Vin cu un caracter olfactiv discret, dar foarte specific, care sugereaza mirosul de prune uscate, coacaze negre si usoare nuante de scortisoara. Impresioneaza prin distinctie si complexitate. Poseda un gust amplu, catifelat, suficient de corpolent, cu taninuri moi, fine, bine integrate.
Se recomanda a se consuma in compania vanatului, a branzeturilor aromate sau a oricarui tip de gratar.
Vin cu un caracter olfactiv discret, dar foarte specific, care sugereaza mirosul de prune uscate, coacaze negre si usoare nuante de scortisoara. Impresioneaza prin distinctie si complexitate. Poseda un gust amplu, catifelat, suficient de corpolent, cu taninuri moi, fine, bine integrate.
Se recomanda a se consuma in compania vanatului, a branzeturilor aromate sau a oricarui tip de gratar.
Vin prietenos, echilibrat si armonios, atrage prin culoarea galben verzui si consistenta delicata a gustului.Foarte generos in arome, fiind un asamblaj din soiurile de vin alb, Chardonnay si Sauvignon Blanc , ofera celui ce il savureaza o paleta bogata de nuante florale si tonuri fructate.
Se asorteaza cu mancaruri rafinate din carne de pui, fructe de mare, branzeturi.
Vin prietenos, echilibrat si armonios, atrage prin culoarea galben verzui si consistenta delicata a gustului.Foarte generos in arome, fiind un asamblaj din soiurile de vin alb, Chardonnay si Sauvignon Blanc , ofera celui ce il savureaza o paleta bogata de nuante florale si tonuri fructate.
Se asorteaza cu mancaruri rafinate din carne de pui, fructe de mare, branzeturi.
Este un vin prietenos de vara,cu arome de capsuni si condimente,care se continua cu un gust fructat delicat. Deosebit de fresh, este companionul ideal al somonului afumat, excelent cu produse de patiserie si preparate usoare de peste.
Temperatura optima pentru servire: 8 – 10 grade Celsius
Este un vin prietenos de vara,cu arome de capsuni si condimente,care se continua cu un gust fructat delicat. Deosebit de fresh, este companionul ideal al somonului afumat, excelent cu produse de patiserie si preparate usoare de peste.
Temperatura optima pentru servire: 8 – 10 grade Celsius
Un vin ales, intens colorat, delicat, cu fructuozitate și o structură de taninuri marcantă și un potențial mare de învechire. Aromele sunt fine, de zmeură proaspătă, afine, piper și scoțișoară. Gustul este intens și persistent.
Se asociaza excelent cu preparate din vanat, frigarui din berbecut si cascavaluri picante.
Sauvignon-ul Blanc al Conului, te imbie cu aromele de fan proaspat cosit si mireasma florilor de vita de vie. Te ia si te invaluie cu acea eleganta suava si discreta asemanatoare cantecului unei sirene indragostite.
Recomandare gastronomica: Servit rece și proaspat te face sa iti doresti sa ai aproape peste si fructe de mare proaspete. Conu’ il prefera cu creveti frigarui, dezmierdati cu un sos de lamaie si usturoi.
Un vin cu o personalitate aparte, elegant in care regasim din plin caracterul tipic de Chardonnay, imbracat de nuantele onctuoase intense de vanilie date de barrique. Se distinge gustativ prin arome sustinute de miere si alune cu un corp plin, armonios.
Fermentat si maturat 8 luni in barrique la prima utilizare.
Distinctii: Medalia de Aur IWCB 2019
Vin amplu,discret,cu aer traditional, incanta prin culoarea galben pai si textura catifelata.
Gustul placut bine conturat, plin de finete, rezultat din imbinarea soiurilor de vin albe, Chardonnay si Feteasca Alba, aminteste de marul romanesc de vara, savuros si racoritor.
Se asorteaza mancarurilor dulci, deserturilor si fructelor.
Temperatura de servire: 10 – 12 grade Cesius