Produs în partea de sud a lacului Garda, zona tipica de productie a strugurilor Turbiana. A fost realizat printr-o fermentare a strugurilor la o temperatura controlata de 18-20° C. Produsul se pastreaza pâna în ianuarie, în contact cu drojdiile, în scopul de a-si exprima mai bine potentialul. Vinul este îmbuteliat în luna februarie a anului urmator recoltei.
Gust fin si persistent, prezinta aciditate buna pe palat, cu note minerale combinate. Pentru caracteristicile sale de vita de vie si de teritoriu, în ciuda evolutiei din sticla, poate fi servit chiar si la 2-3 ani de la productie.
Tip strugure: Turbiana 95%, Chardonnay de 5%
Aspect: stralucitor, galben pal, nuante verzui
Note de degustare: floral, fructat intens
Servire: 10°-12°
Asocieri culinare: peste, fructe de mare, mâncaruri delicate
Culoare roșu rubiniu strălucitor cu reflexe intense; buchet fructat și intens de fructe coapte și fructe uscate, cu note de prune. Gustul percepe armonie, echilibru, aciditatea potrivită și un final învăluitor.
Acest vin are o culoare galben pai intensă și strălucitoare.
Olfactiv, aromele amintesc de fructe proaspete cu iz de mere, piersici și pere, cu nuanțe florale plăcute de salcâm, pe note minerale. Vin corpolent, cu un gust cald și moale, bine echilibrat de note proaspăt-sărate.
De culoare rosu rubin intens si stralucitor, mirosul este dominat de fructe proaspete, cum ar fi zmeura si cireasa, urmate de note usor picante si erbacee. Pe palatin este amabil, moale si bine echilibrat de prospetimea vie.
Producător: Azienda Nativ – Irpinia Campi Taurasini DOC, Campania
Tara: Italia
Soi: Aglianico – vițe vechi de 200 de ani
Culoare: roșu-granat foarte închis
Tip: rosu / sec
Miros: surprinzător, cu note de fructe negre și albastre, cireșe roșii dulci, suc de bere, vanilie, pâine prăjită și condimente
Gust: impunător, complex, de o măreție și profunzime incredibile; cremos, cu corp plin, tanini denși, moi, stejar bine integrat și note discrete de cafea, ciocolată neagră, mentă uscată, grafit și accente minerale care întregesc paleta aromatică din miros; postgust lung, memorabil
Recomandări gastronomice: friptură de miel, grătar, tocană de carne cu mazăre, tocană de căprioară, preparate din carne de vită, cerb și brânzeturi maturate sau dulci
Alcool: 15%
Cantitate: 750 ml
Temperatura de servire: 16-18°C
Vă sfătuim să decantați vinul cu o oră înainte de a-l bea sau să-l treceți prin aerator.
99 Puncte Luca Maroni!
Mare Medalie de Aur, Concours Mondial de Bruxelles
Culoare roșu-violet cu nuanțe cromatice intense. Are note fructate și picante de cireșe, vanilie și scorțișoară. La palat confirmă senzațiile olfactive, îmbogățite de taninuri moi care anticipează un final lung.
Strugurii copți au fost lăsați pe coajă aproximativ 10-12 zile. Fermentarea a avut loc la o temperatură controlată de 27-28°C. În plus, s-a efectuat pompare scurtă, dar frecventă, iar tehnica de sângerare a fost folosită pentru a-și spori bogăția polifenolica nobilă. După ce a fost scos de pe coajă, vinul a fost depozitat în oțel pentru a finaliza fermentația malolactică. Vinul a fost apoi maturat în barici de stejar francez și american timp de 10 luni.
– Acest produs nu se livreaza prin curier! Disponibil doar cu ridicare din magazin.
”ILMO”,perla de 99 puncte Luca Maroni a producatorului La Pruina, vin desavarsit prin maturare in baricuri frantuzesti noi pentru minim 12 luni.
Vin cu o culoare de un rosu rubin profund cu accente granat, aroma intensa de fructe rosii sunt completate cu miresme de vanilie, gem de prune si cacao. Corp plin, rotund si complex cu un postgust prelung eliberand note de ciocolata.
Recomandat alaturi de preparate din carne cu sosuri picante , friptura de porc sau branzeturi maturate.
– Acest produs nu se livreaza prin curier! Disponibil doar cu ridicare din magazin.
”ILMO”,perla de 99 puncte Luca Maroni a producatorului La Pruina, vin desavarsit prin maturare in baricuri frantuzesti noi pentru minim 12 luni.
Vin cu o culoare de un rosu rubin profund cu accente granat, aroma intensa de fructe rosii sunt completate cu miresme de vanilie, gem de prune si cacao. Corp plin, rotund si complex cu un postgust prelung eliberand note de ciocolata.
Recomandat alaturi de preparate din carne cu sosuri picante , friptura de porc sau branzeturi maturate.
Marea Adriatică și masivul Maiella își îmbină caracteristicile în acest roșu incredibil de aromat. Savoarea, mineralitatea și culoarea sunt puternic influențate de apropierea de mare, în timp ce notele de fructe roșii și boabe de piper negru sunt tipice acestei porțiuni a Apeninilor din zona Chieti. O culoare roșie intensă, cu nuanțe violet, o intensitate aromatică care se joacă pe gust cu note moi și picante și o textură cremoasă toate caracterizează Monnalisa Montepulciano d’Abruzzo DOC.
Un rosé vintage realizat dintr-o selecție atentă de struguri Pinot Noir și Chardonnay din podgoriile deținute de familie. Te cucerește prin stilul său rafinat și persistența aristocratică.
Nas: Buchetul este intens, dominat de note elegante de fructe de padure. Mirosurile atractive de trandafiri și zmeură lasă loc percepțiilor de biscuiți și note de portocale confiate.
Gust: Este prețios și catifelat, susținut de o structură excelentă care evidențiază calitățile tipice Pinot Noir. Este intensificată de o notă delicată de condimente, migdale dulci și drojdie. Finalul este lung și persistent.
Ferrarri Brut Rose Trentodoc este armonia delicata intre eleganta Chardonnay-ului si structura Pinot Noir-ului, cu un buchet rafinat de fructe mici.
Parfumul sau ofera senzatii rafinate de capsuni salbatice ai coacaze cu o esenta proaspata de flori de paducel, subliniate de note delicate de crusta de paine provenite din cele 20 de luni de învechire pe drojdie.