Dop Spumant perfect pentru pastrarea la rece a vinurilor spumante sau a diverselor sortimente de Champagne. Confectionat si patentat de italieni, dopul garanteaza calitatea organoleptica a vinului pana la o saptamana de la deschidere; produs inscriptionat cu sigla Crama Girboiu, ambalat individual.
Vin cu un caracter olfactiv discret, dar foarte specific, care sugereaza mirosul de prune uscate, coacaze negre si usoare nuante de scortisoara. Impresioneaza prin distinctie si complexitate. Poseda un gust amplu, catifelat, suficient de corpolent, cu taninuri moi, fine, bine integrate.
Se recomanda a se consuma in compania vanatului, a branzeturilor aromate sau a oricarui tip de gratar.
Vin cu un caracter olfactiv discret, dar foarte specific, care sugereaza mirosul de prune uscate, coacaze negre si usoare nuante de scortisoara. Impresioneaza prin distinctie si complexitate. Poseda un gust amplu, catifelat, suficient de corpolent, cu taninuri moi, fine, bine integrate.
Se recomanda a se consuma in compania vanatului, a branzeturilor aromate sau a oricarui tip de gratar.
Vin prietenos, echilibrat si armonios, atrage prin culoarea galben verzui si consistenta delicata a gustului.Foarte generos in arome, fiind un asamblaj din soiurile de vin alb, Chardonnay si Sauvignon Blanc , ofera celui ce il savureaza o paleta bogata de nuante florale si tonuri fructate.
Se asorteaza cu mancaruri rafinate din carne de pui, fructe de mare, branzeturi.
Vin prietenos, echilibrat si armonios, atrage prin culoarea galben verzui si consistenta delicata a gustului.Foarte generos in arome, fiind un asamblaj din soiurile de vin alb, Chardonnay si Sauvignon Blanc , ofera celui ce il savureaza o paleta bogata de nuante florale si tonuri fructate.
Se asorteaza cu mancaruri rafinate din carne de pui, fructe de mare, branzeturi.
Este un vin prietenos de vara,cu arome de capsuni si condimente,care se continua cu un gust fructat delicat. Deosebit de fresh, este companionul ideal al somonului afumat, excelent cu produse de patiserie si preparate usoare de peste.
Temperatura optima pentru servire: 8 – 10 grade Celsius
Este un vin prietenos de vara,cu arome de capsuni si condimente,care se continua cu un gust fructat delicat. Deosebit de fresh, este companionul ideal al somonului afumat, excelent cu produse de patiserie si preparate usoare de peste.
Temperatura optima pentru servire: 8 – 10 grade Celsius