Afișez singurul rezultat

 • REDUCERE

  Legend of Kremlin – Grand Premium Vodka

  Producătorii au reuşit să păstreze reţeta acestui sortiment magnific generaţie după generaţie, folosind aceleaşi ingrediente şi procedee pe care le folosea Călugărul Isidore acum câteva secole. În zilele noastre, fiecare stadiu al procesului de producţie este atent supravegheat de maeştri distilatori. Băutura este distilată de cinci ori prin filtre de marmură, argint şi platină, pentru a obţine o puritate excepţională. Legend of Kremlin este un sortiment rusesc de lux care respectă cele mai înalte standarde de calitate, caracterizat de aromă unică şi captivantă ce combină gustul cerealelor cu mirodenii parfumate.

  Forma de prezentare – Recipient din sticlă fumurie, cu gât lung, prevăzut cu Blazonul Imperial Romanov. Forma elegantă este inspirată din designul iniţial, creat în secolul al 15-lea, folosit de monarhii acelor vremuri.

  Aroma: Gustul dezvăluie aromele treptat, debutând cu note uşor piperate. Imediat se resimt arome delicate de cereale şi accente minerale, urmare de un finish vanilat, cu tonuri de miere.

  Editie Limitata!
  Cantitate: 0.7L
  Volum alcool: 40%
  Tara de provenienta: Rusia
  148.50 lei Adaugă în coș