Produs din struguri aleși de Merlot, recoltați și sortați manual de pe propriile podgorii, amplasate în sud-estul Moldovei. Acest vin este unul deosebit prin exclusivitatea sa, fiind unicul vin în alb din soiul Merlot produs în Moldova.
De o culoare galben-pai deschisa, acest vin are un buchet deosebit, proaspat, bine conturat. In aroma predomina nuante de fragi, maces, coacaza rosie.. Gustul este racoritor, plin, echilibrat, cu durata lunga in postgust.
Se potriveste a fi servit cu cascavaluri, salate si fructe, branzeturi.
Viorica este un soi autohton, obținut prin selecție. Are o culoare galben pai, un buchet coplex și bine conturat. În aromă predomină nunațe de busuioc și salcâm. Gustul este plin și echilibrat, cu durată lungă în postgust.
Se potriveste a fi servit cu salate, carne alba, peste si branzeturi.
Temperatura recomandata pentru servire: 6 – 8 grade Celsius.
Produs din struguri aleși, de calitate, recoltați și sortați manual de pe podgoriile proprii amplasate în regiunea de sud-vest a Moldovei. Vinul are o culoare galben-pai cu nuanțe verzui. Aroma este specifică soiului bine pronunațată, cu nuanțe de coacăză roșie și fructe exotice. Gustul plin, echilibrat, răcoritor.
Se potriveste a fi servit cu produse din carne alba, peste, fructe de mare.
Temperatura recomandata pentru servire: 5 – 8 grade Celsius.
Produs din struguri alesi, recoltati si sortati manual de pe podgoriile proprii, amplasate la Causeni, regiunea de sud-est a Republicii Moldova, cu un spatiu climatic deosebit. Vinul are o aroma bogata si un gust echilibrat si fructat, cu nuante de mure si coacaza.
Maturat in butoaie de stejar timp de 12 luni.
Se potriveste a fi servit cu produse din carne, peste gras si branzeturi.
Acest vin a fost produs prin cupajarea a trei soiuri: Cabernet Sauvignon, Saperavi si Feteasca Neagra.Strugurii alesi, de calitate, recoltati si sortati manual de pe podgoriile proprii. A fost maturat in barrique-uri franceze noi, de stejar, timp de 24 luni. Aroma este specifica, bine pronuntata, cu nuante de visine, prune uscate, coacaza neagra. Gustul plin, echilibrat, condimentat, cu nuante nobile de stejar.
Se potriveste a fi servit cu produse din carne rosie, vanat, cascavaluri.
Datorita faptului ca acest vin a fost supuis unui numar minim de tratari, este posibila aparitia unui sediment natural pe fundul sticlei.
Se recomanda servirea la 14 – 16 grade Celsius
Cupaj: Cabernet Sauvignon, Saperavi si Feteasca Neagra
Trei soiuri nobile s-au infratit pentru a produce acest spumant clasic,obtinut prin metoda traditionala de fermentare a vinurilor in sticla timp de 12 luni. Aroma este fina cu nuante de miere si flori de iasomie. Gustul plin,echilibrat ,racoritor. Se serveste ca aperitiv sau se asociaza perfect cu fructe, peste si branzeturi .
Se serveste la temperaturi de 5-7C
Cupaj: Riesling de Rhin, Chardonnay, Feteasca Alba