru a resimti din plin continutul de tanini si aciditatea placuta, vinul trebuie sa se serveasca la o temperatura de 18-20 de grade Celsius, alaturi de o mancare pe baza de carne vanatoreasca sau carne rosie, pe gratar sau la cuptor. Retetele traditionale romanesti de mancare se impletesc de minune cu acest vin rosu sec.

    Tip Vin : Rosu / Sec

    Soi : Cabernet Sauvignon

    Cantitate: 750 ml

    Alcool : 14,8%

    Producatoror: Crama Oprisor

    168.50 lei Add to cart
  • Aramic – Rosu de Silagi 2020

    Roșu de Silagi – vinul roșu fanion al Cramei Aramic – reflectă cel mai bine potențialul zonei Banat – Silagiu.
    Roșu de Silagi s-a realizat prin îmbinarea măiastră a 3 vinuri: Cabernet Sauvignon, Merlot și Feteasca Neagra, obținându-se un vin roșu sec, cu o culoare roșu rubiniu intens, reflexe violacee, miros tipic soiurilor: fructe roșii de pădure, bine coapte, vișine, prună uscată, dar și nuanțe de condiment dulce.
    Persistența mirosului se regăsește și în gust, post-gustul fiind suficient de intens.
    Este un vin care, servit la o temperatura de 16 – 18 grade, poate însoți orice preparat pe bază de carne roșie sau poate chiar vânat.

    DOC – CMD Banat Silagiu
    Cupaj: Cabernet Sauvignon, Merlot și Feteasca Neagra
    Tip; rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Aramic

    50.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Nikolaos Blanc – Wild Yeast 2020 – 2021

    Vinul este fermentat cu drojdie din flora spontana, fiind o incercare reusita de a evidentia caracteristicile deosebite ale terroir-ului dobrogean. Solul calcaros al podgoriei ii aduce o nota distincta de eleganta si mineralitate care se imbina perfect cu aromele fructelor – in special lime si agrise. Este un vin echilibrat, cu aciditate placuta, de o unctuozitate delicata si un gust remanent de lime si pomelo.

    Mancaruri recomandate: Preparate mediteraneene pe baza de peste, pui, fructe de mare, mancaruri exotice usoare de vara, deserturi clasice frantuzesti.

     

    IGP Colinele Dobrogei

    Sortiment struguri: Sauvignon Blanc

    Temperatura de servire: 8 -10 grade

    Alcool: 12%

    Cantitate: 750 ml

    Tip: alb / sec

    Producator: Crama Histria

    52.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Petit Matei – Merlot 2016

    O selecție din anii tineri, cei mai buni ai producției de Merlot de la Zorești, predominant fiind 2016, maturat 1 an la barrique de 225l, de origine franceză, acest vin impresionează printr-un alcool foarte bine integrat, un gust plin și o remarcabilă eleganță a taninurilor.
    Un vin de culoare roșu-rubiniu, limpede, la care aromele de cireșe, prune, foi de dafin și ciocolată sunt întregite de vanilie. Un vin onctuos, cu o aciditate răcoritoare, de un echilibru remarcabil care ascunde un corp puternic. În gustul lui se regăsesc note fructate și tonuri calde de vanilie.
    Asociere culinara: Dupa o aerare de aproximativ 30 de minute se poate asocia cu preparatele pe bază de carne de vită și vânat mic cu sosuri rafinate, brânzeturi puternic aromatizate.

    Calitate: DOC-CMD Dealu Mare
    Tip de vin: Roșu, sec
    Soi: Merlot
    Alc.: 14% vol.
    Cantitate: 750 ml
    Temperatura optimă de consum: 18°C
    Producator: Domeniile Prince Matei / Crama Zoresti

    60.00 lei Add to cart
  • Bag in Box 5L – Cupaj Alb Demidulce

    Vin amplu,discret,cu aer traditional, incanta prin culoarea galben pai si textura catifelata.
    Gustul placut bine conturat, plin de finete, rezultat din imbinarea soiurilor de vin albe, Chardonnay si Feteasca Alba, aminteste de marul romanesc de vara, savuros si racoritor.
    Se asorteaza mancarurilor dulci, deserturilor si fructelor.
    Temperatura de servire: 10 – 12 grade Cesius

    IG Colinele Dobrogei & IG Terasele Dunarii
    Soi: Chardonnay & Feteasca Alba
    Alcool: min.12 %
    Tip: alb / demidulce
    Cantitate: 5 LItri
    Producator: Crama Viisoara

    60.00 lei Add to cart
  • Bauer – Feteasca Neagra 2020

    Feteasca Neagra un vin elegant cu aroma inconfundabila de prune uscate,stafide negre si scortisoara.In gust este corpolent cu aciditate medie,taninuri fine,arome de fructe rosii si o dulceata fina pe final.

