Showing all 8 results

  • Sale!

    Caii de la Letea Volumul II Ed.Lim.- Cabernet Sauvignon 2019

    După cele 12 luni de maturare în baricuri de origine franceză de a doua folosință Cabernet-ul Sauvignon are acea voiciune, dar cu o tentă de opulență care se încheie într-o astringență fermă, specifică soiului.
    Vin roșu rubiniu cu arome de cireșe negre și coacăze, cu note catifelate de ciocolată. Gust plin și echilibrat, cu tanini bine integrați, urmat de un post gust remarcabil.
    Asociere gastronomica: Carne de vită la grătar, tort de ciocolată neagră.
    Temperatura optimă de consum: 16-18 °C
    IG Colinele Dobrogei
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Alcool: 13%
    Tip: rosu / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Via Viticola Sarica Niculitel
    46.40 lei Add to cart
  • Sale!

    Caii de la Letea Volumul II Ed.Lim.- C.S. + F.N. 2019

    Acest cupaj conține două soiuri care se completează perfect, corpul puternic, taninos al Cabernet-ului Sauvignon este catifelant de Feteasca Neagră. Cele 12 luni de maturare la baric de a doua folosință întregesc acest cupaj și înnobilează vinul.

    Cupaj roșu rubiniu cu aromă intensă de prune uscate, cireșe amare și fructe negre de pădure, cu note de ciocolată, tabac și condimente. Gust plin, rotund cu tanini catifelați și bine integrați, echilibrat și urmat de un post gust remarcabil de lung.

    Asocieri culinare: Preparate de carne roșie la cuptor, brânzeturi maturate, deserturi pe bază de ciocolată neagră

    Temperatură optimă de consum: 16-18 °C

    IG Colinele Dobrogei

    Soiuri: Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra

    Alcool: 13,5%

    Tip: rosu / sec

    Cantitate: 750 ml

    Producator: Via Viticola Sarica Niculitel

    46.40 lei Add to cart
  • Sale!

    Caii de la Letea Volumul II Ed.Lim.- Quintessence Reserva

    La pretul afisat,se adauga Garantie SGR +0.50 lei!
    In cea mai veche podgorie a Dobrogei, langa dealurile Saricii si ale Niculitelului, cultivarea vitei de vie este mai mult decat o traditie. Astazi, metodele traditionale vechi de mii de ani se impletesc cu noile tehnologii de vinificatie, manuite cu maiestrie de oenologi internationali. De acolo vine si recomandarea noastra de astazi, Quintessence Reserva, un vin rosu, sec, un cupaj de 5 soiuri de struguri: Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc si Petit Verdot. Catifelat, rafinat si bine structurat, vinul dezvaluie tanini fermi si arome fructate, continuate de note condimentate si de vanilie.
    Degustati acest vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din carne alba, vanat sau carne rosie.
    IG Colinele Dobrogei
    Cuoaj: Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc si Petit Verdot
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Via Viticola Sarica Niculitel
    46.40 lei Add to cart
  • Sale!

    David – Chardonnay Barrique 2017

    Editie Limitata – 1500 sticle

    Un vin cu o personalitate aparte, elegant in care regasim din plin caracterul tipic de Chardonnay, imbracat de nuantele onctuoase intense de vanilie date de barrique. Se distinge gustativ prin arome sustinute de miere si alune cu un corp plin, armonios.
    Fermentat si maturat 8 luni in barrique la prima utilizare.
    Distinctii: Medalia de Aur IWCB 2019

    IG Colinele Dobrogei
    Soi: Chardonnay
    Alcool: 13 %
    Tip: alb / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Viisoara

    68.00 lei Add to cart
  • Bag in Box 3L – Cupaj Alb Demidulce

    Vin amplu,discret,cu aer traditional, incanta prin culoarea galben pai si textura catifelata.
    Gustul placut bine conturat, plin de finete, rezultat din imbinarea soiurilor de vin albe, Chardonnay si Feteasca Alba, aminteste de marul romanesc de vara, savuros si racoritor.
    Se asorteaza mancarurilor dulci, deserturilor si fructelor.
    Temperatura de servire: 10 – 12 grade Cesius

    IG Colinele Dobrogei & IG Terasele Dunarii
    Soi: Chardonnay & Feteasca Alba
    Alcool: min.12 %
    Tip: alb / demidulce
    Cantitate: 3 LItri
    Producator: Crama Viisoara

    38.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Cuvee Ioan 2016

    Merlot – printul si Cabernet Sauvignon – regele vinurilor rosii, se completeaza prin cupajare, rezultand un vin complex, plin, catifelat, cu arome de fructe de padure, imbinate cu note de cafea, ciocolata si tabac. Mangaierea lemnului de stejar ii confera un final lung, dulce – condimentat.
    Se savureaza alaturi de branzeturi nobile maturate, carnuri rosii sau vanat.
    Maturat in butoaie de stejar timp de 18luni.

    IG Colinele Dobrogei
    Editie Limitata: 15 000 sticle
    Alcool: 14 %
    Cantitate : 750 ml
    Soi: Merlot & Cabernet Sauvignon
    Tip: Rosu / Sec
    Producator: Crama Viisoara

    84.00 lei Add to cart
  • Bag in Box 5L – Cupaj Alb Demidulce

    Vin amplu,discret,cu aer traditional, incanta prin culoarea galben pai si textura catifelata.
    Gustul placut bine conturat, plin de finete, rezultat din imbinarea soiurilor de vin albe, Chardonnay si Feteasca Alba, aminteste de marul romanesc de vara, savuros si racoritor.
    Se asorteaza mancarurilor dulci, deserturilor si fructelor.
    Temperatura de servire: 10 – 12 grade Cesius

    IG Colinele Dobrogei & IG Terasele Dunarii
    Soi: Chardonnay & Feteasca Alba
    Alcool: min.12 %
    Tip: alb / demidulce
    Cantitate: 5 LItri
    Producator: Crama Viisoara

    60.00 lei Add to cart
  • Sale!

    Conu’ Albu – Cabernet Sauvignon Roze 2018

    (poza afisata are rol informativ – anul productiei fiind diferit)

    Intre Dunare si mare, soarele si briza marii rasfata si alinta via Conului ca nicaieri in alta parte. Roze-ul Conului Albu te dezmiarda si te imbie cu o prospetime revigoranta, te face sa gasesti arome de capsuni si mure proaspete, invaluite in roua diminetii.
    Branzeturile putin maturate, pestele, midiile afumate sau pestele mai gras pot crea o simfonie pentru cel care il serveste rece.
    Conu’ Albuil prefera intr-o zi torida de vara frapat, alaturi de bruschete cu somon fumme su bruschete cu crap afumat.

    IG Colinele Dobrogei
    Alcool: 13 %
    Cantitate: 750 ml
    Soi: Cabernet Sauvignon
    Tip: roze / sec
    Temperatura de servire: 8 – 10 grade Celsius
    Producator: Crama Viisoara

    24.00 lei Add to cart