Un cupaj limpede si stralucitor, cu o culoare galben-lamaie. Aroma proaspata de citrice, mere verzi, piersici, licii si flori de muscat. Gustativ, regasim aceleasi arome ca si olfactiv. Un vin proaspat, frumos echilibrat de aciditatea crocanta si un postgust lung si placut.
Fermentat si maturat in butoaie de stejar,este un vin elegant,fin, onctuos care impresioneaza prin complexitatea de arome intense de fructul pasiunii, pepene galben, ardei, lime si grepfruit, cu note subtile de condimente,amestecate cu fum.
Un vin cu o savoare deosebita si o persistenta indelugata.
Maestoso Premium Red Blend se prezintă ca un vin roșu nobil, definindu-se prin personalitatea sa puternică și distinctivă. Maturarea în butoaie de stejar a contribuit la dezvoltarea unor arome complexe și la conferirea unei texturi catifelate și rafinate.
Gustul său se remarcă prin eleganță și echilibru, evidențiind note intense de fructe de pădure coapte, împletite cu subtile accente de visină,ciocolată neagră și condimente. Această armonioasă combinare dintre fructuozitate și taninuri delicate îl recomandă atât pentru ocazii deosebite, cât și pentru a fi savurat alături de preparate culinare fine.
DOC – CMD Silagiu
Soiuri: Merlot, Cabernet Sauvignon si Burgund Mare
Un cupaj bine conturat din soiurile Chardonnay, Risling Italian si Muscat Ottonel, cu o culoare galben-verzui, cu arome de fructe exotice, pomelo, Grepfrut si lime, nuantate cu usoare note de migdale.Un vin plin, corpolent cu aciditate ridicata, ce face ca post gustul sa fie persistent.
DOC – CMD Silagiu
Soiuri: Riesling Italian, Muscat Ottonel si Chardonnay
Armonie White Blend este un cupaj alb, care te va surprinde prin armonia perfecta a aromelor. Aromele fructate si notele florale se impletesc intr-un mod sublim, oferindu-ti o experienta gustativa de neuitat. Un vin care te incanta cu fiecare inghititura si te provoaca sa explorezi noi dimensiuni ale placerii.
Maestoso New Edition, Vintage 2019 – Burgund Mare este un vin obtinut din soiul de struguri cu acelasi nume, un soi raspandit mai ales in Austria si Ungaria, dar care, iata, poate fi regasit in varianta romaneasca si in Banat.
Vinul este rosu intens, cu arome de aronia, visine si fine tente de baric.
Degustati-l la 14 -16 grade Celsius, alaturi de preparate din carne de pui, rata, vanat, porc sau mancaruri vegetariene mai consistente.