    Asocieri culinare:preparate din carne de porc,pastrama de miel, branzeturi maturate.
    Temperatura de servire:16-18

    Soi: Feteasca Neagra
    Alcool: 14,5 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip: rosu / sec
    Producator: Crama Bauer

    145.00 lei Add to cart
  • StoneWine – Furmint 2019

    Vinul provine de pe solurile stancoase ale podgoriei Minis. Soi vechi cu traditie in podgoria Minis, ce a fost reabilitat in ultimii ani.
    Vinul reflecta caracterele de ”terroir”al zonei.Un vin elegant cu o aciditate fina, aroma si gust specific obtinut dintr-o recolta tarzie.
    Se recomanda a fi consumat alaturi de fripturi de rata sau de curcan la o temperatura de 10 – 12 grade Celsius.

    DOC – CMD Minis
    Soi: Furmint
    Alcool: 14 %
    Cantitate: 750 ml
    Tip:alb / sec
    Producator: Crama Balla Geza

    82.00 lei Add to cart
  • 1000 de Chipuri – IE de Fintesti – Shiraz 2019

    Este un vin din shiraz masiv, bogat, plin de ciocolata si gem de fructe negre de padure.

    Asociere culinara : Un vin excelent pentru preparate din carne rosie (vita, vitel, porc, oaie, miel, rata, gasca etc), branzeturi maturate si mancaruri condimentate.

    Temperatura de servire: 15 – 18 grade Celsius

    DOC – CMD Dealu Mare Fintesti

     

    Editie Limitata: 3040 sticle

    Alcool: 16 %

    Cantitate: 750 ml

    Soi: Shiraz

    Tip: rosu / sec

    Producator: Crama 1000 de Chipuri

    145.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Madmoazela – Rosé de Apold 2019

    Un vin rar, obținut din struguri albi din soiul Pinot Gris. Rosé de Apold – Madmoazela este un vin cu o aciditate bine definită și arome răcoritoare.

    Se servește la temperatura de 8 – 10 grade Celsius.

    DOC Sebes – Apold
    Alcool: 13,3 %
    Cantitate: 750 ml
    Soi: Pinot Gris
    Tip: rosé / sec
    Producator: Domeniul Viticol Apold – Gorgandin

     

    24.00 lei Add to cart
  • Melgis – Feteasca Neagra 2021

    Magia unui vechi soi autohton, exprimat într-un mod unic, datorită integrării sinergice cu terroir-ul nostru. O experiență mistică de arome primordiale. Complexitate surprinzătoare de fructe negre și condimente, cafea prăjită și ciocolată neagră.
    Culoare roşu intens. Arome intense de condimente negre, apoi îmbogățite cu note intense de fructe de padure coapte, cum ar fi zmeură și mure, urmate tente de cacao, humus și lemn dulce. Textură tanică elegantă, consistentă, rotundă şi persistentă .
    Asociere culinara/: Preparate din carne rosie, vanat
    Temperatura de servire: 18 – 20 grade C

    DOC – CMD Recas
    Alcool: 15 %
    Cantitate: 750 ml
    Soi: Feteasca Neagra
    Tip: rosu / sec / nefiltrat
    Producator: Petro Vaselo
    Tara: Romania

    120.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Conu’ Albu – Cabernet Sauvignon Roze 2018

    (poza afisata are rol informativ – anul productiei fiind diferit)

    Intre Dunare si mare, soarele si briza marii rasfata si alinta via Conului ca nicaieri in alta parte. Roze-ul Conului Albu te dezmiarda si te imbie cu o prospetime revigoranta, te face sa gasesti arome de capsuni si mure proaspete, invaluite in roua diminetii.
    Branzeturile putin maturate, pestele, midiile afumate sau pestele mai gras pot crea o simfonie pentru cel care il serveste rece.
    Conu’ Albuil prefera intr-o zi torida de vara frapat, alaturi de bruschete cu somon fumme su bruschete cu crap afumat.

    IG Colinele Dobrogei
    Alcool: 13 %
    Cantitate: 750 ml
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Tip: roze / sec
    Temperatura de servire: 8 – 10 grade Celsius
    Producator: Crama Viisoara

    24.00 lei Add to cart
  • Brilla! – Prosecco Extra Dry DOC

    Garantie SGR +0.50 lei

    Galben pal cu reflexe verzui. Arome delicate și fine de piersici, măr verde, o atingere de salcâm și note de liliac. Corp mediu cu perlaj fin și gust de fructe.

    Recomandat a fi servit cu: aperitive,Fructe de mare,sushi
    Temperatura de servire: 8–10°C

    Soi: Glera
    Tip: Alb – Extra Dry
    Alcool: 11 %
    Cantitate: 750 ml
    Producatuo: Botter S.P.A
    Regiune: Veneto
    Tara: Italia

    60.50 lei Add to cart