Vinul Pastoral este produs din struguri de Cabernet Sauvignon selecți, vinul pastoral are o culoare maro închis și un gust cu nuanțe de coacăze negre și prune uscate. Gust armonios și catifelat, accentuat printr-un post gust îndelungat.
Vin tanar ce etaleaza arome de soc, flori de salcam si fructe exotice. Asamblaj din soiurile Cabernet Sauvignon si Merlot, se remarca in primul rand culoarea somon superba si prospetime.. La degustare, imbie cu arome intense si proaspete de macese si citrice. Se preteaza a fi consumat impreuna cu mancaruri usoare, putin condimentate, deserturi si salate.
Vin tanar ce etaleaza arome de soc, flori de salcam si fructe exotice. Asamblaj din soiurile Cabernet Sauvignon si Merlot, se remarca in primul rand culoarea somon superba si prospetime.. La degustare, imbie cu arome intense si proaspete de macese si citrice. Se preteaza a fi consumat impreuna cu mancaruri usoare, putin condimentate, deserturi si salate.
Vin robust, plin, corpolent, extractiv, asamblaj din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon, se remarca prin culoarea rubinie intensa, alaturi de un buchet nobil, complex, impunator. Gustul de visine coapte, cu final lejer de de condiment, recomanda servirea cu cascaval afumat, pastrama, friptura de vita, deserturi cu cirese, mure, coacaze, sau crema de ciocolata.
Vin robust, plin, corpolent, extractiv, asamblaj din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon, se remarca prin culoarea rubinie intensa, alaturi de un buchet nobil, complex, impunator. Gustul de visine coapte, cu final lejer de de condiment, recomanda servirea cu cascaval afumat, pastrama, friptura de vita, deserturi cu cirese, mure, coacaze, sau crema de ciocolata.
Vin proaspat, racoros, cu o usoara nuanta verzuie, cu aroma de mar copt, de grapefruit si o tenta minerala. Bine echilibrat, suculent, usor amarui, trebuie servit rece cu preparate din peste sau carne de pasare.
Vin obtinut prin cupajarea soiurilor Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon. Vin catifelat, echilibrat, cu note fructate de prune si mure accentuate de o aroma discreta de ghimbir. Poseda o culoare rosu rubiniu intens, iar gustul plin si catifelat se asorteaza perfect cu carne rosie la gratar,sosuri condimentate, vanat.
Vin obtinut prin cupajarea soiurilor Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon. Vin catifelat, echilibrat, cu note fructate de prune si mure accentuate de o aroma discreta de ghimbir. Poseda o culoare rosu rubiniu intens, iar gustul plin si catifelat se asorteaza perfect cu carne rosie la gratar,sosuri condimentate, vanat.
Vin prietenos, echilibrat si armonios, atrage prin culoarea galben verzui si consistenta delicata a gustului. Foarte generos in arome, fiind un asamblaj din Chardonnay si Sauvignon Blanc, ofera celui care il savureaza o paleta bogata de nuante florale si tonuri fructate.
Asocieri culinare: mancaruri rafinate din carne de pui, fructe de mare si branzeturi.
Vin prietenos, echilibrat si armonios, atrage prin culoarea galben verzui si consistenta delicata a gustului. Foarte generos in arome, fiind un asamblaj din Chardonnay si Sauvignon Blanc, ofera celui care il savureaza o paleta bogata de nuante florale si tonuri fructate.
Asocieri culinare: mancaruri rafinate din carne de pui, fructe de mare si branzeturi.
Un vin deosebit de parfumat cu o aroma specifica florala de petale albe, cu usoare urme de condimente. Gustul acestui vin elegant il transforma intr-un partener potrivit pentru o gama variata de deserturi din fructe, branza dulce sau chiar ciocolata.
Un vin deosebit de parfumat cu o aroma specifica florala de petale albe, cu usoare urme de condimente. Gustul acestui vin elegant il transforma intr-un partener potrivit pentru o gama variata de deserturi din fructe, branza dulce sau chiar ciocolata.