De o culoare visinie cu boduri rubinii ,anul acesta vinul prezinta un spectru aromatic complex cu note de afine, cirese negre , mure si smochine de asemenea note florale de lavanda si violete precum si atingeri de condimente,tabac si cedru. Pe palat este fin, prietenos cu o textura cremoasa.
Acest vin versatil se potriveste perfect ori cu mancaruri sofisticate pe baza de carne alba sau rosie ori cu mancaruri simple, condimentate ca mancarea Mexicana sau Indiana, chiar si cu mancaruri vegetariene pe baza de vinete, gogosari si ciuperci.
Signos de Origen este un proiect special născut pentru a crea vinuri organice unice de cea mai înaltă calitate, prin selectarea celor mai bune soiuri din podgoriile noastre. Fiecare dintre ele este reprezentată de o icoană unică, care întărește relația importantă dintre vin și locul său de origine.
Semne de origine a vinului Los Robles Carmenere, Valea Colchagua.
Culoare roșu-vișiniu intens. La nas, arome intense de fructe roșii precum cireșe și prune negre, note de măceș și prezența notelor picante care amintesc de frunza de dafin, cedru și piper negru. La palat, este un vin de o mare armonie si eleganta, imbinand un volum bun si o aciditate bogata.
Învechit timp de 16 luni. 70% din amestec în cuve ovoide din beton și restul de 30% în butoaie noi de stejar francez.
Potențial de îmbătrânire de 8 ani.
Asociere culinara:
Se asociaza foarte bine cu tot felul de carne, leguminoase, tocanite de legume si preparate pe baza de porumb si cartofi. Este, de asemenea, un bun acompaniament pentru pastele cu sos de roșii și mâncăruri asezonate cu diferite condimente.
Culoare rosu intens si stralucitor . Nasul elegant descopera note minerale de fructi rosii , coacaze alaturi de condiment ca si piperul negru, tabac. Pe palat e pregnanta aroma de fructe in combinatie cu lemnul verde si condiment din stejarul frantuzesc . Savuros datorita aciditatii vibrante si a taninilor fermi, finish prelung si elegant.
Gê – Numele provine din greacă și înseamnă pământ. Aceasta are scopul de a atrage atenția asupra cultivării blânde, biodinamice. Corespunde filozofiei lui Demeter și Emiliana de a înțelege podgoria ca un ecosistem viu cu dăunători și insecte benefice în echilibru. Acest lucru necesită multă experiență și cunoaștere foarte bună a conexiunilor din natură. Vița răsplătește vinificatorul cu struguri bogați în arome. Emiliana dezvoltă acest amestec de Syrah, Carmenère și Cabernet Sauvignon cu cea mai mare grijă în baricuri franceze și o mică parte în butoaie franceze de 600 de litri și rezervoare de vin în formă de ou.
Gê trebuie deschis cu aproximativ 2-3 ore înainte de consum și decantat dacă este posibil.
Un vin roșu de top din Chile care este servit cu bucătărie sofisticată.