Roșu de Silagi – vinul roșu fanion al Cramei Aramic – reflectă cel mai bine potențialul zonei Banat – Silagiu.
Roșu de Silagi s-a realizat prin îmbinarea măiastră a 3 vinuri: Cabernet Sauvignon, Merlot și Feteasca Neagra, obținându-se un vin roșu sec, cu o culoare roșu rubiniu intens, reflexe violacee, miros tipic soiurilor: fructe roșii de pădure, bine coapte, vișine, prună uscată, dar și nuanțe de condiment dulce.
Persistența mirosului se regăsește și în gust, post-gustul fiind suficient de intens.
Este un vin care, servit la o temperatura de 16 – 18 grade, poate însoți orice preparat pe bază de carne roșie sau poate chiar vânat.
DOC – CMD Banat Silagiu
Cupaj: Cabernet Sauvignon, Merlot și Feteasca Neagra
Tip; rosu / sec
Alcool: 14,5%
Cantitate: 750 ml
Producator: Crama Aramic